S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ucse fog kijöni" meg "xar lesz a grafja"

Hát bazmeg akkor menjetek CS-zni vagy WOW-ozni vagy a faszom tudja hogy mi a trendi most a 10 éves pöcsöknél de már kurva unalmas hogy csak a halálmadárkodás megy a topicban <#levele>

Egyszer persze mindenki elmondhatja hogy szerinte nem fog kijönni meg szar lesz de ötvenszer minek? Ez nam a STALKERT-temetjük-topic

oneal1
csak jelenjen már meg egyszer végre!!!

!Forza Ferrari!

mila69en
nah jóvan hess hess mennyé forma1-ezni<#bee1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
"de a STALKER az más" 😊)) ja éveket késik tényleg más 😊)))) azthogy milyen ûbergém vagy ûberszar lesz majd a full után tudjuk meg addig nemkell itt ajnározni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
nem igazán mozgatja a fantáziám a unreal 3.0 engine szép szép meg minden.... azt majd jönnek a futószalag gémek amit 10 óra latt végig tolsz azt elvan felejtve(doom3 riddck fear) kivétel amilyikhez jó multi is társúl. de a STALKER az más és nem igazán érdekel ha nem lessz benn HDR meg pixszel shader mittomén hány<#idiota> a hangulata b@sszon oda a többí nem számít meg amugyis a képek alapján nem igazán kell szégyenkeznie a grafikával sõt a fizika is király lessz sztem márcsak a havok motor miatt is.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
de ha valóban egy olyan játékot raktak össze ahogy azt állítják akkor sztem bátram kiadhatják karácsonykor hiába hatalmas a játék dömping ha már csak a fele is igaz amit a gémükrõl állítanak akkor labdábase rúghat mellette semmi szal ha nem lessz kint karácsonyra akkor minden jel arra utal, hogy valamiért nem merik kiadni a játékot egyszóval az egész egy nagy sz@rkupac<#idiota>

" akkor már senkinek nem fog kelleni"

Ezt jól átgondoltad?

Csak nehogy az unreal3 engines gamék után jelenjen meg, akkor már senkinek nem fog kelleni. Akkor kellett volna amikorra ígérték, akkor még nagy szám lett volna.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Karácsonykor biztos nem fog kijönni, Már TAVALY is emiatt halasztották (állítólag). Tudniillik ilyenkor hatalmas a játékdömping. tehét maradjunk a jövõ tavaszi megjelenésnél.

Ez a már "majdnem kész, már 'csak' a bugokat kell kivadászni" szöveg erre utal.

OFF: Bocs az esetleges typokért, 7 sör után vagyok.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Istencsászár
további nagycsönd...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Adam II
Majd möglátjuk ... remélhetõleg a játék lemezét a kezünkben.

A GF6-os széria is felette van <#awink><#awink>, de szerintem se lesz.

Itt nem a grafika fog nagyot szólni,de még lehet, hogy az is, hanem a hangulat és a játszhatóság. Persze ez is csak találgatás, hogy végül milyen lesz. Nem egy olyan játék jött ki amit szép übereltek aztán nem ért semmit.

Én türelmesen kivárom és, ha tényleg olyan lesz amit ígértek vagy csak bizonyos %-ban akkor már csak is jó lesz.
És végre egy jó hír a nagy csönd után.

Azt olvastam a hiv. oldalon, hogy GeForce 3 -ra és ettõl felfelé van optimalizálva a játék. Akkor olyan, hogy HDR stb. nem lesz benne?

Mondjuk a képek alapján így is király game lesz, csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
csuhi
talán ha legalább 5 kommentet visszaolvasnál. egybõl kiderülne

csáó
MIKOR FOG MEGJELLENNI??VAGY MEGJELENT MÁR????
Serpa
faxa.

JackDaniels
Türelem S.T.A.L.K.E.R.-t terem. Ezé' nem kell bexarni.😊 Le fogjuk még fosni a bokánkat gyönyörünkben, attól tartok.😊 ...és már nincs is olyan messze.😊

\"Never say never!\" W Churchill

zsolti001
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Hura!!Végre vmi..Remélem még az idén kint lesz..

Dynamic
tudtam:>
dodgecharger
a Cod2 meg ez odabasz majd <#eljen>

See Your Local Dodge Dealer

OH YEAH BABY!

