34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Akranor
    A lényeg,hogy megjelenik 6év után.Nekem ez is sokat számít.Az a pár nap már nem oszt nem szoroz :)
  • DanRyu
    Jah.
  • Code92
    tévedsz........amit vársz az mindig csúszik egy kicsit pár napot:D nálam így szokott lenni:)
  • csoola
    hát, már gold ugyhogy nem tudni mikor kapnak valahonnan az "ügyik" vmi kopiát:D csak egy kel aztán mehetnek dolgozni vele:D
  • DanRyu
    Túl szép volna, észrevettem, hogy amelyik játékot nem várom az hamarabb kint van vagy 20 nappal mint kéne, mait meg igazán várok az pontosan akkor jön általában ki amelyik napra ki van tüzve.
  • DanRyu
    Kizárt, hogy ma éjjel!
  • DJ Skyline
    csak jósolgatnak, senki nem tud semmi konkrétat ^.^
  • Hellsing47
    a warez kiszámithatalan :D bármikor kint lehet
    az is megeshet hogy még ma éjjel fent lesz a neten :DDD
  • DanRyu
    17.én honnan veszitek, hogy jön? Ennél szebb öröm nem nagyon érne, ha tényleg kijönne 17.én!
  • Hellsing47
    htx :D
    akkor pont a névnapomon jön :)
  • lee56
    tán megfáztál? :)
  • DJ Skyline
    khm, khm...
  • dante3
    Remélem is,mert elmegyek érted és akkor:
  • mila69en
    én vagyok de pszíít márc 20-ig nem kell várni 17-én itt lesz
  • Alwares
    Hát ha te lennél Razor1911 akkor el is hinném :-)
  • mucsácsó
    amcsiban márc 20, de én is azt mondom, hogy a héten már lesz...
  • Freeeee
    Március 23 volt a megjelenés nem? Az még nem jövő hét:(
  • dante3
    Remélem jövő héten már nyomhatjuk!
  • Voltan
    A f*sz kivan már az új képekkel! Nézegettünk már eleget, adják már ki a francos játékot!!!
  • dante3
    Új képek!
  • LegionarR
    Ezt nagyon jól megfogalmazted! Biztos gyönyörű lesz a Crysis is, de az inkább olyen cukormázas lesz mint az NFS Carbon. A STALKER meg inkább a fotorealisztikus látványra koncentrál mint az új Test Drive. Ég és föld a különbség...
  • Voltan
    Hát, úgy legyen, de miért vagy olyan biztos benne, hogy kint lesz jövő héten?
  • bcrics
    jövöhéten kint lesz már biztosra veszem,,és ha kint lesz akkor nemkicsit fog büntetni!
  • Voltan
    Most majd valaki belinkel egy rakás Crysis képet, hogy nemis...
  • Raptor 2
    Haár megin OFF, akkor én is OFF:
    Sztem a Xray engine, a multidemo alapján kb élethűbben néz ki, mint a Cryengine 2!!!
    Jöhet nekem ide DX10, szarok rá, max a rombolható terep jön be, oszt anyi. De képileg mindenképpen a STALKER élethűbb sztem...
  • obe
    elébb lássuk végre már azt az x-ray engine-t futás közben...aztán majd megmondom hogy melyikkel szeretném a folytatást látni:)
  • mila69en
    ehehe inkább az xray engine 2:) sztem az xray jobban néz ki mint a critek engine akkor az xray2 jobban fog kinézni mint a crytek2:D
  • obe
    ezeket a fícsöröket majd a stalker 2-be fogják beélesíteni, amihez szépen a cryengine 2-t fogják licenszelni...na az lesz majd a jó móka:)
  • rekettyes
    haha. ez valami átbaszás de király
  • Evogordon
    Régen a gamestar-ban azt is olvastma mikor tesztelték az alpha verziót hogy mikor meglátott egy biciklit arra is fetudott szálni és menni úgy hogy közbe nyolcas volt a hátsó kerékben. Gondolom ezt is kivették.
  • Varga10
    nyú interjú
  • obe
    igen-igen, valóban...vagy T2-dö dzsádszment déj,a gépek öntudatra ébredtek:)
  • bertino
    olyasmi kép, mint amikor az ufo-k végzetes tűzcsapást mértek a városokra a függetlenség napjában, bennem ezt az érzetet kelti, tökjó :)))
  • obe
    az előtörténetekben a zóna tágulásáról tettek említéseket...gyanítom ilyesfajta viharokkal/robbanásokkal tágul..vagy csak egy szokásos radioaktív naplemente a zónában
  • bertino
    de kurva hangulatos...
  • rekettyes
    ez csak egy kis tarlótűz
  • bertino

ajjajajajajjj
  • Varga10
    uj képek!!!!
  • grebber
    Ha voltak már bocs!

13 új kép
  • csoola
    szerintem jo dolog, meg mint emlitették, nem ugy lett volna megoldva mint egy BF-ben, hanem BENZINnel megy a verda, ergo nem tart örökké... ráaduásul szétlövik, felrobbantják megrágják ugyhogy itt garanciát tuti nem adnak a ladához...