S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopsz, csak nem valami kényes témába tenyereltem?
Ha már volt róla szó akkor nem feszegetem de ha valaki megadná a hozzászólás számát azt megköszönném

grebber
Nem javitják ki ezeket amirõl te itt beszélsz.
Szerintem jó igy de lehetne mit javítani

Next PC upgrade: 2022

JuanG
OFF

persze, a ti4200-es AA és AF nélkül gyorsabb mint a FX5200 v. FX5600-as, én is majdnem 5600-ast vettem...rá is b@sztam volna ...

ON

megnéztem ezt az E3-as videót, és nagyot csalódtam ... a hangulat és a grafika nagyon ott van, jól ki van találva a körítés, de ha ilyen lesz a végleges játékban a karakter animáció (lények, emberek), mint ebben a bemutatóban akkor én nem fogom tudni élvezni a gamét...annyira rontja az összhatást, hogy félelmetes...a múviban amikor késsel hátulról leszúrja az egyik ellenfelet, majd elsírtam magam kínomban, annyira GAGYI volt ...és a csapattársak mozgása is nagyon tré, a rainbow six elsõ részében szebb volt!!!...remélem csak jövõre jön ki a játék, és normálisabb karakteranimáció lesz benne, mert ez rendkívûl lerontja nálam az összhatást...de azért még REMÉNYKEDEM!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HuAn82
Ah... míg alszik a Stalkerem, addig kiviszem a kutyát, elszívok egy cigit, talán egy mozi is belefér.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

oneal1
az betenné a kaput!!

!Forza Ferrari!

Seth
Hát én is ezt mondom bakker

PSN ID.: Beegabor

_Atti_
alvás morrowind módra lesz .pont.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Seth
Baromság....még a legkidolgozottabb RPG-ben is csak egy pillanat és aludtál 5 órát, kizárt hogy real-time-ban legyen megoldva. Az már a játékmenet rovására menne.
Vagy a "40 óra játékidõ"/amit a készítõk ígérnek / fele alvással telik?

PSN ID.: Beegabor

Glpetyus
Én is igy gondolom😊)

hispan2
Szerintem az alvás nem elsz idõben meggyorsítva, ha csak te azt nem mondod. Megjegyzem szerintem nem te fogod eldönteni, mikor ébredsz. Úgy értem, hogy ha ellenség talál rád (ami gyakori lesz), akkor autómatikusan felébredsz és harcolnod kell.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Glpetyus
"Miért van az AK bal(!) oldalán a závárzat!?"

EL NE KEZD BAZDMEG!!!

Jah, és a VSS-t DC óta NAGYON utálom...

Csak most ért le a stalker_april

Észrevételek:
1. KIRÁÁÁÁLY!!! Nagyon várom a gamet, talán kárpótol az elbukott Fallout3-ért
2. Tök jó érzés embernek lenni (Nem tudom ezt miért írtam most ide)
3. Miért van az AK bal(!) oldalán a závárzat!?

Mivel az FX5200-vel történt egy kissebb ..khm.. "baleset" csak egy 4200-re volt elég zseton. Ez van...
(egyébként furcsa de az 5200-nél jobb a teljesítménye most a gépnek )

Glpetyus
Egyáltalán mi késztetett,hogy ilyet vegyél???

Nem hülyülök!

Ráment egy napom mire átnyálaztam az összes fórumot, de be lehet az FC állítani úgy, hogy a konfigomon (lásd lentebb) ami megjeleníthetõ az ott is legyen szaggatás nélkül!
És az én konfigom szvsz közepes legalábbis ami az fps-eket illeti...
Mondjuk most, hogy végre jönnek a nagy nevek be kell majd ruháznom egy új video kártyára

Glpetyus
Na ez a lol...

Glpetyus

grebber
lol pedig az jó kari

Glpetyus

OFF

Az FX 5200-esem néhány alkatrésze még mindig itt van valahol az ágy alatt szétszórva...

ON

Jah, fõleg a rozsda volt csilli-villi a csöveken

Glpetyus
ennek...

