34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • dante3
    Hú de jó lesz a game,az első videóban mennyi patkány rohangál már!
  • bertino
    az első naon jo
  • dante3
    Már töttöm is! :D
  • DJ Skyline
    2 új videó ezen az oldalon!
  • Mor3llo
    Lehet hülye kérdés, de az 2500+-os Barton ki tudja hajtani teljesen a 6600GT-t ?
    Mert nekem is : megvettem x1650pro-t, de a régi 2400+-os procim nem tudta kihajtani, olyan mintha semmit nem vettem volna a gépbe.Ezért vettem végülis új procit.
  • Mor3llo
    Különben az én gépemnek is bírnia kéne a directx9-et, nekem is ugyan az van, mint Hellsingnél.Mikor előre megyek, akkor teljesen normálisan viselkedik a játék 9-ben, mikor el akarok fordulni balra v jobbra, azonnal belaggolok.Ez nagyon remélem h a béta verziónak tudható be.
  • dante3
    Ja,de azért egy 6600gt-nek szerintem 0.5fps-nél többet kellene produkálnia!
  • Hellsing47
    csak idegesitö néha..
    ugyanis ha mászok fel a létrán felugrik 80-ra ha már elnézek jobbra vagy balra akkor rögtön visszaesik :DD
  • Mor3llo
    hát jóhogy..akkor jelentősen kevesebbet kell dolgoznia a videókaridnak a megjelenítésben :)
  • Mr_no_NaMe
    Észrevettétek, hogy milyen fos ha erős fényben álltok? A csávesz kezén nagyon meglátszanak a tervezés nyomai...
  • dante3
    Próbáltam,hátha valahol ki tudok ugrani a kerítésen kívülre,de nem sikerül,nem tudom miért? Pedig csak körül akartam nézni kicsit!
  • Hellsing47
    dx9 20-24 FPS
    dx8 20-24 FPS

ha közel megyek egy tárgyhoz vagy a falhoz akkor felrepül 80-90re mind2 esetben :DDD
  • bertino
    dx9 30-50 FPS
    dx8 100 fölött, halleluja :P
  • dante3
    Szerintem ne törődj vele,ez a beta még nagyon alfa!Nekem volt egy csomó fatal error,volt fagyás is:olyan,hogy csak resetelni tudtam!
  • Alwares
    Hát nekem dx9-ben 40 fps-el fut egy ugyanilyen gépen, vagyis 512 RAM-al 9600PRO-val! De dx8-ban sokkal stabilabb!
  • grebber
    Nálam igen és jelentősen :D

DX9 modba elinditva olyannyira akad hogy kb az 10 perc volt míg az egeret a Next gomra tudom vinni. :(
    Dx8ba meg simán megvan a 30 fps. Nemértem milehet dx9alatt.
  • Hellsing47
    ez pedig érdekes :D
    ugyanis vkinél olvastam hogy dx9 ben ~20FPS-e volt dx8-ban megy 100 vmennyi :DD
  • dante3
    nálam sem!
  • Hellsing47
    sztem is :)
    amugy nálam FPS érték semmit sem változik dx8 és 9 között :D
  • Mor3llo
    cél az 1 fps ? :)
    játsz 8-ban, szinte ugyanaz..szvsz
  • Hellsing47
    nem is azért...
    csak nyugodtabban alszom ha tudom hogy kijött a játék :P :D
  • grebber
    Úgy fut türhetően de csúnya :D
  • dante3

Azok a zöld százalékok,játék közben emelkednek? Figyelte valaki?
    Most nyomtam egy multit valakivel,csak ketten voltunk,de fatal error lett a vége,pedig nyerésre álltam!
  • Voltan
    Próbáld Dx8-on futtatni!
  • grebber
    Azért nemhinném hogy 2500+ és 1GB ram 1 fps eléréséhez kevés lenne.
  • DJ Skyline
    és abba mi a vanilia? :) akkor már tényleg nem lényeg az, hogy most fél nappal később kezded el szedni!
  • dtk1985
    Hat ilyen nincs. Kb. 1 napja probalok bejutni a multis topikba de nem tudok, most meg siman betolti az oldalt.
  • erx13
    ugye ugye? én is mikor először nyomtam rendesen beleszédültem meg kicsit rosszul voltam, de mostanra már vhogy megszoktam...
  • neozed
    Nekem konkrétan hányingerem lett a játékban található "fejmozgástól".
    Ha nem lehet majd kikapcsolni az "élethű" effektet, nem fogok játszani vele, és ezzel majd jól megbüntetek mindenkit
  • Mor3llo
    Szerintem a RAM-od, és a procid kevés neki.
  • erx13
    megy rendesen Dávid, nincs semmi gond vele
  • Mor3llo
    Ez mind szép és jó, amit leírtatok, DE : MÉG 1 HÓNAP
  • grebber
    Leszedtem ezt az új MP bétát és elinditottam a release_dx9.bat-al eredménye 0-0.2 FPS kb :(
  • bertino
    nálad van a gond
  • dtk1985
    Hello
    Most en vagyok a hulye de nagyon nem akar betoltodni nekem ez az MP Topikos oldal. Torolve lett vagy mi a fene?
  • KoPf04
    Szerintem fizika 100% hogy lesz a teljes single-ben.Vannak videók amikből ez levehető.Sőt szétlőhető tárgyak is,dobozokra gondolok it elsősorban de nagyon remélem hogy az üvegtörés sem marad el.Nem is maradhat el ilyesmi 2007-ben.
    A fegyveres dolog javít a realisztikusságán,hiszen a valóságban is elmozdul a célról a fegyver lövésnél.Ennek mértéke függ a fegyver kialakításától,súlyától és a használt lőszertől is.
    Ezekre fel is figyeltem hogy minden fegyver máshogy viselkedik.
    Ez szerintem nagyon is hogy jó,egyrészt nehezebb lesz tőle a játék,másrészt hozzátesz a valóságérzethez.
    Én így látom.
  • Mozes13
    Nekem az nem tetszik ezzel a demoval kapcsolatban, hogy szinte teljesen hiányzik belőle a fizika. Bár remélem ez csak azért van mer beta. Na meg az, hogy mikor lövök a fegyverrel elkezd felfelé hordani majd ott marad és nem áll vissza.
  • Balinthun
    akkor megadhatnád annak a szervernek az ipjét és akkor mi is segíthetnénk neked a csúnya angolok ellen!!
  • KoPf04
    Első próbálkozásaim egyikén sikerült felmennem egy 16-osra 16.ként
    Azthiszem német volt a server,nagyon jó pingek voltak max 60 mindenkinek.
    Viszont hamarosan ki is fagyott valószínüleg szokásos fatal-lal.Azóta sem láttam sajnos.Bár mostanában nem is próbálom.
  • KoPf04
    Látom mindenki szenvedve várja azt a bizonyos márciusi dátumot.Én sem vagyok kivétel,sőt emiatt a bugos multi miatt rossz gondolatok halmoznak el a "kész" játékkal kapcsolatban.Vajon mennyire is lesz kész?
    Nem esik-e álldozatul valami szigorúan betartatott határidőnek vagy egyántalán javítják-e ezt a sok bugot illetve hiányosságot?
    De van egy olyan gondolatom is hogy ez release amivel mi is szenvedünk nem is annyira illegális.Lehet hogy így akarják tesztelni,felmérni a várható problémákat,hiányokat.
    Nehogy égés legyen a demo vagy kitudja.