34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Inquisitor #12009 Hmmm, ha Szlovákiában 7.000 lesz a "sima" kiadás, akkor itthon (megint!) miért 9.990? -
Hellsing47 #12008 én is dobtam utána álca hsz-t mellé :D -
Hellsing47 #12007 ez az
bár az is igaz hogy limitált kiadás =/ -
nanotech #12006 Nah akkor összegzésben:
Pisztolyok:
Standard 9x18 mm: Ólomag semmit nem lősz át vele, max. falapot
Improved 9x18 mm +P+: Ólommag, sztem embere sebez jobban...
Standard 9x19 FMJ: Ólomag, szintén..
Improved 9x19 BP1s: Acélmag, Ezzel már fém ajtót, falapot, vascső, faajtókat átlehet zúzni...
Armor Piercing-esek falátlövésre való, meg mellény átlövésre amit vehetsz ha Professional szintbe lépsz...
Standard .45 ACP: Ólomag semmire szintén
Improved .45 Hydro Shock: nah ezt nem tudom milyen szerintem bénító lövedék...
Roham Puskák:
Standard: 5.45x39 mm SS109: Ólommag szintén nagyon semmire sokat nem teszteltem ezt a lőszert de falap ilyesmit lazán átvisz...
Improved: 5.45x39 PB1S: Acélmag, szokásos ez már elég sok mindent átvisz factory mapon vasgerendától kezdve vas henger alakú szellőztető cső a házon meg minden szart átvisz:D beton lapot nem:(
Standard: 9x19 FMJ
Improved: 9x19 PB1s kb. pisztoly erősségű az MP5 (lenne)...
Standard: 5.56x49 mm SS109: Ólommag -||-
Improved: 5.56x49 mm AP: Rézmag ez szerintem ugyanúgy átviszi a dolgokat... max nem sebez úgy
Hát majd még megcsinálom a többit, ha valakit érdekel, de szinte már nem változik semmi, csak a lőszer nevek, viszont a Sniper puskákat nem teszteltem még meg a Assault-ba a vagy 3 fegyvert, de szerintem sok külömbség nincs, csak erősségbe...
-
#12005 akkor mégiscsak nekem kellet volna én legalább dobtam volna valami álca hsz-t:DDD mellé -
Hellsing47 #12004 -
#12003 erre lenne eszed :) -
#12002 nem ték topik, sry -
#12001 bazze erre készűltem:S -
#11999 Linkt! (Mondjuk hozzánk tuti nem jut el...) -
Hellsing47 #11998 külföldi oldalon láttam,szal kell hogy legyen :D -
#11997 Lesz egyáltalán fémdobozos CE? -
#11996 Aki tékelni akar,bannt kap :P -
Hellsing47 #11995 lógóm :P
amugy kössz :) -
#11994 Jó a bannered.:) -
#11993 Gyüjtök, elírtam.:) -
#11992 Güjtök vagytok, látom.:) -
#11991 szerintem semmiről nem maradunk le! :) én sem fogom rögtön megvenni, előszőr kipróbálom a biztonsági másolatot, és ha fut a gépen, minden ok, tetszik, akkor megveszem! -
Hellsing47 #11990 én megfogom..
ha találok fémdobozos CE kiadást -
#11989 én sem szemétségből töröltem, csak mivel házigazda vagyok, akkor engem basznak tarkón a moderátorok, hogy miért nem töröltem a warez linket! így meg te is megúsztad a bannt, örülj hogy nem egy moderátor vette észre, mert akkor már 5db felkiáltó jellel lennél gazdagabb! -
#11988 semmi:DD csak elgondólkoztam-.- -
#11987 hát nézd ha mindenki így állna hozzá mint te akkor ha sikeres lessz a játék (márpedig az lesz és kész) akkor sem lenne folytatása mert a befolyt összegből maximum egy kiló kenyérre futja majd nekik.... még johogy akad pár ilyen láma mint én aki megfogja venni -
#11986 Mi olyan nevetséges az életkoromon? 24 múltam, annyi vagyok. -
#11985 Ok, te döntésed hát élj vele. -
#11984 LoL most komolyan de tényleg az adatlapodon az életkorod az kamu nem? -
#11983 hát én ahány játékkal játszom az rohatt karcsú:) úgy kb 2 játék RBR PES6 mindkettő origi a mostanában megjelent játékokat nemhogy nem veszem meg mégcsak warezban sem nézem meg őket mert nekem annyit sem érnek, hogy letöltsem.... viszont a stalkert amit már X éve várok mindeképpen megfogom venni a multi miatt is mert nekem rohattúl bejön a multi része ha hamarabb lesz warez mint nálunk a boltokban akkor addig leszedem és játszok vele viszont amijást meglátom valamelyik bolt üzletében, hogy lehet már kapni akkor már rohanok is és nem fogom rá sajnálni a píízt -
#11982 ehhh,nc -
#11981 Ennyi! -
#11980 Értékeljétek már a jót a fenébe is, ebbe a szar világba. -
#11979 Majd meglátod ha visszajövök a fórumba és visszaírok, hogy megvan a játék, akkor te még vársz 30.áig. Vagy mihez kezdessz, írígykedsz? Kíváncsi leszek.:) -
#11978 Ráadásúl én nem szemétségböl osztottam meg veletek ezt a hírt, ráadásúl nem tudtam, hogy reklámozok. Elöször csináltam és utoljára. Bocsesz mégegyszer. És lehetnétek kedvesebbek is nem egybQl támadóak. -
#11977 ja először nem értettem én sem hogy a fenébe tudtak kilőni mikor bebújtam abba a kis vas bodéba vagy miaz:D -
#11976 Nem izgúlsz a játékra? Én már nagyon. Egy picit nagyobb hited lehetne. Más örqlne egy ilyen hírnek, hogy az oldalon láthatja, hogy kevesebb mint 2 hét. Neked komám a sz@r is ízetlen. Biztos megveszel drága pénzér nagysokára játékokat. Holott mire jó a net. Fatengelyes vagy. -
#11975 valóban igazad van..áttöltöttem a pisztolyba a másik lőszert és lám rögtön ment át a vékony lemezen..franko:) -
#11974 jó neked -
#11973 szerintem te gondolkozz belinkelsz egy warez oldalt és nem reklám? lol modi látta volna már repűlt volna bünti:) -
#11972 Én hamarabb játszok vele mint ti. Várjátok csak a 30.-át. -
#11971 Töröld buzziiii. -
#11970 Ez nem igazán reklám. Azt hittem Qrülni fogtok neki. Akkor reklám ha az oldal címét szúrom be az urlbe. Hát gondólkozzál már. -
#11969 én azért nem innék így előre a medve bőrére! mert láttam már valahol Március 30-at is! jó lenne tudni ők honnan szerzik ezt az infót, hogy 2 héten belül itt már töltögetés lesz!
és törlöm, mert nincs warez oldalak belinkelgetése, sorry