34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Daveee #10161 :D -
#10160 Szintén zenész! -
Antrax #10159 Én már kivárom ezt a 2 hónapot -
Daveee #10158 Lehet igényelni béta kulcsot! énmár kaptam
THQ -
#10157 Ehh, mátrixos elhajlás a meggybefőtt-permet elől? :))) -
többi kép -
#10155 Messze van még -
#10154 Hát aszem d.f-ezni már sosem fogunk szvsz.
De a stalker-re azért van remény csak abba bizzunk hogy nem lessz akkora bugtalanitási (patch) áradat hozzá mint a Far Cry-hoz anno.
Mert a Farcry abba bele is bukott szépen csendben. Mondjuk nekem itt figyel eredetiben. (mint minden más is amim van) -
Hellsing47 #10153 én se tom pontosan..
de sztem azok csak ülnek és várják hogy magátol készen legyen -
#10152 S.T.S.L.K.E.R.-re csak 6 éve nem? -
#10151 Nem is tom a duke-ra már lassan aszem 8 éve várunk?? -
Hellsing47 #10150 vagy talán végre észre veszik magukat a készitöi hogy röhej amit csinálnak és ennek a megjelenési napján bejelentik hogy 2-3 honap és kijön az is -
#10149 Ha most márciusban sem jelenik meg akkor el is felejtem örökre.
Lassan tényleg a duke nukem forever elöbb fog megjelenni :D -
Hellsing47 #10148 ekörül is csak azárt van mert mnki azt hiszi hogy ez a valós...
de mnki téved
én már csak tudom -
#10147 Azért ez most eléggé tutinak tűnik. A régi "tuti" időpontok körül nem volt ekkora a felhajtás. -
#10146 az sincs mar mert a fejlesztesre ra ment minden:D a felesege is otthagyta es beperelte, es elvettek tole a hazat is:D -
Daveee #10145 má kocsija sincs :D elvontatták, mert éjjel nappal a stalkert csinálják és a kocsival rossz helyen parkolt, igy már kocsija sincs :D de felesége, meg háza attol van :F -
#10144 Akkor a főnök kocsijának lőttek, ugye felajánlotta, ha mégse jelenne meg a kitűzött időpontban :D -
#10143 Majd márciusban kiderül csúsztatják-e :D -
#10142 Nem lehet hogy megint csusztatják ?????
Bár annak nagyon nem örülnék.
-
#10141 Jaja a játékélmény a lényeg csak jöjjön már ki! De várom! -
davos80 #10140 Az pedig ment faszán.
Azt is leszarom,ha csak 640ben játszom.Itt a játéklmény a lényeg.Hogy bejárhatom az atomerőművet...
Ha meg nem veszek diákhitelből valami fasza vidkarit.me megéri -
#10139 Ami pl. a HL2 -nek elég volt az ennek is. -
#10138 Mi a nem nagy gép? -
#10137 te meg ne legyél ilyen vészmadár inkább biztassad a kollégákat.
amit eddig mondtak az alapján épphogy nem kell neki nagy gép. -
#10136 ez jó szöveg -
#10135 Hát a béta erősen semmilyen sem volt:). Pár effekten kívül nem volt benne semmi, csak maga a sima texturák és egy kisebb pálya. Ez azóta sokat változott, DX9, HDR-Bloom, dinamikus árnyékok, bump mapping, shéderek, fizika!, nagyobb táj, gépi ellenfelek, időjárás változás és sorolhatnám még napestig... 9000-en csoda ha lindul, sokat nevárj tőle... nyugodt lehet mindenki, ennek kelleni fog a normális vas. -
davos80 #10134 Igazából most sem játszok,mert nem érek rá,de ezt még végig kell tolni,ha kell nem járok be órákra 3 hétig,de muszáj. -
Hellsing47 #10133 mért??
halálos beteg vagy -
davos80 #10132 Avszolút reális az Amazon-os gépigény,hiszen a bét/alfa verzió is elment hasonló konfiggal,mivel a motor dx8.1-re épüé.
Tehát a Radeon 9000-el simán eljátszok vele.Tehát nem kell venni új vidkarit.És mivel ez az utolsó játék amit végig játszok életemben,később sem.heh -
Hellsing47 #10131 ezt én se mondtam...
az lenne amit már vki leirt elöttem..hogy szabadon mászkálhatsz oda ahova akrsz de ahogy haladsz egyre bejjebb ugy halsz meg szépen fokozatosan...
sztem a misszio kiválasztás ugy nézne ki jol mint amilyen a gta-k ba volt...
azt csinálod meg amelyikat akarod és két misszio között gyüjtögetsz cuccot vagy akármit bebarangolhatod az egséz területet(már ha megvan a megfelelö védööltözék :)) ) -
Csoder #10130 Jaja. Az lenne a jó, ha végül olyan lenne a gém, hogy az rpg elemeknek köszönhetően a végigjátszás után is lehetne nyugodtan tolni, megunás nélkül.
Pl. a falloutban is mikor a végére értem, utánna még simán nyomtam, tápolgattam a karit, felfedezgettem új helyszíneket, visszamentem a megoldatlan küldikhez, stb. -
#10129 na egy ilyen gépigény tényleg jó lenne -
#10128 hát mér??ott a Fallout,a legjobb rpg,
sztem épp az ilyen gamekben amilyen a Stalker lesz lehetne a legjobb rpg elemeket rakni,szal gyűjteni a casht a jobb felszerelésre,jobb kocsira,fegyver tuningra
szal nem örülnék ha olyan lenne végül mint pl a HL,mert ez nem olyan nak készült,a HL a legjobb fps de Stalker nem lenne jó ha olyan lenne hogy mész végig a pályán és jön a következő -
Csoder #10127 Hát ha ez lesz a minimum, akkor király is, futni fog a vasamon simán. :)) -
#10126 Én úgy emlékszek pár napja még 1 Ghz volt a min:)) -
Csoder #10125 Nem tudom, sztem a kor nem számít, de igaz, hogy a fantasy játékokban a legütősebbek. :) -
Hellsing47 #10124 "GF3 64 MB video"
lol???:DDD
ez sztem már elég régóta kint a
nehogy már a tavalyelötti graf maradjon rajta...
bár ha igen és viszonylag szép lesz akkor lehet mnkinek fut majd maxon :DD -
Hellsing47 #10123 én se sokat...(nem is bánom :D)
szvsz rpg megoldásokat sokkal inkább a középkori gémekbe lehet jol belevinni...
ha ilyen féle lesz akkor lenne sztem a legjobb :D -
#10122 új gépigény lett felrakva az Amazonra