34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Voltan
    Jó, akkor most olvasd el még egyszer!
  • B@dsector
    Tudsz értelmezni?
  • KoPf04
    Ez már van?Letölthető valahonnan?
  • bertino
    nem olyan nagy baj ez
  • grebber
    STALKER: Csak Multiplayer demó

Sogun, 12:06 - PC - Játék: Akció

(HW Insider) A Firingsquad ápdételte STALKER interjúját. Oleg Yavorsky sugárvédett küblimalac idomártól kérdezték a demót, aki elmondta, hogy csak multiplayer demó lesz. A Bétát pillanatnyilag visszatartják. Ajánlott a főoldalt időnként csekkolni, hátha történik valami érdekes. PS3 és X360 portok csak akkor születnek, ha sikeresnek bizonyul a PC verzió. Ettől függetlenül a megjelenés utánra már elkészítették a letölthető multi pályákat és karakter szkineket. A THQ majd megmondja, pontosan hogy érhetjük el az új tartalmat.

Az X-ray modSDK-t jónéhány hónappal a megjelenés után kívánják a nép kezébe adni. Alkotórészei: Pályaszerkesztő; karaktereditor a fizikai modellek és animációk buherálására; ShaderEditor, textúrák, materialok, ParticleEditor, Export pluginek Maxhoz és Mayához; ScriptDebugger a scriptek írására; egy vagy több példa pálya és a hozzájuk tartozó összes forrásanyag. A nép evvel olyan Multi MOD-ot készít, amilyet csak akar. Total conversion, fegyvermódosítás, szkinnelés, stb.. lehetségessé válik. Megintcsak az üzleti sikertől függően nagy terveik vannak a további játékok fejlesztésére a felépített technológiák felhasználásával.
    Thx, Necros!

info: Hardwired

Na akkor a magyarítással sem lesz gond ha lesz SDK!Legalábbis merem remélni :D
  • báttyó02
    és ki kérdezte hogy milyen a neted?
  • davos80
    Itt jó a net,2,2 MB/sec.6 perc és lennt van.
  • obe
    próbáljátok mplayer-el..az mindent megeszik(vigyázzat, 2 jejátszó is fut ezen a néven)
  • buldozer99
    huuuh..:D
    hát nekem alap szoftverbazisrol leszedtem felraktam azt megy
    igazábol nem tom mien codec:D
  • Gabesz amd64
    milyen codec kell? mert a bsplayer se nyomja le :(
  • buldozer99
    bsplayer vagy windows media player-el játszd le!:D
    a többivel nekem is hibát ír
  • Gabesz amd64
    anno a HL2-nek is ekkora méretü vidoja volt :)

amugy sikeresen lejött aztán inditanám és hibát ir ki,hát köszönm szépen :@
  • Daveee
    miyen ez? HD500000000000 ? :P
  • KoPf04
    Ez a videó a korábban belinkelt francia egyveleg Stalker-re vonatkozó része.
    Viszont HD méret és igen jó minőség,szerintem ezért ilyen nagy.
    Nekem megéri leszedni,kösz a linket!
  • bertino
    én se tudom mi a rákért abba tömörít minden nyomorult user
    semmi köze sincs annak a kodeknek a tömörítéshez, hírét is messziről hallotta
  • mila69en
    nem kell letölteni:)
  • berlinboy6329
    nyóccáz mega 8 nyamvadt percé'?

Nem sok.Azé nem töltök vele 1,5h-t hogy akadjon,és meg se tudjam nézni normálisan. :/
  • Hellsing47
    hát ezt biztos nem szedem le :)
    vki nem akarja betömöriteni??:D
  • grebber
    812MB-os videó!!

Format : 1280 x 720
    Codec : WVC1
    This video uses the WMV9/VC1 codec.
    Length : 8 minutes 14 seconds
  • lee56
    Azért az a játék nem volt az optimalizálás mintaképe (és ráadásul ritkaszar game :D)
    És ha már itt tartunk ArmA-ban (és a régi opflashpointban) vannak a legnagyobb bejárható területek, mégse kell neki 4giga ram, persze nemárt ha kb 1G azért van :)
  • pervajakróv
    Szerintem főleg memória igényes lesz a kicsike a hatalmas bejárható terület miatt. A Boilin Point is svappolt mint a hétszentség 512 RAM-mal.1 GB- al már tűrhető volt, de az igazi játszatóságot 1,5 GB- al produkálta nálam.
  • Inquisitor
    "Na szóval így nem fog kinézni szerintem senki gépén."

