34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#10321 persze ebbe az időbe beletartoznak a mellékküldetések is pl. pizzakihordás -
#10320 a 70-100 óra se hangzik rosszul :P -
Hellsing47 #10319 "How many hours will it take an average player to complete the game?
30-40 hours, if you never stop to think."
ez jónak hangzik :) -
#10318 újraindult a hivatalos oldal -
#10317 nem de azt jelőltem meg:) -
#10316 Hm, ezeken nagyon pofásan néz ki! -
Inquisitor #10315 Angol vagy? -
#10314 remélem kisorsólnak:DDDD -
strebacom #10313 Szerintem nem kell itt sokat várni, aki most letölti az megoldja hogy valamilyen verzió felkerüljön a netre, majd meglátjátok, még pár nap..... -
Inquisitor #10312 Ma adják ki a kulcsokat elvileg. -
#10311 stalkerünk meghúzta a flaskát
egy kisebb haveri társaságban -
#10310 1,5,de kibírom én csak mondtam. -
#10309 Most azt az 1 hónapot nembirod már ki? -
#10308 Istenem,mire jó ez?Csak az UK-ban?Hogy van ez?Ukrán a játék,és csak angolok tölthetik le?Na ne már!Pedig szívesen leszedtem volna. -
#10307 És mikor lesz/ volt a sorsolás? -
#10306 Marked one...az nem annyit tesz h 'jelölj egyet' ? :P -
csoola #10305 mindjárt megnézem a maileket nem e kaptam kulcsot:D (mekkora joság lenne, bár nem hiszek a pranormális dolgokban:P) -
Inquisitor #10304 "Miért nem kap mindenki?"
Mert csak pár embert sorsolnak, de csak azok közül, akik United Kingdom-ban laknak. -
#10303 Ez mondjuk a mostani játékaikra igaz.Ezt nem tagadom.Kiványcsi leszek az assasins creed gépigényére. -
#10302 a nevünk pedig ugynézki 'marked one' lesz :) -
#10301 énazt mondm a Valve tud optimalizálni. Nagyon szépek a tárgyak,tájak,emberek és nem öli meg a gépet. Ráadás rendesen lehet benne állítgatni is. -
Hellsing47 #10300 hát igen...az ubi megy lefele a lejtön már ami a pc-s dolgait illeti..bennem már csak a resi 4 tartja a lelket az ubisoft iránt..ha azt is elcseszik akkor nálam lejáratták magukat =/
#10299 : nemtom, kérdezd meg tölük :DD -
#10299 Miért nem kap mindenki? -
#10298 "Az ubisoft a legjobb optimalizálásban" - most csak viccelsz nem? Nézd már meg az ubi 2006-os FPS termését milyen jól optimalizátlak Lehet hogy 4 éve még igaz volt, de ma már szarnak a pc-sekre. -
Hellsing47 #10297 valszeg felrakják vhova és azok akik kapnak hozzá kodot azok letudják szedni...
csak hát ugye nem mnki kap =/ -
#10296 És akkor ezt holnap valahonnan le lehet tölteni?
És küldenek hozzá kódot? -
Hellsing47 #10295 single...legalábbis remélem :D -
#10294 ó pont?
És ez a multi lesz, vagy az egyjátékos tesztelése? -
Daveee #10293 holnap kezdődik -
#10292 Az a nyílt tesztelés mikor is kezdődik, amihez lehetett kulcsot kérni? -
#10291 Jah.Igaz is.Elírtam.Köszi a javítást. -
obe #10290 nem kötekedem...de ukrán:) -
#10289 2002 ben jelentették be.Egy 2004-es asszem júniusi gamestarban várták még az év nagydurranásának a half life2-vel eggyütt.Akkor kb-olyan ütősnek tünt a grafika mint most a crysis-nak.Azóta már eljárt felette az idő.Az hogy hogyan fog menni az csak az optimizáltságon múlik.Vannak játékok amik überbrutál gépen is képesek beszaggatni mitpéldául a happy feet(táncoló talpak játék)vagy a true crime new york city.Az ubisoft a legjobb optimalizálásban hiszen anno a 32MB-os integrált kártyámon(Intel R graphic controller 81560)a prince of persia warrior within minimumon is gyönyörüen nézett ki és csak egy helyen szaggatott(de ott nagyon).Hogy mi ebből a tanulság?Mindenki bízva bízzon orosz barátainkban. -
#10288 most ezt komolyan mondod -
#10287 Hát nézd.A játékot már régóta fejlesztik.Anno még directx 8.1-en.Aztán át kellett írni 9-esre.Most itt a tíz is.A 8.1-es elemekt nem dobták el hanem bennt hagyták ahogyan azt a minimum konfigban is lehet látni.Mindenesetr jobbán várom mint a többi gyogyó játékomat(starnglehold,bioshock,assasins creed).Nagyon tetszik az a sok fű meg elhagyott gyártelepek,lakóházak és a többi.Remélem jól optimizálták és nem lesznek fél órás töltések,szaggatások,fagyások,kilépegetések.Szerintem van rá esély de ne legyen igazam. -
Hellsing47 #10286 szükebb/kisebb részeken lehet...
de nagyobb területeken már nem biztos hogy olyan jol fog menni :D -
csoola #10285 hát ha ilyen csunyák lesznek az ilyen helyeken akkor én be se merek majd oda menni:D -
#10284 Szerintem maxon figja vinni mint a szar.Nekem is olyan van.Tapasztalatból beszélek. -
Code92 #10283 hát a grafika az eléggé ........gyeNGE -
#10282 az 5ösben azért kicsit fura hogy az enemy hogy megsorozza emberünket és még ezután is simán talpon marad...