S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja igaz.ok csinálok egy railroadosat de minnyá mennem ke 5p és gyere
Elõre is megkérek minden nem-fant hogy húzzon a vérbe a topicból a károgással htx

_Atti_
jah aztán énis visszamentem mert állítgattam configot hogy menjen jobban..ha indítasz railroadot felmegyek

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bazmeg!má csatlakoztak sokan(kb4-5en voltunk)erre nekem kilép dögõne meg!
_Atti_
voltam fönt de lagos is volt meg akadtam is...vmi miatt az én gépemen tök homály az egész meg akadgat(fõleg factoryn)..tesóm gépe tök ugyanaz mint ez csak régebbi driverekkel és ott teljesen normális minden, megy frankón.

rájöttem ha nem tudok femmeni egy szervrre akkor újra ke rakni a gámát
csinálok is egyszervert
ha lehet gyertek fõ(már akinek megvan a béta)
icewolf
Ez a cikk a Hardwired-rõl van... és valószinûleg van alapja.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

[NST]Cifu
Saccperkábé ezt lehetett várni. Jöttek a nagy igérgetések, a látványos videók, de a kevés konkrétum. Ezek után el lehet képzelni, milyen játék lesz az, amit ki akarnak adni... Kár érte... :\
Ezek után viszont az orosz fejlesztõk lesznek szószban, mert leshetik mikor fog egy nagy kiadó egy ismertetlen project mögé állni mégegyszer, évek múlva is a GSC fiaskót fogják csak emlegetni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Istencsászár
fõleg hogy semmi alapja, jele, még halvány szikrája sincs hogy gondok vannak körülötte akkor énis ezt mondanám 😊))))))))))9

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
loool az ilyen alaptalan forrás nélküli cikkekeken mindíg jót nevetek<#nevetes2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
sztem millios nagyság rendbe is lehet rakni😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
jah meg a világon rajtunk kivül még pár 10 vagy 100e ember 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
és én

Istencsászár
szerintem nem poénból irta aki irta 😊))))))) de a vak is látja hogy kb ezmegy a stalker körül, csak a fanok reménykednek még...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Az egyik IGN újságírónak a THQ fõnöke kifejtette: nem érdeklik milyen állapotban van a játék, 2006 során meg kell jelennie.

Na akkor hamarosan viszonlátjuk a bétákat csak több pályával <#levele>

Csak vicc volt tuti ütni fog jó kis reklámfogás hogy mindenki rájuk figyljen.Na ez még nagyobb vicc volt.

UI: Jó lesz ez 😄

Next PC upgrade: 2022

_Atti_
ennek van valami alapja?

Istencsászár
Valahogy nemvagyok 1átalán meglepve ilyenek olvasása során😊)))))))))))))))))

A THQ két évvel ezelõtt eszmélt, hogy portfóliójuk fõként könnyen emészthetõ, gyermekjátékokból és filmadaptációkból áll, ezért az orosz GSC által fejlesztett STALKER c. FPS-sel szerettek volna gátat robbantani. A projektre rá is tették a kezüket, feltehetõleg szép summával támogatták meg a csapatot, s remélték, hogy idõvel kezükben lesz az álomjáték, melyet sokan a Half Life 2 méltó ellenfeleként aposztrofáltak, illetve sokszor olvashattuk a játék fejlesztõinek tulajdonított fellengzõs, az elõbbi játék képességeire irányuló negatív elszólásokat.

Egy ideig vártak is a THQ-nál, ám 2005 során valakinek eszébe jutott a fejlesztõk körmére nézni. A szemlét feltehetõleg döbbenet követte, ugyanis 2005 év végén teljes hírzárlatot rendeltek el a játék kapcsán. A nagy csöndet a Gamemag.ru magazin törte meg egy-két néhai GSC alkalmazott megszólaltatásával.

A Gameguru által lefordított cikk szerint a THQ nagyon nem volt megelégedve a GSC-n belül kialakult helyzettel. Az egykori alkalmazottak egyike szerint: a THQ-nak fogalma sem volt, milyen együtt dolgozni a GSC-vel, meg sem értették kivel állnak szemben. A STALKER mindig is kezdeti tervek szintjén mozgott. Olyan projekt volt, amirõl mindig többet állítottak, mint ami valójában készen állt belõle.

Egy másik forrás beszámolója alapján a THQ novemberben döntött a fejlesztés támogatásának leállítása mellett, s teljeskörû átvilágítást végzett, hogy átvegye a fejlesztést. Az egyik IGN újságírónak a THQ fõnöke kifejtette: nem érdeklik milyen állapotban van a játék, 2006 során meg kell jelennie.

Múlt héten a STALKER fejlesztõcsapat felét egy másik projektre állították át, így a csapat másik fele feleslegessé vált. Jelentõs elbocsátások voltak, állítja egy mostani GSC alkalmazott, majd hozzátette: úgy tudom következõ héten érkezik egy, a projektet felügyelõ THQ alkalmazott, aki a játék befejezéséig itt marad.

