S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Lehet tudni valamit a gépigényrõl? kb.?
Azt a Bethesda fejleszti, van ott pénz dögivel nem véletlen vették meg a frencsájzot!
Ahogy kijön az Oblivion a Fallout3-ra küldik át a felszabadult embereket szal max 1.5-2 év és itt lesz!
(A Bethesdának nem szokása a csúsztatás 😊
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Én is én is😊 Fallout 2 a kedvencem 😊
PSN ID.: Beegabor
Mikori a legutóbbi alfa, mert most egy 1154 -el játszok.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
És most MÉGIS lesz. Ha arra tudtam ennyit várni akkor erre is tudok 😊
A STALKERT csak csúsztatják, elég idõ és mani van benne hogy ki is adják.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a SiN2 -rõl is azt mondták hogy sohasem fog megjelenni és most mégis jön!
A STALKER is ki fog jönni csak egy "kicsivel" késõbb a tervezettnél, én nagyon várom 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Akkor még kell nekik pár év mire befejezik. 😄
Nem lesz a Stalkerbõl semmi...
" -- kb. annyira, mint a Télapóban...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"PA játékokat, már nagyon várom"
Csak jó lenne ha nem halogatnák már annyira a megjelenését, egyszer azt mondják ohgy 2005 ben, egyszer azt hogy 2006.. ehh
azt hallottam hogy 2006 eleje a megjelenés dátuma, mennyire lehet ebben hinni?
egyébknét unalmaban már összedobtad valamit 😊😊😊 ->
gif képecske, a DX9 -es videoból kreáltam
tehát szerintem ne a grafikáért várjuk
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
hl2õ unalams a hosszu egyhangu részek miatt meg a grafika is illuziórombolo csomo helyen
szerintem HL2 is kicsit uncsi de voltak benne jo részek abba viszont kifejezzetten szerrettem pl a temetõs részt ahol zombik voltal
- albõl még semit nemláttunk hogy valóban azlesz mint amit mondanak
- 1-2 végigfutással doom3at se lehet "végigfutni" nemtudom miért irtad valszeg utálod azér
- kornyezet jó persze
- nemtudhatjuk mennyire lesz összetett avagy mész és irtasz gém majd 1 év mula ha addig nemtolják el még fél évt akkor kiderül
Ha ennyit huzzák vonják akkor vagy nagy gond van az alapokkal vagy tényleg csinálják amit beigértek csak csiga lassan...... Számomra mára elveszett a STALKER varázsa túl sikat hitegettek hogy ekkor meg ekkor jönki meg ilyen meg olyan isten gémelsz...
aki azért várja mert hûûû dejo megint egy játék amit egy kettõ végigfutok lövöldözhetek egy jot mint a DOOM3 az szerintem inkább ne is várja és ne fanyalogjon hogy igy meg ugy
IGEN én szerintem sokat várok ettõl a játéktol mert egy ijen "post nuclear game", nagyon jo környezet és nagyon kevés játékba van én szerintem ez az egyik legjobb környezet. az meg , hogy egy ijen fps nézet játékban van inventory szeritnem már eleve jo
én például a Fallout 1-2 és a tacticsot 3szor kivittem minden apro részletre figyelve, mertnekem ez a környezet nagyon bejön
na most igy hirtelen ennyi jutott eszembe
várom véleményeteket
és hangsujozom ez az ÉN véleményem nem erõltetem másra