S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
csinálok is egyszervert
ha lehet gyertek fõ(már akinek megvan a béta)
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Ezek után viszont az orosz fejlesztõk lesznek szószban, mert leshetik mikor fog egy nagy kiadó egy ismertetlen project mögé állni mégegyszer, évek múlva is a GSC fiaskót fogják csak emlegetni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na akkor hamarosan viszonlátjuk a bétákat csak több pályával <#levele>#levele>
Csak vicc volt tuti ütni fog jó kis reklámfogás hogy mindenki rájuk figyljen.Na ez még nagyobb vicc volt.
UI: Jó lesz ez 😄
Next PC upgrade: 2022
A THQ két évvel ezelõtt eszmélt, hogy portfóliójuk fõként könnyen emészthetõ, gyermekjátékokból és filmadaptációkból áll, ezért az orosz GSC által fejlesztett STALKER c. FPS-sel szerettek volna gátat robbantani. A projektre rá is tették a kezüket, feltehetõleg szép summával támogatták meg a csapatot, s remélték, hogy idõvel kezükben lesz az álomjáték, melyet sokan a Half Life 2 méltó ellenfeleként aposztrofáltak, illetve sokszor olvashattuk a játék fejlesztõinek tulajdonított fellengzõs, az elõbbi játék képességeire irányuló negatív elszólásokat.
Egy ideig vártak is a THQ-nál, ám 2005 során valakinek eszébe jutott a fejlesztõk körmére nézni. A szemlét feltehetõleg döbbenet követte, ugyanis 2005 év végén teljes hírzárlatot rendeltek el a játék kapcsán. A nagy csöndet a Gamemag.ru magazin törte meg egy-két néhai GSC alkalmazott megszólaltatásával.
A Gameguru által lefordított cikk szerint a THQ nagyon nem volt megelégedve a GSC-n belül kialakult helyzettel. Az egykori alkalmazottak egyike szerint: a THQ-nak fogalma sem volt, milyen együtt dolgozni a GSC-vel, meg sem értették kivel állnak szemben. A STALKER mindig is kezdeti tervek szintjén mozgott. Olyan projekt volt, amirõl mindig többet állítottak, mint ami valójában készen állt belõle.
Egy másik forrás beszámolója alapján a THQ novemberben döntött a fejlesztés támogatásának leállítása mellett, s teljeskörû átvilágítást végzett, hogy átvegye a fejlesztést. Az egyik IGN újságírónak a THQ fõnöke kifejtette: nem érdeklik milyen állapotban van a játék, 2006 során meg kell jelennie.
Múlt héten a STALKER fejlesztõcsapat felét egy másik projektre állították át, így a csapat másik fele feleslegessé vált. Jelentõs elbocsátások voltak, állítja egy mostani GSC alkalmazott, majd hozzátette: úgy tudom következõ héten érkezik egy, a projektet felügyelõ THQ alkalmazott, aki a játék befejezéséig itt marad.
A harmadik megszólaltatott forrás szerint egy teljesen új, az X-Ray-tõl (ez dübörög a STALKER alatt) eltérõ engine technológián dolgoztak a GSC-n belül, amit a STALKER feltámasztására szántak volna. Ám a csapat zöme elhagyta a stúdiót, s magával vitte a néhány hónapja készülõ új technológiát. A GSC lopásnak minõsíti az esetet, de az egykori alkalmazottak "különleges körülményekre" hivatkoznak.
A fejlesztõk szerint a THQ felkeresett egy másik stúdiót, hogy fejezzék be a STALKER munkálatait, de a programozók egyike sem tartja valószínûnek, hogy erre belátható idõn belül sor kerülne, ugyanis a kód nagyobbik része nincs dokumentálva.
Mi lesz így szegény küblicicáinkkal? Tömeges örökbefogadási programot kell indítanunk!
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
felmásztam egy létrán azt leugrottam megyek egyszercsak ezt vettenm észre hogy az emberem árnyéka emelgeti a kezét😊 fel le mindha tornázna aztán megnéztem külsõ nézetbõl és úgy csinált az emberem mindha még mindíg mászna fel a létrán közbe én meg vigan lövõldöztem😊)
de van egy ujabb gondom..ha forgatom az egeret (nézelõdök) néha eltünik a kép (HUD megmarad) és kék-barna-szürke lesz a kép..nemtom miért...kicsit instabil😄 nyomok róla videót nemsokára
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
minél késõbb jelenik meg annál több marketing kell(ene)..közületek pl nemtom hogy hányan veszik majd meg<#vigyor3>#vigyor3>