A harmadik megszólaltatott forrás szerint egy teljesen új, az X-Ray-tõl (ez dübörög a STALKER alatt) eltérõ engine technológián dolgoztak a GSC-n belül, amit a STALKER feltámasztására szántak volna. Ám a csapat zöme elhagyta a stúdiót, s magával vitte a néhány hónapja készülõ új technológiát. A GSC lopásnak minõsíti az esetet, de az egykori alkalmazottak "különleges körülményekre" hivatkoznak.

A fejlesztõk szerint a THQ felkeresett egy másik stúdiót, hogy fejezzék be a STALKER munkálatait, de a programozók egyike sem tartja valószínûnek, hogy erre belátható idõn belül sor kerülne, ugyanis a kód nagyobbik része nincs dokumentálva.

Mi lesz így szegény küblicicáinkkal? Tömeges örökbefogadási programot kell indítanunk!

Halfer
amúgy igenis vársz egy 5, max 10 percet felmennek páran! ez olyan tény mint hogy zöld az ég ... <#vigyor3> nade tényleg felmennek ...

mindegy ugyse jött volna föl senki
olvasom hát már nincs meg 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

join here --->ez a szerverem neve lécci gyertek fõ(ha olvassa ezt legalább valaki)
Halfer
én alig tudtam letenni, de sajna csak néha találtam olyasvkit akinek nem lagool az én serveremen. de ha akadt olyan, azzal iszonyú jó csatát vágtunk le <#eplus2>

ugye-ugye😊...szerintõnk is
kioróbáltam a multit ez kurva nagy!
tigeroo
jó, azért köszönöm hogy megnéztétek :o)
DJ Skyline
nekem 1x sem volt ilyen!

mila69en
ja ez nem az😄 kár hogy én nem vettem fel😊 akkor pedig utánna mennyit próbálgattam elõcsalni azta búgot😄D

felmásztam egy létrán azt leugrottam megyek egyszercsak ezt vettenm észre hogy az emberem árnyéka emelgeti a kezét😊 fel le mindha tornázna aztán megnéztem külsõ nézetbõl és úgy csinált az emberem mindha még mindíg mászna fel a létrán közbe én meg vigan lövõldöztem😊)

mila69en
töltöm kiváncsi vok ugyanaz a bug-e ami nálam volt😄

tigeroo
please help!nálam(de lehet hogy másnál se) nem megy a stalker beta, csatlakozni nemtok egy szerverre se csak csináni!nincs esetleg valami tippedetek?
na elkeztem a bétát leszedni. van benne valami új dolog?
nekem csak az 1154 van meg ;(
ja nemke
bertino
máménelehetne ?

Serpa
lehet?

csá!hogy lehet multizni?valaki lécci írja le!THX
_Atti_
Nekem sose csinált ilyet, még csak nem is crashelt.Lehet nem támogatja a videókártyád

tigeroo
na megy a beta csak fel kelett másolni a vinyóra, mert d-tools-ban volt emulálva..
de van egy ujabb gondom..ha forgatom az egeret (nézelõdök) néha eltünik a kép (HUD megmarad) és kék-barna-szürke lesz a kép..nemtom miért...kicsit instabil😄 nyomok róla videót nemsokára
tigeroo
elindítom a stalker_net.exe-t kiválasztom a mapokat, rákattintok a start serverre, bejön egy kis betöltõképernyõ és semmi
bertino
13 lesz sztem max

Halfer
na és mennyiért adják majd? addigra lehet felmegy a PC-s gémek ára. najó inkább le! de én tuti 15-20k-ért adnám <#vigyor3>

bertino
így van, én is ezt tervezem, márcsak az alfa miatt is, graf miatt is, maga a játék miatt is, vlszleg ez lesz életem második legális játéka 😊

mila69en
az lesz a nagy szám ha megjelenik😄DD

grebber
Naés ? Megvesszük ozt jóvan.

Next PC upgrade: 2022

Csuhai G
Engem a késésnél már csak az idegesítene jobban, hogy ha megjelenne a legújabb StarForce-al! <#csodalk>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Szabi84
Szerintem a Duke Nukem mindegy mikor jelenik meg az nagy szám lesz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Halfer
ha most megjelenne a Duke Nukem Forever nem lenne akkora nagy szám, mint pl 2-3 évvel ezelõtt! remélem a STALKER még nagy dolog lesz az õ idején ... majd pár évtized múlva ha megjelenik <#vigyor2>

mila69en
én tuti😊 vagyis elõszõr majd meglesem milyen aztha télleg jó akkor multi miatt mindenképp megveszem😊

tigeroo
vagy nem..:l
minél késõbb jelenik meg annál több marketing kell(ene)..közületek pl nemtom hogy hányan veszik majd meg<#vigyor3>
Bucser
Esküszöm nektek, hogy a Stalker is akkorát fog durrani a piacon mint a Duke Nukem Forever!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF