S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát éppen ezért lesz jó ez a játék, mert végre a helyszín is reális, közel van hozzánk, nincs idióta története (más aki ismeri az igazi csernobilt, az tudja, mi történt és szerintem ezzel a legtöbb kelet-európai tisztában van), viszonyleg jó a fizika (mert azért van még mit finomítani), a grafika lenyûgözõ és nekem az eddig látottak alapján az egésznek a hangulata is tetszik (Igor a csernobili síkságon barangol egy szem kalassal és két tár lõszerrel). Szóval én is csak várni tudom, de már nagyon!
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Talán azért, mert a legtöbb játék célközönség az amerikai tizenéves társaság, akik naponta veszik az uj játékokat, és kurvára leszarják hogy reális legyen maga a játék, csak az érdekli öket, hogy löhesék a zombikat, katonákat...., és esetleg egy könyen érthetö bárgyu történetet kapjanak.
Na remélem ez nem lesz a STALKER-böl
Na remélem ez nem lesz a STALKER-böl
pl a hitman 2 -ben elég jó. Az a minimum szerintem aminek manapság kéne lenni. Ha ott meg tudták csinálni nem értem itt miért nem lehet. Reménykedjünk hátha kapnak emiatt kis flémet és megcsinálják. Megemlíteném hogy a fordított fegyverek miatt is csak flémet kaptak semmi jót (hogy húú de jól néz ki) mégis benne hagyták szarva a közvéleményre. Ezt a hozzáállást nem értem igazán.Mindenek ellenére életem egyik legjobban várt játéka mert mindaz benne lesz remélhetõleg amiket szeretek a PC-s játékokban.
Én még egy játékban se láttam normális késelést(gondolom láttad BF-e a késelés efektet😊, hát elég gagyi.....), de mondjál egy játékot ahol jol megcsinálták, és kiprobálom😊
Csak te a HL2-t kivételnek emlitetted(pár más játékal együtt), közben ott is ugyanugy tologatják a megjelenési dátumokat.Sajna minden kiado a legnagyobb piaci haszonra akar szert teni, és mi meg csak várunk, csak várunk, csak várunk......
jah értem már abból a késes kommentbõl szûrted le hogy én ide járok fikázni a játékot.Istenem bocsásd meg a bûnömet mert eme szent csodáról írni mertem egy dolgot ami szerintem gagyi. Ha láttad volna a videót amirõl szóvan akkor megértenéd mirõl beszélek. Mellesleg ez nem egy BF színvonalú játék lessz ahol az embereknek egy ilyen megoldás tetszeni fog. Ne érts félre a BF jó játék de a kettõ elvárásai nagyban különböznek.
hol láttál fikázást a játékkal kapcsolatban? Az a kiadó aki meg fût fát ígér és nem tartja az meg bekaphatja lásd condition zero, HL2, Doom 3, STALKER.
Hol láttad ezt?Link?
Szép nagyon, de:
1: Ez a játék a far cry szintû graf nélkül is jó lesz (ebben biztos vagyok)
2: Nincs kedvem új videokártyát venni...
Nincs pénzem inkább.
1: Ez a játék a far cry szintû graf nélkül is jó lesz (ebben biztos vagyok)
2: Nincs kedvem új videokártyát venni...
Nincs pénzem inkább.
Es foleg a GameStar😊))))Az egy LOL!!! A gyerek koru kozonsegukkel, meg az istenkent tisztelt nagyarcu szerkesztokkel😊
Nem azért de a HL 2 + a D3 már nem igazán kétséges ez a 2 game még idén kintt lessz az 100% !!! Olvassatok GameStart !!!!!! 😊)))))))
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Végigolvastam az oldalt, és felmerült benem két kérdés
Te ide csak fikázni jársz?Vagy csak bevágtad a durcit, mert nem akkor jön ki a játék amikor te szeretnéd?
Te ide csak fikázni jársz?Vagy csak bevágtad a durcit, mert nem akkor jön ki a játék amikor te szeretnéd?
Remélem nem kell majd hozzá P7-es gép, és Geforce 6-os kártya.
Az igazsag az, hogy egyelore ezt a jatekot mindenki ajnarozza, vedi, de hasonlo efektus mint a DoomIII, HL2, DNF stb. Egyelore semmi biztosat nem tudni.
Hali!
Nem szoktam figyelni a fórumot, lehet, hogy lerágott csont, de mikor jön ki ez a "CSODA"??
