S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Hány éve vagy ?
14-15 ?

báttyó02
loál-.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Glpetyus
Itt mindenki helyben el fog élvezni,ha ilyet írsz :d

Istencsászár
még mindig hangsúlyozom nem negatív hanem semmilyen véleményen nemvagyok mivel NEM LÁTTAM de ti igen szvsz loal

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
gondolom ez jobban tetszenek: Isten a stalker áááá, várom ááá, legjobb ááá, ûberel ááá, béta lafa ááá gyönyörû, jó ,isten ááá Stalker thö best 😊))))

Figyelem ha valaki nemigy nyilatkozik errõl a játékról 4 kedves Stalker fan nekiesik, mer nem úgy gondolja mint õk 😊)))))))))))9

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Glpetyus
Akkor ezt a játékot sajna nem neked találták ki :c
De legalább negatív vélemény is van róluk :d

Glpetyus
.o

báttyó02
orvost látogass a napokba,htxellek <#smile>

Istencsászár
béta alfa szaroktól csak a kedvem ment el tõle hadne minõsítsem... persze kinek mi a szinvonal...

báttyó02
voltmá béta alpha meg tökömtudja mi
pl. multi béta...hát én csak annit tudok rá mondani ohgy kurvajó
ha ez neked semmi,akkor legyen,ez tényleg a tebajod 😄

Glpetyus
<#wilting>

Akkor fogd be,és errõl ennyit.

Istencsászár
neked tényleg ennyire nem esik le semmi vagy nem akarod megérteni?

Honnan tudnám hogy szar amikor nem is láttam belõle semmit pár morzsától eltekintve, honnan tudnám hogy isten emikor nemláttam belõle SEMMIT, csak azt tudom hogy remélem jólesz, de egyenlõre se elõre se hátra csak nemtúl rózsás pletykák keringenek róla... ha neketek ebbõl az jön le hogy utálom gyûlölöm akkor jöjjön nem az én bajom.

Glpetyus
Hát ha ez neked vmiféle örömöt okoz,akkor csináld amíg jól esik.

Mindenesetre saját magamat tudnám felhozni példaként = ha vmirõl TUDOM,hogy szar,akkor nem írok bele,nem megyek be fikázni,csak azért mert unom magam ezen a teves munkahelyen,és el akarom ütni az idõt...

De TE tudod.

Akkor ne írj! 😄
Könyörgöm, ezerrel kilógsz a topic messiás-váró alaphangulatából, a fanok TUDJÁK hogy jó gém lesz és TUDJÁK hogy hamarosan ki fog jönni.

Ja és leszarom a vészmadárkodó cikkeket, hazudnak mind! 😛

<És akkor hirtelen a csönd lesz úrrá!>

Istencsászár
dehogy csak rajtatok nevetek

/Gumi? életemben nemirtam oda hszt azér odáig nem süllyedek le.../

báttyó02
😄DDDDDDDDD

báttyó02
......

Glpetyus
Menj szívj kis friss levegõt,vagy kezdj magaddal vmit,mert ha így folytatod,tényleg belezakkansz ebbe :I

Glpetyus
Rég (soha?) nem voltál nõvel,mi ?
Picit "fura" vagy mostanában <#idiota>
Mingyá kapsz is mégegy tápigot a gumiban 😛

Istencsászár
mi irjak? totális fanoknak semmi értelme mintha egy betonfalna irnák....

Glpetyus
Te tényleg súlyos vagy 😄

báttyó02
S:ADAS😄SAD:
mondjuk gondoltam hogy ezekre már nemtudsz mit okoskodni .asd.d

Istencsászár
totális sg stalker fan támadás a kételkedõ ellen ezzzzzzzazzzzzzz bocs de leszarom akkor is csak igéret egyenlõre ti csak istenítsétek én nemteszem és .

Blasta
HHÁÁÁÁÁ-HHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-HHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(én szóltam, kisfijúk)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Glpetyus
<#eljen>

mila69en
lol tényeknek hiszel? az általad belinkelt cikkel nem ezt bizonyítottad.... már lassan azt sem tudod mit beszél saját magad hazuttolod meg😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
"gameszaron max valaki meglátta valahol és kiirták.. hogy friss? ott? nemhinném😊))"---> lol magadra ismertél? tegnap te is megláttál valamit aztán....

gameszaron alá is vannak támasztva a cikkek nem úgy mit a te üres fecsegésed

A tegnapi állítólagos S.T.A.L.K.E.R.-problémák szerencsére és várhatóan alaplatalan pletykának bizonyultak. A Gameguru Mania utána járt a dolgoknak.

A C&VG cikkébõl világosan kiderül, hogy az egészet a netes közösségek találták ki. Maga a GSC PR menedzsere, Oleg V. Yavorsky cáfolta meg azokat a híreszteléseket, melyek szerint a játékfejelsztés problémákba ütközött volna. Biztosított mindenkit arról, hogy a munkálatok zavartalanul zajlanak.

Oleg nyilatkozatából továbbá kiderül még az is, mindösze létszám-átcsoportosításról, illetve -leépítésrõl van szó. A Heroes of Annihilated Empires címet viselõ, ugyancsak a GSC fejlesztése alatt álló játék gárdájához áthelyeztek a 40 alkalmazottból kettõt a grafikai részlegre, mert öt korábbi munkatárstól megváltak. Az áthelyezést azzal indokolták a vezetõk, hogy a S.T.A.L.K.E.R. grafikai munkálatai majdnem elkészültek már, így tehát nagyobb szükség van a HoAE projektnél a grafikusokra.

