S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már volt róla szó akkor nem feszegetem de ha valaki megadná a hozzászólás számát azt megköszönném

Szerintem jó igy de lehetne mit javítani
Next PC upgrade: 2022
persze, a ti4200-es AA és AF nélkül gyorsabb mint a FX5200 v. FX5600-as, én is majdnem 5600-ast vettem...rá is b@sztam volna
...
ON
megnéztem ezt az E3-as videót, és nagyot csalódtam ... a hangulat és a grafika nagyon ott van, jól ki van találva a körítés, de ha ilyen lesz a végleges játékban a karakter animáció (lények, emberek), mint ebben a bemutatóban akkor én nem fogom tudni élvezni a gamét...annyira rontja az összhatást, hogy félelmetes...a múviban amikor késsel hátulról leszúrja az egyik ellenfelet, majd elsírtam magam kínomban, annyira GAGYI volt ...és a csapattársak mozgása is nagyon tré, a rainbow six elsõ részében szebb volt!!!...remélem csak jövõre jön ki a játék, és normálisabb karakteranimáció lesz benne, mert ez rendkívûl lerontja nálam az összhatást...de azért még REMÉNYKEDEM!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Vagy a "40 óra játékidõ"/amit a készítõk ígérnek / fele alvással telik?
PSN ID.: Beegabor
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Észrevételek:
1. KIRÁÁÁÁLY!!! Nagyon várom a gamet, talán kárpótol az elbukott Fallout3-ért
2. Tök jó érzés embernek lenni (Nem tudom ezt miért írtam most ide)
3. Miért van az AK bal(!) oldalán a závárzat!?
(egyébként furcsa de az 5200-nél jobb a teljesítménye most a gépnek
)
Ráment egy napom mire átnyálaztam az összes fórumot, de be lehet az FC állítani úgy, hogy a konfigomon (lásd lentebb) ami megjeleníthetõ az ott is legyen szaggatás nélkül!
És az én konfigom szvsz közepes legalábbis ami az fps-eket illeti...
Mondjuk most, hogy végre jönnek a nagy nevek be kell majd ruháznom egy új video kártyára

Az FX 5200-esem néhány alkatrésze még mindig itt van valahol az ágy alatt szétszórva...
ON

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

egyébként is feleslegesen vitázunk mert úgysem látuk még a S.T.A.L.K.E.R. DX9 es efektekkel megdobált képeit !Majd meglátjuk mi lessz !
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Asszem én vagyok már fáradt de ti csak poénkodtok most, ugye?
A FarCry-ban az volt a legcsodálatosabb hogy a baromi jó kód miatt közepes gépen is simán futott high detailben.
A STALKER-nek (ha a trailerekben lévõ cuccokat bennehagyják a végleges játékban) jóval nagyobb lesz a gépigénye mint a FarCrynak "
Te most hülyülsz ??? Mi neked a közepes gép a Far Cri kibaszott memoria és VGA no meg Proci igényes ugyhogy ne mond hogy közepes gépen simán High on fut ! mert ez nevetséges !!!!!!
Next PC upgrade: 2022
Az ABIT 9600XT-vel megszünt ez a problémám.
Ennyire gyenge Dx9 alatt az FX5600 !