Überfaszányos gém lesz ez <#eljen>

mila69en
sztem a karácsonyi sürgés forgába kint lessz a gém😊

Istencsászár
aha majdnem😊))) demég mindig csak várni,várni,várni

grebber
STALKER: majdnem kész

Sogun, 14:55 - PC - Játék: Akció

A FlamingPumpkin legénysége minap meglátogatta a GSC vasajtóval felszerelt irodáját és a következõ érdekes jelentéssel szolgáltak:

"A Stalker már most sincs messze a befejezéstõl. Elmondhatjuk talán, hogy minden kész van. Ami maradt, az a kisebb bugok javítása, debug és egyensúlyozás hegyek. Van benne renderelt video. Úgy néz ki, megérte a várakozást. Multiplayert nyomtunk. Igaz, hogy még mindig egyensúlyozgatják, de már most nagyon ígéretes - extrém jól néz ki. A Stalker multi semmihez sem hasonlítható az élethû grafika jellegzetességei miatt. A Counter Strike gyakorlatunkat nem tudtuk hasznosítani. Sûrû aljnövényzetben, bokrok között kell felkutatni az ellenséget. Gyakran romok közé bújnak vagy nagyobb repedésekben lapulnak a gonoszok. Speckó képességek csak komplikálják a helyzetet. Kitûnõ lövészpozícióba kerülhetünk, ha leguggolunk és közben kihajolunk egy házsarok mögül. Ehhez 3-4 gombot kell lenyomva tartani egyszerre. Minden arra utalt, hogy nemsokára játszhatunk a kész verzióval. Rajongóknak már csak a híreket kell figyelniük és várni a reklámhadjárat berobbanására. Aztán megkapjuk a megjelenési dátumot."
FP

info: Hardwired

Na egy kis örüm az ürömben 😄

Next PC upgrade: 2022

mila69en
ez így igaz egy ilyen kaliberü gém elkészítéséhez idõ kell és inkább csússzon még félévet csak nehogy egy búghalmazt adjanak ki(ala boiling point) azt azis lehet hogy már rég készen van a gém csak egy olyan védelmi rendszeren dolgoznak amit nem lehet egy jó darabig warezolni mert ugye mint dudjuk a legkomolyabbnak bizonyult starforce 3-al már kitörölhetik és qurvára nem érné meg nekik ennyi ídõt és pénzt beleöltek most kiadnák a gémet holnapra mindenki letöltené........

grebber
Én már elõre látom hogy aza game mekkorát fog ütni és ez nem vicc.

Istencsászár
KI FOG JÖNNI!!!,KI FOG JÖNNI!!!,KI FOG JÖNNI!!!,KI FOG JÖNNI!!! ezt igy minden nap mondogatod magadba? már ottartsz hogy magad is elhiszed😊))))

Adam II
Nem mondtam ,hogy nem fog...csak azt ,hogy akkor majd meglátjuk a boltok polcán.

0ppika
"KI FOG JÖNNI!!!

Hess a vérbe innen rohatt keselyûk!"

http://epica.nl

Adam II
A játékot átkéne nevezni The Legend of Chernobylra. Majd möglátjuk kijön-e.

andriska
megalol 😄DDDD

hispan2
Elõbb-utóbb kijön és legalább nem kell hozzá atomgép.
Ami meg ahangulatot illeti, fogadni mernék, hogy azért nem adják ki még, mert bár kész, nem jó a hangulat. Ezért cserélnek ki egy csomó mindent, hogy elérjék azt, ami a végcéljuk volt. És ha ehhez várni kell, akkor én még várok. Majd szólok, ha meguntam a várakozást.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

hispan2
Megvan gépen és tök véletlenül be is linkeltem már ide egyszer. Keress rá, nem volt olyan régen.
Egyébként meg érdemes megvenni, a Libriben van.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

_Atti_
azért nézd meg azt már 10 éve fejlesztik ezt ha 5 éve fejlesztik akkor már sztem sokat mondok

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bucser
Ebben agameben nem is a graf a lényeg hanem a nagybetûs hangulat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grebber
Hát tudod mit engem már nem is a graf érdekel ugyis sok game van amit nem amiatt szertünk.Csak adnák már ki 😄

Istencsászár
temég reménykedsz?😄 énis igyvoltam még anno duke forvernél pár éve már feladtam😄:😄

LOL

😄DD

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

KI FOG JÖNNI!!!

Hess a vérbe innen rohatt keselyûk!

Nahar
ez a legnagyobb átverés!!!!SOHA NEM FOG KIJÖNNI!!!Már ezzel a graffal ha ki is adnák elavault lenne.....:-/

Motorola Defy

ewuk
azért a 10 év az 10 év 😄
Voltan
Lássuk be. Aligha fogunk Stalkerezni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nemrég adták ki újra. Bárhol megkapod szvsz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Istencsászár
ezek naptárak nagyon ocsmányak legalább valami szép képet dobnának mellé mer ha igyfog kinézni a gém akkor........... lassan beéri a Duke Nukem haverját azt versenyezhetnek kijön ki elõbb😄😄😄:

ewuk
tényleg gáz...
ewuk
és hol lehet megvenni a könyvet? vagy esetleg megvan Neked gépen?
hispan2
Hát hiába, mint már sokmindent a történelem során, ezt is LENINnel fogják eladni 😄

Amúgy marha jó ez a stalker könyv, annak ellenére, amilyen komor témája van (mert mégiscsak hullanak benne az emberek), annyira olvasmányos és érdekes.

ati2002
Lassan összejön egy évtizedes naptár<#idiota>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Nem túl szép?!!!

Egyenesen csúf...