34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#10722 Csodálod? Ezt még azok is meg fogják nézni, akik amúgy utálják az FPS-eket. -
#10721 Remélem ez az AI. azért nem lesz Radiant... -
#10720 Húúú azt a qrva.
A GS-nél 4. az összes ranglistán , és 2. csak a PC-én belül!
Mi van, a fél gamertársadalom ezt várja? :D
-
#10719 -
#10718 -
#10717 2. oldal:
Az AI büszkélkedni fog, ha megölt valakit, de pl. be is pánikolhat ha elhullanak körülötte a társai.Másképp viselkedik, ha egy vagy kettő vagy több ellenfél ellen harcol, nem fog mindenki minket kipécézni magának.
Felhasználhatod a környzetet (szokásos robbanó gázpalack csoportos gyilkohoz, ill. lámpák kilöcése lesből támadáshoz)
ja, elfelejtettem, az AI-k hallanak és látnak (vagyis ha zajt csapsz azt meghallják, stb)
ÉS van még egy csomó duma a multiplayerről, de az engem nem különösebben érdekel, azt másra hagyom. -
#10716 Igen, és be is pánikolnak, ha a csapatukból túl gyorsan hullanak az emberek. -
#10715 köszi,jól hangzik -
#10714 Hát igen, az ajánlott azért eléggé magas... -
#10713 Figyelmbe veszik a lőfegyverekből kilőtt golyók röppályáját, milyen messze, mozgó célpontra lősz-e stb.
Fán, fémen átlőhetnek, betonon nem.
Ha ülsz jobban tudsz célozni.
Lesz testsebzés (fej, törzs, kar stb.) annak megfelelő animáció. (hű)
A fegyverek amortizálódnak, viszont ki lehet őket egészíteni látcsővel, hangtompítóval.
Az AI. mindenfélét tud, fedezékbe vonul (ez nem újdonság) de! pl. AI összebeszélhet a társ AI-kkal, és azok fedező tűzet adjanak, ...marha jó.
-
#10712 hmm a lényeget vki irja már le plz:) [NÉMETES-.-] -
#10711 azér az ajánlott gépigény nekem kicsit durvának tünik
a blúr miatt kell neki core duo tököm proci?? mer akkor jól elcseszték
am ha a minimum gépigénynél egy fokkal jobb gépen 1024ben elfut akkor nem szólok egy szót sem:) -
#10710 Érdekes tények a fegyverekről meg AI-ról (angol):
GameSpot
-
#10709 nekem sincs gondom vele :P
kérdés valóban ilyen kell-e hozzá -
#10708 nem tudom melyik volt a legutolsó rendszerkövetelmény, de a stalker.hardwired.hu-ra is kiraktak egyet! eléggé hivatalosnak tűnik, ha egy THQ-s fazon nevével van aláírva!
hát, nekem a minimum az meg van végülis, kicsit még jobb is talán! -
#10707 off
unatkoztam
on -
Bazz,de jók a videók,ez a játék minden eddigit leiskoláz,mostmár egyértelmű -
#10705 Én arra vagyok kiváncsi ha mondjuk egy gyengébb géppel játszom és felmászom jó magasra meddig lehet ellátni szaggatás nélkül. -
#10704 Jaja! -
#10703 ennyi:) -
#10702 Nyilván. -
#10701 jol beszélsz,mint mindig -
#10700 Warezt teszteljük előbb és ha bejön ,meg nem bugos,meg optimalizálatlan fos akkor irány a bolt! -
#10699 CdGalaxisban már lehet előrendelni. Bár ára még nincsen. Márc. 23-at írnak megjelenésnek, máshol meg 30.-át, szóval nem tudni... -
obe #10698 inkább irigykedjünk a gs-re, ők már végigtolták a press relase-t..a most megjelenő gs-ben több oldalas teszt lesz...tehát csak be kell törnünk éjjel a szerkesztőségbe, és egy olyan dvd-t keresni amire az van irva: stalker:))) -
#10697 nah bár asszem azt a videot láttam most youtube on amiről beszéltetek... jön egy falka kutya vagy diszno vagy a nyavalya tudja mi és lerohannak egy bázist... a végén meg van egy nagy elektromos kisülés vagy mi -
Daveee #10696 nekemse -
#10695 dettó, nekem se jön be az oldal :( -
Code92 #10694 nekem bejön. -
#10693 Nekem nem jön be az oldal! :( -
bcrics #10692 stalker dx9 video youtube ésatöbbi -
#10691 nagyon jó!!;) -
#10690 Uhh, ez naon jó, csak jööjjön mááár kiii !! -
#10689 figyeld majd meg, amikor a csávó a vid végén az alagsorban járkál ...
én észre se vettem amit ő. -
#10688 remélem addigra megkapom már a házigazda jogot! :D 2-3 napja írtam, de még semmi! -
#10687 Na, hát ez alapján olyan nagy baj már nem lehet a játékkal. Csak jöjjön már ki!!! -
#10686 király, köcce -
#10685 v felmászni a póznára és kémlelni a messzi távolt ...
az egyik amire nagyon kiváncsi vok, az az ellen viselkedése, mikor xarik be tőlem, v mikor ront rám.
azon a roncs helin egy hulla van :P -
#10684 le is lehettölteni -
#10683 láttam, tetszett az is! falka is ad egy hangulatot a játéknak!
egyre jobban várom már a játékot! itt látszik, hogy nem mindíg a csúcs graf a nyerő, szerintem többet ér egy rohanó falka, egy elrepülő helikopter, egy roncs helikopter, meg ilyesmik, mint egy szét efektezett graf! jó a hangulata, tetszik!