34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Antrax #12531
    jaja látatlanban mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit...

• dante3
    Előbb megnézném a tört verziót,hogy minden rendben van-e a játékkal és ha igen,akkor irány a bolt!
  • Antrax #12529
    Fable-t is hamarabb törték fel mint a boltba kerülés
  • dante3
    Szerintem meg lesz!
  • Antrax #12527
    De természetesen eredeti rulZ :)
  • dante3
  • Antrax #12525
    Az se lenne rossz ha hamarabb törnék fel mint a márc 20 :)
  • Serpa
    ez azért kicsit túlzás :)

• dante3
    Remélem hamar feltörik és nem kell sokat várni rá!
  • mila69en
    na végre így már 100%-os a megjelenés:D nincs több csúszás nincs több halasztás
  • Glpetyus

• dante3
    ARANYON A STALKER!!!link
    Március 20.-át emlegetik megjelenésnek!
  • obe
    azóta csak a küblicicák használják:)) ...na meg majd én, onnan fogok dragunovval szedegetni..tuti lesz az óriáskerékkel kapcsolatos misszió:pl cseréld ki az aksiját, és inditsd be, a legfelső kabinban lesz egy artifact..
  • Gabesz amd64
    mikor jön?
  • mila69en
    atért remélem úgy kell majd felderíteni a terepet és nem lesz megjelölve minden hogy merre van:)
  • mila69en
    még nyitva van:)
  • Spirit
    Nem tudom...Látom, hamachin már ott vagy..Most fejeztük be a game-et, mivel dedicated szervert nem tudtam indítani, én mára befejeztem.Holnap többet fog futni. Látom Hamachin ott vagy. Ha visszadob a menübe, akkor nyomj egy 0-át, vagyis a console-t hívd elő, és nézd meg mi volt a hiba. Haveromat beengedte..
  • wesker24
    Miért nem enged be a szerverre ????
  • bertino
    az egész durva, ami ott történt :||
  • Spirit
    Na végre sikerült megcsinálni a szervert hamachi alatt,hogy jó is legyen.Remélhetőleg stabil is lesz, mert a chello ugye most emelt, és esténként néha meghülyül a net. Egyébként 20mbit/1mbit-en megyek, 10 fővel.GYERTEK!

Host: Sg_stalker
    Jelszó: sg
  • DJ Skyline
    azért az durva, hogy Április 26-án volt a robbanás, és csak 5 nap volt Május 1-ig, amikor az óriáskereket beizzították volna! :|
  • Crazy Mate
    Szemét lefagyott amikor csatlakoztam,de most nem fatal errorral.
  • Crazy Mate
    Jövök én is.Ja és tegnap én voltam az a Player nevű,bocs hogy lelőttelek,de nem írta ki hogy ki kicsoda,csak lőttem akit láttam,tehát mégegyszer bocs.
  • dante3
    Én mennék,de ketten kevesek leszünk!
  • ZaJanga
    hamachin valaki?

Szoba:dante34
    jelszó:kukac
  • dante3
    Hát lehet,de a térképen több terület nincs elnevezve,csak amiket leírtam.
  • obe
    + a lakótelep pripjatyban, óriáskerékkel(ami sosem ment, hiszen május 1-re hozatták)..meg hát maga a reaktor területe:)
  • dante3
    Összeírtam unalomból a térkép szerinti pályarészek nevét!
    Yantar Factory
    Railway Station
    Dark Valley
    Rostock Factory
    Vehicle Station
    Desolated Village
    Fog Net
    Agroprom Factory
    Military Warehouse
    Deserted Factory

Gondolom ezek lesznek maj a teljes játékban multimapként!
  • Hellsing47
    és ki nem?:)
  • szapor
    Akarok már S.T.A.L.K.E.R-ozni
  • dante3
    Új képek
  • dante3
    Eddig fel sem tünt,hogy ezen a képen az egyik mp pálya van,csak itt nyitva áll a kapu!Nekünk mikor lesz már nyitva?

• MelWin
    Okoskodhatnék, hogy felesleges, de miért tenném? :) Én is szeretem néha a botokat, néha tényleg el lehet vele funolni. A botoknak egyébként akkor volt igazi értelme, amikor régi szép q2-es időkben még mindenki várta a 6 órát, hogy ne ketyegjen a telefon percdíj :) A legtöbben a botokat most már public serveren pótolják, viszont igencsak érdekelne egy stalker szintű npc ai-jával megáldott bot.
  • strebacom
    Akko bocs!!!
  • AntiHero
    Már én buplikáltam és le is basztak érte.
  • strebacom
    Idöjárás effektek!!
  • SötétBarom
    Azt nem értem hogy mi a fasznak van a banner... Megin van 50 üzenetnyi hamachis spam..
  • LegionarR
    Még ha van is Single, akkor is jó lenne botok ellen játszani Multiban... Pl. akinek nincs nete...
  • LegionarR
    Azt nem értem, hogy az újjabb játékoknál miért nem jut eszébe senkinek botokat kifejleszteni a multiplayer módhoz...
  • szapor
    Én is be akarok lépni invalid host és még lanba se tok szervet csinálni mer cd keyt kér