34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Antrax #12531 jaja látatlanban mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit...
-
#12530 Előbb megnézném a tört verziót,hogy minden rendben van-e a játékkal és ha igen,akkor irány a bolt!
-
Antrax #12529 Fable-t is hamarabb törték fel mint a boltba kerülés -
#12528 Szerintem meg lesz! -
Antrax #12527 De természetesen eredeti rulZ :) -
#12526 -
Antrax #12525 Az se lenne rossz ha hamarabb törnék fel mint a márc 20 :) -
#12524 ez azért kicsit túlzás :)
-
#12523 Remélem hamar feltörik és nem kell sokat várni rá! -
#12522 na végre így már 100%-os a megjelenés:D nincs több csúszás nincs több halasztás -
-
#12520 ARANYON A STALKER!!!link
Március 20.-át emlegetik megjelenésnek! -
obe #12519 azóta csak a küblicicák használják:)) ...na meg majd én, onnan fogok dragunovval szedegetni..tuti lesz az óriáskerékkel kapcsolatos misszió:pl cseréld ki az aksiját, és inditsd be, a legfelső kabinban lesz egy artifact.. -
#12518 mikor jön? -
#12517 atért remélem úgy kell majd felderíteni a terepet és nem lesz megjelölve minden hogy merre van:) -
#12516 még nyitva van:) -
Spirit #12515 Nem tudom...Látom, hamachin már ott vagy..Most fejeztük be a game-et, mivel dedicated szervert nem tudtam indítani, én mára befejeztem.Holnap többet fog futni. Látom Hamachin ott vagy. Ha visszadob a menübe, akkor nyomj egy 0-át, vagyis a console-t hívd elő, és nézd meg mi volt a hiba. Haveromat beengedte.. -
#12514 Miért nem enged be a szerverre ???? -
#12513 az egész durva, ami ott történt :|| -
Spirit #12512 Na végre sikerült megcsinálni a szervert hamachi alatt,hogy jó is legyen.Remélhetőleg stabil is lesz, mert a chello ugye most emelt, és esténként néha meghülyül a net. Egyébként 20mbit/1mbit-en megyek, 10 fővel.GYERTEK!
Host: Sg_stalker
Jelszó: sg -
#12511 azért az durva, hogy Április 26-án volt a robbanás, és csak 5 nap volt Május 1-ig, amikor az óriáskereket beizzították volna! :| -
Crazy Mate #12510 Szemét lefagyott amikor csatlakoztam,de most nem fatal errorral. -
Crazy Mate #12509 Jövök én is.Ja és tegnap én voltam az a Player nevű,bocs hogy lelőttelek,de nem írta ki hogy ki kicsoda,csak lőttem akit láttam,tehát mégegyszer bocs. -
#12508 Én mennék,de ketten kevesek leszünk! -
#12507 hamachin valaki?
Szoba:dante34
jelszó:kukac -
#12506 Hát lehet,de a térképen több terület nincs elnevezve,csak amiket leírtam. -
obe #12505 + a lakótelep pripjatyban, óriáskerékkel(ami sosem ment, hiszen május 1-re hozatták)..meg hát maga a reaktor területe:) -
#12504 Összeírtam unalomból a térkép szerinti pályarészek nevét!
Yantar Factory
Railway Station
Dark Valley
Rostock Factory
Vehicle Station
Desolated Village
Fog Net
Agroprom Factory
Military Warehouse
Deserted Factory
Gondolom ezek lesznek maj a teljes játékban multimapként! -
Hellsing47 #12503 és ki nem?:) -
szapor #12502 Akarok már S.T.A.L.K.E.R-ozni -
#12501 Új képek -
#12500 Eddig fel sem tünt,hogy ezen a képen az egyik mp pálya van,csak itt nyitva áll a kapu!Nekünk mikor lesz már nyitva?
-
MelWin #12499 Okoskodhatnék, hogy felesleges, de miért tenném? :) Én is szeretem néha a botokat, néha tényleg el lehet vele funolni. A botoknak egyébként akkor volt igazi értelme, amikor régi szép q2-es időkben még mindenki várta a 6 órát, hogy ne ketyegjen a telefon percdíj :) A legtöbben a botokat most már public serveren pótolják, viszont igencsak érdekelne egy stalker szintű npc ai-jával megáldott bot. -
strebacom #12498 Akko bocs!!! -
#12497 Már én buplikáltam és le is basztak érte. -
strebacom #12496 Idöjárás effektek!! -
#12495 Azt nem értem hogy mi a fasznak van a banner... Megin van 50 üzenetnyi hamachis spam.. -
#12494 Még ha van is Single, akkor is jó lenne botok ellen játszani Multiban... Pl. akinek nincs nete... -
#12493 Azt nem értem, hogy az újjabb játékoknál miért nem jut eszébe senkinek botokat kifejleszteni a multiplayer módhoz... -
szapor #12492 Én is be akarok lépni invalid host és még lanba se tok szervet csinálni mer cd keyt kér