34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Csoder #10121 Nem azt mondtam, hogy annyi legyen benne mint SA-ban, hanem hogy az a pár elem mennyire feldobta a játékot.
Stalkerbe sztem jó lenne több, színesebb.
Obbal nem játszottam, nem tudom milyen. -
Hellsing47 #10120 annyi még nekem is elmegy mint a Sa-ban...
de több sztem nem kell...
nekem pl nem kéne ha oblivion stilusú lenne :DDD (mármint annyira telenne rpg elmekkel) -
Csoder #10119 Hát szerintem is jobban leköti az embert, ha tele van rpg elemekkel, lehetőségekkel. Meg jobban lehet azonosulni a főszereplővel.
(Pölö, GTASA, pár apróság: lehetet gyúrni, hízni, stb, és mennyivel feldobta a játékot, sokkal.)
De természetesen ettől még lehetnek benne izgi tűzharcok, Hellsing. -
Hellsing47 #10118 azért szvsz ne legyen telep rpg elemekkel...lehet benne pár...de ne sok
én egy akciodus FPS-el akarok jáccani :D -
#10117 egyebként nagyon várom már
kíváncsi leszek,meg elején azt mondták hogy egy faja fps/rpg lesz,bejárható terep meg minden,autó vezetés-benzin
azt mondták hogy még se ilyen lesz,hanem ilyen normál fps szerű pályák,no kocsi
szal remélem az első változat lesz,sok rpg elemmel,szal fegyver tuning,felszerelés,autó-nafta,szal egy ilyen Fallout ot képzelnék el fps nézetben:D -
#10116 Mivel FPS, ennek minimális a jelentősége, szerintem :D -
strebacom #10115 Na elirtam FRANKÓ-t akartam mondani!! -
strebacom #10114 Tényleg, igazad van erre nem is gondoltam, és milyen farnkó elnevezés egy motornak!! -
#10113 Skacok arról ti nem tudtok, hogy saját emberkét kreálhatunk(arc,bőr,orr,stb) vagy egy előre megadott emberkével kell mennünk? -
obe #10112 mindenki találkozott már közülünk x-ray-el...már ha feküdt röntgen gép alatt:)...és micsoda összefonódások:stalker-csernobil-sugárzás-röntgensugár-xray:) -
lee56 #10111 És szerinted azt 2éve összeheggesztették és majd 1az1be azt kapod felszolgálva, amikor kijön a game -
Antrax #10110 Amúgy én is olvastam hogy októberben jelenik meg (ott van az apróbetűs résznél) -
Antrax #10109 Nem tom milyen lesz az X-ray teljesítménye mert már legalább 2éves -
strebacom #10108 Ja!!!! -
#10107 nembaj az hogy milyen,csak fusson jól -
strebacom #10106 Nagyon jóóóóóóóóóóó!Ja és köszi a motort(x-ray, az meg milyen-olyan mint egy film cim!!)!! -
#10105 ahogy látom ez még nemvolt belinkelve -
#10104 x-ray
saját fejlesztés -
strebacom #10103 Nagyon jó game lesz ez, amugy milyen motort használ a game???
A vdeókból itélve olyan mint a source??? -
#10102 -
Csoder #10101 Korábban kellett volna felkelned. -
Daveee #10100 de :D -
Hellsing47 #10099 nem -
Daveee #10098 azér vajjuk be hogy kkcsit megmeredt a szemetek amikor elolvastátok :F:D -
#10097 Nem nézett el semmit, csak hülyéskedett... -
#10096 ott sincs szó erről.
so biztos elnézett vmit. -
#10095 stalker.hardwired.hu -van ami "hivatalos" magyar szájt. -
lee56 #10094 lol -
#10093 =D -
#10092 Linket! -
#10091 ennek jobban hiszek
amúgy belinkelhetnéd, hacsak nem néztél félre vmit. -
Daveee #10090 A fenébe most olvastam a stalker.hu-n hogy elhalasztják csak októberben jelenik meg :( -
#10089 Mivel én nem szeretek multizni, számomra teljesen jelentéktelen a két kártya. Na de majd meglátjuk. -
#10088 + 2 card
amíg nem tudunk biztos árat, addig felesleges arról beszélni, h milyen "drága". -
#10087 Emláxem még megvan nekem a realms of the haunting. Ami 96-ban jelent meg és akkor még a fasorban sem volt a collectors dolog. Na szal annak a játékbak tok jó nagy doboza volt. 110 oldalas könyve, nyaklánc, pergament utánzatra nyomott ház térkép és mág valami. Na de az 96-ban!!!! És az volt az alap kiadás. Most akkor meg mi is van manapság?? -
#10086 Már mindennel trükköznek.
Eddig collectorsbol a HL2 volt ami tetszett. FULL FÉM doboz, polo, sapka, audio cd, making of dvd és aszem mág 1-2 dolog.
A sima viszont siralmas volt. -
#10085 Pont ezt akartam írni,tulajdonképp,csak egy kézikönyv + a térkép az egész.
Amúgy zsép,csak nem éri meg a +5-6K-t,amennyivel több lesz. -
#10084 Csalóka az a fotó. Én azt hittem, hogy jól meg lesz pakolva a doboz, de látom, hogy a kis szemfülesek kétszer rakták le a térképet, meg a Survival Guide-ot. Borítóval, és kinyitva. Ez így már nem annyira tuti... -
Hellsing47 #10083 térképek,leirások elöbb utobb felkerülnek a netre ahogy a boritok is...
papirbol meg csinálsz egy olyan "rozsdás dobozt" és meg is van a CE egy kis tintábol,papirbol és dvd-böl :DDD
máris nem ~16k hanem max 1000FT -
Csoder #10082 Drága :(