S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
Nem rossz bár ezt inkább Remington 870-nek nézem...
Mondjuk lehet,hogy nem az 😛

Glpetyus
hmmm...mondtam már hogy szvsz a MOssberg csinálja a legjobb sörétes puskákat?
(no persze a Benelli után )

Glpetyus
Mondjuk ez igaz 😊

Ikarus
Ez egy jó ötlet, gondold el, ott hasal a panel tetején a gyerek, egyszer csak egy nagy morgás, azt 2-3 zombi meg lökdösi le a tetõröl.
Nagy ötlet.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ha már van ADSL akkor használom is
Biztos jó lesz a single de a multi fílinget semmi sem verheti, jó érzés hogy (virtuálisan) harcolhatsz más emberekkel és TS-en jókat lehet közben dumálni

Glpetyus

Glpetyus
Túlságosan rászoktatok a multira

Jó lenne ha lenne benne egy olyan szerver oldali beállítás hogy ha túl sokáig vagy egy helyen akkor rádmozdul egy szörny, legalább a kempelõ snipereket rászoktatná a "normális" játékra
Szvsz ennek a játéknak a multijában ez hatalmas probléma lesz

Glpetyus

Ikarus
Detto nálam is!!!!

Glpetyus
Hát ja...asszem a Splinter se vmi nyerõ multiban...

Ikarus
Én úgy tudom, lesz benne. Nem is olyan régen olvastam egy kisebb cikket, talán a hardwired-en, amiben arról volt szó, hogy túl durva és sok benne a ruszki káromkodás, és nem tudják, hogy benne hagyják-e vagy sem (a káromkodást).
Nem hiszem, hogy angolul beszélnek és oroszul káromkodnak benne.
A feliratok legyenek angolok, a duma meg ruszk, én azt díjaznám.

Glpetyus
Vagy ha az itthon kapható változatot magyar szinkronnal csinálnák...váá..az marha jó tud lenni 😊
Mert hogy ezt tuti megveszem...Ezt meg a HL2-õt 😊

A multija amúgy is inkább sunnyogós lesz és nem olyan frontal assault mint pl. az UT2004 (nem mintha az szar lenne, csak más stílus)
Bár poénból benéznék egy nagy STALKER szerverre, szórakoztató lehet ahogy vagy 150-en nindzsáznak az árnyékok között

Glpetyus
Az jutott eszembe,milyen jó lenne ha eredeti orosz "szinkront" is lehetne választani 😊
Bár kétlem 😞

Ikarus

Ikarus
Lehet hogy "elavult", de bizonyos körülmények között szerintem ugyanolyan jó tud lenni akár egy 8,16,32-es oparti is.

20-24 fõsnél nagyobb szerverek már szarok mert már nem átláthatóak, az emberkék csak jönnek-mennek és azt se tudják hogy honnan kapták a golyót...

Nahar
Toborozz 6 embert ,aztán már is megvan a csapat! Én az elsõ pár hétben egy klant össze szeretnék szedni! Ezzel nem szokott gond lenni 😊 Hanyas serverek lesznek? 30-40 fõs? Ha igen elég elavult a BF 2 150-eséhez képest 😄

Motorola Defy

Ikarus
Egyetértek!!!

Nahar
nem tudok bot-okról 😄

Motorola Defy

Ikarus
Jobb szeretnék ismerõsökkel alakítani egyet, de aki nagyon szeret játszani közûlük, annak nincs net otthon, így csak én, és még egy cimborám vagyunk. Két ember meg édes kevés.

Nahar
Nem jobb érzés egy embert lelõni mint egy gépet?! Szerintem felemelõbb érzés h tudod h a túl oldalon egy ember ellen játszol és õ is taktikázik! A single rész az eddigi jÁtékokhoz képest a legjobbal rendelkezik,ez nem kérdés 😄 De szörnyek....áhh...az a jó h legalább nem ránk fognak vadászni hanem élik a maguk életét

Motorola Defy

Ikarus
Botok lesznek a multi résznél?
(ha hülyét kérdeztem, akkor sorry)

Glpetyus
Hát akkor mért nem jelentkezel valamelyik klánba?

Ikarus
Singliben nem fog disconnectelni az MI, ha én másfél napig egyfolytában játszani akarok

Ikarus
Én azért fogom ebbe szeretni a singlit, mert ott kur*a sokáig el lehet majd bohóckodni. Multizni is szoktam sokat, csak nálam az nem mindig szokot olyan tartalmas lenni. Ezért kéne egy fasza magyar csapat, akik elviselnek engem is, aztán örökzöld multihenteket lehet majd nyomni!!!

Glpetyus
Nade azért felesleges ezt várni,hisz multiban nem hinném,hogy jobb lesz mint a már meglévõk..

Szvsz ez single-ben az Isten...

Nahar
Multiba EMBEREK ellen több értelme van játszani mint a gép ellen,akár imlyen MI-je van...

Motorola Defy

Glpetyus
Az én hibám...egyszerüen nem bírom ezt a sok faszt...13 évével meg a 0 nulla élet-tapasztalattal ugat...

(természetesen a jelenlevõk kivételek)

Ikarus
Te kis gonosz.

Ikarus

Hol máshol beszéljek a STALKER-rõl, ha nem a STALKER topicban???

Glpetyus
15 év elteltével "kicsit" megkopnak az emlékek...
De ne haragudj,hogy megkértem valakit,hogy forditsa le

Kandurex
Ez a topic benne van a kedvenceimbe. Tegnap óta gyûlt a message, így 50+ -nál már gondoltam benézek hisz ennyinél már valami új infó vagy kép v. anyag van v. demó v. anyámkínja van....erre ti ketten pofásztok és sszpemmeltek 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nahar
A STALKER honlapjain az összes fegyver fönt lehet vagy még lehetnek fejlesztés alatt állók,mert ha csak ennyi akkor elég kevéske van...

Motorola Defy

Glpetyus

Glpetyus
Én spéci nem multizom szal...de amúgy is végre egy gém aminek nagyon kúl a története..😊

Ikarus
Engem nagyon érdekel a singli, ott azért hosszabban elidõzhet az ember mint multiba.
De a multi részébe is komoly dolgok lesznek szvsz!

insp
Még szerencse, hogy a hét év angol tanulást nem említetted, mert szvsz elég könnyû szöveg.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Nahar
Ahh hülye lennék!! Majd bele kell szoknom a játékba,szerintem a single résszel nem nagyon fogok foglalkozni,inkább multival! Ti nem vagytok vele igy?!

Motorola Defy

Ikarus
Te klántag vagy valahol?

Glpetyus
Nem 1 év múlva lesz a megjelenés 😛
De ha arra gondolsz,hogy 1 évvel ezelött már volt 5 klán,na az durva😊

Glpetyus

Nahar
Jelentkezett vki közületek klanba? 😊 Szerintem akkora pojén h 1 évvel a játékmegjelenéss elött már van 5 STALKER klan 😄

Motorola Defy

Ikarus
Már látom magam elõtt

Ikarus

Nagy tetteket viszünk végbe mi ketten a zónába!!!

Glpetyus
Hogy néz már ki a felhõ is!!!