S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Jah, a várakozás elsõ pár éve gyorsan telik... a többi meg még gyorsabban. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

NeoMaN
Pikk-pakk ittlesz nyugi, az elsõ demot is 2003. februárjára ígérték. 😊
/a fullt meg augusztusára/

Icipici türelmecske kell még.
😄

mila69en
torrent

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lécci írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#szomoru1>

Lécci írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#szomoru1>

Honnan lehet letölteni a BETA verziót?

Serpa
hanem omega.

DJ Skyline
ja egy rendes demo,ami nem alfa-béta-gamma-delta verzió

Serpa
mindggyá vége a hónak, de azzé beraktam.

mila69en
vagy legalább egy demó!!!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
naptár helyett jöhetne már a játék!<#sniffles>

_Atti_

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

vaaa
hány fps ed van?

hi

mila69en
vannak berakva alfáról is bétáról is...

Halfer
ha türelmes vagy akkor csinálj egy public servert és 5-10 perc múlva lesznek jó páran. akiknek laggol elmennek, de van akinek faján megy. azokkal jól lehet játszani. nekem nem fagyott még meg.

tigeroo
még nem volt szerencsém se az alfához, se a bétához😊

de anno haveromnak az alfa asszem 2003 decemberben Gef.4-es,128Mb SD RAM-os 1Ghz-es gépén elindult..most mondatjuk azt hogy váááóó, azóta csak optimalizálták, meg azt is hogy azóta még több effekt került bele így már nem fogja bírni a gépe..

hááát komolyan mondom az isten se igazodik ki ezen a 2215 bétán..tegnap este 24.00-02.00-ig fagyás nélkül, 3-4-en lövöldöztünk a neten, 2 óra game a factory mapon....máskor meg 1 percig se megy<#nemtudom><#nemtudom>
A 2215-s betám van. Hogy tudok szerverhez csatlakozni? Vagy ilyen nincs is? 😊

bertino
remélem lesz vmi video készítõ megoldása, vagy felvevõje (ld. CS és a többi) <#wow2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gizzda
Hát nagynehezen el tudtam indítani az alfát..meg a béta multit is..a gondom az volt hogy mindig fagyott ...de rájöttem ha kikapcsolom a Norton Internet Securityt akkor simán megy az összes....

Na de a lényeg..nekem csak az a gondom a multival hogy vagy én nem látom a játékosokat vagy õk nem látnak engem...ez így elég gáz....(bár igaz ez csak egy béta de jó lett volna ha müködött volna ez is benne...

Ja és az Alfához képest sokkal szebb meg jobb ez a béta okosság....még jó 😄

De igen a grafika nagyon ütõs...már most is....

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

<#shakehead>

nfstuning
Semmi hír???

CUKI CuKI VIK

<#shakehead>

Halfer
vki ismer bizonyos "mankiballs"-t? ha itt van a fórumon más néven esetleg dobjon nekem egy privit

mila69en
<#eljen> végre már valaki.....

HBD! <#wave>

Happy Birthday Grebber<#taps><#taps><#taps>

grebber
Kösz srácok!!<#wave><#nyes>

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
😄DD

báttyó02
áhh végre megy a multi....nagyon királyságos (H)(H)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Glpetyus
B.SZ.

DJ Skyline
jó az a HL2,egyik beszt!^.^ (errõl nem akarok vitát nyitni,kinek ez tetszik,kinek az)
de a STALKER is egetrengetõ játék lesz,már csak a témája miatt is!<#eljen>

selõször nemteccet a játék de most telöltöttem és megváltozott a véleményem jó kis game csak elég sok helyen azt olvasom hogy ezé meg azé nem adják ki hát nemtom mi lesz ebbõl az alpha grafikája kurva nagy de egykét dologban megmutatkozik hogy ez csak egy alpha hiányolom a hudot(meg jók a cs-bõl lopott hangok 😊 de a legnagyobb baj hogy megyek megyek és ott egy templomba járó geci egyet belémlõ azt kész, ja és nem értem mit sziggyátok a hl2 nem szar az hanem a legszarabb.
báttyó02
igyvan<#eljen><#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hykao
Boldog szülinapot!
grebber
Kurvára kiváncsi vagyok már a gamere leginkább a DX9-es grafika érdekel hogy mit hozta tetõ alá.

