S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint egy meg nem jelent játék hype-ja meg legjobbnak ítélése zajlik. már hiányzott.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Szóval minden külömbséget leírni róla nem tudok mert addigra kikészül a kezem az írásba!!!<#crazya>#crazya>
Mindent tudok a STALKERRÕL minden cuccot összegyüjtöttem róla ezekkel is tisztában vagyunk de a STALKER hivatalosan FPS!
A mesterséges inteligencia terén viszont sokkal jobb a HL2-nél mert akárhányszor ugrasz neki a gamenek annyiszor más lesz ilyet annak idején nem sok játékban láthattunk, ha mégis akkor is csak egy két fajta vége lehetett itt pedig nagyon sok szoval...<#worship>#worship>
A mesterséges inteligencia terén viszont sokkal jobb a HL2-nél mert akárhányszor ugrasz neki a gamenek annyiszor más lesz ilyet annak idején nem sok játékban láthattunk, ha mégis akkor is csak egy két fajta vége lehetett itt pedig nagyon sok szoval...<#worship>#worship>
Abszolut mas jellegu a ket jatek. A hl2 egy x+1 -edik hentelos akcio-fps, a stalkerben hatalmas lehetosegek vannak, hogy innovativ legyen. Elethu satorozos szallonasutos szimulacio. 😊
A Hl2 tisztán fps a sztalker viszont fps/rpg, olyasmi mint a továbbfejlesztett Morro vagy Bloodlines, nem a megyek-és-lelövök-mindenkit stílus, sokat kell majd benne dumálni más emberkékkel és ha valami hülyeséget csinálsz az hetekkel késõbb visszaüthet rád mert a sztalker világa élõ a Hl2 viszont csak pályák egymás után stb.
Nem tartoznak egy kategóriába 😊
Igen de mégis egymásnak "ellenfelei" mert egy kategoriába tartoznak ráadásul mind a kettõ oltári jól lett kivitelezve!
HL2 egy oldschool fps jol kivitelezve. A sztalkörtõl tobbet, vagy inkabb ugy fogalmazok, mast varunk 😊
Sokat röhögtem azon, hogy sok más fórumon mindenhol volt egy olyan topic, hogy Melyik lesz a király a három közül( Doom3
, HL2, S.T.A.L.K.E.R.) Nos szerintem ez a verseny már eldõlt, mégpedig úgy, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-nek még meg sem kellett jellennie.<#taps>#taps>
Nálam a doom3 a finggal volt egyszinten, kb,. a felénél nyomtam egy uninstallt, a hl2-t végignyomtam, de semmi különleges. Tehát nálam már kialakult a sorrend!<#crazya>#crazya>
, HL2, S.T.A.L.K.E.R.) Nos szerintem ez a verseny már eldõlt, mégpedig úgy, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-nek még meg sem kellett jellennie.<#taps>#taps>
Nálam a doom3 a finggal volt egyszinten, kb,. a felénél nyomtam egy uninstallt, a hl2-t végignyomtam, de semmi különleges. Tehát nálam már kialakult a sorrend!<#crazya>#crazya>
\"Never say never!\" W Churchill
ehhh... :/
Még SOHA nem vártam ennyire egy játékot....
Sõt nem is szokásom várni õket különösebben...,de ezt...<#buck>#buck>
Még SOHA nem vártam ennyire egy játékot....
Sõt nem is szokásom várni õket különösebben...,de ezt...<#buck>#buck>
Azt halottátok, hogy az az eredeti tály 60% tartalmazni fogja a játék nagyon állatt lesz és a mi által akárhányszor ugrasz neki a gamenak mindig más vége lesz!!!
És még sok mindent megtudhattok a:http://stalker.hardwired.hu/<#eljen>#eljen>
És még sok mindent megtudhattok a:http://stalker.hardwired.hu/<#eljen>#eljen>
Ha NEM lesz a boltokban akkor lesz itt törés meg szakítás <#gun>#gun>
S.T.A.L.K.E.R engine maj'nem kész!
<2004-11-20 @ 19:58 - sHadeS>2004-11-20 @ 19:58 - sHadeS>
Ahogy azt ezen a fórumon olvasni lehet, a S.T.A.L.K.E.R-t meghajtó X-Ray Engine decemberben elkészül. Ez mindenképp jó hír, hiszen közeleg a megjelenés 😊 A fejlesztõk váltig állítják, hogy a játék 2005 májusában ha törik, ha szakad a boltokban lesz! Örvendjünk hát!
Akkor még szép hogy csúsztatták 2005-re ha még kész sincs.
info:Gamestar
<2004-11-20 @ 19:58 - sHadeS>2004-11-20 @ 19:58 - sHadeS>
Ahogy azt ezen a fórumon olvasni lehet, a S.T.A.L.K.E.R-t meghajtó X-Ray Engine decemberben elkészül. Ez mindenképp jó hír, hiszen közeleg a megjelenés 😊 A fejlesztõk váltig állítják, hogy a játék 2005 májusában ha törik, ha szakad a boltokban lesz! Örvendjünk hát!
Akkor még szép hogy csúsztatták 2005-re ha még kész sincs.
info:Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Igen, csak a végégn hülyeséget írtam, mert nem a literenkénti árra gondoltam, hanem a hordónkénti 80 dollárra. De megszoktam, hogy ha hülyeségget írok, akkor a stalker fórumon megmoderálhatom magam (meg az üzeneteim).
