S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Figyelem ha valaki nemigy nyilatkozik errõl a játékról 4 kedves Stalker fan nekiesik, mer nem úgy gondolja mint õk 😊)))))))))))9
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De legalább negatív vélemény is van róluk :d
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
pl. multi béta...hát én csak annit tudok rá mondani ohgy kurvajó
ha ez neked semmi,akkor legyen,ez tényleg a tebajod 😄
Honnan tudnám hogy szar amikor nem is láttam belõle semmit pár morzsától eltekintve, honnan tudnám hogy isten emikor nemláttam belõle SEMMIT, csak azt tudom hogy remélem jólesz, de egyenlõre se elõre se hátra csak nemtúl rózsás pletykák keringenek róla... ha neketek ebbõl az jön le hogy utálom gyûlölöm akkor jöjjön nem az én bajom.
Mindenesetre saját magamat tudnám felhozni példaként = ha vmirõl TUDOM,hogy szar,akkor nem írok bele,nem megyek be fikázni,csak azért mert unom magam ezen a teves munkahelyen,és el akarom ütni az idõt...
De TE tudod.
Könyörgöm, ezerrel kilógsz a topic messiás-váró alaphangulatából, a fanok TUDJÁK hogy jó gém lesz és TUDJÁK hogy hamarosan ki fog jönni.
Ja és leszarom a vészmadárkodó cikkeket, hazudnak mind! 😛
/Gumi? életemben nemirtam oda hszt azér odáig nem süllyedek le.../
Picit "fura" vagy mostanában <#idiota>#idiota>
Mingyá kapsz is mégegy tápigot a gumiban 😛
mondjuk gondoltam hogy ezekre már nemtudsz mit okoskodni .asd.d
(én szóltam, kisfijúk)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
gameszaron alá is vannak támasztva a cikkek nem úgy mit a te üres fecsegésed
A tegnapi állítólagos S.T.A.L.K.E.R.-problémák szerencsére és várhatóan alaplatalan pletykának bizonyultak. A Gameguru Mania utána járt a dolgoknak.
A C&VG cikkébõl világosan kiderül, hogy az egészet a netes közösségek találták ki. Maga a GSC PR menedzsere, Oleg V. Yavorsky cáfolta meg azokat a híreszteléseket, melyek szerint a játékfejelsztés problémákba ütközött volna. Biztosított mindenkit arról, hogy a munkálatok zavartalanul zajlanak.
Oleg nyilatkozatából továbbá kiderül még az is, mindösze létszám-átcsoportosításról, illetve -leépítésrõl van szó. A Heroes of Annihilated Empires címet viselõ, ugyancsak a GSC fejlesztése alatt álló játék gárdájához áthelyeztek a 40 alkalmazottból kettõt a grafikai részlegre, mert öt korábbi munkatárstól megváltak. Az áthelyezést azzal indokolták a vezetõk, hogy a S.T.A.L.K.E.R. grafikai munkálatai majdnem elkészültek már, így tehát nagyobb szükség van a HoAE projektnél a grafikusokra.
A GSC ezt követõen egy hivatalos sajtóközleményt is megjelentetett. Ebben elmagyarázzák, hogy a játék nagyon közel van a béta fázishoz, a munkálatokat pedig a kiadóval nagyon szoros együttmûködésben végzik. Ezt követõen újra megerõsítették, hogy a grafikus munkákra szakosodott 40 alkalmazott közül ötöt elküldtek, a maradékból pedig kettõt áthelyeztek a HoAE részleghez. A vezetõk, a programozók, a tesztelõk és bármilyen más munkakörben dolgozók közül senkitõl nem váltak meg a projekt eleje óta. Továbbá elmondták, hogy az interneten megtalálható bárminemû GSC technológiai tartalom (X-Ray engine, és S.T.A.L.K.E.R. 2 engine) használata teljesen illegális, mivel a fejlesztõcég nem adott engedélyt azok terjesztésére, s jelenleg nem is árusítja azokat. Az esetlegesen megszerzett különbözõ anyagok egyáltalán nem demonstrálják a végleges játékban található tartalmakat. A technológiákat egyébként azért nem kívánják egyelõre vásárlásra felkínálni, mert nem akarják ezzel is lassítani a játék megjelenését. A fejlesztõcégek által felkínált fejlesztõi csomagok ugyanis nem csak az eszközöket, hanem általában a fejlesztõi támogatást is tartalmazzák.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mert eléggé nagy hülyeség a mondat
csak kurva zavaró hogy itt mondod a magadét mindig,és ez nem csak engem,hanem mindekit zavar
jameg mondhatnám azt is hogy állandoan flémet akarsz kelteni ezekkel a kommentekkel....te is joltudod hogy flém keltésér mi jár :SAD:AS:
a best mondat, itt irtad le magad picit 😊
nekem meg nemtetszik hogy istenited a láthatatlan semmit ugyan ott vagyunk... nemkell rám reagálni és kész ha zavar, mer engem hogy te mit hiszel öszintén szolva hidegen nagy...
Pont többet látni,mint a legtöbb gémbõl.
van kb 1 milló kép,100 videó,egy alfa,megy egy multi béta.
Mit akarsz még ? :I
ez csöppet már unalmas...
ha meg nemhiszel a játékba,vagy a megjelenésébe,akkor szépen felejtsd el a játékot is,meg a topikot :|
SZTÓKÖR FOREVÁ <#eplus2>#eplus2>