34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9838 Lehet oltári barom kérdés de ezekből tanul az ember.
Multiba vajon külön fogják valahogy jelölni ha anomália szed atomjainkra? -
#9837 Szerelmes lettem ebbe a jobboldali teremtménybe -
lee56 #9836 énis pont ezt akartam irni :) -
#9835 -
Hellsing47 #9834 hát az édes kevés nekünk, gémereknek ha nem hajlandok kiadni :) -
#9833 már kész a játék... 1 éve... -
Hellsing47 #9832 "... A fejlesztők jelenleg teljes erővel a márciusi megjelenésen dolgoznak."
az cseszne be hogyha nem :)
remélem sikerül is tartaniuk magukat ahhoz a dátumhoz :) -
#9831 hm,jól hangzik.. -
Hellsing47 #9830 Köszönjük RaZoK-nak -
#9829 jó a banner -
#9828 (HW Insider) A Gamesplanet által készített Stalker interjúból kiemelkedik a DX9 grafikai fícsőrök között említett normal- és parallax mapping technológia. Ezen felül a fegyverek elromolnak és javítani kell őket, hogy ne hagyjanak cserben a hentelések tetőpontján. A lövedékeket csaknem élethű fizikai modul vezérli, emiatt nagy távolságra tüzeléskor kicsit meg kell emelni a fegyver csövét, hogy az enyhe parabola pályán közlekedó golyó célba találjon.
Szerepjáték elemnek veszik a fejlesztők a viselkedésünket a játékban, mivel jó vagy rossz tetteinket kommentálják az NPC-k. Párbeszédek során többféle szöveg közül lehet választani, de vigyázat!: real-time megy a duma, a játék történései nem állnak meg. Fegyvert gyakran le kell eresztenünk, mert az NPC-k nem szeretik a nekik szegezett puskacsövet. Néhány szereplő gyakran bal lábbal kel fel, ők extrém negatívan állnak majd hozzánk. Egymással civakodó klános küldetésekben kettősügynököt simán játszhatunk. Felszerelés turbózásával fejlődünk, utána már be tudunk menni a keményebb helyekre is.
Artifaktok övünkre csatolhatók. Figyelni kell, mert pozitív hatásaik mellett a káros kisugárzások is szépen elérnek bennünket. Példa erre a Stone Blood. Ez a "Kővér" számos helyen megtalálható, olcsón beszerezhető vagy eladható, mindennapi artifakt, gyorsítja sebeink gyógyulását, ám ugyanakkor puhítja a bőrünket, így könnyebben megsebesülünk..
Másik példa a Flash. Elektro-anomáliákban található. Növeli a staminát [kitartást] és véd az elektromosság ellen, viszont sokkal érzékenyebbé tesz a sugárzásra. Különféle Sztalker céhekbe csatlakozhatunk. Ezután megkapjuk a titkos fegyvereket és védőöltözetet, továbbá a kereskedő is kedvezményes áron csereberél velünk. A fejlesztők jelenleg teljes erővel a márciusi megjelenésen dolgoznak. -
#9827 az erőmű belsejéből még nem adtak ki képet, jól tom? -
#9826 nem tölt egész mapot megmondták, az ai meg távolságtól függően egyszerűsödik -
#9825 Chernobyl kapui lassan teljesen kitárulnak már csak 2 hónap és végleg betekintést enged magába :D -
#9824 eng_calendar_jan
rus_calendar_jan -
#9823 S.T.A.L.K.E.R.-ban gazda Újévet mindenkinek :D -
Hellsing47 #9822 -
#9821 Release date: March 16, 2007 -
haxoror #9820 BUÉK! -
Code92 #9819 nah 2007 van jöhetne már a gamma:) évben megfelelünk már csak a hónap nem okézs:D -
#9818 a)Mikor is jelenik emg pontosan a gém márciusban?
b)Mekkora legyen a banner?Valahogy 1 680X360-ast sierkül összehozni,de az hatalmas szerintem. -
Hellsing47 #9817 nem gondolkodott vki egy uj banner készitésén??:D
mert sztem ráférne a topic-ra egy uj föleg most hogy már tudjuk is a biztos (bár sosem lehet tudni :D) megjenési dátumot :) -
0Georg0 #9816 Nem lehet rossz játék -
Hellsing47 #9815 77nap kb..mai nappal együtt :)
mi ez már ahhoz az 5évhez képest :)
meg majdnem a névnapomon adják ki hivatalosan :DDD
bár sztem neten 1 héttel elöbb fent lesz :D -
#9814 De k...a messze van még március! -
Hellsing47 #9813 én meg Ajánlom! nekik :D -
#9812 Remélem! -
#9811 :DDDD -
#9810 most mondanám hogy igen,ha már kiadtam érte 5ropit,de igazából nem c-:
majd a következő életemben halesz 30giga ram-om,akkor újra nekikezdek :d -
#9809 :DDDDD -
#9808 Bár végülis a Boiling Point is MAJDNEM jó volt,peccsekkel egész jól futott :)
Iga' ? -
én továbbra is azért aggódok,hogy nehogy abba a hibába essenek hogy a játék betölti az elején az egész map-ot,aztán kapunk egy gyönyörü gépigényt ami megeszi a gépünket reggelire :c -
#9806 Akkor te hasonlítsd ahhoz!
Ennyi erővel bármihez hasonlíthatod!
Én arra akartam kilyukadni,hogy amilyen szép graffal jött a Prey,ahhoz képest a gyengébb gépeken is elég szépen ment!
Ezt várom a Stalkertől is!
-
#9805 Azér annyira kicsi nemvolt:), voltak nagy terepek... és a látvány nem piskóta. -
Ennyi erővel 3D Tetrishez is lehetne hasonlítani,kb anny hasonlóság van :D
Az szobákból,kisebb termekből állt végig,még szép hogy elfutott.
Itt ha ekkora látótáv lesz + minden,akkor igenis lehet picit aggódni.
Inkább akkor már legyen olyan mint annó a Far Cry volt,na azt aztán be lehetett lőni mindenféle gépre,a nagy bejárható tér dacára is !
-
#9803 Lesz nemulass mutánsok!
-
#9802 Hát képek alapján jó lesz,de ilyen hivatalos gépigényeknek én nem hiszek.
Végülis mind1,ha elbasszák,max a hajunkat téphetjük,mást nem nagyon tehetünk :c -
#9801 Ahogy mondod! -
#9800 Igaz,legalább olyan szépen futkározzon a gépemen,mint a Prey!Szerintem az egyik legjobban optimalizált game az utóbbi időben! -
#9799 Hol tartsak? képekből más nem jön le, infot nem kapunk, videjó nincs. Amugy nem a grafot irtam, hanem a gépigény amit beigértek, szvsz suhannia kell, vagy legalábbis kellene. Engem igen érdekel a graf, 2007et irunk mikor ki fog jünni, nagyon is számít a kölsű. Ha a hardwerek megvannak hozzá akkor használja ki, kellően és normálisan ( tehát az űrkonfigon se 30 fpssel szaladjon ). Ez nem szimulátor ahol felőlem lehet akármilyen ronda graf az akkor is űber. Ez egy fps, legyen látványos.