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Egyébként tegnap este volt National G-n. Most elég tájékozott vagyok 😄
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ja, de elég viccesen festette le a dolgokat. És a legjobb az volt, hogy utána lecsuktak pár mérnököt pár évre, miközben nem is õk voltak a hibásak, hanem az állandóan csak "felsõ vezetés" vagy az "atomerõmû vezetése" névvel jelzett csoport, akik közül szerintem egyik sem volt rács mögött. És a lgszomorúbb az egészben, hogy ha nem következik be ez a katasztrófa ott és akkor, akkor tuti, hogy máshol egy másikr eaktorban valahol a világon megtörténik, ugyanis az ember nem bírja ki, hogy ki nem próbálja a legvégsõ határt. De hát ez van, ezt kell szeretni.
Az már viszont megint más lapra tartozik, hogy ha nem a szovjetek sütik el ezt az elég hangos durranást, hanme mondjuk az amcsik, akkor lehet, hogy már most is sokkal több figyelmet fordítana a világ a megújulú energiaforrásokra és nem építenék sorra az atomerõmûveket. Persze nekem sincs velük semmi gondom, de vannak hatékonyabb módszerek, melyek viszont nem kapnak támoggatást így halálra vannak ítélve. Ilyen a hidegfúzió is. Kategóriájában egy atomreaktorhoz tudnám hasonlítani, azonban ezerszer biztonságosabb és egy kisszobában is elfér. De hála az amerikai kormánynak, akik a forrófúziós reaktorokra esküszik, ebbõl sem lesz semmi egy ideig. Majd ha az olaj litetenkéni ára 80 dollár fölé megy, akkor lesz nemulass. De ennyi elég is, eltértem egy kicsit a témától.
Az már viszont megint más lapra tartozik, hogy ha nem a szovjetek sütik el ezt az elég hangos durranást, hanme mondjuk az amcsik, akkor lehet, hogy már most is sokkal több figyelmet fordítana a világ a megújulú energiaforrásokra és nem építenék sorra az atomerõmûveket. Persze nekem sincs velük semmi gondom, de vannak hatékonyabb módszerek, melyek viszont nem kapnak támoggatást így halálra vannak ítélve. Ilyen a hidegfúzió is. Kategóriájában egy atomreaktorhoz tudnám hasonlítani, azonban ezerszer biztonságosabb és egy kisszobában is elfér. De hála az amerikai kormánynak, akik a forrófúziós reaktorokra esküszik, ebbõl sem lesz semmi egy ideig. Majd ha az olaj litetenkéni ára 80 dollár fölé megy, akkor lesz nemulass. De ennyi elég is, eltértem egy kicsit a témától.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
De mind a 7 db rarban ugyanaz van😞
Csak a motor XR_3DA.exe és egy run_quality_3.exe van. Ha az elsõt megnyitom egy konzol jelenik meg ha a másodikat akkor pedig elkezd betölteni majd elfeketedik a kép és visszadob az asztalra😞
Csak a motor XR_3DA.exe és egy run_quality_3.exe van. Ha az elsõt megnyitom egy konzol jelenik meg ha a másodikat akkor pedig elkezd betölteni majd elfeketedik a kép és visszadob az asztalra😞
Letöltöttem a 7x10 megás béta verziót de nem tudom mit kezdjek vele.
RARbe vannak csomagolva és látszólag az összesben ugyanaz van. Hogy kell "telepíteni"?
RARbe vannak csomagolva és látszólag az összesben ugyanaz van. Hogy kell "telepíteni"?
A multi videókat láttatok?? A mostani Single játék részekeben nem adnak az embernek szabadságot,és én kezdem ezt már unni,vgyis jól jön majd a STALKER!
Motorola Defy
Mát lentebb volt egy cikk amiben leirták.
"Gamesfire: Can we hope for an add-on, a patch containing the co-op-mode or will that be the task of mod-developers?
Mr. Yavorsky: Now it’s too early to talk about that, but the question remains open."
"Gamesfire: Can we hope for an add-on, a patch containing the co-op-mode or will that be the task of mod-developers?
Mr. Yavorsky: Now it’s too early to talk about that, but the question remains open."
Next PC upgrade: 2022
És akkor mégis hogyan fogom meggusztálni a dögös új terepcsukjámat!? <#idiota>#idiota>
Semmibe sem kerül a fejlesztõknek belerakni egy nézd-a-hátam kameranézetet, remélem õk is így gondolják <#eljen>#eljen>
Semmibe sem kerül a fejlesztõknek belerakni egy nézd-a-hátam kameranézetet, remélem õk is így gondolják <#eljen>#eljen>
Coop lesz benne? Az nagyon nagy sütés lenne és marhára sajnálnám ha kihagynák belõle!
2005 Május valahanyadika. Ez a legutóbbi.
Nem baj dolgozzanak csak rajta jó sokat, annál faszább gamet kapunk kézhez!
Nem baj dolgozzanak csak rajta jó sokat, annál faszább gamet kapunk kézhez!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Óriáskerék rlz!<#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként mi a legújabb megjelenési dátum?
Egyébként mi a legújabb megjelenési dátum?