34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Inquisitor #12129 Akkor regisztrálj pölö a GameSpy-ra vagy ha van GameSpy accountod azt is elfogadja, én is azzal szedtem le. -
#12128 jaja itt csináltam!
akármit írok be regisztrációnál névnek nemjó neki....
már több mail címmel is próbáltam de semmi:( -
#12127 nem hülyeség ha visszaált x ekre akkor fogadja el
szerk: oneal1 miért nem engedi? kilépek és nekem engedi itt próbáltad? -
#12126 ez rendben lenne de azt modnja a fileplanet hogy registráljak....
na de nem engedi... -
#12125 Lehet, hogy hülyeség, de a kód beütése után nyomd meg az Enter-t!
Nekem is az volt a gond :D A franc se gondolta volna, nem elég rákattintani a Join-ra :D -
#12124 innen
itt continue aztán beirni a mezöben látott betüket és submit és egyböl kiirja a kododat ha már van ha még nincsa akkor küld egyett én is igy csináltam percekkel ezelöt :) -
#12123 hali!
kéne kis segítség!
Nem enged registrálni ez a fos fileplanet...
nem adna valaki kölcsön egy felhasználónevet meg kódot az oldalra hogy letudjam szedni a demo-t?
köszi! -
#12122 ez jó kérdés nekem se fogadja el !!!! -
#12121 mé nem fogadja el a kodot????? -
#12120 pedig ezzel jó lenne furikázni benne:DD vinni pár stalker is utasként
nah ezzel -
Inquisitor #12119 "Vicces, nekem ez az új béta játék közben sokkal durvábban szaggat, mint a másik :(("
Én még nem próbáltam, de másik fórumon pont ennek ellenkezőjét nyilatkozták páran ... -
Inquisitor #12118 HL2-ben marha sok vetet árnyék van ... meg változó időjárás ... -
#12117 bazki nem hiszem el hogy ott a sok npc meg helikopter meg tököm tudja mi és nem lehet majd beszálni semelyikbe:/ -
KoPf04 #12116 Neten viszont stabilabbnak tűnik,elég nagylétszámú serverek vannak és mennek rendesen. -
KoPf04 #12115 Valamit elkurtak mert szaggat grafikailag,az elődjével semmi gond nem volt.Eddig nem volt fatal error,hanem többoldalas hibaüzi amit át lehet lépni de ezután mégjobban laggol -
#12114 Huh, nagyon szép képek jelentek meg, az épületeket, falakat nézve néha elgondolkoztam, hogy fotó-e... durva.
Képekért katt ide...
-
#12113 Mi az, hogy egyesek szerint? Pontosan lehet tudni, milyen grafikája lesz. -
tmisi #12112 FAQ/Min.gépigény: 2Ghz, 512MB RAM, ATI9600/NV5700. Hát ez olyan Ghost Recon 3 szintű. És még egyesek szerint HL2-es grafikája lesz. A HL2 ilyen gépen vígan szaladgál akár maxon is. -
#12111 Valszeg 10. -
#12110 Valakinek van sejtése mennyibe fog kerülni a játék?
Remélem nem 10e.8e a max amit adnák érte. -
#12109 Vicces, nekem ez az új béta játék közben sokkal durvábban szaggat, mint a másik :(( -
#12108 nah szerintem huzzunk át a másik topicba:DD amúgy most voltam fent azt egyik ilyen hivatalos szerveren ott nem volt semmi lag -
#12107 Böven elég az a játékhoz "0-1FPS" ugyis mindenki fertőzött és lassan mozog -
#12106 na megint jó key-em:DDD viszont megint dx9-ben idúlt nálam meg úgy szaggat mint állat:S magyarán 0-1FPS között ingadozik néha megvan a 2 is -
#12105 Egyszer sikerült belépnem a Stalker_net.exe-vel,de azóta sem!Nem volt pénz amikor indítottam és bármelyik fegyvert ki lehetett választani!lol -
#12104 elég egyértelmü hogy a netesre -
KoPf04 #12103 Melyik laggra gondolsz?A grafikaira vagy a netes laggra? -
#12102 ez most saját vélemény?
vagy tapasztalat? :D
/bontsam-e a behűtött pezsit? :D -
#12101 nem tudom mer lol mostmeg megin nem fogadja el:SS dx9-ben idúl az elöbb és hama ki is léptem hogy levegyem a dinamic fényeket erre puff invalid key:SSS vissza estünk alfa verzióba:D
ja és akad a menüje bazze -
#12100 lagbácsi elment vakáciozni szerintem !!! -
#12099 én új kulcsot kaptam de még nem jött le a játék !!!! -
#12098 a további kérdésem:D
mi a helyzet lagbácsival? -
#12097 nekem elfogadta:DD először invalid cd key mostmeg már jó:) kiengedtem a tűzfalon a stalkernet et meg a xr3 exet azt el is fogadta -
#12096 akkor most töltsem vagy ne? :D -
#12095 Én is ugyanazt a key-t kaptam,de nem fogadja el! -
KoPf04 #12094 arra gondoltam ja,mivel nekem az előzőhöz nem adott így nemtudhatom hogy új-e -
#12093 hát nekem ugyanazt a kulcsot adta ami már megvan
LoL holvan itt a stalkernet exeből a szerver keresés?:SS meg a kulcsot sem tom beírni:/ -
Inquisitor #12092 Gondolom az, amit letöltés ELÖTT ad, nem? -
Inquisitor #12091 A saját kulcsodra? :O -
KoPf04 #12090 Ehez új kulcs kell valszeg