34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#11887 Hú de jó lesz a game,az első videóban mennyi patkány rohangál már!
-
#11886 az első naon jo -
#11885 Már töttöm is! :D -
#11884 2 új videó ezen az oldalon! -
#11883 Lehet hülye kérdés, de az 2500+-os Barton ki tudja hajtani teljesen a 6600GT-t ?
Mert nekem is : megvettem x1650pro-t, de a régi 2400+-os procim nem tudta kihajtani, olyan mintha semmit nem vettem volna a gépbe.Ezért vettem végülis új procit. -
#11882 Különben az én gépemnek is bírnia kéne a directx9-et, nekem is ugyan az van, mint Hellsingnél.Mikor előre megyek, akkor teljesen normálisan viselkedik a játék 9-ben, mikor el akarok fordulni balra v jobbra, azonnal belaggolok.Ez nagyon remélem h a béta verziónak tudható be. -
#11881 Ja,de azért egy 6600gt-nek szerintem 0.5fps-nél többet kellene produkálnia! -
Hellsing47 #11880 csak idegesitö néha..
ugyanis ha mászok fel a létrán felugrik 80-ra ha már elnézek jobbra vagy balra akkor rögtön visszaesik :DD
-
#11879 hát jóhogy..akkor jelentősen kevesebbet kell dolgoznia a videókaridnak a megjelenítésben :) -
#11878 Észrevettétek, hogy milyen fos ha erős fényben álltok? A csávesz kezén nagyon meglátszanak a tervezés nyomai... -
#11877 Próbáltam,hátha valahol ki tudok ugrani a kerítésen kívülre,de nem sikerül,nem tudom miért? Pedig csak körül akartam nézni kicsit! -
Hellsing47 #11876 dx9 20-24 FPS
dx8 20-24 FPS
ha közel megyek egy tárgyhoz vagy a falhoz akkor felrepül 80-90re mind2 esetben :DDD -
#11875 dx9 30-50 FPS
dx8 100 fölött, halleluja :P -
#11874 Szerintem ne törődj vele,ez a beta még nagyon alfa!Nekem volt egy csomó fatal error,volt fagyás is:olyan,hogy csak resetelni tudtam! -
#11873 Hát nekem dx9-ben 40 fps-el fut egy ugyanilyen gépen, vagyis 512 RAM-al 9600PRO-val! De dx8-ban sokkal stabilabb! -
#11872 Nálam igen és jelentősen :D
DX9 modba elinditva olyannyira akad hogy kb az 10 perc volt míg az egeret a Next gomra tudom vinni. :(
Dx8ba meg simán megvan a 30 fps. Nemértem milehet dx9alatt.
-
Hellsing47 #11871 ez pedig érdekes :D
ugyanis vkinél olvastam hogy dx9 ben ~20FPS-e volt dx8-ban megy 100 vmennyi :DD -
#11870 nálam sem! -
Hellsing47 #11869 sztem is :)
amugy nálam FPS érték semmit sem változik dx8 és 9 között :D
-
#11868 cél az 1 fps ? :)
játsz 8-ban, szinte ugyanaz..szvsz -
Hellsing47 #11867 nem is azért...
csak nyugodtabban alszom ha tudom hogy kijött a játék :P :D -
#11866 Úgy fut türhetően de csúnya :D -
Azok a zöld százalékok,játék közben emelkednek? Figyelte valaki?
Most nyomtam egy multit valakivel,csak ketten voltunk,de fatal error lett a vége,pedig nyerésre álltam! -
#11864 Próbáld Dx8-on futtatni! -
#11863 Azért nemhinném hogy 2500+ és 1GB ram 1 fps eléréséhez kevés lenne. -
#11862 és abba mi a vanilia? :) akkor már tényleg nem lényeg az, hogy most fél nappal később kezded el szedni! -
#11861 Hat ilyen nincs. Kb. 1 napja probalok bejutni a multis topikba de nem tudok, most meg siman betolti az oldalt. -
#11860 ugye ugye? én is mikor először nyomtam rendesen beleszédültem meg kicsit rosszul voltam, de mostanra már vhogy megszoktam... -
#11859 Nekem konkrétan hányingerem lett a játékban található "fejmozgástól".
Ha nem lehet majd kikapcsolni az "élethű" effektet, nem fogok játszani vele, és ezzel majd jól megbüntetek mindenkit -
#11858 Szerintem a RAM-od, és a procid kevés neki. -
#11857 megy rendesen Dávid, nincs semmi gond vele -
#11856 Ez mind szép és jó, amit leírtatok, DE : MÉG 1 HÓNAP -
#11855 Leszedtem ezt az új MP bétát és elinditottam a release_dx9.bat-al eredménye 0-0.2 FPS kb :( -
#11854 nálad van a gond -
#11853 Hello
Most en vagyok a hulye de nagyon nem akar betoltodni nekem ez az MP Topikos oldal. Torolve lett vagy mi a fene? -
KoPf04 #11852 Szerintem fizika 100% hogy lesz a teljes single-ben.Vannak videók amikből ez levehető.Sőt szétlőhető tárgyak is,dobozokra gondolok it elsősorban de nagyon remélem hogy az üvegtörés sem marad el.Nem is maradhat el ilyesmi 2007-ben.
A fegyveres dolog javít a realisztikusságán,hiszen a valóságban is elmozdul a célról a fegyver lövésnél.Ennek mértéke függ a fegyver kialakításától,súlyától és a használt lőszertől is.
Ezekre fel is figyeltem hogy minden fegyver máshogy viselkedik.
Ez szerintem nagyon is hogy jó,egyrészt nehezebb lesz tőle a játék,másrészt hozzátesz a valóságérzethez.
Én így látom. -
Mozes13 #11851 Nekem az nem tetszik ezzel a demoval kapcsolatban, hogy szinte teljesen hiányzik belőle a fizika. Bár remélem ez csak azért van mer beta. Na meg az, hogy mikor lövök a fegyverrel elkezd felfelé hordani majd ott marad és nem áll vissza. -
Balinthun #11850 akkor megadhatnád annak a szervernek az ipjét és akkor mi is segíthetnénk neked a csúnya angolok ellen!! -
KoPf04 #11849 Első próbálkozásaim egyikén sikerült felmennem egy 16-osra 16.ként
Azthiszem német volt a server,nagyon jó pingek voltak max 60 mindenkinek.
Viszont hamarosan ki is fagyott valószínüleg szokásos fatal-lal.Azóta sem láttam sajnos.Bár mostanában nem is próbálom. -
KoPf04 #11848 Látom mindenki szenvedve várja azt a bizonyos márciusi dátumot.Én sem vagyok kivétel,sőt emiatt a bugos multi miatt rossz gondolatok halmoznak el a "kész" játékkal kapcsolatban.Vajon mennyire is lesz kész?
Nem esik-e álldozatul valami szigorúan betartatott határidőnek vagy egyántalán javítják-e ezt a sok bugot illetve hiányosságot?
De van egy olyan gondolatom is hogy ez release amivel mi is szenvedünk nem is annyira illegális.Lehet hogy így akarják tesztelni,felmérni a várható problémákat,hiányokat.
Nehogy égés legyen a demo vagy kitudja.