S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hány és hány játék van úgy, hogy csak húzzák és húzzák és húzzák... Ott van a Battlestation: Midway például. Már számtalan "first look" ismertetõ repült ki róla, de a játék még mindig sehol (pedig az is készül már vagy három éve)...

Azért az, hogy a THQ 2006-os pénzügyi évében sem szerepel, az mond valamit...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Adam II
Szerintem kamu hír
Amúgy mi a fenének kell ennyit flémelni én se tudom kijön-e egyáltalán a játék meg már nekem is elegem van a sok huzavonából de mégse húzom le mert egyáltalán nem biztos ,hogy elcseszik és ha nem adják akkor is csak sajnálni.

hispan2
Nem, jövõre tényleg mert már annyira veszteséges lesz az egész hogy az hihetetlen. Sõt azt is megkockáztatom, hogy jövõ év elsõ negyedéve.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Esrohnoil
Azt akartad mondani h. jövõre legkorábban. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hispan2
Kamu vagy nem kamu de jövõre jön!

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Hmmm érdekes, mert semmi hivatalos hír nincs errõl, vagy csak én nem vettem észre, se a nagyobb Online Gamer magazinokba, sem a hivatalos oldalon. Így számomra elég kamunak néz ki a dolog.
Glpetyus
hát ne is ^^

Istencsászár
igen.. az a baj hogy sok gémben ez a beharangozója hogy "más kategória" azt amikor kijön +van a nagy pofáraesés hogy MIEZ??? erre vártam? és amit igértek?, de nelegyen igazam

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Persze hogy várok a stalkerre, ezért írogatok ebbe a topicba is <#idiota>
Közben persze tolok más gémeket is Q4-t és FEAR-t már kijátszottam, tetszettek de ez most tökmindegy mert a stalker más kategória, amit eddig tudok róla egy DeusEx lesz posztapokaliptikus világban és ilyen játék most nincs más a láthatáron.
Majd a Fallout3 lesz még talán ilyen de az még nagyon messze van. (bár a first person ott nem túl valószínû de az nem baj)

Istencsászár
igazságért ne nevettess már..

Haxor te a Stalkerra vársz? mással nem tolod? többi szar? honnan tudod hogy a Stalker jobblesz? ... majd, ha még megélem hogy kiadnak egy demot és esetleg 1 fullt majd kiderül, hogy ennyi huzavona után aztmondjam, hogy igen ez az a gém amire kell várni, de elõtte valamit lekéne rakni az aszatlara a "rajongóknak"..
( mer csak az össze vissza hazudozás megy ha nemvettétek volna még észre, persze ezcsak az énvéleményem ami nemszámit )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"gyõztek" omfg
persze hogyne LOL

de persze ezért nem jár büntetõpont ^^

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Glpetyus
^.^

JackDaniels
Ezt már én is meg akartam kérdezni.

\"Never say never!\" W Churchill

Istencsászár
hát csak akkor járok járok amikor valami hirvan😊 ( anno énis vártam a gémet,de ezmár túlvan az átba**áson amit ezek csinálnak ) lehet te még mindig hiszel benn hogy holnap kijön😄 hát ezvan nemvagyunk egyformák.. 😊)

Glpetyus
Akkor én is kérdezek 😊
Ha fos,szar,tré,meg a te faszságaidat kell olvasnom akárhányszor benézek,akkor mi a fasznak jársz ide ??
<#confused>

Istencsászár
ez nem flém csak vélemény és egy kérdésre válasz..

Glpetyus
stop flame

Istencsászár
nemhát mer kijöttek láttak gyõztek és mindeki avval tolja mer királyak de ez a fos ez mi??? mitigértek multkor? 2006 év eleje? omg... szánalmas hazug banda rosszabb mint a valve pedig õkse különbek

quake4, fear, cod2 ezeknek mi köze van a stalkerhoz?
Nem egy kategória.

Glpetyus
Hát szerintem pont ezek égtek le (kivéve fear,az teccett)...

Glpetyus
fake

Istencsászár
ennek csak 1 -2 oka lehet rájöttek az õ gémük a maiak közt leégne ( quake4, fear, cod2 stb.. ) kamu duma, kamu duma....

Glpetyus
LOL 😄

Istencsászár
😄DDDD ki gondolta volna loááál

hispan2
Majdnem kész. Jujj de jó!

IvanovicsTech
Szeva Tac!Itt vagy?

Mercedes CLK 270

Glpetyus
<#eljen>

rekettyes
Nyilvan megvan nekik csak a letoltest zaroltak.
Ahogy en kepzelem a jatek kiadoja rajuk pirithatott habar az oroszoknal tenyleg nem lehet tudni.

