S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez nem semmi! A Stalkert már elõ lehet rendelni.Össz-vissz 9990-ft.PcCD rom.
Azt hittem legalább egy dvd-s lesz.A Battlefield 2 többe kerül, mint a Stalker.
Ez kész. http://shop.hcgamer.hu/index.php?do=view&id=970&PHPSESSID=d568aeef3a6adb9f55b40556bb12b749

Frankón lezabálták a csávót..<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ja, nem rossz, fõleg a leges-legvégén a patkány 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Akkor bocsi!Mindenesetre nekem nagyon tetszett.

Ja, nagyon szép, de VÓTMÁ

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Tõlem... 😛

Lassan ideje lenne ha kiszivárogna egy béta verzio. "Szerintem."

egész pontosan: nem kiADTÁK 😉 hanem kiSZIVÁRGOTT...

Ez nagggggyyyyyyon dduurvaaa. Nézzétek meg a videot.Nem bánjátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#mf1><#mf1>

Egy újabb S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl videó látott napvilágot, mely a DirectX 9.1 grafikai erejét igyekszik demonstrálni (hozzáteszem, nem kis sikerrel) kemény öt és fél percen át.

info😛clife

http://www.pclife.hu/index.php?op=shownews&article=315

hiba
DNF

Inkább Stalker never.

hiba
Megvaltoztattak a jatek cimet stalker foreverre
mire ez kijon nagyapak leszunk

grebber
Itt arról van szó hogy készülnek a srácok a GC2005-re ha már E3-ra baszták kitolni az arcukat.

Next PC upgrade: 2022

Ezt most találtam, ezt fordítsátok le:Форум игры S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Имя Сообщение

--------------------------------------------------------------------------------

Xtreamfury
06.07.04 19:23 В среду, 7-го июля c 20-ти до 22-ух часов по московскому времени, наш форум посетит Савченко Алексей, PR-менеджер известной студии GSC Game World, занимающейся разработкой заочно ставшего хитом S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl. Каждый сможет задать свои вопросы и получить на них исчерпывающие ответы как по S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl, так и по деятельности GSC Game World в целом. Кроме того, представитель компании поделится некоторыми планами на будущее. Так что не упустите свой шанс услышать первыми о том, что станет известно широкой общественности еще очень не скоро!

Mire kiadják a Stalkert az a gyerek le is érettségizik.( csak ne legyen igazam )
<#vigyor5>

Esrohnoil
Akkor még legalább 9 hónap...
Addig gyereket is csinálhatnék. <#buck>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Én ugy tudom azt nem ÕK adták ha,de javítsatok ki ha rosszul tudom.

De legalább annyi lenne bennük, hogy kiadnak egy bétát.De nem. Kiadtak egy alfát 2002-be aztán csókolom.Gondolják "oszd be magadnak paraszt".Nem?<#szomoru1><#szomoru1>

Az a helyzet hogy csalódástól megkiméljem magam már nem várom annyira ezt a játékot, pedig olyan jól indult! Mindig ilyen hírek, hogy csúszik meg nem lehet tudni mikor jön ez elég gáz!<#conf><#rinya>

Annak aki még nem látta volna ---->http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=11&e=970&hw=1

Ebbe teljesen igazad van, de olyan rossz volt látni hogy a Stalker fórum kb.a 120-130-adik helyen volt.

Kb. mire fel lenne itt zsongás? Seemi infó, csak a szokásos bizonytalanság, amibe lassacskán belefásulunk.

Sil3nt
S.T.A.L.K.E.R.: 2006 eleje?

A THQ frissen publikált üzleti beszámolója ellenére sem tudott konkrétummal szolgálni a S.T.A.L.K.E.R. megjelenésével kapcsolatban, ami viszont bizonyos: a márciusban véget érõ üzleti évben már nem jelenik meg a posztapokaliptikus-FPS. Brian Farrell CEO álláspontja szerint a játék röviddel a következõ üzleti esztendõ kezdete után kerülhet a boltokba, de egy esetleges év eleji megjelenés sincs még kizárva. Lényeg, ami lényeg: sokkal okosabbak ezúttal sem lettünk.

by 576

Héééééééééééé!!!!!!!!
Mi ez a nagy semmit tevés. Ne hagyjuk hogy a Stalker fórum a lista végén kullogjon.Ébredjetek már fel, és vigyük elöbbrébb a fórumot.

mellé ment
#6206 ide akartam..

