S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
lag nélkül?

ily verzióval? nekem most még a tpaxos van de mióta benne volt az idõjárás mod azóta nem megy neten..ha kiszedem belõle ugy se..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

az elõbb zsíír néven futott egy szerver 4 -en öltük egymást csupa magyar volt, most sehol semmi
többen is tudunk jáccani sima szerveren gyertek!!!
akkor felejtõ.. netre most már marha könnyú bejutni,csak az ak.rva reagálási idõ, de néha 2-esben egész jol müxik
mila69en
engem nem enged be newgame felirat má megin<#buck>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

most inditok egyet..ua a jelszo
mila69en
oks megyek meglesem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nah inditok egyet, próbljuk ki ha van kedved..obe3..obe3
mila69en
hát az nem biztos, hogy náluk nem késett😄DD az alap, hogy ha te vagy a kiszolgáló akkór nálad nem fog késni egy cseppet sem mert 0 a pinged..... majd ha megínt indítatok szervert szóljatok én is meglesem hátha jó<#vigyor>

hát azért mert simán tudtunk löni egymásra, mindennemü késés nélkül, szerintem ez müködik igy hamachin, probléma nélkül levadásztuk egymást😊
mila69en
mét honnan tod hogy náluk nem volt lag?😄

2 ember be tudott lépni, lag nélkül😊..de megértelek, tul sok fejfájást okoz
mila69en
áá engem már nem érdekel😄D nekem ezis ugyanúgy szarakodik néha beenged néha nem ha bejutok valahova akkor az tiszta lagos fos az egész meg szvsz semmi külömbség az illy meg tpax között esetleg az nfo ja meg az illyhez jár két kép😄DD

hé emberek nem próbáljuk ki ezt az illy verziot hamachival? netre most simán bejutok, de ugye a lövés 10-20 mp-ket késik😞...egy esélyt adok neki....inditom is.......obe3, és obe3 a belépéshez..hátha😊)
Halfer
én télleg átkozottan félek attól h duke nukem forever sorsra kerül a stalker is. amilyen jó képek kerültek a netre, amilyen jó videók, amilyen hangulatú remekmû -> nagy hiba lenne nem kiadni és még tovább tolni

Csuhai G
Hát már annyi dátumot hallottam, hogy fogalmam sincs, de asszem a végsõ az volt, hogy 2006 tél ! 😞(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

MaxPayne
Hy! akkor a játék mikorra várható?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

mila69en
hát semmit😄D ha vissza olvasol rájössz, hlig tudtunk neten játszani csak hébe hóba

Halfer
és akkor mit csináljak és hogy? 😄

mila69en
😄DD az ugy nem fog menni ha azt adja be akkor lépj ki mert uis kifagy

Halfer
nos nekem ez a gond:
*** Fatal Error ***
Can't find model file 'actors\hero\stalker_novice.ogf'.
hiába állítom át win98 kompatibilisre, akkor se sem tölti a gémet
de nekem ezt a hibát akkor írja ki mikor New game->Hardcore mert hát ez jön be serverre csatlakozás után
help me if you can

mila69en
ez igaz😄DD

bertino
<#kuss>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GGeo
Ha valaki mountolva akarja elindítani az próbálja meg úgy hogy az egész image tartalma a vinyón van !

mila69en
<#wilting><#mf1><#taps>

LittleMole
már meg is jelent? azt hittem még pár évtized

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

grrrr

mila69en
adjak skrínsátokat😄DD<#idiota>

mila69en
<#zavart2> mét neked van cd kulcsod?😄DDD

vazz megkattanok.. megakarom nézni!!

mila69en
ja még annyi, hogy nekem pl: nem indúl ha átálítom a kompatibilitást akármire is..

de hova kell a cd-kulcsot beiirni?

mila69en
semmi extra ugyanúgy ahogy te akarod^^
csak nekem el is indúl neked meg nem:C

Mondd el most akkor nekem , hogy indítottad el??
mila69en
bár nem értem mit akarsz a gamespy-vel😄DDDD<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#alien><#ticking>

Glpetyus
<#idiota>

mila69en
asszemezaz^^

Nem tom honnan szedjem le hozzá a Gamespy-t, linket nem tud esetleg vki?
mila69en
nekem sincs:C

nekem is ugyanazt csinálja mint CeSaR-nak
kRockA
tuti hogy kell!!!! hát akko mér van kiírva nagy betûkkel?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

mila69en
tuti, hogy nem

Nem lehet, hogy kell hozzá a Gamespy??
mila69en
hát izé<#idiota>

Én is kiválasztom a pályát --> start --> utána bejön a STALKER ablaka aztán semmi...
mila69en
pályát kiválasztottad?, h melyiken akarsz menni

megnyomom hogy start server,aztán semmi

de nekünk nem indul ugy se...

ja,,valaki irja már be pls

mila69en
megnyomtam a gombot<#idiota>

csinálsz szervert azt start szerver de akkór csak egyedûl leszel a pályan

netes játékhoz meg hát õõõõ sok szerencsét😄DD