34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Crazy Mate
    Nekem engedi.
  • Crazy Mate
    Nekem az utolsó verzió van,és még mindig működik,tegnap előtt is játszottunk hamachi segítségével.
  • Varga10
    Hello!!!

Most hogy letiltották az összes CD-key-t akkor én hogyan tudnám megnézni hogy hogyan fut a játék??? nekem elég lennne annyi is hogy 1 szervert inditsak semmi ellenféllel de akkor sem engedi.
  • SötétBarom
  • Glpetyus
    Mértnem a megfelelő topikban intézitek a multis dolgaitokat ?!
    Vaze' utolsó 100 hsz szinte csak multis spam.
    Moderálást 4!
  • DJ Skyline
    végre!
  • obe
    az elsővel sikeresen lanoztunk már(hama nélkül)..a másodikról is azt gyanítom hogy működne, de nem élesben szeretném megtudni hogy mégsem, mikor már késő hogy bárhonnan is leszedjem(net nélkül)...

crazy mate te már próbáltad?
  • Crazy Mate
    LANozni mind2 verzió enged cd kulcs nélkül!
  • dante3
    Szerintem az első verzio sem enged hamachi nélkül!
  • obe
    srácok..tudja valaki honnan tölhetném le a multi bétának azt a verzióját ami kb. 5 megával kisebb..lanozni szeretnénk a hétvégén(nem hamachival), de az utolsó verzió kulcs nélkül még lanozni sem enged állitólag..és ha ez valóban igaz, akkor szombaton olyan helyen leszünk, ahol nincs net, tehát nem tudjuk leszivni sehonnan...előre is köszönöm
  • Antrax #12561
    írtam privátot de még nem jött válasz -.-
  • dante3
    Nincs mit! Sikerült megrendelni?
  • Crazy Mate
    Mi lesz a CE-ben?
  • Antrax #12558
    Kösze a VGA tippet :)
  • aaatttika
    Lattom sikerult megtalalni, mivel fontos voltNincs hari!
  • dante3
    Nesze:D
    link
  • mila69en
    valaki linkelje be plz a stalker tesztet azta grafikonost ahol 8800-as karin tesztelték:) nem találom:/ keresőt meg nem tom lent használni mert csak üres lap jön be akármire keresek rá:SSSS
  • MelWin
    Előrendeléseknél csak simát láttam, media marktban pedig még azt sem tudják, hogy egyáltalán kapnak-e CE-t.
  • Voltan
    Arról van infó, hogy a CE mikor érkezik (ha egyáltalán) kishazánkba, és mennyié?
  • MelWin
    Csak nehogy a limited edition helyett egy turistautat kapj Csernobilba :D:D
  • mila69en
    huppsz nekem van egy ismerősöm tokajban díjnyertes borai vannak:PP
  • obe
    most nézem, 29 video, és 309 kép jelent meg(hivatalosan) mióta fejlesztik..akkor most kérnénk szépen egy full verziót..ráér a jövő héten is:))..picit off:

valamikor 2005-ben a sokadik megjelenési csusztatás után mérgemben írtam a fejlesztőknek, kifakadva, hohy miért, meg meddig..oleg barátunk válaszolt is, hogy tudjuk, meg elnézést, stb..a lényeg az volt hogy megéri várni, és ha tetszik majd a megjelenő játék( tudja hogy magyarban jo borok vannak ,tokajit említette) akkor küldjek neki egy palackkal:))..remélem készíthetem a bort csomagolásra:))..aztán hátha küld cserébe egy limitált példányt a játékból:))
  • MelWin
    Ezt a verziót igazán megoszthatnák a nagyérdeművel :) 2 új multimap...:)
    IGN
  • dante3
    Ne vitatkozzatok,inkább örüljetek,hogy hamarosan érkezik a király!#12544
  • Antrax #12547
    Márc 15ig ráér :)

Addigra még szerezni kéne' egy új VGA-t
  • buldozer99
    szerintem a jövö héten lesz tört...
    TDU is kijött tegnap:D
  • MelWin
    A második mondta igaz. Az elsőt nem kommentálom :)
  • rekettyes
    Ne osszad már az észt ki vegye meg ki nem.
    Egyébként se tudtad normálisan értelmezni amit írt.
  • dante3
    Jó is lenne,valami úl helyszinen!
  • MelWin
    De beszéljünk inkább arról, hogy méltó ünneplése lenne a goldnak, ha hétvégén lenne egy kis multi demo :)
  • Antrax #12541
    tisztasor :)
  • MelWin
    Azért így már kissé más a leányzó fekvése :) Nem vagyok álszent, én is letöltöm előbb a játékot, hogy kipróbálhassam. Aztán van, hogy rohanok megvenni azonnal, főleg, ha van multija is :) Az sajnos tény, hogy a jelenlegi játékárak mellett szinte senki sem engedheti meg magának, hogy megvegyen egy olyan játékot, amivel aztán nem is fog játszani.
  • Antrax #12539
    Jaaaaaaaaaaa látom már mér vagy felhábordva

kimaradt a LÁTATLANBAN

"jaja látatlanban mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit..."

akkor így írom: látatlanban nem veszek semmit...

Azt a sor elején írtam (xar a szórend) :)
  • MelWin
    Akkor az lesz az elő játék, amit (4 éve) megveszel? :) "mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit..." Ez dícséret a C&C3-nak, de majd meglátjuk mennyire válik szokásoddá :) Egyébként ha úgyis leginkább csak a demo érdekel, akkor nem kell izgulnod miatta, hogy mikor törik fel... ;)
  • Antrax #12537
    Értelek de legtöbb esetben nem a full-t töltöm le (kivéve ha vmi nagy nevű játék)Amúgy csak leszedem a demot. (pl.: Most a C&C3 EA game de sztem tuti megveszem)
  • MelWin
    Ui.: Ha van géped, amin elfut, akkor bele se kezdj a "csóró vagyok, én nem tudom megvenni!" szövegbe...
  • MelWin
    Mióta van MUNKÁm (14 éve)ami tetszik megveszem. Ne kezdjük már el ezt a tökös gyerek vagyok, tudom kezelni a bittorrentet hüjeséget... Töltsd le, próbáld ki, ha úgy érzed, hogy ezzel biza nem csak 1-2 estét fogsz játszogatni, akkor menj és vedd meg. 10k körül lesz az ára, nem egy horribilis áru EA játék.
  • koschwarz
  • dante3
  • rekettyes
    tuti szar lesz a játék