34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#12903 De én ilyen monszták elleni menekülésre értettem. Ha valahol helikopter kőröz akkor alacsony szinten, újoncként biztos nem ajánlatos odamenni. -
#12902 menekülés? helikopter ellen?
így meg ottvan hogy heli vs. mi ? :D azmeg mienmár? :D:D
szerintem jólett volna az a kocsi, pusztás részekre pl...
aztán kitudja, lehet tényleg folytonosak az épület / erdő váltások (nemtudom nemvoltam még csernobilba :D/ de ha valós szimuláció lesz a helyszín (márpedig az lesz) akkor kéne az a kocsi... hangulatot megdobná még ha használhatatlan lenne értelmes célre akkor is... -
#12901 A járműveket speciel jó hogy kivették ráadásul a tereptárgyak kerülgetése indokkal. Ergo nagy világ és még van is benne valami.
Elég gáz lenne, hogy összegyűjtök 1 kis manit aztán veszek vmi terepgépet és végigmegyek vele az egész pályán és már szinte semmit nem is gyalogolnék mert ott a kocsi. Ráadásul ezzel még a menekülés se lenne nagy kunszt. -
#12900 az indok a tereptárgyak kerülgetése volt!
ha kivették volna ezeket a tárgyakat kövek stb.. akkor gyalogosan nagy lett volna a pusztaság! -
#12899 a fejlesztők bennehagyták volna ezeket a dolgokat a játékban
a THQ gyíkarcú producere vette kézbe a dolgokat és ez lett az eredmény.... -
csoola #12898 NINCS autovezetés! kár a gözért, talán csinálnak hozzá vmi modot, máshogy nem lesz -
#12897 nem tudom már mi volt az indok, eléggé vissza kéne menni a topikban, hogy megtaláljam! -
#12896 Hát azért egy egy 6-7 soros szkirptet felesleges lenne kivenni szerintem. Ha meg kiveszik akkor meg hülyék mint a pusztulat. Fejlesztik 5 éve és a végén veszik ki a fejlesztés 30%-át mer szerintük az már nem való ebbe a századba vagy mi? -
#12895 a kaja olyan szinten maradt meg hogy felviszi a hp-t...ennyi. -
#12894 ha kiveszik, akkor hogyan akarod unlockolni? úgy tudom kivették! -
#12893 Ezek nem normálisak...remélem, hogy majd vmi modal biztos lehet unlockolni az alvást. Bár enni lehet. Vagy azt is kivették??!! -
#12892 alvás, evés, meg talán még 1-2 apróság! -
Crazy Mate #12891 És még miket szedtek ki? -
#12890 rajta volt a kihuzott dolgok listáján a játékkal kapcsolatban, mikor a THQnak elszállt az agya és egy csomó jó dolgot kiszedetett a gameból
:| -
#12889 nem lesz! úgy tudom kivették végülis! -
#12888 Arra én is kiváncsi vagyok. Régen (2003-ban) írták hogy benzint is kell szerezni ha találsz egy ladát akkor beletankold stb... Jó lenne ez azért :) -
#12887 Nah, és akkor mosmá valaki tudja, hogy lesz e a véglegesben autóvezetés, vagy nem? -
#12886 Majdnem.. -
Árnyvadász #12885 85% az első értékelés egy off-line szaklapban...
gamerankings
nem kimagasló, várjuk a többit is... -
#12884 nem tudom miért, de szelektív olvasás befigyel úgylátom! de akkor elmondom ötödszörre is, van egy MP/OFF/SPAM nevű topik, ahova bla-bla-bla-bla! lehet mondani, hogy nem tudtam róla, de azt nem, hogy nem is hívtam fel rá a figyelmet, ugyanis kiböki az ember szemét a FAQ, alatta lévő link, meg egy piros sor...megkérlek akkor titeket:
-ki milyen gépet, alkatrészt vett: OFF topikba
-fog-e menni a gépemen kérdések hagyagolása! válasz rá úgyis az, hogy menni fog, kérdés hogyan, de azt meg nem tudjuk megjósolni, ez csak akkor derül ki, ha már megjelent!
