S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki benyomott egy angol szöveget a Doom topikban...
Mondtam valaki forditsa le met angolból nem vok vmi jó...(igaz csak 7 évig tanultam😛)
A kis köcsögnek meg nem tetszett...
Mondtam valaki forditsa le met angolból nem vok vmi jó...(igaz csak 7 évig tanultam😛)
A kis köcsögnek meg nem tetszett...
bocsi ez egy másik topicban volt,igazad van, hogy nem tartozik ide.az volt,hogy szegény Pityesz még angolul sem tud, csak fikázni, sértegetni, ugatni, pofázni, mint ahogy láthatod 3 sorral lejjebb.. ennyi a srác.. (sajnos) pedig mehetne melózni káronkodás helyett. akkor haszna is volna
Közben eszembe jutott, ahogy a képeket néztem, hogy:
- a kamazba hátra is bve lehet szlni?
- a jármûvekbõl lehet-e majd lövöldözni? (nem a soförre gondolok aki kétszázzal repeszt)
- a kamazba hátra is bve lehet szlni?
- a jármûvekbõl lehet-e majd lövöldözni? (nem a soförre gondolok aki kétszázzal repeszt)
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Nem akarok beleszólni, de hogy jön ide ki mennyi nyelven beszél?
kisbuzi na most vegyél vissza!!
Asszem az apád lehetnék,úgyhogy ne ugass!!
És képzeld német-francia perfekt,az angolom nem ...és?
Asszem az apád lehetnék,úgyhogy ne ugass!!
És képzeld német-francia perfekt,az angolom nem ...és?
Viszont tudok a magyarnál 1-el több nyelvet mint sokan mások. (persze van aki nem tartozik ezekbe a másokba). És csak sértegetni tud 😄
most arra a 3 képre vagy nagy amit beszúrtál?? 😊) már kb 1 éve várom, mióta láttam 1 videót belõle.. Topp Game lesz.. mind multiban mind single-ben
Nem vagyok a toppon ebbe a kép-beszúrásba, mint az kiderült. Sorry.
Ezen a melóhelyes gépen meg nincs egy progi sem, amivel át tudnám méretezni.
Ezen a melóhelyes gépen meg nincs egy progi sem, amivel át tudnám méretezni.
Na a kép újra: (de már nem vagyok benne biztosa, hogy sikerül 😞 )

nem tudom mit akartok evvel a szar játékkal 😄D béna grafika, 0 story! 😄D szerintem én várom a legjobban közületek, hogy egy jót multizhassak vele 😊))) Stalker rulez..
Az tényleg überjó volt. Én az elsõ videót isten tudja hány éve!!! láttam, ott még csak a tájon rohangált egy pisztolyt tartó kéz. Már akkor megdobbant a szívem, azóta várom, mint a messiást.
Remélem más is látta az ÖSSZES videót...
Nekem a kedvencem az egyik régebbi ami azzal kezdõdik,hogy rázúmolnak az igazi erõmû kéményére,majd szinte észrevehetetlenül átmegy a játék kéményére a kép...hú bazzz...
Na én ezt láttam elõször(tavaly),hát akkor átértékeltem a játékokról alkotott "elvárásaimat"... 😊)))
MEGABRUTÁL!!
Nekem a kedvencem az egyik régebbi ami azzal kezdõdik,hogy rázúmolnak az igazi erõmû kéményére,majd szinte észrevehetetlenül átmegy a játék kéményére a kép...hú bazzz...
Na én ezt láttam elõször(tavaly),hát akkor átértékeltem a játékokról alkotott "elvárásaimat"... 😊)))
MEGABRUTÁL!!
Itt.
Pontosan 17 másodpercig tartott megkeresni.
Pontosan 17 másodpercig tartott megkeresni.
Azon vagyok, gondoltam felfrissitem a tudásomat egy kicsit.
Nem a legjöbb, ha az ember óvóhely felirat helyett egy vigyázz, tele van a ház mutánsokkal tábla alá gyalogol be
Lehet, hogy már megártott nekem a meleg?
Nem a legjöbb, ha az ember óvóhely felirat helyett egy vigyázz, tele van a ház mutánsokkal tábla alá gyalogol be
Lehet, hogy már megártott nekem a meleg?
Oroszországban.
Tudom érdekes kérdés, de valaki nem tudja hol találom meg a ciril betûs abc-t? Olyan kéne, ahol "rendes" betûk is mellette vannak, hogy melyik+melyik.
(rég volt már amikor oroszt tanultam álltalánosban)
(rég volt már amikor oroszt tanultam álltalánosban)
30 négyzetkilóméter. Biztos ki van tömve szovaccsal az egész, hogy ne fájjon a lába