34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#10081 szeva!
:DDDD
-
#10080 A rohadt életbe annyit nem adok érte az tuti. Hát annyiért már lassan veszek még 1 vinyot a gépembe. -
Daveee #10079 én 20 rol olvastam a GS-en
http://www.game.co.uk/browse.aspx?ref=topnav&cat=10
35 font a game , ami 12-14 ezer asszem, számj 40 fontal mert azért europába azonbelűl ide Mo-ra nemhozák ki ingyen, menj ráa stalkerre tekerj le, és ott a ce változat -
#10078 Köszönjük a véleményedet a viszont nem látásra. -
#10077 akkor nálunk tuti lessz vagy 16k -
#10076 amúgy képek alapján rettenetesen ratyi
:) -
#10075 LOL!!!
:DDDDDDDDD -
Daveee #10074 hello, előrendeltem a ce-t nem magyar odlalrol, és 12 ezer ft csak -
[Walaki]D`Lair #10073 csak 4 és fél évet tévedtél :DDDDDD -
#10072 Bár ha 13k alatt lessz a coll akkor azt veszem meg de kezdem már én is unni ezeket a dvd tokos szarokat.Csomo olyan gamém van ami coll és ugy idegesit a papir boritás 3 jáccás után már karcolodik meg gyürödik ezerrel a szélein.
A gta sa nekem a coll van és az egy könyvben volt a lemez tök jól volt megcsinálva. Hát inkább könyvben legyen a lemez mint tokban.
Röhely amit csinálnak bakker tényleg a hl 2 is amit megvettél 9990ft-ért 5 cd-t tömritettek össze 1 tokba. Inkább vették volna a fáradtságot hogy dvd-re rakják. PFUJJ. -
donidarko #10071 hali. valaki tud egy pontos GÉPIGÉNYT??? köszi -
#10070 PAPIR???? Még annyi pofájuk sincsen hogy fémböl legyen????
Papir szarral meg kitörölhetem a seggem. Egyszer kicsit megnyomom, és beszakad az egész. És fogadok 16900ft lessz a collectors.
Hát ez nagyon mérgesitö. Aszem maradok a simánál. -
Csoder #10069 A Falloutból nekem valami gagyi dvd-tokos verzió van. :(
Pedig kedvenc. -
obe #10068 most olvasom a stalker.hu-n hogy a CE doboz papírból(karton) van, nem fém..de ez mindegy:) -
#10067 Amazon -
#10066 off
hát tényleg ebben a posztapokaliptikus világban a legnagyobb game,meg lehet még valahonnan rendelni?? -
#10065 Igazad van :P -
#10064 Még mindig nem jól írtad..
>>>>>>>>> FALLOUT!!!!! <<<<<<<<< -
#10063 Jáj, Fallout, na. Bűn kis betűvel írni annak az alapműnek a nevét :) -
#10062 Jaja. És az már jó, ha egyáltalán van benne kézikönyv. Emlékszem a fallout-nak rohadtul hangulatos poszt-apokaliptikus túlélőkönyv szerű manualja volt. Ellenpélda meg a Half Life 2. DVD tok, abba belegyömöszölve 5 db cd, egyik tok nélkül, meg valami fecni, azt csókolom.
Amúgy, ha tényleg márc. 16.-án jön a S.T.A.L.K.E.R., akkor nem kéne már a Cd Galaxis oldalán fent lennie (legaláb jelzés gyanánt)? -
#10061 De ezt én is meg fogom venni az tuti.
Csak lehessen már elörendelni a coll-t. -
#10060 Én is egyet értek mert régen emléxem még mien jó is volt a kartondobozos szines csomagolás.
Szal igen egyet értek. -
#10059 egyetértek -
Csoder #10058 Hát az biztos, hogy régen jobb volt, mikor alapból szép dobozokban voltak kaphatók a játékok, nem pedig ilyen dvd-tokokban, amiben van max egy vékony kézikönyv, pár szórólap, meg maga a lemez. -
#10057 Alapvetően körberöhögöm a collectors editionöket, de ezt talán még meg is veszem. Szép, tartalmas, király.
Jelzem, nem nagyon értem, hogy miért van az, hogy manapság már azt is CE-nek nevezik, ami régebben alapvető volt. Talán emlékszünk még, hogy anno szép díszdobozban jöttek ki a játékok, kézikönyvvel, gyakran térképpel, miegymással. Ha már van pofájuk ennyit elkérni egy játékért, akkor legalább tetszetős legyen a kiszerelés, basszameg...
Na mindegy, bocs, csak szófosásom van ma. De jelezze, aki egyetért :D -
#10056 Januári Naptárt valaki linkelje be PLZ -
#10055 Januári Naptárt valaki linkelje be PLZ -
#10054 vmi trabit csak vezethetünk, mert elég nagyok a távolságok, fárasztó lenne állandóan gyalog menni -
#10053 jármű kezelés tényleg kimarad??meg benya meg kajálás:(? -
TomDantes #10052 jó akkor még reménykedek, háha... -
#10051 Szerintem az lenne jó, ha sötétben zölden világítana ;D -
#10050 ja, ok.
amúgy nem lenne rossz, ha "valóban" (persze csak hasonlítana) rozsdás felületű lenne a doboz.
durva lenne ha megfogná az ember. -
Hellsing47 #10049 én sehonnan...csak mondtam hogy nehogy az legyen :P -
#10048 ne idegesítsetek.
honnan a francból veszítek ezt az "only SM 3.0"- át? -
Hellsing47 #10047 háát..talán igen csak minimumon...
ha nem követeli meg az SM3.0-t :) -
TomDantes #10046 Elismerem hülye kérdés, és tudom olvastam a gépigényről, de szeretnék reménykedni 512rammal 1700AMD-vel Ati 9600 128mb-vel reménykedhetek?
Naygon várom a megjelenesét, de félek kevés lesz hozzá a gépem. És nincs most lehetőség fejleszteni. Szóval naygon várom már és izgulok fog-e futni? -
#10045 Szívesen megkóstolnám már! -
Csoder #10044 Doboz csúnyácska de a tartalma gyönyörűű. -
#10043 olyan régóta fejlesztik, hogy megrozsdásodtak a dobozok -
#10042 jááj, béka.
tehát a doboz