34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    nameg niva:D az meg van is valamelyik alpha verzióban:)
  • dante3
    Jó lenne,mondjuk egy ZIL-t vagy egy helikoptert vezetni a játékban!:DD
  • mila69en
    na és mivel a hírben az volt hogy teljes csomagot adnak, ezért remélem ügyes emberek beleteszik majd a vezethető járműveket:DDDD elvileg van kész jármű is:DD és szerintem nem lenne nehéz egy kis hozzáértéssel belevarázsolni:) mert ha valamit kivettek azt gondolom vissza is lehet rakni valahogy nem?:D mivel nem kezdtek új motort írni csak kivették ezt a funkciót csak vissza rakja valaki
  • dante3
    Ügyes emberek készítenek vele a játékhoz modokat!
    Lásd far cry - Matto4 mod!
  • Crazy Mate
    És mit lehet majd vele csinálni?
  • Dave0092
    vársz 2 hete és full lesz
  • Seten

Ezt a bétát próbálta már valaki?:

STALKER Shadow of Chernobyl CLOSED Multiplayer Beta Build 2945

Nekem állandóan kilép a menü után. Valami 3ds model hiba.

• mila69en
    szerintem külön majd a game megjelenése után.. legalábbis volt valami hír hogy oda adják a teljes csomagot vagy mit
  • Crazy Mate
    sdk-t?Az alapból hozzá adják,vagy csak a CE változathoz?
  • dante3
    Na igen és még mindig ott a multimóka!
  • mila69en
    hát csaknem:) kerűl hamar feledésbe:D meg azt ne felejtsük el hogy ígértek hozzá egy sdk-t a moddereknek és szerintem hamar megfognak jelenni a modok:)
  • oneal1
    szerintem azért nem lesz rövid mert akármit csinálhatsz a játékban!!

az most egy dolog hogy 15 óra alatt vagy mennyi alatt végig lehet játszani...aki először neki vagy másodjára az nemhiszem hogy ennyi idő alatt fog vele végezni.

szval no para!!jó lesz ez!:)
  • dante3
    Nem hinném ,hogy fénünk kell egy esetleges csalódástól!
    A német gamestar magazin 90%-ra értékelte ugyanez a lap a half life 2-t 93%-osra hozta! Szerintem jó game lesz,egyedül attól félek,hogy rövid lesz és hamar feledésbe merül!
  • ArkdRagen
    Mondok nektek valamit:
    hacsak nem produkál valami eszetlen jó (pl falloutos) hangulatot a stalker, akkora csalódás lesz, hogy csak úgy füstöl.
    Hogy miért?
    Mert már idestova 4 éve ülnek rajta, és ahhoz, hogy a mostani technologia által kínált lehetőségeket kihasználják, (dx10 és társai) a grafikus motort újra kellene írni, ami nagyjából egyenértékű a játék felének újrakódolásával...ha belegondoltok akkor triviális, hogy ezt nem valószínű hogy megtették, érthető módon.
    Úgyhogy mindenki tegye össze a két kezét, és fohászkodjon, hogy ha már elavult, akkor legyen legalább falloutos.
  • oneal1
    engem már kiakaszt ez a játék:D

úgy kipróbálnám már.....:)
  • dante3
    Jah,de több oldalon is március 20.-a olvasható! Nem bánnám,ha minél előbb jönne!
  • DJ Skyline
    cdgalaxison márc 23 (várható megjelenés)! lehet a csehekhez később ér oda, nem tudom
  • Newfronter
    Valaki lefordítaná? :)
  • erx13
    előbb nézegettem eggy rendelős oldalt és megörültem hogy mindössze 899cseh korona lesz a játék (7000ft), de amin meglepődtem hogy a játék kiadási idejének április 12 van írva, eddig nem március 23 körül volt?
  • AntiHero
    ez az ojjektumba vezető kapu
  • xj700t
    szaggat
  • dante3
    Teleport a stalkerben?

• mila69en
    ott a legfelső ami csillagozva van, az fénykép nem

szerk: ja lol most látom mindíg más kép jön be:D
  • buldozer99
  • dante3
    7 új kép
  • Crazy Mate
    ???
  • aaatttika
  • DanRyu
    Vagy DC+ról.
  • DanRyu
    Nemtudni, lehet, hogy a napokban jön. Talán külföldi torrent oldalakon hamarosan le lehet végre kapni.
  • obe
    térelhajlás? 1500 celsius fok? 100 000 voltos kisülések?..akkor igen:)
  • DJ Skyline
    mint például? :)
  • Gabyee
    lehet hogy már megjelent??
    csak mert érdekes anomáliákat vélek felfedezni a topik szerkezetén
  • crazyclone
    áhh megvan ha free look ba megyek akkor vannak olyan helyek amiket látok nagyon tisztán és tokéletesen és a console ba azt irja h huzzam le a grafikát vagy valami ilyesmi de nem tudok belépni az options menupontba hogy lehet lehuzni???
  • crazyclone
    elinditottam egy szervert es ott irja a nevet meg pontot meg ilyesmit egy táblázat szeruségbe de a háttérben csak pillognak a szinek ez aszt jelenti nem megy???
  • DJ Skyline
    az hogy lehet, hogy nem működik? indítasz egy saját szervert, ennyi! fejből nem tudom mit merre, már letöröltem a beta demot
  • crazyclone
    srácok tudom nem ide tartozik de nem muxik nekem az MP/Off/Spam Topik hogy lehetne kiprobalni csak hogy egyáltalán megye a gamma ???
  • Alwares
    Hát inkább AGP-s 7300GT-t vegyél 128 MB-s van már 15k körül is, de a 256-os is csupán 20-23k ami több mint megéri mert van benne SM3, meg minden modern dolog amit egy videokártyának tudni kell!
  • dante3
    Új gameplay videok:
    link
    link
    link
    link
  • Brolly28
    thx nem figyeltem
  • davos80
    Nekem ment a mp demo R9000-el,ill ment volna,ha nem sötétült volna el a kép mindig.A menü sem látszott.
    Tehát nem bírta.
    Persze ettől még bírhatja majd a teljes játékot,de használt R9800-at kapsz 15ért.
    Az meg fasza kártya.
    Vagy 6600 GT.