34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#13023 majd megvesszük akkor -
#13022 PcGamer 87%-ot adott, mert bugzott! -
#13021 Ezt kédeztem én is,de úgy látom itt nincs előfizető,mert csak ők kapták meg az újságot! Árusnál csak holnaptól kapható ha jól tudom! -
#13020 magyar gamestarban mennyit kapott a stalker? -
bcrics #13019 vaóóóó "játéktörténelmi pillanat 2007 márciusa" a staros arcokat úgylátom fölbe rakta a gém:) -
#13018 Tényleg több, mint 30 éve. Néhány százzal. -
obe #13017 a stalker szó természetesen több mint 30 éve létezik, ez csupán a thq bugyuta piárosai találták ki, a misztikum növelése végett -
#13016 Inkább osonó , lopakodó, ilyesmi.
Na meg kukkoló, szatír :D -
#13015 miközben maga a stalker szó is valami olyasmit jelent, hogy felderítő. -
#13014 Hivatalos oldalon megjelent a S.T.A.L.K.E.R címének magyarázata. A következőket jelentik a betűk: Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, és Robbers. Hogy ez miért volt akkora titok és mivégre tartotta lepel alatt a THQ, majd kiderül a lassan boltokba röppenő játékból. -
#13013 Tetszik az előszó! link -
Crazy Mate #13012 Ez nem igaz,nem is kell hozzá egy mai jó gép,és minden maxon teljesen simán fut. -
#13011 Valaki olvasta már az új gamestar-t?
Csak érdekelne,hogy a magyar lap mennyi pontot adott a gamenek! -
#13010 jo majd meglátjuk ha kijött, tul van tárgyalva... -
tpM #13009 Az Operation Flashpoint-ot '97-2001ig fejlesztették és a jelen High-End gépeken sem megy el full grafikán röccenésmentesen :) -
#13008 nem is fog előfordulni, ne izgulj -
IgH #13007 a kommented első fele még korrekt is volt,de a "nem azért fejlesztenek több mint 5 éve valamit,hogy ez legyen végeredmény" dolognál felröhögtem .. elő se fordulhat az ellenkezője mi? na mind1, eltekintve ez egy kis vitát szült köztünk,remélem neked lesz igazad,és menni nálam is mint a kisangyal,korrekt beállításokkal. -
#13006 tisztázzunk valamit
a szerencsétlen az, aki ilyen béna, hogy egy ilyen fullos gépen 1FPSel töketlenkedik
a másik szerencsétlenség az, hogy én az ilyennek addig nem dőlök be, amíg a saját gépemen nem tapasztaltam
innentől gondolkodj el, logikus-e az, amit te itt megpróbálsz előadni, mert nem azért fejlesztenek több mint 5 éve valamit, hogy ez legyen a végeredmény, használd az agyad egy kicsit :)
köszibocsiéscsá -
#13005 dettó ugyanez volt nálam is, de nyugi, ez 100%-osan a beta hibája.. :)
sőt, nem csak nekünk volt ez...nyilván a full már nem ilyen trágya lesz :) -
IgH #13004 Mi nem stimmel te szerencsétlen? Ahol ezt olvastam,ott még sok hasonló komment volt,ami azt igazolta,h ez se lesz az optimizáció fellegvára,én csak beírtam,h ezt olvastam,aztán van aki elhiszi,van aki nem,én nem köteleztem senkit..lehet túlzás a dolog,meg vmit szerencsétlenkedett a tag,nem lenne túl hihetetlen,h ennek is minden baja lesz még jó gépeken is.
oneal1:AmdX2Dual 3800+,2gb ram,2ghz,gf nx6600. -
#13003 Valószínűleg nekem is fog futni. Ezen a systemakármin megnéztem, kiírta, hogy nem elég jó a proci, de nem tudom, miért 1.8GHz-t írt, amikor 2,4GHz-em van. Na szóval fog futni, és ez a lényeg! -
lee56 #13002 Fogadd meg megboldogult öregapám tanácsát, és ne higgy el mindig mindent... -
#13001 milyen géped van? -
#13000 nálad nem stimmel vmi
és annál a töketlennél, aki ennyi FPSt produkált a gépén
LOOOLLL -
lee56 #12999 Amilyen régóta csinálják, minden egyes eladott gaménak CE-nek kéne lennie, másképp nem is szabadna boltba kerülnie, persze akkor a marketingosztály éhezne a kiadónál :) -
IgH #12998 Na,látszik nem volt alaptalan a gépigényes félelmem,kicsit utánaolvastam fórumokon,volt egy olyanis,ahol a gyereknek 7800gs-el,2,8prescottal és 2gb rammal 1024x768as felbontásba 1-2fpst produkált,ha a talajt nézte akkor 30at..
Ha ez a játék is kurvaszarul lesz optimizálva,mint a mai gémek többsége és kb minimumon lesz majd csak hajlnadó normálisan elfutni,tökönszúrom magam.. -
#12997 az ilyeneknek semmi értelme, nemtom minek etetitek vele a népet :D
ezek kb olyan szintűek, mint a sebességmérő rendszerek -
Hellsing47 #12996 akkor már inkább itt -
#12995 igen!
"You have 512MB" ,még jó hogy 768
"You have Intel Celeron (0.13u) 2800MHz" ,még jó hogy Pentium, és 2.4Ghz
na mind1 -
Newfronter #12994 Nem jó a teszt, nem lát dolgokat és hibás. Ennyit erről. -
#12993 Gépigényt itt lehet megnézni -
#12992 Most néztem egy videót és abban elszalad egy ellenséges katona akit ép lő a stalkerünk. -
#12991 Mivel meg nem jelent meg ezert nem jatszott vele senki, tehat fogalmunk sincs. -
#12990 elnézést, reggel nehezen forog még az agyam! :) -
#12989 Tényleg olyan fejlett a gyáték M.I.-je ahogy beszélik?
Hogy az ellenfeled, aki épp arra készül hogy leabálja a fejed, egy hirtelen ötlettől vezérelve (taktikai okokból persze) sarkon fordul és elszelel?
Majd 5 perccel később egy vegyesboltban találod meg, amint zabálja a Danoninót? -
Crazy Mate #12988 Van tps nézet is,de azért nem ennyire szerepjáték. -
#12987 Amcsi? Loooolll. Amcsik lo*art sem tudnak tesztelni. Eddig akarhany consumer reportot meg barmilyen online osszehasonlitast neztem szetrohogtem magam. -
#12986 akkor fps nézet rpg-s fejlődés nekem jobbkevlármellényemvanésnemfograjtamamutánsköpés style lesz ugye? -
Crazy Mate #12985 RPG elemek is vannak benne. -
#12984 Öhh ez ugye tisztrán fps lesz mert mintha vhol az olvastam volna h fps/rpg lesz