34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#10802 meg kérdem én mekkora a terep ezen a map-on amik a képeken vannak
mer az sem mindegy -
aztán benyomtam ezt az object lighting cuccot, ettől szebb lett sokkal, így viszonylag elviselhetően futott:
vannak még bőven képek...
Bocs, látom írtátok, hogy kéne rá az FPS, de FPS értékek nincsenek rajta, mivel még pár órával ezelőtt csináltam a shotokat valahogy.. :D -
#10800 de ez MP és altalában azok butítva vannak sztem single alatt izzadni fognak a gépek:D -
Inquisitor #10799 Pfff. Szerintem ez a 2005-os MP beta, nem a mostani, de ne legyen igazam ... -
#10798 mondtam én, hogy ennek a játéknak a futásával nem lesz semmi gond... -
#10797 lol elindúl kulcs nélkül is?:D -
#10796 ELNÉZÉST A LASSÚ NETESEKNEK, HA NEM ÉRDEKELNEK A KÉPEK, NYOMJ ESCET! :D
bocsi, nem tudtam hogy miként rakjam ide be, thumbokat meg nem csinálgattam...tehát akkor:
A menü...alfa óta változott kicsit, ott az a valami ahogy húzom le, így gördül :D
Majdnem a full graf...elég silányul meg sajnos, (Gef. 6600, 256 MB =/) bár lehet a bétának tudható be, és ha nap felé fordultam, egy iszonyatosan rántott....de a HDR kikapcsolás után így nézett ki a játék, viszont 40-80 fps között fut:
-
#10795 hát még ha seedelnék is :| -
#10794 köszi -
#10793 S.T.A.L.K.E.R_MP-Beta -
#10792 Ha lehetne akkor fraps fps számlálóval, max grafon, s ird le a konfigod:) -
#10791 O-: -
#10790 jó, azonnal rakom is őket, pillás ;D -
#10789 kaptál kulcsot?:D -
#10788 Várjuk a képeket! -
Inquisitor #10787 Toljad a képeket Mucsácsó!
Amúgy meg összesen 5000 beta keyt adtak ki, nem hiszem, hogy van olyan hülye, aki bárkinek is odaadná ... amúgy key birtokában bárki töltheti a filplanetről, csak ugye "kissé" problémás a kulcs. :) -
KoPf04 #10786 Valóban nem a design számít hanem a tartalom,várni kéne megjelenésig akkor,hogy minek kell benne lennie.Mi lesz problémás,egyebek.
Én csak annyit szerettem volna hogy aki megnyitja az kicsit betekintést nyerjen a Stalker összetett világába. -
#10785 Ti próbáltátok már a 2007-es, legújabb multiplayer non-public bétát?
Nincs kedvem most visszaolvasgatni, keresgélni, úgyhogy inkább gondoltam megkérdem :D
Mert ha nem igazán volt eddig, akkor csináltam pár shotot, ha érdekel, akkor megmutatom nektek is :) -
#10784 sztem bőven jó lenne így.
minek csicsázzuk?! -
#10783 jó hát így most nem tudjuk még mi kell, majd kialakul, ez csak egy példa volt! azért mondom, ha valaki tud jobbat, akkor megcsinálhatja nyugodtan, de ha dizájn szempontjából ez így megfelel, akkor megcsinálhatom én is! -
KoPf04 #10782 Szerintem ennél ütősebbet kéne összehozni,esetleg leírásokkal,képekkel.
Azért ez a játék nem egy "Carbon",megérdemelne egy kis ráfordítást.
-
#10781 nekem sincs, ilyet tudnék csinálni! konkrétan meg sem kell már csinálnom, csak a Carbon FAQ-jának a szövegét átírtni, és feltölteni egy másik oldalra! csak nem lesz semmi dizájn' rajta, hanem ilyen tök alap semmiség! -
KoPf04 #10780 Az első képen a csórikám kicsit kapott a sugárzásból -
KoPf04 #10779 Hát lenne tartalma az biztos,akár még most is.
Az egészet nem vállalnám be mert nincs nagy gyakorlatom az ilyesmiben,de részt vennék benne szivesen. -
#10778 utánnira, de ellehet kezdeni most is akár! gépigény, pár stalkerrel foglalkozó oldal, stb! de most még nincs túlzottan olyan dolog, amiért elkéne kezdeni most a FAQ-t! majd a játék megjelenésekor lesznek fontosabb dolgok szerintem! meg legyen naprakész, tehát ha akad valami, amit bekell írni, akkor ne 1 hét múlva legyen beírva az oldalra! a dizájn' lényegtelen, de ne arra menjen el a legtöbb idő, hogy szétefektezett, flash, stb, hanem úgyis csak a tartalma lesz a fontos az oldalnak, tehát ne a dizájnon' legyen a legfőbb hangsúly! -
#10777 Kicsit aggódtam amikor láttam pár gyenge képet, de huh....
Durva Hi-Res képek -
#10776 Képek -
KoPf04 #10775 Mennyire részlete FAQ-ra gondoltál?Megjelenés előttire vagy utánira? -
#10774 kérdés, lesz majd olyan vállakozó kedvű, aki összedobna egy FAQ-t? én is megcsinálnám, csak az nem lesz dizájnos, semmi egyéb, hanem olyasmi mint az NFS Carbon topiké! :D -
#10773 remélem idén áprilisban már nem ezzel kell tréfálkozni:/ -
KoPf04 #10772 Akkor ezt megettem -
#10771 ÁPRILIS 1, csak bolond vagy max:DD -
#10770 elkezdted leszedni? 26MB az egész, gondolom valami videó! nem volt még normális demo, csak alfa béta gamma delta verziók még ezer éve! -
#10769 Waaaah!!!! -
#10768 2006. április 01. @ 14:41 áprilisi tréfa -
#10767 Hmmmm. Érdekes... -
KoPf04 #10766 De akkor is ez micsoda?
Valaki próbálta ezt?
Egyébként nem vagyok idióta,nem kell így rámförmedni.
Csak nem tudom mivan. -
#10765 [2006. április 01. @ 14:41 - Berkenye] -
#10764 "csak multiplayer demó LESZ"
-
KoPf04 #10763 akkor ez mi?