-de jó a Crysis: OFF topikba
-mikor jön már a játék, jaj jöhetne már, fú de lassan telik az idő, bableves lesz ebédre: OFF topikba, mindenki tudja mikor jön, nagy valószínűség szerint 23-án!
köszi! -
tonyo9 #12883 nagymamitól:P:Asus P5N32-E SLI,Intel® Core™2 Extreme QX6700 négymagos,Kingston 2GB PC3200,GeForce 8800 Ultra..stb..:D
-
Newfronter #12882 Ez nem hardware topic, hagyjátok abba kérlek titeket az offolást! -
Spirit #12881 Hogy lehessen szépen hasonlítgatni, és és érezhető legyen az fps különbség a játékban.Egyébként ma megvettem a másik vga-ra is a hűtést, így már 695/1678-on járatom a kártyákat. így már 55 fps volt a minimum, amit ki tudtam belőle csikarni. Átlag 60-80 fps-el megy. Villámlás egészen 55-ig levitte, hát ez szörnyű,nem? :D -
#12880 Most éppen kérdeztem valamit, és vároma válszt. ÉS tudod mit? Swegítséget kértem! -
newc22 #12879 Fejezzétek már be hogy kinek mekkora gépe van!!!!! Hogy lehettek ekkora lámák vazz!!! Itt csak a játékról az infók szerepeljenek!!! Azt meg ki nem szarja le hogy apucitól meg anyucitól miylen gépeket kaptatok!!! Persze tisztelet a kivételnek aki fizuból vesz gépet!!!! Na ez jól esett!!! -
#12878 Egy 3800-as megfelel? Vagy izmosabb kell?
(Majd ha tudok, és lesz, veszek 4magosat, de addig ez jó-e?) -
#12877 Ó, hát akkor bocsánat Megyek és veszek jobbat, amint lesz pénzem... (nemsokára!!!!)
Szerintetek milyen AMD-t vegyek?
Nem akarom a legy-csúcsszuperebbet venni, de azé jó legyen a videokarimnak! -
#12876 senkit
de villogni vele jó dolog -
#12875 Jönnie kell! -
#12874 Reméljük, időben jön már végre... -
#12873 így van:DDD éppen írni akartam proci kell a vidikarit meghajtani -
#12872 De egyébként ne mondj ilyen hülyeségeket hogy a proci csak arra meg arra jó... Mert minden utasítást az végez el sőt neked az a 3200+os amd kb a videókártyád felét hajtja ki.. -
BladeW #12871 "A proci csak a fizikára, mesterséges inteligenciára, és a scripteknek van, semmi másra."
Ez egy nagyon nagy tevedes. A CPU is oroszlanreszt vallal a grafikai megjelenitesbol nemcsak a GPU. -
#12870 Az a villámlás annyi fps-t megeszik? -
#12869 most őszintén kit érdekelnek a 3d mark tesztek? -
#12868 Az X1950 Pr Ultimate meg 42k, és nekem is olyan van, oszt 80-90 FPS.
Villámlásoknál 20-30.
Mellette cssak egy 3200+-os amd, és nemtom mér hiszi mindenki azt, hogy az erős procitól hude fog futni a gém. A proci csak a fizikára, mesterséges inteligenciára, és a scripteknek van, semmi másra. ÉS a STALKER-nek nincs olyan kemény fizikája,szal bőven elég egy 2.4-es AMD is!
(Bár a rongybaba NAGYOn teccik!!!! -
Spirit #12867 939-es 3800+-os X2, és ez van meghúzva 2660mhz-re. Mellett 2*512 ddr 400-as ram. -
davos80 #12866 Gratulálok. -
#12865 Milyen procid van hozzá? -
#12864 jo lenne, ha nem mennénk át NFS topic stílusába