34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Inquisitor
    Hmmm, ha Szlovákiában 7.000 lesz a "sima" kiadás, akkor itthon (megint!) miért 9.990?
  • Hellsing47
    én is dobtam utána álca hsz-t mellé :D
  • Hellsing47
    ez az
    bár az is igaz hogy limitált kiadás =/
  • nanotech
    Nah akkor összegzésben:

Pisztolyok:
    Standard 9x18 mm: Ólomag semmit nem lősz át vele, max. falapot
    Improved 9x18 mm +P+: Ólommag, sztem embere sebez jobban...

Standard 9x19 FMJ: Ólomag, szintén..
    Improved 9x19 BP1s: Acélmag, Ezzel már fém ajtót, falapot, vascső, faajtókat átlehet zúzni...
    Armor Piercing-esek falátlövésre való, meg mellény átlövésre amit vehetsz ha Professional szintbe lépsz...

Standard .45 ACP: Ólomag semmire szintén
    Improved .45 Hydro Shock: nah ezt nem tudom milyen szerintem bénító lövedék...

Roham Puskák:
    Standard: 5.45x39 mm SS109: Ólommag szintén nagyon semmire sokat nem teszteltem ezt a lőszert de falap ilyesmit lazán átvisz...
    Improved: 5.45x39 PB1S: Acélmag, szokásos ez már elég sok mindent átvisz factory mapon vasgerendától kezdve vas henger alakú szellőztető cső a házon meg minden szart átvisz:D beton lapot nem:(

Standard: 9x19 FMJ
    Improved: 9x19 PB1s kb. pisztoly erősségű az MP5 (lenne)...

Standard: 5.56x49 mm SS109: Ólommag -||-
    Improved: 5.56x49 mm AP: Rézmag ez szerintem ugyanúgy átviszi a dolgokat... max nem sebez úgy

Hát majd még megcsinálom a többit, ha valakit érdekel, de szinte már nem változik semmi, csak a lőszer nevek, viszont a Sniper puskákat nem teszteltem még meg a Assault-ba a vagy 3 fegyvert, de szerintem sok külömbség nincs, csak erősségbe...

• mila69en
    akkor mégiscsak nekem kellet volna én legalább dobtam volna valami álca hsz-t:DDD mellé
  • Hellsing47
  • Glpetyus
    erre lenne eszed :)
  • DJ Skyline
    nem ték topik, sry
  • mila69en
    bazze erre készűltem:S
  • Voltan
    Linkt! (Mondjuk hozzánk tuti nem jut el...)
  • Hellsing47
    külföldi oldalon láttam,szal kell hogy legyen :D
  • Voltan
    Lesz egyáltalán fémdobozos CE?
  • Glpetyus
    Aki tékelni akar,bannt kap :P
  • Hellsing47
    lógóm :P
    amugy kössz :)
  • DanRyu
    Jó a bannered.:)
  • DanRyu
    Gyüjtök, elírtam.:)
  • DanRyu
    Güjtök vagytok, látom.:)
  • DJ Skyline
    szerintem semmiről nem maradunk le! :) én sem fogom rögtön megvenni, előszőr kipróbálom a biztonsági másolatot, és ha fut a gépen, minden ok, tetszik, akkor megveszem!
  • Hellsing47
    én megfogom..
    ha találok fémdobozos CE kiadást
  • DJ Skyline
    én sem szemétségből töröltem, csak mivel házigazda vagyok, akkor engem basznak tarkón a moderátorok, hogy miért nem töröltem a warez linket! így meg te is megúsztad a bannt, örülj hogy nem egy moderátor vette észre, mert akkor már 5db felkiáltó jellel lennél gazdagabb!
  • mila69en
    semmi:DD csak elgondólkoztam-.-
  • mila69en
    hát nézd ha mindenki így állna hozzá mint te akkor ha sikeres lessz a játék (márpedig az lesz és kész) akkor sem lenne folytatása mert a befolyt összegből maximum egy kiló kenyérre futja majd nekik.... még johogy akad pár ilyen láma mint én aki megfogja venni
  • DanRyu
    Mi olyan nevetséges az életkoromon? 24 múltam, annyi vagyok.
  • DanRyu
    Ok, te döntésed hát élj vele.
  • mila69en
    LoL most komolyan de tényleg az adatlapodon az életkorod az kamu nem?
  • mila69en
    hát én ahány játékkal játszom az rohatt karcsú:) úgy kb 2 játék RBR PES6 mindkettő origi a mostanában megjelent játékokat nemhogy nem veszem meg mégcsak warezban sem nézem meg őket mert nekem annyit sem érnek, hogy letöltsem.... viszont a stalkert amit már X éve várok mindeképpen megfogom venni a multi miatt is mert nekem rohattúl bejön a multi része ha hamarabb lesz warez mint nálunk a boltokban akkor addig leszedem és játszok vele viszont amijást meglátom valamelyik bolt üzletében, hogy lehet már kapni akkor már rohanok is és nem fogom rá sajnálni a píízt
  • Glpetyus
    ehhh,nc
  • DanRyu
    Ennyi!
  • DanRyu
    Értékeljétek már a jót a fenébe is, ebbe a szar világba.
  • DanRyu
    Majd meglátod ha visszajövök a fórumba és visszaírok, hogy megvan a játék, akkor te még vársz 30.áig. Vagy mihez kezdessz, írígykedsz? Kíváncsi leszek.:)
  • DanRyu
    Ráadásúl én nem szemétségböl osztottam meg veletek ezt a hírt, ráadásúl nem tudtam, hogy reklámozok. Elöször csináltam és utoljára. Bocsesz mégegyszer. És lehetnétek kedvesebbek is nem egybQl támadóak.
  • mila69en
    ja először nem értettem én sem hogy a fenébe tudtak kilőni mikor bebújtam abba a kis vas bodéba vagy miaz:D
  • DanRyu
    Nem izgúlsz a játékra? Én már nagyon. Egy picit nagyobb hited lehetne. Más örqlne egy ilyen hírnek, hogy az oldalon láthatja, hogy kevesebb mint 2 hét. Neked komám a sz@r is ízetlen. Biztos megveszel drága pénzér nagysokára játékokat. Holott mire jó a net. Fatengelyes vagy.
  • _Atti_
    valóban igazad van..áttöltöttem a pisztolyba a másik lőszert és lám rögtön ment át a vékony lemezen..franko:)
  • mila69en
    jó neked
  • mila69en
    szerintem te gondolkozz belinkelsz egy warez oldalt és nem reklám? lol modi látta volna már repűlt volna bünti:)
  • DanRyu
    Én hamarabb játszok vele mint ti. Várjátok csak a 30.-át.
  • DanRyu
    Töröld buzziiii.
  • DanRyu
    Ez nem igazán reklám. Azt hittem Qrülni fogtok neki. Akkor reklám ha az oldal címét szúrom be az urlbe. Hát gondólkozzál már.
  • DJ Skyline
    én azért nem innék így előre a medve bőrére! mert láttam már valahol Március 30-at is! jó lenne tudni ők honnan szerzik ezt az infót, hogy 2 héten belül itt már töltögetés lesz!

és törlöm, mert nincs warez oldalak belinkelgetése, sorry