S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Az a baj, hogy ennyi várakozás után az ember lelkesedése alábhagy, legalább is az enyém igen. Ha jól emlékszem talán már 2003-ra is be volt jelentve a megjelenés, még amikor a Half-life 2-t is vártuk augusztus 31-re. Úgy ahogyan abban az évben a HL2-bõl sem lett semmi, úgy a STALKER-bõl sem. Ugyan a HL2 megjelent úgy 1,3 év mulva, de már ekkorra a VALVE mondjatjuk úgy is, hogy kihúzta a gyufát a játékosok részérõl, gondolok itt a sok magyarázkodásra, mentegetõzésekre a forráskód ellopására stb. A HL2 megjelenése óta is eltelt, ha jól számolom 8 hónap és ehhez képes a már idénre többször is bejelentett megjelenési idõpontokat is elhalasztották a szóbeszéd szerint 2006 elejére de olyat is olvastam, hogy a végére. Hát a 3 éves csúszás kezd azért kicsit sok lenni. Nem tudom miért nem akkor jelentenek be egy softwaret, ha már majdnem 100%-os vagy az is az az idõpont amikor megjelenhet. Alakulnak itt szép számmal a STALKER klánok, csak a STUFF nincs még sehol. Nem tudom meddig lehet még a szmünket egy-egy screenshot-tal vagy naptárral kiszúrni. A magam részérõl meg inkább nem is várok inkább semmit a STALKER-tõl mert nem akarok úgy járni mint a DOOM3-al és a HL2-vel. Nem rosz egyiksem de valahogy mégis többet vártam tõlük. Hogy miben? Talán interaktivitásban és változatosságban. Sajnos számomra mind 2 game esetében akadtak kicsit unalamas, egyhangú és eröltetett szakaszok. Na meg hát mikor volt az már amikor a 3 nagy várományost, a DOOM3-at, a Half-Life 2-t és a S.T.A.L.K..E.R.-t egy lapon emlegettük?

Meg fog jelenni, csak gyõzzük kivárni

Mek fok az jelenni

Esrohnoil
Majd ráérsz ezzel akkor, amikor megjelenik,... ha megjelenik.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

megtettem, de nem találom.

JackDaniels
Olvass vissza.

\"Never say never!\" W Churchill

Helló mindenkinek!
Lehet tudni valamit a gépigényrõl? kb.?

Ja, és õk nem tartanak vissza progikat az erõs konkurencia miatt mert ÕK CSINÁLJÁK A LEGJOBBAT! 😄

Nem!
Azt a Bethesda fejleszti, van ott pénz dögivel nem véletlen vették meg a frencsájzot!
Ahogy kijön az Oblivion a Fallout3-ra küldik át a felszabadult embereket szal max 1.5-2 év és itt lesz!
(A Bethesdának nem szokása a csúsztatás 😊

Na persze.. az még a stalkernél is messzebb van😄

😄DD

jön a Fallout3 <#nezze>

Nah tünés a negatív hullámaiddal! <#idiota>

plas
ez soha nem jön ki wázzz....

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

2 sor re:
Én is én is😊 Fallout 2 a kedvencem 😊

Glpetyus
Posztapok,és/vagy mi lett volna ha....

Glpetyus
Azt én is várom....meg a YOU ARE EMPTY-t
Szeretem a posztapok gémeket....nagyon 😊

Seth
Én abszolut ugyanígy gondolom. Jelenleg a FEAR a várományos....nem pedig ez a when its done kategóriás mégcsiszolunkrajtadenemsokákijön

PSN ID.: Beegabor

Adam II
Én már nem is várom! Ha várom annál nagyobbat fogok csalódni ha eltolják 2006 májusára aztán szeptemberre majd Karácsonyra...

Sziasztok!

Mikori a legutóbbi alfa, mert most egy 1154 -el játszok.

Glpetyus
<#wilting>

Seth
Gamespot-on frissítve a release date: 2006.02.01

PSN ID.: Beegabor

Glpetyus
Ne fesd az ördögöt a falra <#wilting>

repvez
A hcgameren elö lehet már rendelni a gamet 10K-ért.
Esrohnoil
Rengeteg olyan átékról tudok, amik már akkor lettek cancelezve mikor majdnem készen voltak.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A SiN2-t annak idején már egyszer hivatalosan bejelentették, aztán azt is bejelentették hogy canceled 😊
És most MÉGIS lesz. Ha arra tudtam ennyit várni akkor erre is tudok 😊
A STALKERT csak csúsztatják, elég idõ és mani van benne hogy ki is adják.

Istencsászár
vészmadár sin episodest pár hete jelenették be hivatalosan nempedig 2 éve tolják a dátumokat van 1 kis külömbség......

