34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#10281 Hát ha nem kötelező az SM3 ,akkor még elmehet! -
donidarko #10280 Ami nagyon kiváncsivá tesz az a VIDEOKARI!!! RADEON 9600-am van 256mb-os. Van esély rá, hogy viszi a gamét? -
#10279 a 6. vidben tök érhető a szöveg, amikor elvállal egy missiot stalkerünk.
remélem az egész játékban ilyen lesz. -
Hellsing47 #10278 aztán lehet érhetnek még minket csalodások ezzel a gémmel kapcsolatban :D -
Inquisitor #10277 Hát nem túl nagy a tolongás itt, azért érdemesek némi figyelemre ezek a kis videók szerintem:
Gamecult video 4 - Bunkerben az artifactot gyűjtögető playert betámadja valami nagy, ronda és időnként láthatatlan
Gamecult video 5 - Stalkerek egymás közti vitarendezése
Gamecult video 6 - Stalker frakció bázisának bemutatása, némi kereskedelemmel
Gamecult video 7 - Stalker felderítő a susnyásban
Nem feltétlenül lesz az, aminek beharangozták, de nem is egy sima FPS, az tuti. -
#10276 Hát, mondjuk grafikailag szép-szép, de azért nem az az álleejtős kategőria, az ukránok-oroszok meg mindig is tudtak programozni, szóval szerintem nem kell erőmű alá... -
Hellsing47 #10275 sima DDR :DDD -
#10274 Már csak az a kérdés milyen szintű 256MB-os VGA? -
#10273 na az jó lenne -
#10272 Gondolom, recommended. -
#10271 minimum?
recommended?
optimal?
anyámkínja?
ezt lehet tudni? -
pervajakróv #10270 Gépigény:
WINDOWS XP
PIV 2 Ghz
1024 Mb RAM
256 Mb Video -
#10269 csináltam egy hamchis szobát név:stalke2 jelszo:332
-
#10268 Azon az orosz oldalon énse igazán találom a gépigényt valaki leirná? -
Inquisitor #10267 Az 5-ös videóban mekkora már, hogy azért tudja a player kinyirni a másik Stalkert, mert az éppen tárazza a duplacsövüt? :D
Vagy amikor a sebesült fazon el kezd bujkálni a betontömbök között? -
TomDantes #10266 hát hála istennek a korhatár amúgy nem érint szóval nekem mindegy.
Különben meg a korhatár egy marhaság. -
Inquisitor #10265 Most nézem csak, az 5, 6 és 7-es videó is tegnapi :D -
Inquisitor #10264 Oltás: Lehet DNF hamarabb kijön? :D -
Code92 #10263 jajj áááááááá ez az rpg-s vonal ez sztem nagyon elszraja majd de meglátjuk ha kijön....... -
Inquisitor #10262 Klassz, bár nekem elég fura, hogy mozgás közben "szétmegy" a célkereszt a sebesség fügvényében (realitás!), ellenben a sebkötöző használatáról csak egy felirat tájékoztat, meg a növekvő HP, mint egy f*s Quake klónban?
A sündisznó kinézetű artifact meg vicces. -
#10261 Amúgy elég béna aki játszik a videóban,előtte van az ellen és ott áll neki töltögetni a shotit! -
#10260 Nem rossz. Az inventorynak van egy kis Fallout-jellege. De legalább viszonylag összetettnek tűnik. Ez talán alaptalanná teszi a "tucat cső FPS lesz" fóbiát. Legalábbis qrvára remélem. -
#10259 Segítek!
-
Hellsing47 #10258 hát azt nem élnék túl..(ha rajtam mulna :D) -
#10257 Csak nem b@sznak ki velünk,már megint! -
Hellsing47 #10256
csak jöjjön is ki :) -
#10255 ingame movie
Jó lesz ez! -
#10254 és ki játszana egyet ? -
skampi #10253 akkor leírhatnád a gépigényt,mert engem is érdekel,de ezzel a ruszki oldallal nem boldogulok!
köszi! -
csoola #10252 én most szedtem le ujra, [(***wnd-röl***)] (SRY de kell neki az inf) -
Hellsing47 #10251 1: húú de poénos voltál
2:sztem ha kijön azokban a napokban ellepik a topicot a modik (remélem)
és nem lesz flém,spam,off áradat :DD
3:a Crysis-nak meg nem csak "szép lessz a graf azt annyi" -.- -
#10250 Kaptam béta kulcsot és holnap már tesztelhetem a STALKERT.Hurrá.Najó.Vicceltem.De képzeljetek bele mekkora csődületlessz a warezokon meg a fórumokon.Itt szerintem 2nap alatt ugrik 5000 a kommentek száma.Ez a játék öl,butít,aláz.Nem crysis mert annak csak szép lessz a graf azt annyi -
#10249 Én is de nekem má nincs meg:-(
Valaki segít? -
#10248 helo én is játszanék multi mp betaval. -
Daveee #10247 hurrrá :P
-
pervajakróv #10246 Gyerekek!
Felmentem a PETROVKA.UA honlapra és a megjelenő játékok listájának a 2. lapján ott van a játék dobozképpel, leírással, képekkel, gépigénnyel (nem is olyan durva). A GSC Gameworld adja ott ki, nem a THQ (Egyébként náluk így működik, tudom mert a feleségem Ukrán a fia meg Kijevben él és évek óta a fent említett honlap listája alapján vetetem meg az általam kiválasztott játékokoat, rengeteg van már.)
Úgyhogy biztos, hogy megjelenik. -
Antrax #10245 Akkor: Bocs az offért... -
Hellsing47 #10244 lehet ö is akarna rajta jáccani de szerencsére anyámék inkább a játékokra és a tv-re szoktatták rá :DD
de ez már nagyon OFF és a végén jön vki és lekapja a fejünk -
Antrax #10243 Jó neked nyáron másfél hónapig nálunk voltak a gépek mert barátomnál egy napig sem bírtuk 5éves öccse miatt. Amit művel az szörnyű... Muszály volt elvinni onnan a gépet mert ha otthagytuk volna valaki mindig kiálhatott volna mert ha nem engedtük játszani bőgött ütlegelt hisztizett stb. stb.(Ha az én öcsém lenne akkor tuti tanulna tőlem egy kis illemet ) Persze nekünk kellett rá vigyázni mert a szülők meg nyaraltak. Lényeg hogy neked szerencséd van -
Hellsing47 #10242 azért sztem ne túlozzünk :P inkább 10-11 évesek...
öcsém is 4 éves(5 lesz) és még csak nem is érdekli a számitógép ..hála istennek