34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#11847 Ma délelött volt egy atombiztos szerver be is tudtam lépni és nem is dobott ki és még hiba üzi se volt és még jól is ment !!!
Simán lejátszottunk egy 65-ös deathmatchet és voltunk kb 8-an !!!
Persze utolsó lettem de küzdöttem keményen !!!
De az angolok tök profik voltak egy magyar (ez én voltam) egy sereg angol ellen mit tehet !!!
Ugy látszik az angol csávónak atombiztos szervere volt ha 8 embert elbirt és még jól is ment !!! -
KoPf04 #11846 Talán így akar(nak) kitűnni a többiek közül,hogy olyat álít ami egyes emberek szemében magasabbra emelheti az átlag postolók között.
Vagy egyszerűen csak szemétkedő idióta aki azt élvezi hogy félrevezet másokat,olyanokat akik a témában "hátrányoshelyzetűek" pl:SC4,ahol egyszerűen nem ment a játék shadermodel 3.0-val nem bíró kártyákon.Ez a helyzet azt hiszem a R6 Vegas-nál is,de ez most mindegy.
Elhúzza az orruk előtt a mézes madzagot és figyeli a szenvedő alany reakcióit...mert egy igazi űzőtt. -
#11845 áá nemigaz má mikor lesz március:/ -
#11844 Nem nagyon értem a dolog pszichológiáját. Poénnak egyáltalán nem vicces, átverésnek sem jó, mert egy lélek sem veszi be. Egyetlen dologra jó, hogy nyilvánosan hülyét csináljon saját magából. Ez vajon miért jó neki? -
#11843 másrészt ez még MINDIG NEM MULTI TOPIK !!! -
KoPf04 #11842 Fatális Anál Qp -
#11841 Mi az a FAQ? -
KoPf04 #11840 Az a baj a csodaszép életben hogy az emberek sz@rnak a fakúra....vastagon!
Hiába az az első dolog amit megpillantanak az oldalon,(ORBITÁLIS BETŰKKEL UGYE)a tudatuk rögtön továbbhessegeti a tekintetüket.
Nem képesek elfogadni a tényt,hogy a gyakran ismételt kérdésekre már léteznek előre le is írt gyakran ismételt válaszok is.
FAQ!!!
bocsánat -
kobra223 #11839 hello mindenkinek azt akarom meg kérdezni hogy hogyan tudok szerverekre belépni?
-
Mozes13 #11838 Elnéztem a dolgot, vegyétek úgy hogy nem szóltam. -
Mozes13 #11837 A fileplanet-re csak fizetős reg van? -
#11836 nem gond nekem a szervezetem évek óta folyamatosan kivánja az fps-eket -
Balinthun #11835 mielőtt kijön a STALKER nem szabad fps-t játszani mert akkor a szervezeted nem fogja kívánni annyira az fps-eket! Ajánlom addig a re 4-t vagy a supreme commandert!! -
Spirit #11834 Na megindult...még 1,5 óra, 80k-val jön...jöhetne gyorsabban :D -
Hellsing47 #11833 én resi 4ezek :)
azzal is megy az idö..és talán hó végén kijön az Infernal azzal meg elleszek a STALKER megjelenéséig :) -
Spirit #11832 Eddig 12 perce várakozik, és nem akar elindulni...gyerünk már :D -
#11831 Addig játszátok megint végig a HL2-t a FEAR-t a Far Cry-t meg a GTA San Andreas-t és el is ment az a pár hét=) -
#11830 -
Hellsing47 #11829 én általában ha várok vmit fent vok hajnali 1-ig..ha kijön,ha nem utána megyek aludni :) -
Hellsing47 #11828 hát akkor én is...miközben láncfürésszel gyakom le az összes emberkét akinek köze volt a játék elkészitéséhez -
#11827 Én is onnan szedtem le! -
#11826 röhögni fogok, ha a végleges verzió egy játszhatatlan,hibás szar lesz -
#11825 Hát ha egy game miatt valaki virraszt éjszaka annak tudom ajánlani hogy forduljon orvoshoz mert ez már betegség! -
#11824 Ne is mond...Obliviont úgy vártam majd szétszakadtam. Mikor megjelent falnakmentem meg aznap éjjel míg csordogált le 1 szemernyit sem aludtam :)
Másnap meg kiderült hogy nem megy normálisan....ok még 3 hét várakozás mire új vga lesz...Senkinek sem kívánom :) -
Spirit #11823 Köszönöm, ez remélem már az lesz.. :D -
Hellsing47 #11822 a legrosszabb az utolsó pár nap lesz figyeld meg :D
jönnek a fake verziok,az éjszakánkénti virrasztások,stb... :DD -
#11821 Ment pü! -
#11820 Hogy a francba fogok én várni majdnem egy telljes hónapot...én sztem feldobom a taccsot addig :S -
Spirit #11819 Tudna valaki adni pü-ben egy normális torrent linket? Amit letöltöttem, az a GRAW demoja volt. Sok nyomi faker... -
#11818 Ja az sem lenne rossz! -
Hellsing47 #11817 nekem meg az a DVD lenne jó :D -
Hellsing47 #11816 én csak akkor ruháznék be rá ha valóban van fémdobozos kiadás (még ha csak limitáltban is :D) -
Jó lenne az a térkép! -
#11814 Annyiért még meg is vanném. Általában nem érdekelnek a CE dolgok, de ez esetben kivételt tennék. -
Hellsing47 #11813 hátén külföldi oldalon ilyen 25-30£ -ért láttam
szal sztem nem lehet több 14ezernél -
#11812 Azt nem találtam,de még a simát sem tudják mennyi lesz:link -
#11811 Bezony. Annyi az esély rá, mint bármey más játéknál :D
Nem tudja valaki, hogy a Collectors Edition mikor jön ki nálunk kb, és mennyib kerül? -
Hellsing47 #11810 van rá esély...nem egy játék volt fönt a neten még a megjelenés elött :)
olyanra nagyon nem is emléxem ami a hivatalos megjelenés után jött ki napokkal/hetekkel (természetesen nagyobb nevekre gondolok) -
#11809 és mikor beolt hogy Ő nem ujreg, mert ez már a 7. regje :D
hát csodálkozik ha telibenevetem...
na mindenkinek ON ! -
#11808 Pl.:Daveee