34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9879 A "Game One" csatornán is most mutatták be...!
Félö hogy itt is ellövik azt az olcso gagyi megoldást, hogy a legtöbb helyszint teljesen sötétre tervezik mint a Doom 3-nál. Igy sporolnak pár millcsi texturát.
Hát aztán csak ne igy legyen... -
#9878 feltehetőleg -
davos80 #9877 DX8-as kari jó lesz hozzá még? -
#9876 Persze,hogy jó lesz,főleg,hogy mostanság igen szegényes az fps felhozatal!
Vegas nekem nem jött be! -
#9875 Igazad van szentem meg jó lesz az 3-4 év késéssel:D -
#9874 Ebben a videóban nemrossz, de ezt az effektek teszik, az árnyék hatások ( riől tájm ) pofásak, hála a dx9nek... a gyengeségek a texturákon jönnek ki, amin látszik hogy ósdi motor, de ez legyen a legkisebb bajunk... a Hl2 is ilyen... -
#9873 Azt is nézd,hogy nem egy HD videó! -
Code92 #9872 nincs valami húdeodabaszós grafikája a videók alapján -
Code92 #9871 tuti meni fog -
#9870 Remélem nekem el fog indulni 3.4ghz-n 1gb-ram-al viszont ati 9600-al -
#9869 Úgy legyen! -
#9868 Az interjú is érdekes a videó alatt linkelve. Ha tényleg minden igaz, amit a pali állít, akkor ez durván oda fog ütni. Még meg is veszem, akurvaannyát! :D -
Hellsing47 #9867 igen utolag én is szoltam RaZoK-nak miatta de sajna már nem tudok változtatni rajta mert nem mentette el csak kép formátumban -
#9866 háh akkor reménykedek.... -
#9865 Olyan kicsi, hpogy észre sem vettem.
Pedig nekik ez nagy nap, ennyi év után. Lehetett volna itt is nagyobb. -
Hellsing47 #9864 ugy néz ki :) -
#9863 Csöcs mindenkinek a fenti banneros megjelenési dátum már biztos???
-
#9862 Hát nem volt kutya formája,de csernobilban nem lehet tudni! -
Hellsing47 #9861 amit elöbb linkeltél le volt irva egy dolog...valszeg amiatt nem találta el :)
"...Fantomkutyát képesek kivetíteni magukból a mutáns kutyulik, így gyakran nem tudjuk majd, igazi monszterre lövünk-e"
bár ez lehet nem kutya volt :DDD -
#9860 Azon én is csodálkoztam,hogy azt a mászó valamit nem találta el,viszont egy távolabb lévő embert meg simán kinyirt ua. a fegyverrel! Nem tudom,majd meglátjuk! -
Hellsing47 #9859 ha valoban olyan lesz a graf,a fizika meg minden más ahogy igérték és viszonylag kisebb vas kell alá akkor megérte rá várni :DD -
#9858 bagge 6600 gt-m van
-
#9857 Vagy elég béna aki játszik vele, vagy fura, amikor 2 cmerről pisztollyal, meg shotival lövi az ellent azt semmi sem történik... szvsz nem találja el vagy a golyó nem megy beléjük...
Ha ez elmegy 2 Ghzn így akkor ők a legjobb optimalizálók a világon:D -
#9856 Itt írták a gépigényt nemrég! -
#9855 Oh shit! Ez odabasz. -
#9854 Hát az előzetes hírekben is ez állt!
Szerintem azért nem fog ártani egy erősebb konfig! -
Hellsing47 #9853 jöjjön már!! :DD
alatta ez valoban komoly???
"Recommended system requirements: CPU@2GHz, 1GB of RAM, GeFORCE 6800."
-
#9851 Ingame videó -
Code92 #9850 tudnád mire?M vagy tudnád kire? hehe tanárra egyértelmű boccsa a hülye kérdésért:D -
#9849 Hmmmm...érdekes.Ha az igazi akkor tiltva kéne hogy legyen...
Vagy arra találták ki hogyha megunod a játékot és vami ujravágysz akkor szijjel töröd az üveget és sugárfertőzést kapsz -
haxoror #9848 Én meg akkor venném meg ha egy igazi kézigránát lenne a dobozban, tudnám mire használni... -
newc22 #9847 Vazz én egy sugárzó számítógépnek örülnék a Collector Editionba!!! :DD Vazz sugárzó kövecske!!! Lol!!! -
#9846 Ha mindbe lenne megvenném,az tuti.Ezé tuti megérné(Nekem legalább is),mert nem minden játékhoz kapsz ilyen extra cuccot. -
#9845 -
#9844 Lehet az omladozó szarkofág darabjait fogjuk kapni :D -
#9843 Nekem egy olyan fincsi grafitdarab kéne, ami a reaktorban volt! :D -
#9842 Gondolom mint a tetőről való leugrás ez is öngyilkosságnak számít majd azaz fragvesztés.
A régi banner amugy szerintem jobb volt. -
#9841 100 db, ez annyira elhanyagolható...
Kő csak egy kő, nekem is van sok kövem pl egy működő ( gázokat kilövelő ) vulkán kráteréből, de azon kívül hogy itt virít semmi értelme sincs:D
Szvsz inkább a gémmel foglalkozzanak, vagy ha valami extra változatot adnak ki, akkor olyan extrákkal és olyan példányszámban hogy a halandó ember is elérhesse. -
#9840 Beszarok.. Bár nem szívesen aludnék egy ilyennel egy helységben.. -
#9839 Csernobili kőzetminta a STALKER Collector Edition-ben! gyerekek ez nagyon ott van!