S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Most sikerült megnyugtatnom magam

Motorola Defy
(#4170 ez nagyon tetszik!)
Arra még várni kell vagy 5 évet,hogy a 29.-en is ugyanúgy ki legyen dolgozva a belsõ szvsz😊
szvsz egy szar alpha-ból felesleges itélkezni...ráadásúl még az elsõ trélerek egyikében volt hogy a faszi egy qrva nagy épület sokadik emeletén mászkált...
Meg mertem volna esküdni,hogy ez "csak" multi gém...
Azt tudtam hogy kúltjáték,pl nagybratyóm is nyomja(majd' 40 éves😛),de azt hittem,hogy úgy játszik,mint pl a BF-el net nélkül(ugye az úgy max egy uninstallt ér meg)...
Hát tévedtem😊
meghalna a gép ha átlátszó üvegablakok lennének...
ja..nézd meg az õsalphát..van ott egy nagyobb többszintû épület..bentrõl ki lehet látni de kinntrõl nem lehet be..bizonyíték nem igéret😉
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Alapvetõen single játék volt, sõt, az elején a multija enyhén bugos volt (két emberrel 100Mbit-es LAN-on lagolt...), azóta már sokat javult, és akár 30-40 embert is elbír megfelelõ kapcsolattal.
A játék egy fikcionális 1985-ös konfliktus köré épül, adva van egy szigetcsoport, amelynek az egyik felét a szovjetek, a másik felét a NATO (ill. az USA) birtokolja. A szovjetek lerohanják a NATO szigeteket, és e köré épül a játék. A készítõk igyekeztek reálissá tenni a játékot, így egy lövés is lehet simán halálos. Lehetõség van max. 12 ember-es rajok irányítására, majd' minden, a játékban lévõ jármû vezethetõ (a Resistance-ban már kerékbár is van, de megtalálható a repertoárban a traktor, a személyautó (Skoda, majd a Trabant is), APC, harckocsi, helikopter, sõt harci repülõgép is).
Az elsõ rész az Operation Flahpoint, ebben NATO katonákat játszunk. Ennek volt egy küldetéslemeze, a Red Hammer, ahol a vörös hadsereg egy tisztjét játszuk. A második kiegészítõ a Resistance, ahol a szigeten lakó helybélieket vezethetjük az szovjetek ellen. Ez utóbbi már jelentõs engine-fejlesztéseket is tartalmazot, így a korábbi, alaphelyzetben 800 méteres látótávolságot felemelték 1200 méterre (az OFP-ben a beállítható max. 3000 méter, a Resistance-ban 5000 méter), sokkal nagyobb (max. 2048x2048-as) textúrákat is alkalmazhat és a többi. A játék ugyanakkor elég sok bugtól is szenved/szenvedett. Ezek jó részét már kiküszöbölték (a Resistance-hoz az utolsó patch az 1.96beta), de pl. a fizika még mindig nem az igazi. Iszonyú nagy community épült köré éppen a lehetõségek miatt, rengeteg letölthetõ custom sziget, fegyver és jármû addon van hozzá.
A hivatalos OFP weblap
A magyar scene honlapja.
OFP.cz - a legnagyobb addon lelõhely.
Az OFP2 hivatalos weblapja
Itt szinte olyan mintha tényleg ottlennél a pályán...hisz váltakozó napszak...kajálni,aludni kell..meg még egy csomó okosság...
Multi gammáknál alap a nagy pálya,ez rendben is van...
De egy single FPS-ben(tudom hogy lesz multi is)nagyon ritka az ilyen szinvonalú,és kivitelezésü szabadság szvsz..
tán csak a Deus Ex volt ilyen de az is sokkal kötöttebb,ráadásúl én azt ki nem állhatom...😊
(biztos volt más FPS is ilyen,de most és a közeljövõben nem tok semmi ilyet)
Ezt mondjuk már három éve is nyújtotta az OFP, ahol kezdetben 10x10km-es, majd 25x25km-es volt a "térkép", de a STALKER remélhetõleg mindezt hibátlan fizikai modellezéssel is nyújtani tudja.
Én is várom a nagyokat DE=
a Doom nekem túl "folyosós" lesz...
a HL talán ettõl jobb kicsit...
ellenben a STALKER-ben oda és akkor mész amikor akarsz...hihetetlen szabadság érzet...(jó kisebb korlátok biztos lesznek)
Ráadásúl ennél jobb környezetet el sem tudnék képzelni egy ilyen játéknak...
Én nem tudok rá mást mondani mint hogy foto-realisztikus...
És nem csak a grafikára gondolok,hanem pl a szinekre...tõkéleteesss 😊
Amikor annó megnéztem az alphát,hát majdnem megfeküdtem😊
Elöször éreztem azt mintha tényleg OTT lennék...Képzeld majd a kész gammát!!
Nálam ez a best,így látatlanúl is

Naná,hogy ez fog a legkésöbb kijönni 😞(
Ha jól emlékszek a coop sajnos kimarad, pedig azt igazán szerettem volna.
Nem akarják megérteni, de én tudom, hogy így lesz a legjobb!!!

Max. egy-két nagyobb épültbe csak az elsõ emeletig lehet majd menni,mert felette majd be lesz omolva vagy mittomén'...
ugyanis pontosan ugyanezt kérdezték tõlük ...
Elég komoly lenne ha pl. estére egy panellakásban tudná meghúzni magát a gamer.
Tudtok errõl valamit?