ReTeK
szerintem az alpha build csak rontott a dolgok állásán

Seithennin
Nem is említettem a WoWot most mi bajod van Haxoror? A STALKERt én is várom nem csak te de lécci en szidd a WoW ot mert azt más szereti és én sem szidom a sztalkit de télleg<#nemtudom>

_Atti_
support helyett igyis elég nyomást kaptak a készitõk a fejük fölé mostanság..
a legutóbbi oblivionlost.com os szavazáson 50% körül mozgott azok aránya akik 'végleg elvesztették bizalmuk'a projectben...
sztem ez semmiképp nem jó..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Istencsászár
😊))) az igen. Tese láttad még a wowt😊)

A WOW öl, butít és nyomorba dönt 😛

nem_érdekel
Ez a stalker topic, itt annyit istenítem akár látatlanban is amennyit csak akarom
A demokrácia cuccodat meg simán felejtheted itt az Sgn

Istencsászár
gondolod ha elloptak volna bármit is akkor nemlenne meg? naiv vagy..

Haxoror mi bajod a wow-val😊) ez a rémálmod vagymi

_Atti_
kamu...az orosz oldalak meg a jogi problémák meg gyakran kerülnek egy mondatba😄

mindenesetre volt egy alpha build ami nemsokra volt jo és valószinüleg az van onnan lekaparva

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nem fog kijönni menjél vissza wowozni...

rekettyes
Hogy ez kamu abban ne legyel olyan biztos, lattam egy orosz oldalon a Stalker beta verzio letoltheto fajljait, de amikor megprobaltam leszedni kiirta, hogy jogi problemak miatt az allomanyt letiltottak.

grebber
Ez csak kamu hülyék lettek volna kibaszni csak elhintették mert nem volt kész a cucc és van mire fogni.

Next PC upgrade: 2022

Ha megjelenik, biztosan ûberatom lesz, és tarolni fog.
Én azt hallottam hogy azért nem adták ki, mert ellopták a forráskódját, így az egész projectet kib*szhatták a szemétbe.<#duma><#falbav>
Seth
én aszondom,hogy nyárnál elõbb ebbõl nem lesz semmi

PSN ID.: Beegabor

természetesen, méghozzá hamarosan itt lesz, talá a fa alá nem, de még vigan havazni fog(feb) mikor én már rakom fel a gépre a 64 bit-es változatát..

és mindenki elégedett lesz vele(majdnem)
Istencsászár
tévedsz...

"Jajj a CS" a csé nem a 10 éves lámákról szól ( tény vannak sokan ) hanem a nagy klánokról fop, xdk, sorolhatnám 1 oldalon keresztül, de ti ugysem ismeritek. Eddig semmilyen játékban nemláttam olyan kidolgozott, és felépitett taktikákat mint a csben. Mielõtt itálkezel valamirõl nézd meg pl egy wcg-t vagy akármi nagy verseny döntõseit..

Seithennin
van esély arra hogy kijöjjön valaha a játék? vagy inkább várjam a duke nukemet?😄

Adam II
FLÉM szag van vagy tévedek??

Adam II
Jajj a CS
Azzal az a legnagyobb baj ,hogy egyre több kis csicska játszik vele múltkor ülök a buszon mindenki tök álmos volt erre egy kiskölök full hangerûvel elüvöltötte a haverjának ,hogy mennyi csávó agyát loccsantotta ki és milyen kemény volt már ,meghogy a 'kala' egy nagy szar a nagyobb változata(??) sokkal jobb közbe csiloggó szemmel leste figyeli-e még valaki és értékelik-e "hõstetteit"
Máskor pedig azt magyarázta ,hogy az m249 'mesterlövészpuska' (jó tudni ,hogy az én azthittem géppuska) mennyire állat és ,hogy a haverkája milyen béna hozzáképest.
Bocs OFF volt

STALKER YEEEEEEE

Esrohnoil
Hát nem tom,... számomra hangulatosabb megnézni egy Stalker elõzetest mint egész nap a Csét tolni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Istencsászár
ja vazeg, Csvel , WOW-al mi a bajod?
"trendi most a 10 éves pöcsöknél"? no comment...
azis unalmas, hogy ti meg egy olyan gémet istenitetek ambõl aztán az égvilágon semmi bizonyitékot nemláttunk a jóoldalról sem és a rossz oldalról sem, igy mind2 félnek lehetnek reményei, aggodalmai, de ha téged zavar mit olvasod?
Demokrácia van öcsém, ha pedig nemlenne ennyi hazugság e játék körül mise lennénk ennyire pesszimisták..

szal nyugivan nemkell ugatni és egymást szidni max a gémet..