"ez is csak egy fps lesz"

Te nem vagy tisztában a fogalmakkal...

Glpetyus
Hagyd már...ez egy idióta.

Ja persze dúmhárom lesz ezis, aha...
Sztem TE nem vagy képben.

Istencsászár
aha tecsak tudod már kiprobáltad a stalkert ez is csak egy fps lesz csak nehogy pofára esstek hogy nem egy rpgt kaptok😄:😄D😄 azér Oblivionhoz hasonlitani elég nevetséges.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Könyörgöm a FEAR egy fps érdekes sztorival, a STALKER viszont egy rpg olyan fícsörökkel amik nincsenek meg a FEAR-ben.
Ha mindenáron vmi hasonló játékot akarnék mondani akkor Oblivion vagy Fallout3 de ezek se jöttek még ki, esetleg ott van még a BoilingPoint de a FEAR semmikép sem hasonlít a STALKER-hez.

Glpetyus
Akkor mit beszélsz itt hülyeségeket össze-vissza ??

Na jó. Nyertél! De ha összesítünk a F.E.A.R. többet nyújtott eddig. Persze ez nem azt jelenti, hogy most F.E.A.R. párti vagyok, mert a S.T.A.L.K.E.R.-t mindennél jobban várom.

grebber
NA azért nem csak videok meg képek voltak.Itt van a pre-alpha is <#vigyor1>

Igaz hogy a F.E.A.R. meg a S.T.A.L.K.E.R. nem ugyan az a kategória, de mivel a F.E.A.R. már valamit letett az asztalra, most meg jön a demó, igy szerintem koncentráljunk a õrá.Majd ha a Stalker is mutat valamit, nem mindíg csak képeket meg videokat akkor már érdemes arra is figyelni.

Glpetyus
Jaj,jön az istencsászár :-i

:-/

Ami valóra is vállik...

Istencsászár
igaz Fear már nemigéret hanem bizonyiték a Stalker megcsak igéret😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A FEAR és a STALKER baromira nem ugyanaz a kategória...

Istencsászár
Itt a FEAR demo a küszöbön kit izgat a Stalker ezekután sose fog megjelnni és nem is jó mer csak igérgetnek hahaha

kirol
Rendben! 😊

Ez csak az én véleményem.Ezért ne sértõdj meg.

Én se azt mondom, hogy a HL2 szar. Önmagában jó játék, de személy szerint többet vártam.Ettõl függetlenül jó játék volt az is.

kirol
Én meg nem játszottam a HL 1 -el, csak a HL 2- val, de nagyon ottvan, nagyon!

Ha minden reggel imával kezded a napot, talán segít valamit.
A Half-Life 2-t is úgy harangozták be, hogy újradefiniálja a játékvilágot.Aki meg nem szereti az FPS-t az játsza végig, és tuti, hogy átpártol.
HÁÁÁT én nem ezt vettem észre.Én végignyomtam,de ennek nem volt meg az a feelingje mint a HL1-nek. ÉN hiszem, hogy ez nem fog olyan hamar eltûnni a szírõl mint pl.HL2. Szóval imádkozzunk tesvéreim.

Glpetyus
Ugyanúgy lesz benne hiba.....sajnos.
Csak azért imádkozzatok,hogy ne basszák L úgy,mint pl. a Deus Ex 2-t !
Azt is mennyien várták....szintén évekig....

grebber
LOL ez közel sem igy van lesznek benne hibák.
És ezekenek van pofájuk nyugi bele.

Gondolj arra is, hogy ha egy játékot az elsõ megjelenési dátumtól már 3éve tolnak, az biztos nagy durranás lesz.Szerintem mostmár ha kijön nem lesz benne semmi hiba, unalmas rész stb.Mert ha igen, akkor az összes gamer magazin megírja a beégésüket, ezt pedig szerintem õk se akarják. Ha egyszer még az életbe megjelenik, az biztos hogy minden más game-et verni fog.

Egyetertek, en mondjuk felek attol is, hogy az rpg-es reszekkel elfogjak cseszni, lassu lesz a jatekmenet, es korulmenyes lasd Boiling Point-ban.Remelem nem igy lesz!