S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
/a fullt meg augusztusára/
Icipici türelmecske kell még.
😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de anno haveromnak az alfa asszem 2003 decemberben Gef.4-es,128Mb SD RAM-os 1Ghz-es gépén elindult..most mondatjuk azt hogy váááóó, azóta csak optimalizálták, meg azt is hogy azóta még több effekt került bele így már nem fogja bírni a gépe..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na de a lényeg..nekem csak az a gondom a multival hogy vagy én nem látom a játékosokat vagy õk nem látnak engem...ez így elég gáz....(bár igaz ez csak egy béta de jó lett volna ha müködött volna ez is benne...
Ja és az Alfához képest sokkal szebb meg jobb ez a béta okosság....még jó 😄
De igen a grafika nagyon ütõs...már most is....
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de a STALKER is egetrengetõ játék lesz,már csak a témája miatt is!<#eljen>#eljen>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Next PC upgrade: 2022
Mercedes CLK 270
Ehhh...kipróbáltam a multis "bétát" ,eddig csak az alfához volt szerencsém.
Nem multiztam,egyedûl nézegettem meg a pályákat
Hát engem maximálisan meggyõzött,bár túl sok kétely nem is volt bennem 😊
Ez vmi félelmetesen komoly. Végre van ballisztika,a lövedékek visszapattanhatnak,megsebezve a játékost. (ez más játékban is volt,de eddig erõltetettnek tünt vhogy az egész..)
Próbáljátok ki,hogy egy távcsöves fegyverrel jó messzirõl rálõttök egy õrtorony ferde tetejére....nagyon élethûen pattan ide-oda a lõvedék róla :o
A grafika már így is halál szép szerintem,...képzelem még dx9-el,árnyékokkal,egyébb okosságokkal,milyen szép lesz.
Az anomáliák ütnek. A mérõmûszer kattogása a AvP 2-re emlékeztet,...itt is megdobja a hangulatot.
Nem csoda,hogy ennyit fejlesztik,nem is baj....De remélem idén kijön <#wilting>#wilting>
Akinek meg nem tetszik,annak torta a fejére,meg fagyi az orrára,és mennnyen' dúmhármazni,meg háelkettõzni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Túl sok a pakolás, elõtte és utána... a javítgatások... progik nem mûködnek... nem megy a hálózat. Ezektõl a hajamat tudom tépni. egy kicsit OFF voltam bocsesz.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
meg nem értik a LAN és NET közti különbséget, de ez nem ide tartozik, csak idegesítõ 😞
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
mikor elinditok egy alphát és megölnek akkor van vmi megoldás hogy újrakezdjem
anélkül hogy kilépek és vissza?
szal kinlódtam én eleget vele de csak lanon mûködött megbizhatóan, bár a debug/error felirat néha ott is megjelent😞...
bár néha -néha feltünik egy joinplease nevü szerver ahol csodák csodájára 15-20 percet is ellehet lövöldözni gond nélkül, talán ez is tesztelõk által inditott próbaszerver ahol mi vagyunk az önkéntes béta teszterek<#nemtudom>#nemtudom>