34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#12049 Délelőtt óta több,mint száz hozzászólás!
Már azt hittem megjelent a game,én meg melózok! -
#12048 Engem nem nagyon akar felengedni a szerveredre !!!! -
#12047 amikor hostolsz a kulcs(ha van ) előtte kattints ott fent be hogy ne az ikszeket mutassa..asszem számit -
Spirit #12046 ez a "rossz cd kulcs" miat van.
Ha végképp nem sikerül sehogyan sem működésre bírni, akkor feldobom a hamachit, és kitapasztalom,hogy dedicated szervert lehet-e normálisan csinálni.és amíg ilyen gyér a szerverválaszték, vállalom,hogy futtatom. Csak menjen stabilan, és ne kelljen 20 percenként iderohangálni,hogy fatal error miatt úrjaindítsam :D -
#12045 hamachi-s szobát mondanátok? -
#12044 Abban biztos lehetsz hogy ott leszek addigra ugyis vége a filmmnek !!!!! -
#12043 ja nálam is ez szokott lenni de sok probálkozás után az egyikre be enged de a magas ping miatt nem tudok lönni !!!! -
Spirit #12042 Na vagyok...kb 10x indítottam a szervert, egy csomószor visszadobott a menübe, 3x meg kifagyott. A menünél console-t lehívva írja,hogy nem jó a cd kulcs...miközben én hostolok..hihetetlen :(
Akkor 22:30-kor megpróbálom újra, ha úgyis jöttök :D -
Hellsing47 #12041 nemtom...
hamachis szerevereket nem látja..a netesekre meg nem enged fel..vagy visszadob a fömenübe vagy nem csinál semmit csak tölt =/ -
#12040 Ahogy mondod apámnak kell a film !!!
Miért nem tudsz csatlakozni ? -
Hellsing47 #12039 sárkány karmaibam?:D
amugy én is mennék..ha tudnék csatlakozni :( -
#12038 Én is megyek majd de csak 22:30 -kor tudok menni mert épp egy filmet kell felvennem !!!! -
Spirit #12037 Ha esetleg játék közben megszskad a kapcsolat, az fatal error.Pár perc, és újra indítom...kicsit még bugos szegény.Egyébként a nickem SimonTower lesz. -
Spirit #12036 Na jó, akkor most előre szólok.
Szóval, ha minden jól megy, 10-kor +-5 perc indítok egy 100 frag-es tdm szervert. Az a baj,hogy beindították már a cd key ellenörző szervert, és néha megy, néha nem. Szóval ha tudok, indítok szervert(ha épp fut az ellenörzés,hiába kapcsolom ki, azonnal visszadob a menübe.
Egyébként 10-en voltunk délután, így mindenkinek stabil 40-60-as pingje volt a magyarok közül.
Itt az IP-m megint,hogy ne kelljen visszaolvasni:
80.99.248.172 -
#12035 ja és ki volt aki tegnap este csinált szervert 1024-es upld-al?
"apa elment igy indítok egyet, elbírok 10-12 embert"...
megkeresném :D és számonkérném hogy akkor csinálja ha ittvagyok ;) -
#12034 akkor lehet azért van 3 szemem? -
#12033 am itt a cd key ha kellene valakinek...nem varom meg mig valaki elkeri...
K4NR-RUY9-2ZK5-JMPF
-
#12032 nem nem...eltevedtel...ez Pakson jaccodik xD
[vicc] -
#12031 hali
lehet hogy hülyének néztek de nem tudom
ez az a game amelyik csernobilban jáccódik ??
válaszotok előre is thx -
#12030 kell valakinek egy kulcs? -
Inquisitor #12029 De ő a publikus igazi béta szervereken akar a tömegnyomorban szétnézni :)
Azért van kint több mint 5000db kulcs, pöttyet könnyebb összehozni élvezetes múltit, mint Hamachi-val vagy egyebekkel görcsölve ;) -
Spirit #12028 Elméletileg nem kell hozzá cd key. Én pl most indítottam szervert, 3 órát gameltünk, többnyire magyarokkal. A szerveren a cd key check-et nem kapcsoltam, be, szereintem így bárki fel tud jönni. -
Code92 #12027 ismerős est..... félévi zárásnál én is azt kaptam -
Balinthun #12026 gyerekek! ma fizika vizsgán az atomerőmű jellemzését húztam...
-
Code92 #12025 na ja minden nap tanul v.mi újjat az ember:) -
#12024 wow, tetszik ez a hozzászolás tök jo, ma is tanultam legalább valami érdekeset... -
Hellsing47 #12023 pm ment :) -
#12022 Hát kiszakad de kívülről ennek nem sok jelét látni. Belsővérzés viszont van mondjuk ha épp a lép szakad szét. -
nanotech #12021 Jaja amúgy is a fémdobozos teljesen másképp néz ki... :) -
Hellsing47 #12020 ja..ugy értelmeztem hogy a löködéstöl ki is szakadhatnak az ereid :) -
nanotech #12019 Amúgy nem akarok taplóskodni, de nincs valakinek esetleg holnap reggelig 1 Bétás CD-kulcsa, hát nagyon megköszönném, mert kiakarom próbálni egy kicsit utána elisfelejtem a kulcsot és a LEGFONTOSABB nem adom oda senkinek, csak tesztelném élesbe publicon a cuccot!:) -
#12018 /másrészt ez hogy fém... öhm ez papírbol van komám, a "steel" valószínüleg a mintájára (amely kétségtelenül nagyon élethű) mutathat
/hacsak megnézed a képet, látszik hogy az éleknél papírból van és ez a széép stílusos kerek fémdoboz csak festék ... sajnos -
#12017 ez nem jelent fröcsögést... csupán leáll a szíved, és belső vérzés során fél perced sem marad -
#12016 fu
ez a játék büntetni fog -
nanotech #12015 Nah ezért már érdemes volt beírni, kösz az infót!:) -
Hellsing47 #12014 ez jó :D
elképzelem ahogy fröcsög az emberkéböl a vér :DD -
#12013 Az a "hidrosokk lövedék" nem épp bénító bár akit eltalál az nem fog felekelni többet.
Hidrodinamikai hatás: Akkor lép fel, ha abecsapódási energia nagyobb mint 850 m/s. A hatás kalibertől független.
A nagy viztartalmú anyagba (pl.: emberi test) csapodó lövedék lökéshullámot gerjeszt, amely a nyirokér- és véredény rendszeren keresztül terjed (mivel a folyadék normál légköri nyomáson max 3-5%-ig összenyomható). A lökéshullám az érfalakat felszakítja és a lövedék becsapódásától nagy távolságban (1-2m) is roncsol (így lehet belehalni rögtön egy láblövésbe, a lökéshullám elérhet akár a szívig is).
-
#12012 hát nettoban lehet nálunk is 7000 lenne:DDD -
Inquisitor #12011 Ráadásul ha jól látom itt az Amazonon ez a fémdobozos is olcsóbb ... (csak a fránya postaköltség!) -
#12010 Nem rossz. És tíz rugóért lehet rendelni. Persze, ha itthon lesz belőle, tuti húsznál nem adják alább :(((
Annyit meg nem szánok azért rá. Marad a papírdobozos CE. Bár még meggyőzhető vagyok :)