Nem szoktam figyelni a fórumot, lehet, hogy lerágott csont, de mikor jön ki ez a "CSODA"??
A Morrowindben úgy van a szunya, hogy megnyomod a sleep gombot,ekkor megkérdi hogy mennyi órát akarsz aludni vagy a teljes gyógyulásig akarsz e aludni. Elsötétül a kép(közben autosave) és már szunyáltál is.Ha közben rádtörtek, akkor magától felkelt harcolni.
PSN ID.: Beegabor
Téma lezárva mert felesleges majd ha kijön idén akkor kijön idén azért reménykedjünk.
Next PC upgrade: 2022
nem csak -na hanem simán be is fog ba..ni.
De jóbb is mert sokmindent remélhetõleg korrigálnak.
De jóbb is mert sokmindent remélhetõleg korrigálnak.
Next PC upgrade: 2022
Na most néztem meg az E3-as videót...
Sztem kiba..ott jó!
Valaki fikázta a késes megoldást,lehet én vagyok igénytelen,de szerintem nem rossz.Az az igazság,én még élethû késelést játékban nem láttam,de amit láttam az nagyrészt ennél rosszab volt...
Kivétel talán Far Cry ahol szinte éreztem,hogy a kezembe lévõ 1 kilós "tárgyal" jól hátba ba..tam az ellent...
Az emberek mozgása egy két helyen tényleg nem a legjobb,de ennek ellenére gagyinak,szarnak(stb.)nem nevezném.
Pláne,hogy nem is az😊)
Sztem a mutánsok mozgása teljesen rendben van(ki a f.sz tudja hogy mozog egy mutáns??😊))
A pinyós résznél a láthatalan szörnyike meg egyenesen büntet...
És ittjön a számomra nem tetszõ dolog(csak egy van):
a szörnyek...
Néhány még elment volna,de ennyi?? Sajna(szvsz),ez is átesett a ló másik oldalára...Nekem az lett volna a legjobb,ha bele se raknak ilyen láthatatlan meg mittomén milyen förmedvényeket...😞(
Ettõl egy kicsit sci-fi hangulata van(legalábbis a videónak),és ez sztem ebbe nem illik😞(
De ennek ellenére qrva jó és még mindig a legjobb játék lesz😊)
Csak jönne már😞(
Sztem kiba..ott jó!
Valaki fikázta a késes megoldást,lehet én vagyok igénytelen,de szerintem nem rossz.Az az igazság,én még élethû késelést játékban nem láttam,de amit láttam az nagyrészt ennél rosszab volt...
Kivétel talán Far Cry ahol szinte éreztem,hogy a kezembe lévõ 1 kilós "tárgyal" jól hátba ba..tam az ellent...
Az emberek mozgása egy két helyen tényleg nem a legjobb,de ennek ellenére gagyinak,szarnak(stb.)nem nevezném.
Pláne,hogy nem is az😊)
Sztem a mutánsok mozgása teljesen rendben van(ki a f.sz tudja hogy mozog egy mutáns??😊))
A pinyós résznél a láthatalan szörnyike meg egyenesen büntet...
És ittjön a számomra nem tetszõ dolog(csak egy van):
a szörnyek...
Néhány még elment volna,de ennyi?? Sajna(szvsz),ez is átesett a ló másik oldalára...Nekem az lett volna a legjobb,ha bele se raknak ilyen láthatatlan meg mittomén milyen förmedvényeket...😞(
Ettõl egy kicsit sci-fi hangulata van(legalábbis a videónak),és ez sztem ebbe nem illik😞(
De ennek ellenére qrva jó és még mindig a legjobb játék lesz😊)
Csak jönne már😞(
Lehet, hogy tényleg így lesz és minden szunya elõtt kell majd találni valami relatív védett helyet amit körbe kell pakolni majd aknákkal meg érzékelõkkel már ha az ember nem egy fényes alagútban akar ébredni aminek a végébõl az üknagypapi integet.
Király lenne...
Király lenne...
köszi
Szerintem ha egy ellenség meglep álmodban, akkor többet nem fox felébredni. 

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
az a késes gyilok tényleg nagyon roller. Gyönyörû a játék de ilyen kicsi (de annál fontosabb) dolgon "spórolnak.
Röviden.Direkt van úgy azzal magarázva hogy így látványosabb ahogy repkednek a hüvejek és õk azt mondták magukról hogy nagy fegyver buzik és minden a legreálisabban lessz megcsinálva ezzel kapcsolatban. Már az elején elbukott ez az ígéret.