S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
vagy még egyszerübb halj meg párszor hogy összejöjjön a 2000 pénz a játékban aztán a távcsöveseknél az utolsó az..Gauss Rifle..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
hüle brekk😄DD
valaki tudna mondani valami megolást?
nekem el se kezdi betölteni a szervert😞
én nagyon bizom benn sõt megvagyok gyõzõdve róla hogy ütni fog mindent a stalker
HL2 még a mai napig az etalon grafikába
na mikor az a játék megjelent én keresztbe fostam magam a gyönyörûségtõl és még az is jo volt benne hogy nem kellett hozzá ûberfasza gép mert egy akkori középkategóriás gépen is tök jol elment----na jo ez egy kicsit offtopic volt de szerintem hozzá tartozott a szöveghez
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
de mét?
ne viszonytsunk dx7-t dx9-hez
szerintem a quake4 szebb mint a quake1<#idiota>#idiota>
Persze,hogy így még nem olyan durva,de képzeld rá a dx9-et <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Dx7-nek szép az tény de DX9eshez viszonyitva nem szép amugy errõl beszéltem de sorry ha valakit megbántottam ezel.
Next PC upgrade: 2022
Majd talán a full bár kétlem hogy sokkal szebb lene majd,meglátjuk.
hát ezaz itt kezdõdnek a gondok dx9 nem is volt még mikor ez az engine futott telepakolják dx9-es efektekke shaderekkel volumetrikus light stb... meg az anyám kinjával😄D és egyszerüen nem bírja el az engine ezt a túlterhelést szal atomerõmû kell ahoz hogy játszani is tudjunk😞(( manapság ez divat lett sajna és ez már így is fog maradni😞( ha meg figyeljük régen nem jöttek ilyen gyorsan a videó kártyák most meg szinte havonta jön egy új egy erõsebb ami már birja a játékokat max 2 hónapig.... a fejlesztõk lusták enginét írni(nincs rá idõ) mert csak a pénz kell nekik szavrnak a játékosra, hogy megye neki vagy sem... minél elöbb kint van a játék annál jobb(a nagy nevü játékok ugyis elvannak adva)elvet követik...
hála égnek hogy a STALKER és a THQ nem esett ebbe a csabdába ez egy ördögi kör
és minõ érdekes jön a U3-engine egy teljesen új motor ugyebár van is valami U3 enginés demo játék ami egyenlõre csak intel gépeken indúl.... de nem is eza lényeg hanem kb. akkora a gépigénye mint a fear-nek<#zavart2>#zavart2>
bár az még nagyon jól megy...amig ránem teszem directx9re 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
emlékszem a régebbi konfigomon 1024be milyen szépen ment a far cry,a mostani konfigon meg szinte minimumon ment a fear<#shakehead>#shakehead>
majd meg keresem hogy hol írták hirtelen nem tom
doom3 motorba bújtatott quake motor a fizikai motor teljesen újra írva grafikai motor jól meggyúrva
de az alap ötlet onnan van és azért mondom, hogy quake motor van alatta met nem teljesen a sajátjuk... álá doom3 riddick fear quake4(ezért nem tudják optimalizálni normálisan mert annyira meg van már gyúrva eza régi motor😊
most nézzük meg a far cry-t teljesen saját motorjuk van nem egy széttuningolt régi fos simán van olyan a látványvilága mint az itt említett játékoknak és érdekes mód még optimalizálni is tudták....
ez az átka ha egy régi motort erõltetnek
a fear alatt kvék motor van? O:::
aztán a fear készítõi is, hogy verték a melkasukat hogy õk saját grafikai motor írtak... na persze.. hagyni kéne már ezta quake motort már unalmas gyúrják és gyúrják megszebbre és mégszebbre aztán már annyira szét van gyúrva hogy optimalizálni lehetetlen<#ejnye1>#ejnye1>
de az tény hogy nem ezt mondanám ha világosabb lenne a gémben
na össze szedtem pár képet a fííredbõl olyat kerestem ahol minden maxon van simítások szûrések bekapcsolva
BROÁF
puff ezám a grafika szinte nem is látom az embert 10 méterrõl csak egy feketeséget hogy van ott valami loool<#mf2>#mf2>
no comment
loool a kiscsaj nincs messzebb 8 méternél<#wilting>#wilting>
hát õõõõõ izé semmi extra mintha láttam már volna ezt a grafikai motort a doom3-ba meg a riddick be mondjuk a riddick-nek is komolyabb a grafója sztem<#hehe>#hehe>
lõttem gyors pár képet a bf2-bõl ami hozzá kell tenni hogy igencsak online gamma és még így is veri a fííírt grafra<#eplus2>#eplus2>
hát nem gyönyrû<#buck>#buck>
és akkor jöjjön a vizsgálat tágya a stalker ami hozzá kell tenni, hogy egy multis béta leak szinte minden efekt nélkül
fel hívnám figyelmed erre az egymagában áldogáló fára... gyönyrû<#vigyor5>#vigyor5>
nézd az ember kezét és a körmeit egyszerüen nem látom hogy kockás lenne egy picit is
mintha élethûbb lenne itt a tûz mint a fear-ben<#mf2>#mf2>

Sztem vegyél erõsebb gépet. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
izé ez a játék még megsem jelent értsd már meg<#buck>#buck>
nézzél már meg egy akármilyen fps-játéknak a multis részét sokkal csúnyább mint a single része namármost ha ennek igy fog kinézni a multis része +megkapja a dx9-es efekteket akkor szerinted milyen lessz a single része?
HL2-t nem kéne egy lapon említeni a fííírrel mert a nyomábasem léphet a fíír
meg a gépedet elnézve gondolom full grafon nyomtad a fíírt és élvezted a gyönyõrt<#zavart2>#zavart2>
De ha neked tetszik akkor jó, nekem nem.
Hitler is így kezdte...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!