Next PC upgrade: 2022

IvanovicsTech
Már megint itt vagy?Sajnos ,ahogy látom a hülyeségre nincs gyógy ír pedig a Te esetetben szükség lenne rá. Olvasol egy hírt,röhögsz a markodba,hogy "ezt most jól bevágom a fórumba és király vagyok".Csak azt nem értem ha nem tetszik a game akkor miért vagy itt?Nem volt gyerek szobád vagy mi?Mondjuk egyéni szociális problémád, hogy nem tetszik a game,szóval szerintem kapaszkodjál bele a Doom 3-ba és húzzel ebbõl a topik-ból.

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
<#eljen><#eljen><#eljen>

Mercedes CLK 270

bertino
jahhahaj, ne aggódj én is szoktam szervezõ lenni :-b tudom milyen, nyáron kb 10-12 egész estét LANokat csnáltunk

Glpetyus

Ehhh...kipróbáltam a multis "bétát" ,eddig csak az alfához volt szerencsém.
Nem multiztam,egyedûl nézegettem meg a pályákat
Hát engem maximálisan meggyõzött,bár túl sok kétely nem is volt bennem 😊
Ez vmi félelmetesen komoly. Végre van ballisztika,a lövedékek visszapattanhatnak,megsebezve a játékost. (ez más játékban is volt,de eddig erõltetettnek tünt vhogy az egész..)
Próbáljátok ki,hogy egy távcsöves fegyverrel jó messzirõl rálõttök egy õrtorony ferde tetejére....nagyon élethûen pattan ide-oda a lõvedék róla :o
A grafika már így is halál szép szerintem,...képzelem még dx9-el,árnyékokkal,egyébb okosságokkal,milyen szép lesz.
Az anomáliák ütnek. A mérõmûszer kattogása a AvP 2-re emlékeztet,...itt is megdobja a hangulatot.
Nem csoda,hogy ennyit fejlesztik,nem is baj....De remélem idén kijön <#wilting>
Akinek meg nem tetszik,annak torta a fejére,meg fagyi az orrára,és mennnyen' dúmhármazni,meg háelkettõzni...

Glpetyus
uncsi szar-e vagy ? :o

Istencsászár
ezér kell olyan helyre menni ahol van net is😊)) mi aztcsináljuk

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

icewolf
Miután, én álltalában szervezõ szoktam lenni, ezért én megértem a barátaid nézetét. sõt én is azon a nevezõn vagyok, mert szinte minden partin, nekem csak javítanom kell a gépeket. 😄 ezért ez most csak iyen kissebb lessz. ha lessz. 😄

Túl sok a pakolás, elõtte és utána... a javítgatások... progik nem mûködnek... nem megy a hálózat. Ezektõl a hajamat tudom tépni. egy kicsit OFF voltam bocsesz.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

bertino
az tuti, mióta azoknak a haverjaimnak van NET, akikkel eddig csak LANba tudtuk együtt nyomni, egy se akar LANt csinálni, arra hivatkozva, hogy ott a NET, ennél a gémnél meg... pff
meg nem értik a LAN és NET közti különbséget, de ez nem ide tartozik, csak idegesítõ 😞

az viszont maga a gyönyörüség(lan)<#worship>
gizzda
Ez az.... mindenre kiterjedõ FAQ-t akarunk <#vigyor3>

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

icewolf
Mindegy... azért kösz szépen. nem gáz.... mert már úgyis hiányzik egy kiály kis Lan.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

hali
mikor elinditok egy alphát és megölnek akkor van vmi megoldás hogy újrakezdjem
anélkül hogy kilépek és vissza?

sztem srácok a netet hagyjátok, kb 1 honapja nyúztuk itt páran a fórumról, és sose ment úgy hogy legalább 2 embernek mûködött volna, vagy nem tudtunk egymáshoz csatlakozni, még hamachival se, vagy ha bejutottunk páran akkor meg a lövés késik néha 40 mp-t is'(persze aki inditotta a szervert annak nincs ilyen gondja simán gyilkolhatja a többieket, tehát õ nem állitja le a szevert ezért páran csatlakoznak, akik pedig a keresõt nézik ámulva lesik hogy: -vazz ezek 8-an gyakják egymást, há ide benézek, közbe nem tudja neki mér nem sül el a fegyver,a többiek meg ölik egymást?!)
szal kinlódtam én eleget vele de csak lanon mûködött megbizhatóan, bár a debug/error felirat néha ott is megjelent😞...
bár néha -néha feltünik egy joinplease nevü szerver ahol csodák csodájára 15-20 percet is ellehet lövöldözni gond nélkül, talán ez is tesztelõk által inditott próbaszerver ahol mi vagyunk az önkéntes béta teszterek<#nemtudom>