S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem legalább egy dvd-s lesz.A Battlefield 2 többe kerül, mint a Stalker.
Ez kész. http://shop.hcgamer.hu/index.php?do=view&id=970&PHPSESSID=d568aeef3a6adb9f55b40556bb12b749
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Egy újabb S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl videó látott napvilágot, mely a DirectX 9.1 grafikai erejét igyekszik demonstrálni (hozzáteszem, nem kis sikerrel) kemény öt és fél percen át.
info😛clife
http://www.pclife.hu/index.php?op=shownews&article=315
Next PC upgrade: 2022
Имя Сообщение
--------------------------------------------------------------------------------
Xtreamfury
06.07.04 19:23 В среду, 7-го июля c 20-ти до 22-ух часов по московскому времени, наш форум посетит Савченко Алексей, PR-менеджер известной студии GSC Game World, занимающейся разработкой заочно ставшего хитом S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl. Каждый сможет задать свои вопросы и получить на них исчерпывающие ответы как по S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl, так и по деятельности GSC Game World в целом. Кроме того, представитель компании поделится некоторыми планами на будущее. Так что не упустите свой шанс услышать первыми о том, что станет известно широкой общественности еще очень не скоро!
<#vigyor5>#vigyor5>
Addig gyereket is csinálhatnék. <#buck>#buck>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A THQ frissen publikált üzleti beszámolója ellenére sem tudott konkrétummal szolgálni a S.T.A.L.K.E.R. megjelenésével kapcsolatban, ami viszont bizonyos: a márciusban véget érõ üzleti évben már nem jelenik meg a posztapokaliptikus-FPS. Brian Farrell CEO álláspontja szerint a játék röviddel a következõ üzleti esztendõ kezdete után kerülhet a boltokba, de egy esetleges év eleji megjelenés sincs még kizárva. Lényeg, ami lényeg: sokkal okosabbak ezúttal sem lettünk.
by 576
Mi ez a nagy semmit tevés. Ne hagyjuk hogy a Stalker fórum a lista végén kullogjon.Ébredjetek már fel, és vigyük elöbbrébb a fórumot.
#6206 ide akartam..
Te nem vagy tisztában a fogalmakkal...
Sztem TE nem vagy képben.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha mindenáron vmi hasonló játékot akarnék mondani akkor Oblivion vagy Fallout3 de ezek se jöttek még ki, esetleg ott van még a BoilingPoint de a FEAR semmikép sem hasonlít a STALKER-hez.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Half-Life 2-t is úgy harangozták be, hogy újradefiniálja a játékvilágot.Aki meg nem szereti az FPS-t az játsza végig, és tuti, hogy átpártol.
HÁÁÁT én nem ezt vettem észre.Én végignyomtam,de ennek nem volt meg az a feelingje mint a HL1-nek. ÉN hiszem, hogy ez nem fog olyan hamar eltûnni a szírõl mint pl.HL2. Szóval imádkozzunk tesvéreim.
Csak azért imádkozzatok,hogy ne basszák L úgy,mint pl. a Deus Ex 2-t !
Azt is mennyien várták....szintén évekig....
És ezekenek van pofájuk nyugi bele.