S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Ja,nem igazán jött össze a link,de nem akartam elrontani az "örömödet"😊)))

Glpetyus

Ha az enyémet ismernéd legalább egy Bushmaster jutna eszedbe😛PPPP

Vagyis ezt:
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/12-gauge-dvic519.jpg

Na igen, a jó öreg shotty a legjobb a zombi-írtásra, furcsamód mindíg ez jut eszembe valahányszor a fõnököm magához kéret

CSEK DISZ ÁUT

Glpetyus
szvsz a MOSSBERG csinálja a legjobb pump-action shotgun-okat,a Benelli meg a Remington után...

"elõfordulhat, hogy összebeszélnek és csoportostul megpróbálnak levadászni."

Bounty Hunters, ez eszembe juttatja a régi Fallout2-es idõket
hüp..hüp..

Glpetyus
Ja még a végén ezt is elbasszák.És akkor lesz=

Alexease
PSI-energia meg lathatatlansag?!?! Mi lesz ebbol?!?!
Glpetyus

Ne elcelodj a pszi-kutyakon. Ekkora gorbe fogai vannak, es.. Nezd a labat mekkora!
Glpetyus
"psi-energiájuk segítségével megpróbálták ellökni a játékost"

HE??

AMD Norbee
e3: STALKER beszámoló

A bemutató a szörnyek intelligenciájának demonstrálásával kezdõdött, melyet a fejlesztõk két szintre osztottak. Az egyik az egymással való érintkezés, mely a szörnyek között, illetve a szörnyek és NPC-k között megy végbe. Az elõbbi esetben a küblicicák éhségük, (esetleges) sérüléseik, illetve a lehetséges ellenfél ereje alapján döntik el, hogy kitérnek-e a harc elõl vagy felvállalják a pofozkodást.
A második pedig a szörnyek reakciójai ránk nézve. A bemutató közben a játékos megközelített egy vérszívó humanoid szörnyikét, aki egybõl agresszívan regált közeledtünkre. Közelharci támadásokkal operált, illetve ha stalkerünk hagyott neki lélegzetvételnyi szünetet, akkor rögtön láthatatlanná vált. Ez esetben csak a lábai által felvert por alapján találhatjuk ki merre jár, melyet jobb ha kihasználunk, mielõtt hátbatámad minket.
A mutáns kutyákkal kezdeményezett harcban a kutyusok megpróbáltak elhajolni a támadás elõl, és psi-energiájuk segítségével megpróbálták ellökni a játékost, hogy távol tartsák maguktól.

Valószínûleg a legtáposabb ellenfelek a rivális stalkerek lesznek, akik nem feltétlenül tolerálják azt, ha az aktuális vadászterületükön caplatunk keresztül. Amennyiben nem kötözködünk sokat, lehetõségünk nyílik kereskedni velük... élelmet, pénzt, muníciót, információt és egyéb cuccokat csencselhetünk. Természetesen a "hivatalos" kereskedõk az orgazdák lesznek, akik bármikor vevõk a zsákmányainkra, illetve potenciális "küldetés-forrásként" szolgálnak.
Viszont ha kissé túlzásba viszed a vérengzést, és küblicicák helyett stalkerekkel játszol célbalövõsdit, elõfordulhat, hogy összebeszélnek és csoportostul megpróbálnak levadászni. Ha jó viszonyt ápolsz a többi stalkerrel, akkor zûrös helyzetekben csatlakoznak hozzád, és segítenek a keményebb küzdelmekben.
Aki mégis ellenállhatatlan vágyat érez a stalker-vadászatra, jobb, ha lopakodva közlekedik, ugyanis a rád vadászók kíméletlenül kiszúrják a legapróbb jeleket is, legyen szó akár egy apró pilácsról a susnyásban.

Ezeken kívül a bemutató tárgyát képezte még a zónában helikopterekkel, APC-kel járõrözõ katonaság, akik nem feltétlenül örülnek annak, ha egy hozzád hasonló guberálót találnak.
Sajnos anomáliák tekintetében nem volt túlságosan eleresztve a prezentáció, egy gravitáció és egy sav alapú jelenés mondható újdonságnak.

A THQ hivatalos szóvivõje közölte, hogy publikus beta-tesztet terveznek, azonban elõfordulhat, hogy ez "csak" a játék multiplayer aspektusára koncentrál. Megjelenés ez év végén...

Hardwire

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Glpetyus
Én meg biztos vagyok benne...

toMpEr
szerintem lesz abbol jovore is

Glpetyus
Megjelenés ez év végén😞((((((

toMpEr
hardwireden van egy jo kis leiras az e3-as prezentaciorol, valoszinu hamarosan video is lesz rola

Omlás
Mi süllyed ????? 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Glpetyus
Süllyed!!!!!!!!!!!!!!!