Sima HL2 is néz ki így full beállításoknál, csak ott nincs ilyen terep és ilyen növényzet ...
  • Lilithn
    Én már nem fosok. És mindenki tudja, hogy a screenshotok általában manipuláltak.
    Ehhez kapcs: átküldtem kedvenc kolléganőmnek 3 képet a játékból, lakótelep, vidámpark, letört szobor.
    Visszírt, minek küldtem a képeket erről a lakótelepről, mi érdekes van ezen.
    Mondom neki játék, de nem hitte el...csak amikor a gamershell logo befigyelt a sarokban...ehehehe.
    Na szóval így nem fog kinézni szerintem senki gépén.
    Viszont a Dx10-es képek amit játékról láttam (Conan MMORPG) valami hűde.
    Persze egy izometrikus, turn based F3-nak sokkal jobban örülnék, viszont most hogy a jelenlegi játékoknál nem nagyon adnak a tartalomra, akkor leglább szép legyen.

• rekettyes
    ahh. nyilvánvalóan nem low-on tolták.
  • Seth
    800*600 minden low-on is tud nagyon szépen futni. Szóval engem inkább az érdekel mennyire skálázható, remélhetőleg meg lehet találni a középutat szép és gyors között
  • rekettyes
    nem olvassatok el rendesen:
    azt irjak " P4 3,4GHZ / 1 GIGA / GEF6800 volt a tesztgep es nagyon szepen futott vele".
    minek fosni.
  • buldozer99
    X2 4200+ már lehet kapni 30k-ért:D nekem x2 3600+ van de 5k kell rádobnom a x2 4200+-ra:D
    most azért mennek le az árak 1gb adata 800as ddr2 ram is van 21-ért már:D
    amiket irtatok királyak!várom már:D
  • Csuhai G
  • Csuhai G
    Hát ez az ajánlott rendszerkövetelmény eléggé brutális! Remélem azért medium beállításokon nem fog szaggatni! (256 MB Geforce 7600 GT, 3200-as proci, 1 GB RAM)
  • Lilithn
    Köszi :D
  • B@dsector
    március-április magasságában jelennek meg
  • Lilithn
    Mondjuk ha félévente kidobnak egy új ezres videókártya szériát, nem is csodálkozom.
    Csak tudnám ki győzi pénzzel.
    Mikor jönnek a középkat. 8800-asok? Addig én nem veszek újat az 100%.
  • bertino
    off

ubisoft termékeinél minden gyorsabb, borzalmas, hogy hogy mennek a játékaik

on
  • dr Kotász
    A várakozás amúgy is felfokozott hangulatát emelendő engedjétek meg, hogy idézzem eme topic egy korai (#87) hozzászólását:

„Nem kell aggódni a gépigény miatt, geforce2-re írják.”

• Inquisitor
    Szerintem DX8 módban gagyi minimum gépen is menni fog.
    DX9 módban maximumra állítva azért gondolom köhögni fog egy egymagos proci, meg egy GF7600GT/X1650XT is.
    (Azárt R6 Vegasnál még mindíg fényévekkel gyorsabb lesz.)
  • DJ Skyline
    az a jó, hogy a minimum és az ajánlott között ég és föld különbség van! :D
    tehát minimum 2ghz-es, ajánlott a 4,8+ kérdés hogy a minimum alatt mit értettek, 640*480 minden low? :D
  • Istencsászár
    Az van hogy régi motor, amit felvérteztek DX9el, ennek hatására belassult nagyon, lásd COD2 pl. Ezen nem kell csodálkozni, ez eddig is tisztán látható volt.
  • Lilithn
    Mi van? Most néztem meg én is. 64x2 4800+ Megőrültek ezek??? Kinek van ilyen gépe?
    Mondjuk az vicces, hogy odaírták, hogy annyi ideje készítik már, hogy jóval régebbi gépeken is el fog futni. DX8! Hehh.
  • Lilithn
    Ha minden igaz amit ígérnek (amit kétlek), akkor szerintem nagy hatással lesz a jövő nemzedék FPS-eire.
  • Istencsászár
    Hát ennyi PR duma után biztos, brutális AL, fizika, környezet... évezred játéka. :DD