34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Crazy Mate #12571 Nekem engedi. -
Crazy Mate #12570 Nekem az utolsó verzió van,és még mindig működik,tegnap előtt is játszottunk hamachi segítségével. -
Varga10 #12569 Hello!!!
Most hogy letiltották az összes CD-key-t akkor én hogyan tudnám megnézni hogy hogyan fut a játék??? nekem elég lennne annyi is hogy 1 szervert inditsak semmi ellenféllel de akkor sem engedi. -
#12568 -
#12567 Mértnem a megfelelő topikban intézitek a multis dolgaitokat ?!
Vaze' utolsó 100 hsz szinte csak multis spam.
Moderálást 4! -
#12566 végre! -
obe #12565 az elsővel sikeresen lanoztunk már(hama nélkül)..a másodikról is azt gyanítom hogy működne, de nem élesben szeretném megtudni hogy mégsem, mikor már késő hogy bárhonnan is leszedjem(net nélkül)...
crazy mate te már próbáltad? -
Crazy Mate #12564 LANozni mind2 verzió enged cd kulcs nélkül! -
#12563 Szerintem az első verzio sem enged hamachi nélkül! -
obe #12562 srácok..tudja valaki honnan tölhetném le a multi bétának azt a verzióját ami kb. 5 megával kisebb..lanozni szeretnénk a hétvégén(nem hamachival), de az utolsó verzió kulcs nélkül még lanozni sem enged állitólag..és ha ez valóban igaz, akkor szombaton olyan helyen leszünk, ahol nincs net, tehát nem tudjuk leszivni sehonnan...előre is köszönöm -
Antrax #12561 írtam privátot de még nem jött válasz -.- -
#12560 Nincs mit! Sikerült megrendelni? -
Crazy Mate #12559 Mi lesz a CE-ben? -
Antrax #12558 Kösze a VGA tippet :) -
aaatttika #12557 Lattom sikerult megtalalni, mivel fontos voltNincs hari! -
#12556 Nesze:D
link -
#12555 valaki linkelje be plz a stalker tesztet azta grafikonost ahol 8800-as karin tesztelték:) nem találom:/ keresőt meg nem tom lent használni mert csak üres lap jön be akármire keresek rá:SSSS -
MelWin #12554 Előrendeléseknél csak simát láttam, media marktban pedig még azt sem tudják, hogy egyáltalán kapnak-e CE-t. -
#12553 Arról van infó, hogy a CE mikor érkezik (ha egyáltalán) kishazánkba, és mennyié? -
MelWin #12552 Csak nehogy a limited edition helyett egy turistautat kapj Csernobilba :D:D -
#12551 huppsz nekem van egy ismerősöm tokajban díjnyertes borai vannak:PP -
obe #12550 most nézem, 29 video, és 309 kép jelent meg(hivatalosan) mióta fejlesztik..akkor most kérnénk szépen egy full verziót..ráér a jövő héten is:))..picit off:
valamikor 2005-ben a sokadik megjelenési csusztatás után mérgemben írtam a fejlesztőknek, kifakadva, hohy miért, meg meddig..oleg barátunk válaszolt is, hogy tudjuk, meg elnézést, stb..a lényeg az volt hogy megéri várni, és ha tetszik majd a megjelenő játék( tudja hogy magyarban jo borok vannak ,tokajit említette) akkor küldjek neki egy palackkal:))..remélem készíthetem a bort csomagolásra:))..aztán hátha küld cserébe egy limitált példányt a játékból:)) -
MelWin #12549 Ezt a verziót igazán megoszthatnák a nagyérdeművel :) 2 új multimap...:)
IGN -
#12548 Ne vitatkozzatok,inkább örüljetek,hogy hamarosan érkezik a király!#12544 -
Antrax #12547 Márc 15ig ráér :)
Addigra még szerezni kéne' egy új VGA-t -
#12546 szerintem a jövö héten lesz tört...
TDU is kijött tegnap:D -
MelWin #12545 A második mondta igaz. Az elsőt nem kommentálom :) -
#12544 Ne osszad már az észt ki vegye meg ki nem.
Egyébként se tudtad normálisan értelmezni amit írt. -
#12543 Jó is lenne,valami úl helyszinen! -
MelWin #12542 De beszéljünk inkább arról, hogy méltó ünneplése lenne a goldnak, ha hétvégén lenne egy kis multi demo :) -
Antrax #12541 tisztasor :) -
MelWin #12540 Azért így már kissé más a leányzó fekvése :) Nem vagyok álszent, én is letöltöm előbb a játékot, hogy kipróbálhassam. Aztán van, hogy rohanok megvenni azonnal, főleg, ha van multija is :) Az sajnos tény, hogy a jelenlegi játékárak mellett szinte senki sem engedheti meg magának, hogy megvegyen egy olyan játékot, amivel aztán nem is fog játszani. -
Antrax #12539 Jaaaaaaaaaaa látom már mér vagy felhábordva
kimaradt a LÁTATLANBAN
"jaja látatlanban mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit..."
akkor így írom: látatlanban nem veszek semmit...
Azt a sor elején írtam (xar a szórend) :) -
MelWin #12538 Akkor az lesz az elő játék, amit (4 éve) megveszel? :) "mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit..." Ez dícséret a C&C3-nak, de majd meglátjuk mennyire válik szokásoddá :) Egyébként ha úgyis leginkább csak a demo érdekel, akkor nem kell izgulnod miatta, hogy mikor törik fel... ;) -
Antrax #12537 Értelek de legtöbb esetben nem a full-t töltöm le (kivéve ha vmi nagy nevű játék)Amúgy csak leszedem a demot. (pl.: Most a C&C3 EA game de sztem tuti megveszem) -
MelWin #12536 Ui.: Ha van géped, amin elfut, akkor bele se kezdj a "csóró vagyok, én nem tudom megvenni!" szövegbe... -
MelWin #12535 Mióta van MUNKÁm (14 éve)ami tetszik megveszem. Ne kezdjük már el ezt a tökös gyerek vagyok, tudom kezelni a bittorrentet hüjeséget... Töltsd le, próbáld ki, ha úgy érzed, hogy ezzel biza nem csak 1-2 estét fogsz játszogatni, akkor menj és vedd meg. 10k körül lesz az ára, nem egy horribilis áru EA játék. -
#12534 -
#12533 -
#12532 tuti szar lesz a játék