34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Balinthun #11767 na most hol van az az ultimate gamr gyerek??? Tegnap azt mondta van működő teljes verziója most meg nincs sehol!!! -
bcrics #11766 ami még vicc hogy ha belelősz a parázsló hordóba akkor rendesen le van effektezve a zaj,,mintha elnyomnál 1 cigit,,,ilyen nincs;)) -
#11765 Na, ezt kipróbálom! -
Gabyee #11764 olyat csináltam hogy eldobtam a fegyvert a földre és belelőttem.
felvettem és nem működött,illetve egyet lehet vele lőni utánna mindig újra kell tárazni!egy kis kettétört piros fegyverikon jelzi is jobbról
ennél már csak az lenne a jobb hogyha az ellen kezéből kilővöm a csúzlit az meg nem tudná üzembe helyezni:P
fegyver sérülés rulez!!! -
#11763 nem tudom melyik a leggyakrabban használt, és elég hamar megtelik egy szoba, szóval kérdés, hogy van-e még hely oda! -
#11762 Hy!
Lécci írjátok már ki a leggyakrabban használt szobát én is szeretnék menni -
#11761 anomáliák! ha rámentek a read more-ra, majd a kis képre kattintotok, akkor behoz egy kis animációt! és ugyanígy az artefactsnál is -
#11760 Remélem szerencsénk lesz! -
Hellsing47 #11759 ha szerencsénk van akkor már 10nappal megjelenés elött tolhatjuk :D
ha nincs akkor csak 10 nappal megjelenés után :DDD -
#11758 De jól néznek ki!Szeretnék már erdős részen barangolni!Még 32 nap és 13 óra. -
Hellsing47 #11757 szép -
#11756 ezek a képek voltak már? -
#11755 ez nagyon jó ötlet !!! -
bcrics #11754 üdv,faqba beleszőhetnéd azoknak a szobáknak a nevét pass-all, amik aktívak ,használhatóak!!! mert nálam nem nagyon jelzi az aktív szobákat a game.
persze/hamachi-ről beszélünk/
mit gondolsz???
legalább nem lesz kismillió szoba amiben csak 1,2 ember van -
#11753 Az anomália tudtommal 'eltérést' jelent. -
#11752 lesznek persze, és szerintem még több is! ha a multiban lehet venni anomália detektort, akkor gondolom a single-ben is biztos lehet kapni! és ha jön valami okosság, akkor elkezd csipogni kerregni integetni, hogy actung, anomália alert! -
#11751 Aha köszi :)
És szinglibe is így lesznek? Vagy egymás mellé lesz rakva 100 és nem lehet pl ruha nélkül átjutni egyik helyről a másikra? :)
Fú de várom már...
Milyen lesz már, hogy écca elindulsz vadászni egy reaktorba vagy gyárba és hajnalban visszatérsz az erdőn át a táborba megannyi cuccal és szívinkfartussal :D
Nappal meg a táborban beszélgetsz + kereskedsz, létezel. JÖJJÖNMÁ :D -
gettobuxa #11750 rendellenesség -
#11749 Az egy anomália. Fingom nincs mit jelent csak azok ilyen bigyók amik szétszórva vannak a pályán ilyen csapdaféleségek. Sokfajta van: gravitációs, elektromos és a szeles is. Tényleg mit jelent hogy anomália? -
Hellsing47 #11748 én játszani se tok mert vagy nem talál szervert vagy nem enged fel rá :(
amugy az micsoda amikor mész a plyán vihar egyzser csak elkap a szél(gondolom mer körbe-körbe pörögsz) és hirtelen robbansz egyet és meghalsz...
vmi elektromos kisülés vagymi?:DD -
#11747 Jó lenne játszani ha nem lenne 200 ping... -
#11746 na mi az mindenki megunta a Stalkert mára ???? -
#11745 eddig csak sima papírosról hallottam, de fémeffektel :) okosak a srácok :) -
Hellsing47 #11744 én nem régiben itt azt olvastam hogy a Collectors Edition doboza sima papirból(kartonból) lesz nem más keményeb anyagból
de az amazon-on most olvastam hogy lesz fémes kiadás is...
most akkor melyik az igaz mert ha valóban van olyan CE is ami fémböl van akkor inkább azt venném majd meg nem a "simát" :) -
#11743 szvsz a heyzet sulyossága nem arányos a betűméretekkel, de ahogy gondoljátok..
amugy az mitől lehet hogy dx8 ban ilyen főleg fekete poligonalakú villogások lépnek fel..elég sűrűn mondhatni távoli mozgást alig érzékelni? amugy a legrosszabb hogy pl előjön ez a supreme commanderben is meg pár más 3d alkalmazásban..nem tudja valaki hogy mi okozhatja? gondoltam arra hogy a videókártya halódna de az erősebb d9 es beállitásban meg semmi ilyen baja annyi hogy néha a beakad főleg ha nagy tereket látok be és emiatt használnám inkább a másikat..driverujraistall,régi driver próbája megvolt..aznemsegitett
szerk: nvidia 6800gt -
#11742 FAQ frissítve a főbb hibákkal, CD kulcs igényléssel! bár a CD kulcs igénylés rész csak addig lesz fent, amíg van kulcs! :D -
#11741 az a baj, hogy csak ilyen miniben tudom megcsinálni, mint ahogy most csináltam meg, majd mindjárt megkérdezek egy moderátort, hogy hogyan lehet nagyobban! -
#11740 inkább:
Multiplayerral kapcsolatos eszmecsere másik topikban -> MP TOPIK -
#11739 akkor sztem ne azt írd hogy "Multiplayerral kapcsolatos eszmecsere ebben a topikban!"
mert nem látszik hogy az link.. így aki csak olvassa azt hiszi hogy EBBEN a topikban..
-
#11738 -
#11737 :DDD ígysem fogják látni páran:) -
#11736 olyan mintha gyengénlátóknak készült volna a banner alatti 3 sor, de talán így észre veszik majd az emberek a dolgokat! :D
#11735: megtörtént -
#11735 Akkor először szólj hozzá lécci! -
KoPf04 #11734 OK -
#11733 akkor kérlek titeket, hogy ezentúl a banner alatt található topikban folytassuk a multival kapcsolatos dolgokat! -
#11732 Ki az a player? -
#11731 lelőttem a f@szba:/ szoltam neki ne engem lojjon csak azért is:DD -
#11730 sima deathmatch-ben kezd 60000-el
-
#11729 ja jó volt voltunk is elegen:DD csak azt nem értem mért csak 500 pénzel lehet kezdeni?:/ -
#11728 Ez a "Player" nem tudjatszani