34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    mi lenne ha nem itt reklámoznál? by
  • DJ Skyline
    katona-e vagy?
  • nanotech
    Majd összeállítom mi milyen lőszer... Hogy tudjátok szerintem neki is látok:D
  • nanotech
    Nekem szó nélkül átvitték:)
  • nanotech
    Ja valamelyik alapból ólom vagy réz magvas... acélra, csak cserélhetésel tudod rakni... Azok inkább Assault Rifle-nél vagy Sniper-nél...
  • _Atti_
    akkor lehet rossz lőszerrel próbáltam nekem pisztolyok a vékony fémajtót se vitték át:)
  • erx13
    ahüje ez nagyon atom videó, már nagyon kijöhetne...
  • nanotech
    De átlehet lőni a falat, de ez nem CS, hogy fel méter vastag falat is úgy lősz át mint valami tejeszacskót, CS-ben ez valahogy már irreális nagyon, hát még valóságban... Barret M107 High Range Sniper Rifle-el se lehetne átlőni ami .50-es kaliber... :) Amúgy kb. pont reális szinten van, amúgy ha megfigyeltétek lehet cserélni rézmag és acélmagvas lövedékek közt (FMJ,AP,ACP) ahogy alapból kezdesz az a rézmag Z betűt megnyomod átvált acél-ra az má viszi át a falat rendesen, de persze kb 5-10 cm-es falat, vascső,lemez ilyeneket lazán...
  • DJ Skyline
    a válasz benne van a kérdésedben! mert beta demo! jobb is, hogy nem a demoban (pláne ami beta) lövik le az összes poént!
  • _Atti_
    mert multiban idiotaság a fizika, csak lagzi lenne tőle ami van igy is elég sajnos neten át..másrészt a ballisztikát itt is számolja azért..és ebbben a játékban ezt a részt elég komolyan megcsinálták..bár amugy a régi multiban mintha tulzott átütőereje lett volna a fegyvereknek itt meg nem lehet átlőni most semmit ugy vettem észre..vagy csak a gyolyónyomot nem mutatja a túloldalon mint régen... mindenesetre jó példa a golyók fizikájára a régi multibetaban a factory pályán volt egy szoba ahol a fal ugy volt beállitva hogy pattogjon róla a golyó..ott meg lehetett figyelni hogy pattognak szét a golyók,sörétek, repeszek..(mondjuk azért az tulzás volt ott:) de bizonyiték a létezésre )
  • nanotech
    Hehe tényleg komoly a low-crounch, franc se vette volna észre:D
  • nanotech
    Én még nem vettem észre:) Majd letesztelem, amúgy akit értekel -console, rs_stats on/off itt lehet megnézni mennyi az fps-ed...
  • _Atti_
    amugy észrevette mindenki hogy gugoláson kivül lehet ilyen low crouchba is menni ami majdhogynem olyan alacsonra viszi az embert mintha kúszna? ctrl+ shift az alapbeállitásban.
  • mila69en
    ne kiabálj pls
  • sikura
    PLS
  • sikura
    ÉN IS MENNÉK!!! CSAK ÍRJÁTOK MÁR KI VÉGRE LÉCC AZ ELÉRHETŐSÉGET
  • nanotech
    Spirit, ha tudsz dobhatnál hamachi (nevet,pass-ot) vagy ip-t, ha Publicolni akarsz, csak ja vedd ki a cd-checket:D Mert szívesen mennék tolni:)
  • Mr_no_NaMe
    x800 GTO-m van :)
  • Mr_no_NaMe
    Ugyan úgy szaggat csak akkor látszik a különbség, hogy sokkal szebb. Legalábbis nekem sokkal jobban tetszik.
  • VRSDM
    a karim tud sm3-at de akkor is indokolatlanul lassu dx9-ben
  • Inquisitor
    Próbáltál már HDR-t mondjuk FarCry HDR demóban R9500/9700/9800 kártyán? Az nem "jobban szaggat", hanem diavetítés, még egy "gagyi" X800-on is fényévekkel gyorsabb. Szóval lehet Microsoft DirectX SDK software referencia renderer-rel fog futni, de akkor minek?
  • Mr_no_NaMe
    A dx8 vs dx9 vitához. Az senkinek nem fordul meg a fejében, hogy akkor látod a dx9-et ha pixel shader 3.0-ás kártyád van? Ha a kártyád nem tudja a pixel shader 3.0-át akkor ugyan úgy fog kinézni, csak jobban fog szaggatni...
  • Kaszi46
    Miért ne lenne hivatalos?
  • dante3
    Pár kép
  • mila69en
    még johogy a stalkerba ilyet nem raknak:D remélem mégcsak megsem fotdúlt a készítők fejében:/ lövök eggyet egy kis stukival aztán akkora kráter keletkezik a falon hogy lol
  • bertino
    mert ez nem hivatalos beta
  • rekettyes
    Akkor a multi betaban mert nincs semmi. Akarmire ralosz minden ugyanugy puffog. Fear-ban egyik kedvenc szorakozasom volt a vakolat bontas.
  • Djemba
    még 30 nap és jön a geme
  • VRSDM
    ez a videó annyira új mint hogy lefutom a nagykáta budapest returnt 1 óra alatt :D
    kb. 1éve ha láttam, azért dx8 hisz más verzió nem is volt még akkor...
    ettől függetlenül nagyon jó
    ja, látszik mennyi itt a power user:) fizika a legeslegelső, 3-4évvel ezelőtti videókban is volt, kocsikra dobált hordót stb.stb.