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vészmadarak!
a SiN2 -rõl is azt mondták hogy sohasem fog megjelenni és most mégis jön!
A STALKER is ki fog jönni csak egy "kicsivel" késõbb a tervezettnél, én nagyon várom 😊

De már vagy 4 éve ki akarják adni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Istencsászár
márottvan😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
mé?
azzal mi van?

Remélem az aj áték nem jut a Duke Nukem Forever sorsára.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

tudja a franc, de valahol a felénél 😄

Esrohnoil
Még csak a felénél tartanak?
Akkor még kell nekik pár év mire befejezik. 😄

grebber
Nem valami észveszejtõek 😞

Next PC upgrade: 2022

Dehogy is nem, a felénél már nem adják fel a fejlesztést..

Esrohnoil
Már ennyire sem képesek?
Nem lesz a Stalkerbõl semmi...

andriska
rohattak!!!4443 <#idiota>

Serpa
naptárt elfelejtették.

JackDaniels
Mijazza télapó?

\"Never say never!\" W Churchill

"azt hallottam hogy 2006 eleje a megjelenés dátuma, mennyire lehet ebben hinni?
" -- kb. annyira, mint a Télapóban...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ehh, msot veszem észre 😄
"PA játékokat, már nagyon várom"

Jó játéknak tûnik, és mivel alapból szeretem ezeket a P játékokat már nagyon várom.
Csak jó lenne ha nem halogatnák már annyira a megjelenését, egyszer azt mondják ohgy 2005 ben, egyszer azt hogy 2006.. ehh
azt hallottam hogy 2006 eleje a megjelenés dátuma, mennyire lehet ebben hinni?

egyébknét unalmaban már összedobtad valamit 😊😊😊 ->
gif képecske, a DX9 -es videoból kreáltam

erx13
hát ebben egyet értek, de aki doom-ot akar szerintem az ne várjon sokat a stalker-tõl, bár végülis nézõpont kérdése kinek a pap kinek a papné aztán már csak a pózok változnnak, tehát ezt is ki lehet majd használni csak lövöldözésre, de szerintem ennek egy uj mérföldkõnek kellene lennie a játékok terén, mert azért a világ, a stilus mind ritka vagy uj
tehát szerintem ne a grafikáért várjuk

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Istencsászár
doom3 aztadja mint a doom1 akinek az tetszett ezis nemkell többet várni igy jó ahogyvan

hl2õ unalams a hosszu egyhangu részek miatt meg a grafika is illuziórombolo csomo helyen

erx13
hát doom3at nem utálom, csak szerintem marha unalmas, hogy csak megyek és a zombikat meg minden szörnyszülöttem lövöldözök 5-6(na jo lehet több) fegyverrel, szerintem ez azért unalmas

szerintem HL2 is kicsit uncsi de voltak benne jo részek abba viszont kifejezzetten szerrettem pl a temetõs részt ahol zombik voltal

Istencsászár
Oksa, akkor én véleményem tiedre reagálva:

- albõl még semit nemláttunk hogy valóban azlesz mint amit mondanak
- 1-2 végigfutással doom3at se lehet "végigfutni" nemtudom miért irtad valszeg utálod azér
- kornyezet jó persze
- nemtudhatjuk mennyire lesz összetett avagy mész és irtasz gém majd 1 év mula ha addig nemtolják el még fél évt akkor kiderül

Ha ennyit huzzák vonják akkor vagy nagy gond van az alapokkal vagy tényleg csinálják amit beigértek csak csiga lassan...... Számomra mára elveszett a STALKER varázsa túl sikat hitegettek hogy ekkor meg ekkor jönki meg ilyen meg olyan isten gémelsz...

_Atti_
pontosan..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

erx13
nem tudom de engem nem is a grafika érdekel annyira még ha egy HL2nél gyengébb grafikát is raknak a játékba, de megtartják azt amit mondanak és megteremtik azt a hûn várt AI-t szerintem már akkor is NAGYON NAGYOT alkottak

aki azért várja mert hûûû dejo megint egy játék amit egy kettõ végigfutok lövöldözhetek egy jot mint a DOOM3 az szerintem inkább ne is várja és ne fanyalogjon hogy igy meg ugy

IGEN én szerintem sokat várok ettõl a játéktol mert egy ijen "post nuclear game", nagyon jo környezet és nagyon kevés játékba van én szerintem ez az egyik legjobb környezet. az meg , hogy egy ijen fps nézet játékban van inventory szeritnem már eleve jo

én például a Fallout 1-2 és a tacticsot 3szor kivittem minden apro részletre figyelve, mertnekem ez a környezet nagyon bejön

na most igy hirtelen ennyi jutott eszembe

várom véleményeteket

és hangsujozom ez az ÉN véleményem nem erõltetem másra