Glpetyus
Kandurex ekkora lúzer,vagy ez csak egy szarul sikerült poén volt?????

LSC
az neked csili vili? az a pandora tomorrow egy röhej. Hangok 0, netkód 00, grafika közepes. Mi ezen a csilivili? A farcry az csilivili.

LSC
nem egy szimpla megyek azt írtok terminator módjára game lessz.

_Atti_
"van amit nem fikázok..pl..HL2, LOTR: Battle of middle earth, Splinter Cell stb. stb." Akkor neked SCriptelt csili vili Populár játékok kellenek..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

LSC
Röhej de többen várják mint pl a HL2-t. No comment.

LSC
és ha mégis lessz tök mind1 2006-ban már mindenkinek újabb gépe lessz😊

LSC
abban igazad van hogy közepes gépen nem igazán megy szépen full high-ban az FC de az is tuti hogy a stalker-nak nem lessz akkora gépigénye.

Kandurex
Egyébként meg errõl szól a fórum nem? Ahogy írtad vélemények innen - onnan, nem is értem miért tetted ezt most szóvá..mindegy

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
sorry, nálam..tudod..fikafikafikafikafikafikafikafika :

Curze
Én azért jobban szeretem elõbb látni a kész játékot és utána véleményt mondani. 😊 Akkor már lehet orrba-szájba fikázni, dicsérni egyaránt, mert hát ízlések és pofonok különbözõek. És ezt tiszteletben tartjuk! 😊

Kandurex
Tudom, én ilyen kis fikagép vagyok..megyek és... fikafikafikafikafikafikafikafikafika....ez van...van amit nem fikázok..pl..HL2, LOTR: Battle of middle earth, Splinter Cell stb. stb.

Curze
Hmmm... Szeretem az olyan hozzászólásokat mikor valaki csak azért ír valahova hogy lehúzza az aktuális játékot. Ez vonatkozik más topic-okra is persze! Kedves szokás 😊)

Kandurex
Megnéztem a videót, konkluzió: Ezidáig se vágyakoztam túlzottan a játék után, de ez a förmedvény...RÖHEJ!

Glpetyus
😄

Omlás
😊)
egyébként is feleslegesen vitázunk mert úgysem látuk még a S.T.A.L.K.E.R. DX9 es efektekkel megdobált képeit !Majd meglátjuk mi lessz !

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
i = y

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
"© Mossberg

Asszem én vagyok már fáradt de ti csak poénkodtok most, ugye?
A FarCry-ban az volt a legcsodálatosabb hogy a baromi jó kód miatt közepes gépen is simán futott high detailben.
A STALKER-nek (ha a trailerekben lévõ cuccokat bennehagyják a végleges játékban) jóval nagyobb lesz a gépigénye mint a FarCrynak "

Te most hülyülsz ??? Mi neked a közepes gép a Far Cri kibaszott memoria és VGA no meg Proci igényes ugyhogy ne mond hogy közepes gépen simán High on fut ! mert ez nevetséges !!!!!!

Glpetyus
Ebben inkább csak bízom...

cifuatwork
Ezt a magasröptû következtetést mibõl vontad le?

Glpetyus
Tuti,hogy nem lesz akkora gépigénye mint a Fc-nak...

Bár nekem azzal se vót' problémám...

Glpetyus
Az baszna be,2005??????????

Glpetyus
😊)))))

Glpetyus
😄DD

grebber
Ja téma lezárva majd meglátjuk de többsége ugyse vallja be ha akadna neki!

LSC
mert közismerten egy "jó" széria az FX fõleg a közép kategória. De lécci inkább ne mennyünk bele a témába ez nem az a topik. Elnézést az FX miatt biztos nem lehet a gond.

Nemcso
Nálam is szaggatott belsõ tereknél PIV/2.6 512MBRAM, FX5600/256 konfiggal. Belsõnél FPS 10-20 között volt.
Az ABIT 9600XT-vel megszünt ez a problémám.

Ennyire gyenge Dx9 alatt az FX5600 !

LSC
Oleg baze kapjátok össze a heréiteket mert rajtatok a világ szeme.