_Atti_
ftp://axus.kiev.ua/games/Demo/stalker.zip
ez a link müxik valakinek? ezt a másik emules link mellett amit teganp mutattam találtam egy forumon😄de adom a linket:http://forums.gameguru.ru/board-stalker/action-display/num-1082195110/start-80/

ot:Jó film legalább?😛

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Glpetyus
😊))))))))))))

toMpEr
kedma valami izraeli film, ha erdekel szedd le 😊

_Atti_
Na van vmi hir a második alpharol?
én már láttam egy nemtudom milyennyelvû tárforumon smsért osztogatják😄vagymi de lehet nem..
másrészt emule-n találtam egy 700megás fájlt stalker.promo.version(build.version.codename.'kedma'.bin
de kitudja lehet nem is az?:
vmi hir?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Glpetyus
Mondjuk ésszerüen hangzik...

toMpEr
szerintem is igy lesz, mintha irtak volna valahol,hogy morrowind szeru lesz az alvas, ott meg igy volt
persze ha nem eleg nyugis helyet valaszotttal akkor elfordulhat,hogy alvas kozben megtamadnak

Glpetyus
Nekem úgy jött le,hogy nem lesz ilyen egyszerü...

Seth
1 nap= 3 óra a játékban (gondolom ráböksz valami alvás gombra valami nyugis helyen aztán majd egy pillanat múlva egy szöveges üzenet tudatja veled hogy de jót aludtál most már mehetsz gyilkolni.

PSN ID.: Beegabor

Glpetyus
A qrva életbe behalt ez a g.ci...
Szóval:
Azt mondjátok meg:az alvás hogy fog végbemenni?Ugyanis vagy én vagyok értetlen f.sz,vagy tényleg nem tudni?
Mer' mióta Stalker van azóta csüngök rajta mint maci a mézen,de semmi konkrétat nem mondtak,csak azt:aludni kell majd.
Sõt mintha azt írták volna,hogy nem lesz idõgyorsítás!!Hát akkor hogy??
Gondolom nem kell 6-7 órát majd várnunk a monitor elött...

Glpetyus
Hi

Glpetyus
😊

Talán elkezdett már mutálódni és most éppen az antiszérumot keresi...
Ja, nem, az a FarCry

Glpetyus
Tán kisnövésü...

Glpetyus
Tényleg egy AK méretéhez képest elég vékony a keze!!
De ez a játék mindent alázni fog!!

Serpa
egy ilyen csökevényes kézzel, hogy bírja el a fegyvert ?!

ez nem bántás volt !

toMpEr
Ezt nem multira tervezik es a jarmuveknek sem lesz nagy jelentoseguk, szerintemmultiban nem is valoszinu,hogy bennelesznek.

Battlefield1942-ben sem voltak helik de késõbb a DesertCombat modjába sikerült mégis belerakni

Én reménykedem...

toMpEr
nemlehet a helit vezetni, ezt mar leirtak parszor

A legelsõ képen távolabb mintha egy MI-24 Hind röpködne...
a multijában heliket is lehet majd vezetni?

És ez a polipfejû ocsmányság pfúlj de undorító, alig várom hogy cafatokra robbantsam valami extra kaliberrel

grebber
S.T.A.L.K.E.R. - adjunk neki 😊

<2004-05-07 @ 17:41 - ZeroCool>

Igaz, ma már volt egy S.T.A.L.K.E.R.-res hír, de azért ezt már csak nem hagyhatom ki 😊 Német testvérlapunk is ellátogatott a GSC fõhadiszállására, és természetesen nekik is volt lehetõségük kipróbálni a játékot. Gondolom nem meglepõ, hogy egy cikket is adományoztak, mely szépséges új képeket is rejt. A cikket itt, a képeket pedig alant találhatjátok:

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

WOW
Valahogy hirtelen elavultnak kezdem érezni a gépemet...
ADJÁK KI!!! MOSTAZONNAL !!! AKAROMAKAROMAKAROM!!!!!

M@TriX
jaja. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Omlás
Nem tudom egyébként mit sírunk ! A jó munkákoz idõ kell !! Én személyszerint várom nagyon a gamet de nem akarom hogy gyorsan kiadják és csalódni keljen benne csinálják amíg tudják és ha végeztek adják ki és akkor nagy büntetés lessz szerintem !
😄DDDD

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

LSC
azért 3 hónap nem a világ ellenben a valve és társai 3 éveivel a stalker ahogy most áll a dolog 2 évével.

hiba
Hat a far cry egy csoda volt alig hallottunk rola valamit aztan hip hop itt termett es lezuzott minden eddigit mikozben egy eve meg szinte senki nem hallott rola 😊

Tibre
dehogynem késett,2003 novemberében jelent volna meg eredetileg

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
Hiszem ha látom😊

Glpetyus
Úgylegyen...))

576-ról:
A THQ angliai divíziójának hivatalos oldalán némi frissítést eszközöltek a webmesterek, melynek egyik legszembetûnõbb következménye, hogy a STALKER: Shadow of Chernobyl és Warhammer 40000: Dawn of War prouktumok mögül eltûnt a TBC jelzõ. Ez nagyjából annyit tesz, hogy mindkét program valamikor a harmadik negyedévben, azaz õsz tájékán jelenik majd meg Angliában és Európában.

A Far Cry meg szerintem is profi munka volt.Kitûnõ játék,felesleges felhajtás nélkül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Glpetyus
Tökmindegy mióta készült,az a lényeg,hogy az nem késett hónapokat,éveket.Amikor elöször halottam a játékról már akkor is 2004 március-áprilisrõl volt szó!A második felével teljesen egyetértek.