34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#11927 Új video
-
Spirit #11926 Na akkor indítok egyet publicban, apám úgyis megy alukálni...:D
1mbit-es uploadom van, olyan 50-es pinggel bírok olyan 10-12 embert, CD-key check-et kikapcsoltam. -
#11925 ez is egy jó kis oldal, és nem csak a játékról, hanem a valós Csernobilról és környékéről is vannak képek, csak igazodjon ki az ember a sok cirill betű között! :D -
#11924 megprobáltam de sajnos nem enged fel !!!! -
Spirit #11923 Sziasztok!
Ha Public szervert csinálok, sajnos lan-en keresztöül a másik géppel nem enged fel, visszadob a menübe, de nem publicot tudok indítani..megpróbálna valaki direct IP-vel csatlakozni így?
80.99.248.172
Addig megyek játszani apámmal, és várom, hogy valaki tudjon csatizni.:D -
#11922 én nagy ívben letojom, h milyen a grafikája :) 5év alatt a grafika várása eltörpült a játékmeneté mellett :) értelmes, mádzsár mondat :) -
#11921 ezek official képek voltak, ergó " elvileg " ilyennek kéne lennie majd...
/nézd a galerim ... nálam olyan -
Dave0092 #11920 amit linkeltél azok nagyon teccenek...
de látam egyketőt ami viszont ocsmány... amit linkeltél iyen nálad is..? -
#11919 ezzel a nick-el is elástad magad egy életre :D
és ha neked ez meg ez nomeg ez gyérnek minősül és 100fps-en futtatod :) akkor aztmondom okés...
másrészt ha ez még mindig nem tetszik és emgnézed a filmet amit linkeltem a fényárnyékot éjjel, és még mindig nem tetszik és szarozod akkor ...
akkor 3. pont...
ha emiatt nem játszol majd vele akkor megérdemled :) -
Dave0092 #11918 én mgé nemjácotam vele, de a képek alapján elég gyér graff, sztetek miyen öszegezve? -
#11917 na van itt fizika:) legalábbis a dobozok elszáltak:D -
#11916 fain az uj trailer...
itt meg látszik hogy dx9 mégse mézes mázas a graf :S
bízunk benne...
csekk GT-n -
#11915 pedig a villámlás milyen jól néz ki dx9 mellett!
jó lenne ha lehetne a menuben iyen beállitáokat levennni a dx9 ből, mint ez a csilli-villi és akkor össze lehetnem hozni egy tuti kinézetet -
#11914 szerencsére van dx8mod...
de akkormeg semmi dynamic shadows meg light :( se kemény bump meg normal map-ek :( -
#11913 mondjuk kétségtelenül hangulatosabb a komorabb kép -
#11912 naja tök nem passzol ez ide inkább raktak vólna más dx9 fícsöröket nem ezt a csillogó villogó hude szép minden-t fú bazze agy vérzést tudnék kapni mikor meglátom ezeket az effeketeket egy játékban főleg a plasztik emberek csillognak villognak fröccsöntött bábuk-.- -
#11911 én csak dx8-ba játszom, 9-ben kevés neki /x2aA643800+_512_7300stock/
és sosem ilyen fényes, mindig megmarad az elhagyatott régies kihalt stílusa...
nem ez a márványpalota.szvsz -
#11910 nem lehet, hogy az nem egészen ugyanaz a napszak, azért másabb a kinézete. másak a fényviszonyok.
a dx9 az napali képnek látszik, viszont a másik az hajnal/vagy szürkületinek. -
#11909 hány embert bírsz el max? 100-as ping alatt? -
pauly #11908 a *-al lehet gyorsitani az idot,a / betuvel meg visszalassitani :P -
#11907 mondom én hogy képhiba ázzz -
#11906 Érdekes,elindítottam mégegyszer dx9-ben 1600x1200-ban,de nem volt moha a fán! -
#11905 én szimpli képhibának néztem :D -
#11904 Aha szerintem moha! Érdekes,hogy dx9-kellett hozzá!:O
Amúgy a fényviszonyok a képeknél nem egyformák!
Hiába állítottam optionsban tiszta időre,akkor is borús volt és esett az eső!Lol Kellett várnom kicsit,hogy kisüssön a nap. -
#11903 azmiaz amit bekarikáztál a fánál?? Moha? Dx9 kell hogy moha legyen a fán vazzeg lol :D -
#11902 ezt mondtam hogy ez a dx9-es hdr meg glow meg mittomén mi van még rajta:)
mintha márványból lenne az a kecó... közbe meg koszos tiszta beton :)
pont mint a dx8-as képen ..
az oblivion-ra rápasszolt ez a fényes mesevilág...
de azért ... -
#11901 a bérház sokkal élethűbb dx8-ba -
#11900 Dx9-ben elég rendesen fogja a gépet,pedig nem olyan gyenge! Főleg a vonatos pályán,szerintem ott megenne 3 giga ramot is! -
#11899 hát komolyan mondom hogy nekem is -
#11898 nekem akkor is jobban tetszik dx8-ba...
minek rá az a buzi agyonhdr?meg homály? :S -
#11897 Link... -
#11896 Készítettem pár képet összehasonlításra DX8 vs. DX9:
-
#11895 options-be van...
-
#11894 már innen sem tudják, not found per pill -
#11893 azt szerintem ki-be lehet kapcsolgatni, mert nálam nincs! -
Bilux #11892 Amúgy nemtudom hol van belőle az annó beharangzott nagyszerű fizika.
Minden tárgy le van betonozva még a hordók is... -
Bilux #11891 http://www.stalker-world.net/beta/stk-mp-setup.exe
Aki még nem tudta leszedni -
#11890 nekem új, h a célkereszt alatt a távolság is jelezve van
v ez csak a multi sajátossága? -
#11889 terep-kidolgozottsággal nem lesz gond, márcsak jó kis missiok kellenek ... -
#11888 ezt faszául megindokoltad