S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. jó 5let a FAQ
2. segítenék ha tudnék de sajna nemtok

icewolf
Sorry.. visszaolvastam, de sehol nem találtam választ. Hogy tudok egy szervehez kapcsolódni... állandóan hiányzó fájlokért nyarvog, és nem tudok felmenni egy szerverre sem.. pedig látom hogy van olyan amelyiken 3-an is fent vannak.. pls help!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Halfer
ezer köszönet!! zonealarm kikapcs és megy! 😄 köc

icewolf
ha gondoljátok, összehozom a Dizájnt, meg a többit a FAQ-hoz, utána már csak fel kellene tölteni. szép lessz jó lessz. Ja és nem használok semmi webszerkesztõt... csak úgy jegyzettömbõl. <#nevetes1>

_Atti_
van fent egy magyar szerver ti inditottátok? 'balfaszok' néven..az elõbb még 'jelszo:hun' volt a név

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ezzel a témaindítót kellene megfüzni,de amugy sztem is jó 5let

icewolf
Ha valakinek befagy, akkor kapcsolja ki a tûzfalat, és menni fog. Nekem is ez volt a baj. Hmmm. jó lene összehozni egy FAQ-ot, nem? Kevesebb lenne az ilyen irányú kérdés.

mert én is mikor beírtam azelött 10 perce jöttem rá hogy hogy is kell elindítani
eddig csak az alfákkal jáccottam.

mila69en
de ha neked sem kellett ilyenekkel tökölnöd akkor hogyan ellenõrizted le, hogy a módszer mûködik?😊))

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nekem se...csak figyelmeztetés képpen írtam oda<#nezze>

mila69en
lehet nem tom... nekem ilyenekkel nem kellett tökölnöm

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

én se vártam csak egy icipicit mig töltött, de akinek nincs jo gépe annak lehet h több idö mig bejön ezért mondtam h ne indítsák ujra.

bertino
próbáljátok meg, jaja (de nekem hálistennek nemkellett)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rájöttem hogy hogy kell elindítani az ILIY-t!

1.Elöször is engedélyezni kell a ILIYed fökönyvtárába az összes exe filét
2.aztán Stalker.net elindítod
3.ott pedig a cdkey alatt van kér fül Server és Client a clientbe a LAN elöl tedd át a pipát az Internetre és utána pályát választasz és Star Sever.

UI:Itt lehet hogy várni kell egy kicsit ujra ne índítsátok!

bertino
2215 ILLIY

Halfer
melyik m1?

az uccsó alpha nekem miért nem??

megy ja kocsi nagyon elbasztak szerintem de a maszkalas egészjo 😄

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

bertino
huh, pont leszedtem én is, ami jó xD

Halfer
ha ez a véleményed minek jársz erre a topikra?? <#mf3>

Halfer
hy! én neked megy? én is úgy csináltam ahogy írták hozzá és beerka is, de Server: Starting... nem akar végezni, kb fél órát vártam. más beállítás esetleg?

most néztem és még le lehet tölteni!

huhh kiváncsiságból leszedtam a 1096-ot
kb félórája

pont leszedtem a 1154 ::😄

hispan2
Stalker Alfe-Béta letöltés megszûnt. A szolgáltatással kapcsolatban jogi viták merültek fel így a közvetlen linkelésû oldal megszûnt és határozatlan idõre az összes többi alfa és béta letöltési mód.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

_Atti_
tényleges lanon keresztül nem muszály hamachi csak ki kell nyomni a public-ot és akkor lanszervert indit.

bertino
majd mi is kipróbáljuk hamachival

_Atti_
jó biz😊 mi azon szoktunk átalában játszani lanon😊 annak a háznak a környékén amelyiknek be van szakadva a teteje..Factory is jó

bertino
nekem 2215ös TPAX bug-al el se indult, az 2215ös ILLIY verzió gond nélkül megy, csak más serverekre nem tudok csatlakozni mert akkor az is bugot ir, ennyi 1154 meg leirták

gizzda
1154 verzó....de hozzátenném hogy az eddigi alfák-béták egyikét sem sikerült elindítanom...... úgy érzem nem bennem vagy a készülékemben van a hiba :-)

Valaki leírhatná normálissan hogyan is kellene csinálni.... NEM?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

bertino
gyaaa railrood jó map lesz majd multiba <#eljen>

ez a multi? 2215 igaz?
mertha igen akkor nekem is ez van beadja és ott alul azt írjak ki h
Client Spawing és ott fagy meg nekem.

gizzda
Nekem mind a két módon fagy a game.... elindításkor be ad egy képet a címmel.....Kiírja alul hogy severt próbál létrehozni és ennyi meg áll az egyész úgy hogy resetelni kell a gépet... Valakinek van valami ötlete?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

<#banplz><#banplz><#banplz>

bertino
25-30 éves korod létére kurvára nem használod az eszedet, csak két hszben nyilvánosodtál meg teljesen, feleslegesen, bujjál el

itt meglehet már rendelni a stalkert ::😊)

