34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
    pls,htx :o)
  • dante3
    Akkor marad a szörnyeknek a
  • Inquisitor
    A leírás szerint a vérszívók romok és földalatti részeken fordulnak elő, nyílt terepen nem, ráadásul örülnél ha egy darabot sikerülne valahogy túlélned. Amúgy elég jó kamu volt :)
  • haxoror
    hűha!

SOHA NEM FOGOK LEHAJOLNI!
  • Fókameister
    náluk van a fak anál:D
  • dante3
  • Seth
    vigyázz a láthatatlan dögökre, észre sem veszed mögéd settenkedik, te lehajolsz vmi töltényért aztán ....
  • constantin
    Köszi a segítséget.Huh legalább feltöltődik a topik élettel.Akinek nincs humorérzéke azt sajnálom.Na megyek tovább gémelni.Ha elakadnék legalább vannak itt jófej srácok akik segítenek.
  • dante3
  • mila69en
    minnyá kiesik a szemed:DDD csak nem teis elakadtál a játékban?
  • Hellsing47

(smiley spam??:D)
  • Glpetyus
  • Seth
  • dante3
    Csak format c: segíthet akkor,de lehet,hogy karcos a windóz lemez és nem olvassa be!
  • Fókameister
    Ja akkor összeomlik a rendszer:D
  • dante3
    Meg ha véletlenül rossz helikotert lő le! Bele sem merek gondolni! ÁÁÁÁÁ :D
  • mila69en
    hát ha szerencséje van akkor a heli belekerűl a légörvénybe ami letöri a villám hárítot:D bár erre sem sok az esély...és akkor még jó időben kell hogy jöjjön aza villám is:D
  • Fókameister
    Jó nem mondom el hol talál olyat:D
  • mila69en
    psssszzt ne áruld el:DDD

de elöbb meg kell várni míg lezuhan a heli:) az meg lehet hogy 1 perc, de lehet, hogy egy hónap:DDDDD kiszámíthatatlan eza gáma

amúgy én tudom hol lehet szerezni rakéta vetőt:D
    [nem mondja meg]
  • dante3
    Főleg,hogy villámhárító van a heliken!:DDD
  • Fókameister
    nemtok irni:D
  • mila69en
    :DDDDDDDDD az igaz azért is lett ilyen hosszú a játék végigjátszása mert ott kell dekkolni amig bele nem csap egy villám a helibe:) az esély rá meg nem sok:)
  • Fókameister
    csak a különleges ultraviloa tölrénnyel lehet őket elintézni:D:D
  • dante3
    Meg előbb le kell lőni a helikoptert és rpg meg úgy sincs nála,soha nem fog bejutni!
  • mila69en
    most mét?:S de azt még nem tudja hogyan kell megőlni a szörnyeket:DDDD szal bemegy a gyárba oszt ugyis kinyiffan:)
  • Hellsing47
    láom csak nekem nincsen humor érzékem :DD
  • dante3
    Miért mondtad meg neki?
  • dante3
    Én már végignyomtam,de nem segítek,mert irigy vagyok!
  • mila69en
    bekell ütni a kodot a számzáras ajtóba:)1456995 az udvaron ha balra mész a rotvadó fátol ott megtalálod az ajtot a kocs mögött van

amúgy a kódot megtalálod a lezuhant helinél a pilóta zsebében van
  • Hellsing47
    most ez szted poénos??
    mert sztem szánalmas egy probálkozás
  • constantin
    Elakadtam a játékban,remélem valaki tud segíteni.Megkaptam az első missziót.Egy gyárba kell bejutni de nem tudok sehol,közben ilyen láthatatlan szörnyek jönnek ellenem akiket csak akkor lehet meglátni ha a lámpát bekapcsolom és megtörik rajtuk a fény.Egyébként rohadtul jó.Aki játszik vele az segítsen.Köszi
  • mila69en
    jaja valami rémlik:DDD azért is ugrott be, mintha már láttam vólna zöld ketchupot
  • Voltan
    "Ez a cikk tipikus példája a "kákán is csomót keresünk"hozzáállásnak. "

Hülyeséget írtam, de nagyon :D
    Az előbb csak átfutottam, most már rendesen elolvastam a cikket. Ahogy írtam, egy két dolog kivételével tényleg csak dícsérik. Ha mindez igaz, akor zúzni fog, de nagyon!
  • SötétBarom
    Hááááááth.... Ez alapján
  • Code92
    most h. így említed...... régebben volt ilyen zöld ketchup a boltokban
  • Voltan
    Mit "háát" ? Ez a cikk tipikus példája a "kákán is csomót keresünk"hozzáállásnak. Persze ez egy ilyen játéknál, mint a STALKER elkerülhetetlen volt. Kb. húsz pozitívumra jut 2-3 negatívum, amik főleg bug jellegűek, és ez ugye nem a végső verzió tesztje volt. Amit a játékmenetből leír, az kábé az, amit vártunk. A grafikát, és a hangokat is dícséri. Pontosabban azt írja, hogy a STALKERt nem lehet szépnek nevezni, mégpedig azért nem, mert nagyon nyomasztó képi világa van. Hát könyörgöm, ez a lényege, nem? Ha pálmafás tengerpartokat, dzsungeleket akarok látni, akkor betöltöm a Far cry-t. A STALKER-ben rothadó rozsdás város-csontvázat vár az ember, és azt is kap a jelek szerint. A Hands-on alapján nekem az jött le, hogy a hangulat, a játékmenet, a fül-szem csemege is rendben van.
  • rekettyes
    nagyjából átfutottam rosszat nem nagyon irtak róla.
  • Istencsászár
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Hands-On

Háát...
  • mila69en
    zöld ketchup
  • Seth
    milyen feltétek vannak a pizzára? mutáns szem és stalker here ? :D + ketchup helyett vmi radioaktív trutyi