34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • dante3
    Délelőtt óta több,mint száz hozzászólás!
    Már azt hittem megjelent a game,én meg melózok!
  • wesker24
    Engem nem nagyon akar felengedni a szerveredre !!!!
  • _Atti_
    amikor hostolsz a kulcs(ha van ) előtte kattints ott fent be hogy ne az ikszeket mutassa..asszem számit
  • Spirit
    ez a "rossz cd kulcs" miat van.

Ha végképp nem sikerül sehogyan sem működésre bírni, akkor feldobom a hamachit, és kitapasztalom,hogy dedicated szervert lehet-e normálisan csinálni.és amíg ilyen gyér a szerverválaszték, vállalom,hogy futtatom. Csak menjen stabilan, és ne kelljen 20 percenként iderohangálni,hogy fatal error miatt úrjaindítsam :D
  • sikura
    hamachi-s szobát mondanátok?
  • wesker24
    Abban biztos lehetsz hogy ott leszek addigra ugyis vége a filmmnek !!!!!
  • wesker24
    ja nálam is ez szokott lenni de sok probálkozás után az egyikre be enged de a magas ping miatt nem tudok lönni !!!!
  • Spirit
    Na vagyok...kb 10x indítottam a szervert, egy csomószor visszadobott a menübe, 3x meg kifagyott. A menünél console-t lehívva írja,hogy nem jó a cd kulcs...miközben én hostolok..hihetetlen :(
    Akkor 22:30-kor megpróbálom újra, ha úgyis jöttök :D
  • Hellsing47
    nemtom...
    hamachis szerevereket nem látja..a netesekre meg nem enged fel..vagy visszadob a fömenübe vagy nem csinál semmit csak tölt =/
  • wesker24
    Ahogy mondod apámnak kell a film !!!

Miért nem tudsz csatlakozni ?
  • Hellsing47
    sárkány karmaibam?:D

amugy én is mennék..ha tudnék csatlakozni :(
  • wesker24
    Én is megyek majd de csak 22:30 -kor tudok menni mert épp egy filmet kell felvennem !!!!
  • Spirit
    Ha esetleg játék közben megszskad a kapcsolat, az fatal error.Pár perc, és újra indítom...kicsit még bugos szegény.Egyébként a nickem SimonTower lesz.
  • Spirit
    Na jó, akkor most előre szólok.
    Szóval, ha minden jól megy, 10-kor +-5 perc indítok egy 100 frag-es tdm szervert. Az a baj,hogy beindították már a cd key ellenörző szervert, és néha megy, néha nem. Szóval ha tudok, indítok szervert(ha épp fut az ellenörzés,hiába kapcsolom ki, azonnal visszadob a menübe.

Egyébként 10-en voltunk délután, így mindenkinek stabil 40-60-as pingje volt a magyarok közül.

Itt az IP-m megint,hogy ne kelljen visszaolvasni:
    80.99.248.172
  • VRSDM
    ja és ki volt aki tegnap este csinált szervert 1024-es upld-al?
    "apa elment igy indítok egyet, elbírok 10-12 embert"...
    megkeresném :D és számonkérném hogy akkor csinálja ha ittvagyok ;)
  • mila69en
    akkor lehet azért van 3 szemem?
  • ScarY MAN
    am itt a cd key ha kellene valakinek...nem varom meg mig valaki elkeri...

K4NR-RUY9-2ZK5-JMPF

• ScarY MAN
    nem nem...eltevedtel...ez Pakson jaccodik xD
    [vicc]
  • CoD23
    hali
    lehet hogy hülyének néztek de nem tudom
    ez az a game amelyik csernobilban jáccódik ??
    válaszotok előre is thx
  • ScarY MAN
    kell valakinek egy kulcs?
  • Inquisitor
    De ő a publikus igazi béta szervereken akar a tömegnyomorban szétnézni :)
    Azért van kint több mint 5000db kulcs, pöttyet könnyebb összehozni élvezetes múltit, mint Hamachi-val vagy egyebekkel görcsölve ;)
  • Spirit
    Elméletileg nem kell hozzá cd key. Én pl most indítottam szervert, 3 órát gameltünk, többnyire magyarokkal. A szerveren a cd key check-et nem kapcsoltam, be, szereintem így bárki fel tud jönni.
  • Code92
    ismerős est..... félévi zárásnál én is azt kaptam
  • Balinthun
    gyerekek! ma fizika vizsgán az atomerőmű jellemzését húztam...
  • Code92
    na ja minden nap tanul v.mi újjat az ember:)
  • erx13
    wow, tetszik ez a hozzászolás tök jo, ma is tanultam legalább valami érdekeset...
  • Hellsing47
    pm ment :)
  • Adam II
    Hát kiszakad de kívülről ennek nem sok jelét látni. Belsővérzés viszont van mondjuk ha épp a lép szakad szét.
  • nanotech
    Jaja amúgy is a fémdobozos teljesen másképp néz ki... :)
  • Hellsing47
    ja..ugy értelmeztem hogy a löködéstöl ki is szakadhatnak az ereid :)
  • nanotech
    Amúgy nem akarok taplóskodni, de nincs valakinek esetleg holnap reggelig 1 Bétás CD-kulcsa, hát nagyon megköszönném, mert kiakarom próbálni egy kicsit utána elisfelejtem a kulcsot és a LEGFONTOSABB nem adom oda senkinek, csak tesztelném élesbe publicon a cuccot!:)
  • VRSDM
    /másrészt ez hogy fém... öhm ez papírbol van komám, a "steel" valószínüleg a mintájára (amely kétségtelenül nagyon élethű) mutathat

/hacsak megnézed a képet, látszik hogy az éleknél papírból van és ez a széép stílusos kerek fémdoboz csak festék ... sajnos
  • VRSDM
    ez nem jelent fröcsögést... csupán leáll a szíved, és belső vérzés során fél perced sem marad
  • bertino
    fu
    ez a játék büntetni fog
  • nanotech
    Nah ezért már érdemes volt beírni, kösz az infót!:)
  • Hellsing47
    ez jó :D
    elképzelem ahogy fröcsög az emberkéböl a vér :DD
  • Adam II
    Az a "hidrosokk lövedék" nem épp bénító bár akit eltalál az nem fog felekelni többet.

Hidrodinamikai hatás: Akkor lép fel, ha abecsapódási energia nagyobb mint 850 m/s. A hatás kalibertől független.
    A nagy viztartalmú anyagba (pl.: emberi test) csapodó lövedék lökéshullámot gerjeszt, amely a nyirokér- és véredény rendszeren keresztül terjed (mivel a folyadék normál légköri nyomáson max 3-5%-ig összenyomható). A lökéshullám az érfalakat felszakítja és a lövedék becsapódásától nagy távolságban (1-2m) is roncsol (így lehet belehalni rögtön egy láblövésbe, a lökéshullám elérhet akár a szívig is).
  • mila69en
    hát nettoban lehet nálunk is 7000 lenne:DDD
  • Inquisitor
    Ráadásul ha jól látom itt az Amazonon ez a fémdobozos is olcsóbb ... (csak a fránya postaköltség!)
  • Voltan
    Nem rossz. És tíz rugóért lehet rendelni. Persze, ha itthon lesz belőle, tuti húsznál nem adják alább :(((
    Annyit meg nem szánok azért rá. Marad a papírdobozos CE. Bár még meggyőzhető vagyok :)