Erscheinungsdatum: 31. Dezember 2006 szerintük évégén jelenik meg<#szomoru1><#rinya><#levele><#mf3>

DJ Skyline
bye<#wave>

"Nacsá"

Hali
háe eköször is leszedtem az 1154-et,azt winrarral kicsomizam aztánmeg amit írtak:

A játék indítása:

A 1154 elindítása a következõképpen zajlik: ha a sima *.bat fájlokkal nem megy, akkor nyitni kell egy Total Commander-t és meg kell keresni az X3da_hook.rar fájlt. Erre rákattintva a Total Commander helyben a saját ablakában megnyitja. Ki kell választani a 3DAnalyze.exe programot és rákattintani. Ekkor a "Mind kicsomagol és futtat" opciót kell választani és elindul egy alkalmazás. Itt nincsen más dolgunk, mint a "Select" gombbal kiválasztani egy *.bat fájlt a 1154 gyökérmappájából és ezután a "Hardware Limits (cap bits)" részben bejelölni az "Emulate HW TnL caps" opciót, majd "Run". Ennyi az egész. Fontos: a X3da_hook.rar-t egyéb programokkal kicsomagolva egy mappából nem lehet futtatni, csak így, Total Commander-rel indítva.

Szerintem a 1154 a legjobb egyjátékos alfa, vannak benne lelõhetõ varja, kocsit vezethetünk és persze tele van nagyon okos katonákkal, akik fekszenek, guggolnak, igencsak pontosan lõnek, bukfenceznek, és gurulnak, stb..., ja és persze kiváló a grafika is.

Ez alapján ment nekem is.

De meg fog!!
Még 7-8 hónap nincs kész a video!!

Blasta
From hardwired:

"Levelek százait kapjuk, hogy elkészült a STALKER és kapható a boltokban. Egyesek már az õrület határán a fejüket verik a falba, drága porcelánmalacokat törnek ripityára és a játékot akarják. Sajnos el kell keserítenem a rajongókat. A játékkal "elkészültek" a GSC-GAME fejlesztõi, legalábbis ez olvasható a Stalker World rajongói oldalon, ám további 6-8 hónap polírozás, renderelés, kiegyensúlyozás és egyéb kellemetlen, fõként a THQ vállát terhelõ feladatok várnak a sokat halogatott zónalakó küblicicákra - azaz kb. béta fázisban vannak."

A hivatalos stalker oldalon viszont nincs semmiféle hír a befejezésrõl...

Az a béta fázis pedig kizárt, kb. már eddig NYOLCVANSZOR került a játék béta fázisba, ez is csak egy újabb kamu, átcseszés, stb...

Várjátok csak, nem jelenik meg sose... <#mf1>
Nacsá

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bertino
lál behalás, fut a ILLIY verzió <#zavart1> de most vhogy nem mertem vele játszani, meg álmos is vagyok már, ugyhogy ZZZZ 😄

Alexease
Na ez a Stalker ugy ahogy van, a megjelenesevel egyutt vagy ez: <#idiota><#zavart2><#wow3><#zavart1><#duma>, vagy ez: <#shakehead><#sniffles><#szomoru1>
bertino
a tpax is csak próba, szal sokkal de sokkal többminden lesz a fullban és persze, jobb is lesz 😊
egyszal ha ez megnyerte tetszésed a full tuti bejön(nekem meg nem megy a tpax :'( )

icewolf
Hali mindenkinek... eddig én is azt hittem hogy ez egy nagy rakás szutyok lessz, de kb 5 perccel ezelõtt megváltozott a véleményem! Kipróbáltam a TPAX múltit.. király... bár nekem egy kicsit gyengébnek tûnik a Hl2-nél, de hát kinek a pap, kinek a paplan. 😄 na szóval a TPAX múlt nekem se nagyon akart menni... Ki kell kapcsolni a tûzfalat, vagy engedélyezni kell a tûzfalban a játék átengedését, és akkor megy. Nekem ZoneAlarm -om van, ami egy kis felugró java ablakban közli hogy mi van... persze S.t.a.l.k.e.r. meg közben próbál kapcsolódni a szerverhez, de nem megy, és közben meg nehezen lehet kilépni a windows-ba hogy átengedjem... Szóval a kérdés hol tudom beállítani a Zonealarm-ba hogy átengedje a játékot? Remélem azért tudtam segíteni is.

Halfer
beerka, ezek szerint neked megy az alpha? én a Stalker Build 1154-el próbálkoztam de sajna nem megy, követem az indítási módszert de nem. Segítenél?

na ezt jólmegaszontam 😊

amugy nem is tudtam hogy ilyen szar hogy késik,de megvan az összes eddigi Alfa,Béta verzió azokkal még elvagyok

😄

-1 lövés😄
magyarul ez a béta multi lan partikra isteni izelítõ a "nemsokára" megjelenõ fullból, de semmi másra, neten -ha egyáltalán bejutsz- a lövés szinte mindig késik a lövés kb 2-40mp-t is, tehát így játszhatatlan