S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuhi
és nála megoldótott? 😛

mila69en
én nem láttam még... nekem idei😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Esrohnoil
Ez már tavalyi...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hispan1-nél is ez volt asszem

csuhi
találkozott valaki olyannal a 2215-ös verziójú multiplayer bétában, hogy amikor elindul, THQ, GSC stb... SERVER: Starting, és megáll, nem csinál egyáltalán semmit...?
van esetleg erre vmi megoldás?

bigfoot
a fable ban akarták megcsinálni meg ott lett volna olyan hogy nõ a fa!
deaztán full lelassította a gamet ezért kivették

mila69en
volt már eggyáltalán olyan játék amiben volt? én nem emlékszem rá

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

_Atti_
nem lesz benne évszakváltozás sajnos..

talán majd egy mod vagy kieg.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

mila69en
karácsonyról jut eszembe hát az mekkorra lenne már ha a STALKER normálisan mérné az idõt és mondjuk te neki álsz vele játszani télen egyszercsak elkezdene esni a hó mondjuk úgy november környékén és meg is maradna😄DD tavasszal meg olvadna szal egy ilyen komplexebb idõjárás változás lenne a játékban remélem ez a fejlesztõknek is eszükbe jutott<#buck>

_Atti_
Sjöberg ...nem Snöjberg..elirtam

_Atti_
ez amugy egy képernyõkimélõbõl van amit Peter Snöjberg csinált..franko kis karácsonyi hangulata van😊

mila69en
télapó😄DDD

Egyszóval,arra jó hogy az ember egy kis bepillantást nyerjen a Stalker világába,de multizni sztem nem érdemes,nekem bejön a grafika ahoz képest hogy béta sztem nem rossz.
Az anomáliákrol nme is beszélve,durvára sikerultek!!

Nálam megy multiban,de annyi bug van benne hogy nem érdemes játszani.
Ha multuban elsutöm a stukkert kb 8 mp re rá lõ
Állva megyek fel a létrán,

nincs nagyon mirõl írni, ha menne legalább ez a multi béta, de igy egymagammal már unalmas, csak a hétvégi stalker lan party gyógyitja a játék nem megjelenése okozta fájdalmam<#szomoru1>
grebber
Nincs csak felbontás 😞

Next PC upgrade: 2022

_Atti_
Naptár

Uj naptár..ködös esõs.. nem dx9 es de legalább uj..sztem nagyon hangulatos

hispan2
Szóval akkor az user.ltx-ben nincsen vonalsimítási szám?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

ScarY MAN
Hat jatszottam..csinaltam szervert....de ezt nem hittem volna....hogy ebben is megesik ez😄...tiszta cs source 😄

kicsit csunya mert "osszezsugoritottamvolna" .... Veletek mivan? Me nem irtok ?

...

ScarY MAN
johetne mar......mar alig 1 év😄 az nemsok😄 ha mar ennyit vartunk(<#worship>) eddig is<#banplz>

...

báttyó02
hu nagyon durva...
csak jönne már a full :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Az anomalia/sugárzás jelzöt probáltátok már a kis sárga doboz,csipog ha közelben van valami veszély 😊)) jo ötlet
nah akkor hagyjuk, muszály lesz megvárni az eredetit
én sem tudok sajna... 😞

...sose azt nézd...

mila69en
hozzád nem tudok belépni new game felirat jön be😞

látom, próbálkozok

...sose azt nézd...

csak próba kedvéért csinálok egyet én is , ha van idõtök lépjetek be: obe nevü szerver
tudom ,és ez a legbosszantóbb😞
hát jah, laggos nagyon, csak 256k az uploadom

...sose azt nézd...

mila69en
engem beengedett de sajna játszhatatlan 30-40 mp késésekkel lõtt😞((

pedig vannak bent 6-an

...sose azt nézd...

sajna engem ide SE enged be😞(<#szomoru1>
Én tudok csatlkozni a szerverek nagyrészéhez, bár lagos elég rendessen...
Indítottam egy szervert én is "Chief" néven, ha valakit érdekel, pass nincs...

...sose azt nézd...

mila69en
ja nem vagy vele egyedû... bár azt nem tudom mibõl is következtetett arra, hogy lecsuszott a játék egy átlagon felüli játék szintjére hm.... biztos neki már megvan fullosba és onnan tudja😄DD

Sné Zsuzsa
Akármilyen is lesz: NAGYON VÁROM!! 😊)

Canon 450 D

_Atti_
hát nekem még ma se müködik pedig van egy csomo szerver tele emberekkel

hú de lol

gizzda
Nem is tudtad...az igazság az , hogy a Stalkernak a 2.része fog egybõl megjelenni...majd úgy 2007 fele :-)

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

mila69en
na vazze leszettem ezta 200 megást is aztán loool tök ugyanaz kitömörítés után 416 mega lessz tpax ez is nem hiányzik belõle semmi és ugynúgy nem mûködik😞((

mila69en
na most letöltöm ezta 200 megás verziót is amibe nincsnek hangok azt összerakom a kettõt hátha úgy fog mûködni faszányosan😄DD<#idiota>

Én elfogadom a véleményed.<#lookaround>De vajon más is ezt gondolja aki ide jár beszélgetni a játékrol???Esetleg nézd meg a Beta 2215 verziot ha gondolod.
mila69en
hát ha már gratulász akkor illene megköszönnöm nem?
köszönöm

grebber
Könyörögve kérlek olvass picit vissza!!!!Inkább belinkelem nehogy megeröltesd magadat.
TORRENT LINK

Next PC upgrade: 2022

mila69en gratulálok ügyes gyerek vagy, pont az ilyen véleményre vártam elõször!
akkor a beta verziot!!!! vagy mit

mila69en
NINCSEN DEMO

kérem kapcsolja ki

srácok honnan tom letölteni a demot?

mila69en
több százan😄DD nemá nem kevés az egy kicsit?😄D

Ja és még egy apró kis megfigyelés, hogy nem csak a semmibe beszélek! A topic megnyitási dátuma: 2002. máj. 29. ami azt jelenti, hogy 3 éve jelentették ki, hogy igen is lesz ilyen játék! Majd csak rá egy évre, hogy Ukrajnába jön ki elsõnek! no comment <#ejnye1><#crazya><#pardon1>
Császtok! Nekem csak egy rövidke hozzászólásom van ehez a játékhoz! Az pedig az lenne, hogy már több százan több mint egy éve várnak erre a játékra ami eleinte kurva jó játéknak tünt, viszont a sok halogatással egyre csak rosszab lett, most lecsúszott egy valamivel átlagon felüli játék szintjére, ezek után kihíreztették, hogy hoppá 2-ik rész készítését tervezik? nane! Több hír is kering most a világhálón amibõl nem tudjuk melyik az igaz! Ha egyszer kijön kis hazánkban is a játék akkor már ezek után szinte azt is várhatjuk, hogy a híres EVM (Ezt Vedd Meg) játékokhoz csatlakozzon! 😄 <#vigyor4><#law><#puszi><#hamm><#wave><#vigyor3><#banplz><#lama>