34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    hm????
  • Pheaper
    9917 üzenet :DDD
  • mila69en
    ja:)
  • obe
    én nem játszottam x-box-on...tettek bele a játékmenetbe olyat ami a pc-n nem volt?
  • Hellsing47
    visszaolvasás luxus??:D

• pirosBoci
    mi a minimum gép igény?nem találok faq t
  • mila69en
    mit rontottak el? sokkal komolyabb játék menete van mint a pc-s-nek:)
  • NeoMaN
    Ja elindulsz nyugatnak, azt Berlinben kötsz majd ki vazz...
    :PPPPPP
  • bakvarnyu
    ja erre én is kíváncsi leszek hogy oldják meg,csak lesznek valahogy jelezve a frekventált pontok mint pl a gta-ban mert ha nem az gáz.
  • SötétBarom
    Az oblivionban működött.. Csak ott nekem egy kicsit sokat varázsoltak...
  • barret
    Ugy elrontottak az X-boxos far cry-t?
    A pc-s valtozata nagyon jo volt :)
  • Code92
    nah épp itt a bibi nem illik az fps hez a szabadon barangolás és ha olyan lesz mint az x-boxos far cry h. fél ótáig keresed az iránytűvel h. merre kell továbbmenni akkor nagy bukta lesz ez bár kiváncsi vok azért erre a "jó nagy terep"-re
  • obe
    azt hiszem tényleg elkezdődött a stalker kampány:)
    saslik
  • SötétBarom
    HL2 is jó volt, Prey se volt rossz.. Bízzunk ebben is.. Úgyse tudok olyan FPS-t ahol szabadon lehet bandukolni jó nagy terepen..
  • NeoMaN
    sztem felesleges
    ekkora hype-olás után csak bukó lehet
  • báttyó02
    hááát.....:\
    komolyan kezdem visszasírni a 2-3évvel ezelőtti képeket,szvsz akikor jobban nézett ki a graf mint most ez a blúrozott faxom
    grafot inkább hagyták volna ahogy van,csak a játékra gyúrtak volna
    na mind1 reménykedek azért még
  • berlinboy6329
    Hát a textúrák minősége cseppet sem mondható überfaszának.Elég alacsomny felbontásúak,főleg az 1. képen az acéldrótokon,meg a törmeléken.De az ég meg a növényzet az tetszik.
  • Code92
    nah már ewgre jobban várom.......
  • Istencsászár

• dante3
    link
  • gamerboy91
    Egy gépigény hol találhato monduk egy hivatalos?
  • dante3
    Új képek
  • lee56
    És a stalker reklámtól egész jó stalker hangulatom lesz amég nézem :)
    De persze igazad van istencsászárka :)
  • Istencsászár
    A hangulat sokrétű. Függ a játék menetétől, az izgalmak adagolásától, a hosszától és a tálalásától. Képekrőlés pár perces videókról ezt nehéz megállapítani, mivel ezek mindig a játék jó és pergős oldalát mutatják, hogy el tudják adni, vagyis ez a reklám.
  • lee56
    A hangulattal nem lesz gond, az már látszik :)
  • dante3
    Jó kis game lesz,de igazán adhatnának már ki egy nagyfelbontású videót róla!Jó,hogy nem mobillal veszik fel!
  • SötétBarom
    Creating the Zone trailer
  • Glpetyus
    lál
  • csoola
    hát, ebböl kirderül h van még min dolgozni... (mikor az a csuszomászo ficko épp a csávesz felé tart, az emg átlö rajta kb 3-szor:D)
  • dante3
    Hát lehet behívták az utcáról Szását,hogy lövöldözzön egy kicsit,hátha megtetszik neki a pc és vesz magának egyet!
  • haxoror
    guszta!

(elég béna a gyerek aki játszik... )
  • Istencsászár
    Ahhoz hogy valami szép legyen nem kell tele effektezni, csak kreativitás kérdése. Ott a Prey, szép és jól fut.

Ha van hozzá gépem akkor használja, nem azér vettem hogy játékélényt lássak ( azt a régi gépen is megkaphatom ennyi erővel ), azt alapból adják plussz kérem a modern és szép külsőt. Azon nem kell aggódni, dinamikus árnyékok, anomália és társai effektparádé, bloom, motion blour, heat haze meg minden ami kell ebben lesz, láthattuk a képekről, és a videókról.
  • Code92
    ez igaz majd akkor mondok a graffról véleményt mikor felraktam de mondjuk vban egy csomó gyönyörű kép (ingame) és ugyanennyi gyengus textúrás (ingame) kép is van a neten....
  • Adam II
    Hát a sok új széteffektelt játék után azt tudom csak mondani ,hogy a videoban látott képi világ sokkal természetesebben hat mintha agyon lenne effektelve.
    Hiszen az effekteket nem minden fejlesztő tudja megfelelően használni ráadásul most a csilivili a fontos ergo az összes lehetséges effekt belesűrítése egy motorba aminek eredménye egy látványvilág ami közel sem élethűbb mint a régebbi játékoké csak szemetkápráztatóóan parasztvakító + jól hangzik amikor felsorolják milyen effektek vannak a játékban.
  • báttyó02
  • DJ Skyline
    kinek kell az? nekem nincs szükségem rá, hogy tele legyen efektezve az egész, amúgy sincs egy brutál gépem! nálam első a hangulat, a tálalás, aztán jöhet a grafika! pl ma is játszanék az NFS első részével, ha feltudnám tenni, mai szemmel annak meg tényleg egy fos grafikája van, de nem izgat, mert nagyon jó játék!
  • DeathJr
    Lehet hogy több éves motor de sok helyen olvastam hogy UT3-as motor-ról is volt szó...és ahogy elnéztem a régi képeket meg a mosatnit...hááát bőven van külömbség.Azt tény hogy nem fog úgy kinézni mint egy Gears of War Box 360-ra de jó lesz.
  • dante3
    Szerintem korai még ilyen következtetéseket levonni,amikor csak egy gyenge felbontású videót láttál!Majd ha felinstalláltad a gépedre,akkor mondj véleményt!"Visszaesett a grafika" LOL
  • Istencsászár
    Hol fikáztam?:D csak megjegyezetem hogy Hl2 gyenge pontja a mosott texturák, ha nem igy van kérlek mutasd meg:) ( a sima hl2 semmi extra tunning... ). Amit láttál Stalker bétát az direktx7 max 8 volt, szal csoda ha gyengus?:).

szvsz nekem számít graf, azt hogy valami nem tetszik az nem a gémet minősíti, attól még lehet jó ( egy több éves motortól nem is várok csodát ).
  • Code92
    kedves istencsászár kezdjük a "fikázzuk a legjobb fps-t" ott h. a hl2 2004 ben jött ki magyarán már 2-3 éves és még mindig gyönyörű dícsérendő a grafffaj a stalkerénél sokkal szebb (havernál toltam a multis bétát) de ennek ellenére nagyon várom a stalkert is mert a középszerű grafikát leszámítva jónak ígérkezik én nem vok az a fajta aki a grafika alapján elítél egy játékot (kivéve ha nagyon szörnyű a graf és tűrhetetlenm miatta a gamma) tehát várom a stalkert de a hl2 alapjáraton jobb mivel a stalker is sok mindent a nagy királyból a hl2-ből merít remélem a hangulazta ennek is ott lesz. és persze aztt is remélem h. ha már optimizálnak akkor az x700 on high graffonfog merni hamár ennyire visszaesett a grafika. ennyi.