A GSC ezt követõen egy hivatalos sajtóközleményt is megjelentetett. Ebben elmagyarázzák, hogy a játék nagyon közel van a béta fázishoz, a munkálatokat pedig a kiadóval nagyon szoros együttmûködésben végzik. Ezt követõen újra megerõsítették, hogy a grafikus munkákra szakosodott 40 alkalmazott közül ötöt elküldtek, a maradékból pedig kettõt áthelyeztek a HoAE részleghez. A vezetõk, a programozók, a tesztelõk és bármilyen más munkakörben dolgozók közül senkitõl nem váltak meg a projekt eleje óta. Továbbá elmondták, hogy az interneten megtalálható bárminemû GSC technológiai tartalom (X-Ray engine, és S.T.A.L.K.E.R. 2 engine) használata teljesen illegális, mivel a fejlesztõcég nem adott engedélyt azok terjesztésére, s jelenleg nem is árusítja azokat. Az esetlegesen megszerzett különbözõ anyagok egyáltalán nem demonstrálják a végleges játékban található tartalmakat. A technológiákat egyébként azért nem kívánják egyelõre vásárlásra felkínálni, mert nem akarják ezzel is lassítani a játék megjelenését. A fejlesztõcégek által felkínált fejlesztõi csomagok ugyanis nem csak az eszközöket, hanem általában a fejlesztõi támogatást is tartalmazzák.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
najó, legalábbis a második fele

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ezt sztem most te sem gondoltad komolyan
mert eléggé nagy hülyeség a mondat

Glpetyus
haggy,ehhez már öreg és fáradt vagyok <#wilting><#bdead>

Istencsászár
fejleményekbõl, apró hirekbõl "zûrzavarból" indulok ki, de ha holnap jön egy ûber videó akkor nemszóltem semmit de ennek kicsi a valószínüsége

báttyó02
nem istenitem,most tevagy eltévedve 😄
csak kurva zavaró hogy itt mondod a magadét mindig,és ez nem csak engem,hanem mindekit zavar

jameg mondhatnám azt is hogy állandoan flémet akarsz kelteni ezekkel a kommentekkel....te is joltudod hogy flém keltésér mi jár :SAD:AS:

bertino
ettõl viszont nem kell ahhoz folyamodni, hogy egész nap lehuzod a fun-ok lekesedését, mert igazából semmi közöd hozzájuk, ha te így állsz hozzá, ahogy most

Istencsászár
normális esteben ha ilyen közeli a megjelenés akkor már kezdenek kis videókat kidobni mutogatni, nézz meg bármilyen nagy nevet igyvolt mind1iknél és mostis igyvan csak ennél nem...

Glpetyus
fárasztó vagy picit... 😊

Istencsászár
azmár régi..

bertino
"kifog jönni ilyet nemirtam csak páran elvannak tévedve és utba kell õket igazítani..."

a best mondat, itt irtad le magad picit 😊

Glpetyus
naponta adjanak ki ?
A dx9-es nem olyan régi,elötte valóban nem volt vagy egy évig.

Istencsászár
mutass egy uj videót

Istencsászár
kifog jönni ilyet nemirtam csak páran elvannak tévedve és utba kell õket igazítani...

nekem meg nemtetszik hogy istenited a láthatatlan semmit ugyan ott vagyunk... nemkell rám reagálni és kész ha zavar, mer engem hogy te mit hiszel öszintén szolva hidegen nagy...

Glpetyus

Pont többet látni,mint a legtöbb gémbõl.
van kb 1 milló kép,100 videó,egy alfa,megy egy multi béta.
Mit akarsz még ? :I

báttyó02
figy most az egy dolog hogy én mit hiszek,de bármikor amikor benézek ide,minden második kommentbe te okoskodsz hogy ugyse jön ki,meg hasonlók
ez csöppet már unalmas...
ha meg nemhiszel a játékba,vagy a megjelenésébe,akkor szépen felejtsd el a játékot is,meg a topikot :|

Istencsászár
ba**ki nézz az orrodon is túl ne légy elvakult fan olyan iránt ami nem is láttál még!!! énmár kinõttem ebbõl... tényeknek hiszek, amik itt nincsenek csak nagy kavarás! ha nem akkor bocs de nemvagyok már elvakult fan....

Glpetyus
<#eljen>

báttyó02
baszki deunalmasvagy,felejtsd már el a stalkert,mennyélinnen,htx :|

Istencsászár
mozgolódás majd akkor lesz ha képek, infók, videók és egyéb dolgok jönnek... ami most megy az csak kb a Stalkernak leáldozott vagy mégse?....

Halfer
amúgy LAN-on mûxik a iliy-es mp beta? vki próbálta?

Halfer
remrég vmi jogi okokból megszûnt a hivatalos magyar stalker oldalon az alpha és a beta verziók letöltése. nem tudjátok hogy a nagyon régi alpha-kat honnan lehet beszerezni? mondjuk annyira nem fontos, de jó lenne azt is megcsekkolni.
SZTÓKÖR FOREVÁ <#eplus2>

Istencsászár
gameszaron max valaki meglátta valahol és kiirták.. hogy friss? ott? nemhinném😊))