S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké lányok akkor is a Hl2 lesz az év játéka ettõl fküggetlenül még a STALKER is jó lesz tetvek!!! <==== Saját magadat kérdõjelezed meg! Ez a mondat olyan mintha nem is tudnád mikor jelenik meg.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
thx
Valahonnan vki tud-e infónt, hogy az "alfa" honnan szedhetõ???
(amúgy zsír a hangulat)<#alien>#alien>
Valahonnan vki tud-e infónt, hogy az "alfa" honnan szedhetõ???
(amúgy zsír a hangulat)<#alien>#alien>
<#dumcsi>#dumcsi><#hehe>#hehe>
én így, már a képek alapján a kettõt tartom valószínûbbnek...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
köszi...<#vigyor0>#vigyor0>
<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
jók vagytok, srácok!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ez egy idézet töllem!
Köszi most nem megyek bele vitába, hogy melyik a jobb de a HL2 2004 év játéka lesz ez már biztos szerintem a S.T.A.L.K.E.R pedig 2005-é!!!
Itt a vége!!!
Köszi most nem megyek bele vitába, hogy melyik a jobb de a HL2 2004 év játéka lesz ez már biztos szerintem a S.T.A.L.K.E.R pedig 2005-é!!!
Itt a vége!!!
szerintem itt van az igazság, nem is kell több comment..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hát a HL2-t már kiadták, tehát az nehezen lesz a 2005-ös év játéka!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Oké lányok akkor is a Hl2 lesz az év játéka ettõl fküggetlenül még a STALKER is jó lesz tetvek!!!<#action>#action>
egy kicsit megzavarlak titeket a nagy ismerkedés közepette, és megkérdezném, hogy honnan lehet lekapni vmilyen "demo" progit a Stalker-rõl?
elõre is thx
elõre is thx
Na ja. Nem értem,mit kell itt humorizálni,mikor látod,hogy eggyáltalán nem vicces,amit irsz!?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
DE viccen kivül hidd el, hogy az lesz!Tavaly pl:Kinézted volna a Runawaybõl, hogy az évjátéka lesz nem!!!(Mondjuk végig toltam és bejöt)
de ez mindegy a lényeg az, hogy ebbõl ki lehet nézni és az is lesz már csak azért is mert a perek után botrányok után a Valve lábra állt és már ezért is megérdemli a gyözelmet!
Igy lesz hidd el!!!<#worship>#worship>
de ez mindegy a lényeg az, hogy ebbõl ki lehet nézni és az is lesz már csak azért is mert a perek után botrányok után a Valve lábra állt és már ezért is megérdemli a gyözelmet!
Igy lesz hidd el!!!<#worship>#worship>
Figyelj ha a HL2 lesz az évjátéka akkor leszopsz ok ha nem akkor is!!!<#nyes>#nyes><#beka3>#beka3>
Az 1 csak konzolátirat volt ráadásul bazi nagy késéssel, mégis egy csomószor végignyomtam és ezerszer jobb multiban mint pl a CS. A Hl2 singleben talán jobb mint a H2 de multiban H2 a király 😛
Be.baszn ha Halo2 lenne az "év játéka"....
Az 1 is tök király volt...<#levele>#levele><#violent>#violent>
Az 1 is tök király volt...<#levele>#levele><#violent>#violent>
Pezseg a hangulat...
De jó ilyet látni. Valaki használt itt egy kifejezést, mégpedig a "stalker világa élõ, míg a HL2-é scriptelt". Ezzel tökéletesen egyetértek. Azonban ennek az egyletnek két megoldása van:
1) Ha a stalker olyan lesz, mint amilyennek remélem, akkor igaz.
2) Ha nem olyan lesz, amilyennek ígérik, akkor nem igaz.
Erre ennyit tudok mondani.
De jó ilyet látni. Valaki használt itt egy kifejezést, mégpedig a "stalker világa élõ, míg a HL2-é scriptelt". Ezzel tökéletesen egyetértek. Azonban ennek az egyletnek két megoldása van:
1) Ha a stalker olyan lesz, mint amilyennek remélem, akkor igaz.
2) Ha nem olyan lesz, amilyennek ígérik, akkor nem igaz.
Erre ennyit tudok mondani.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Ez nem vita volt, hanem dedo. Es te kezdted, nem tudsz nem belemenni, max abbahagyni 😉
HL2 tuti nem lesz az év játéka. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Itt a vége!!!<#felkialtas>#felkialtas>
Itt a vége!!!<#felkialtas>#felkialtas>
lol. stalker-game.com . Biztos nem a hivatalos oldal, csak vmi pletyka oldal..
Lepek: a wolfenstein 3d 9 nappal ezelott sokkal jobb, mint a hl2 <#vigyor3>#vigyor3>
DE nem kéne ilyenen vitázni a HL2 jellen pilantban akkor is jobb mint a S.T.A.L.K.E.R!!!<#hehe>#hehe>
Na erre mit léptek<#kerdes>#kerdes>
Na erre mit léptek<#kerdes>#kerdes>
Ha ez most nekem szól akkor szted én az elõbb minek az oldalát linkeltem be?
Nem tudom én csak a játék készitõinek nyilatkozatát halottam a játékról döntsd el te, hogy melyik a hiteles azt kész<#action>#action>
<#wow1>#wow1>