34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#10361 pls,htx :o) -
#10360 Akkor marad a szörnyeknek a -
Inquisitor #10359 A leírás szerint a vérszívók romok és földalatti részeken fordulnak elő, nyílt terepen nem, ráadásul örülnél ha egy darabot sikerülne valahogy túlélned. Amúgy elég jó kamu volt :) -
haxoror #10358 hűha!
SOHA NEM FOGOK LEHAJOLNI! -
#10357 náluk van a fak anál:D -
#10356 -
#10355 vigyázz a láthatatlan dögökre, észre sem veszed mögéd settenkedik, te lehajolsz vmi töltényért aztán .... -
#10354 Köszi a segítséget.Huh legalább feltöltődik a topik élettel.Akinek nincs humorérzéke azt sajnálom.Na megyek tovább gémelni.Ha elakadnék legalább vannak itt jófej srácok akik segítenek. -
#10353 -
#10352 minnyá kiesik a szemed:DDD csak nem teis elakadtál a játékban? -
Hellsing47 #10351
(smiley spam??:D) -
#10350 -
#10349 -
#10348 Csak format c: segíthet akkor,de lehet,hogy karcos a windóz lemez és nem olvassa be! -
#10347 Ja akkor összeomlik a rendszer:D -
#10346 Meg ha véletlenül rossz helikotert lő le! Bele sem merek gondolni! ÁÁÁÁÁ :D -
#10345 hát ha szerencséje van akkor a heli belekerűl a légörvénybe ami letöri a villám hárítot:D bár erre sem sok az esély...és akkor még jó időben kell hogy jöjjön aza villám is:D -
#10344 Jó nem mondom el hol talál olyat:D
-
#10343 psssszzt ne áruld el:DDD
de elöbb meg kell várni míg lezuhan a heli:) az meg lehet hogy 1 perc, de lehet, hogy egy hónap:DDDDD kiszámíthatatlan eza gáma
amúgy én tudom hol lehet szerezni rakéta vetőt:D
[nem mondja meg] -
#10342 Főleg,hogy villámhárító van a heliken!:DDD -
#10341 nemtok irni:D -
#10340 :DDDDDDDDD az igaz azért is lett ilyen hosszú a játék végigjátszása mert ott kell dekkolni amig bele nem csap egy villám a helibe:) az esély rá meg nem sok:) -
#10339 csak a különleges ultraviloa tölrénnyel lehet őket elintézni:D:D -
#10338 Meg előbb le kell lőni a helikoptert és rpg meg úgy sincs nála,soha nem fog bejutni! -
#10337 most mét?:S de azt még nem tudja hogyan kell megőlni a szörnyeket:DDDD szal bemegy a gyárba oszt ugyis kinyiffan:) -
Hellsing47 #10336 láom csak nekem nincsen humor érzékem :DD -
#10335 Miért mondtad meg neki? -
#10334 Én már végignyomtam,de nem segítek,mert irigy vagyok! -
#10333 bekell ütni a kodot a számzáras ajtóba:)1456995 az udvaron ha balra mész a rotvadó fátol ott megtalálod az ajtot a kocs mögött van
amúgy a kódot megtalálod a lezuhant helinél a pilóta zsebében van -
Hellsing47 #10332 most ez szted poénos??
mert sztem szánalmas egy probálkozás -
#10331 Elakadtam a játékban,remélem valaki tud segíteni.Megkaptam az első missziót.Egy gyárba kell bejutni de nem tudok sehol,közben ilyen láthatatlan szörnyek jönnek ellenem akiket csak akkor lehet meglátni ha a lámpát bekapcsolom és megtörik rajtuk a fény.Egyébként rohadtul jó.Aki játszik vele az segítsen.Köszi -
#10330 jaja valami rémlik:DDD azért is ugrott be, mintha már láttam vólna zöld ketchupot -
#10329 "Ez a cikk tipikus példája a "kákán is csomót keresünk"hozzáállásnak. "
Hülyeséget írtam, de nagyon :D
Az előbb csak átfutottam, most már rendesen elolvastam a cikket. Ahogy írtam, egy két dolog kivételével tényleg csak dícsérik. Ha mindez igaz, akor zúzni fog, de nagyon! -
#10328 Hááááááth.... Ez alapján -
Code92 #10327 most h. így említed...... régebben volt ilyen zöld ketchup a boltokban -
#10326 Mit "háát" ? Ez a cikk tipikus példája a "kákán is csomót keresünk"hozzáállásnak. Persze ez egy ilyen játéknál, mint a STALKER elkerülhetetlen volt. Kb. húsz pozitívumra jut 2-3 negatívum, amik főleg bug jellegűek, és ez ugye nem a végső verzió tesztje volt. Amit a játékmenetből leír, az kábé az, amit vártunk. A grafikát, és a hangokat is dícséri. Pontosabban azt írja, hogy a STALKERt nem lehet szépnek nevezni, mégpedig azért nem, mert nagyon nyomasztó képi világa van. Hát könyörgöm, ez a lényege, nem? Ha pálmafás tengerpartokat, dzsungeleket akarok látni, akkor betöltöm a Far cry-t. A STALKER-ben rothadó rozsdás város-csontvázat vár az ember, és azt is kap a jelek szerint. A Hands-on alapján nekem az jött le, hogy a hangulat, a játékmenet, a fül-szem csemege is rendben van. -
#10325 nagyjából átfutottam rosszat nem nagyon irtak róla. -
#10324 S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Hands-On
Háát... -
#10323 zöld ketchup -
#10322 milyen feltétek vannak a pizzára? mutáns szem és stalker here ? :D + ketchup helyett vmi radioaktív trutyi