ennyit a "ezt várom már 5éve" srácokról, azt sem tudják mi fán terem...

menjtek vegyetek alá egy gépet, 300.000 ért és ödöm éd bódótááá

mod: ja és még a fizikáról annyit, amig nem ment le a hp-je a banditának addig nem hatott rá a golyó ereje, ahogy meghalt már hatott...
    már a maxpayne2-ben is másképp volt azóta egy játékban sem ... sajnos...
  • DanRyu
    Nagyon fain a videó. Ajj de rávagyok izgúlva a játékra.
  • KoPf04
    Sokan megkérdőjelezték a fizikát,hogy lesz-e.Én is tudtam hogy lesz de itt a megcáfolhatatlan bizonyíték a hitetlen kutyáknak.
    Ráadásul jóféle szerintem,érződik belőle hogy a tárgyaknak anyaguk szerint más súlyuk van,máshogy viselkednek.Nem úgy mint a Dark Messiah-ban például ahol a többszázkilós kőkriptát egy rúgásal kapura lehet lőni.
  • báttyó02
    dx8 "igazibb",dx9 szebb,de rajzfilmszerübb is:D
    én mindenképpen a dx8nál maradok:)
  • báttyó02
    hu az tényleg komoly lenne
    bár nem egy kategoria de splinter cellben is mekkora jó már mikor kibújsz a fal mögül és látod az ellent:)
  • mila69en
    má sok videon láthattuk hogy van fizika...szerintem csak a multiban nem lesz, bár oda meg minek?:D ahogy gitároznak ott nagyon lol:D
  • KoPf04
    Nagyon jó a video!!!!Igen jól fut azon a gépen,szép egyenletes bármilyen könyezetben,és ha jól látom dx8-ban nyomja de lehet rosszul látok.Ja és VAN FIZIKAAAAA!!!!!!!!
  • mila69en
    ez érdekes mert én sem látok soha senkit:S csak azt hogy hoppá kaptam egy golót a fejembe:D mindenki bújkál valamerre:) de tök jó mert rengeteg tereptárgy van beton meg minden csövek izék:D és oda áll az ember egy két helyre és tényleg csak véletlen lehet kiszúrni hogy ott van:D ezért szoktam felmászni arra magas toronyra vagy mire:DD onnan jól látni mindent
    de ha lenne benne még ilyen fedezék rendszer mint pl: a vegas-ban az nagyon feldobná a multit meg gondolom single-t is

dx9-ben a sun shadow-ot be tudtam kapcsolni a másikat nem
  • bertino
    csávó simán leszurta a dögöt
  • dante3
    Tényleg valakinek sikerült bekapcsolni ezeket:Sun shadow,Grass shadow
    a grafikai beállításoknál?
  • dante3
    Ezért nem látlak soha játék közben,mert mindíg bújkálsz!
  • mila69en
    valamit nagyon hiányolok a stalkerből:/ az pedig a falhoz lapulás... az nagyon jó lenne bele