S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icewolf
Innentõl fogva nem szólok hozzá ehhez az örök kérdéshez!!! Aki a DOOM 3-at fikázza , annak valami nagyon nincs rendben... vagy csak egyszerûen nem szereti az igényes játékokat... ENNYI kérem... ez az én véleményem

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Halfer
láttam már és nem hidaltam le <#mf2><#mf2><#mf2>

Glpetyus
Már láttam 😛
Nekem ez már semmi extrát nem mutat :/
Szép + jó,és persze hogy nyomni fogom,de... :/

Istencsászár
Gene Troopers jó lenne csakhát ratyi konzol ivadék... kb én is 10 percig birtam😊) de voltak benne jó 5letek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

_Atti_
A doom3 engine valóban jó..ID csinálta elvégre.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

mila69en
"én nemvettem észre nagy különbséget doom3 + kieg, quake4 közt csak mind1ik kicsit szebb..."---> ez igaz tényleg nem sok a külömbség<#idiota>

még jó hogy neked 5* el lehetne adni ugyanazt<#idiota>

pont az ilyenek miatt nem csinálna a játék fejlesztõk sz*rtsem.... minek eladjuk ugyanazt mégegyszer más köntösben....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
hát ne mennyünk bele erre irok mer kérdeztél: Doom1, Doom2, Doom3 mi a különbség? semmi! ja csak annyi hogy doom3 egyik legszebb gém ma is.. jujj doom fan vagyok tényleg, de én nemvértam csodát, nemvártam gondolkodós rpg elemes szözsmötõls részeket a doom3ban azt vártam amit az 1,2-vel átéltem.. félelem, sötét, alienek stb... ( persze doom1,2-tõl már nem félek de mikor nagyon rég talán elsõ gémek közt játszottam vele elsõ számítógépemen akkor még tudtam tõle félni.. )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

icewolf
Prey 10 perces játékrészlet: 10 PERC PREY MÚVI!!! LEHIDALSZ!!!

Glpetyus
ehhh...szinte ugyanazt írtuk 😊

Glpetyus
Azigen 😄D

Glpetyus
reméljük

Glpetyus
Nemtudom,....engem a nemrég megjelent Gene Troopers-re emlékeztet.
Szinte mindent szeretek ami FPS,de ezt nem bírtam csak 10 percig.
(pedig volt benne pár jó 5let)

Egyébként sztem ezt azokkal nem nagyon érdemes összehasonlitani,mert azok "csak" sima hagyományos FPS-ek (csõ-ellenfél-legyak-stb.),ami persze tök jó,csak épp azon kívûl hogy van benne 2322 féle látásmód,meg 56 féle idõlassítás,semmi újat nem tud.
(ez persze nem baj,hisz mint mondtam,én az FPS-eket nagyon birom,de ugyebár ez egy fps-rpg lesz,ha igaz)

Halfer
nos szvsz a stalkernek egyedi hangulata, és egyedi világot mutat be.
a prey-nek már nem vagyok híve ... egy újabb jõvõbeli úrlényes esztelen lövöldözés. mint a doom3-ban is. volt sztori? ami volt az is milyen már? mentél és lõttél. prey hasonló kategória. biztos lesznek benne újítások, egy két egyedi 5let, de a doom3 kiegészítõ is már csak lopni tudott (lásd: gravity gun)

Istencsászár
én nemvettem észre nagy különbséget doom3 + kieg, quake4 közt csak mind1ik kicsit szebb...

Istencsászár
van jó példa erre is : Morrowind vagy Oblivion egyik sem a grafikai szerénységérõl híres😊

mila69en
hát pedig nem ártana már lecsrélni azta régi enginét mert minél tovább gyúrják és gyúrják annál nagyobb lesz a gépigénye😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
ez kb olyan... nem is tudom kivolt az de it az sg-en vitatkozott velem valaki, hogy a gta san milyen ronda... mert nézzem csak meg a HL2-t<#idiota>

Istencsászár
háát dx9et ráhuzva ezse fog suhanni maxon annyira a gyengébb gépeken, doom engine egy nagyon jól skálázható motor remélem ezis olyan lesz

Istencsászár
prey egyedi gém lesz egyedi világgal páratlan grafikával és sok gémpléj ujdonsággal.. és hogy honnét tudom vagyis remélem? mer van belõle 1 pár szaftos videjó... persze ettõl függetlenül lehet rossz is de amit eddig mutattak belõle az cool már aki nem szériából fikázza a doom enginét és a doom3at..

Glpetyus

Egyébként nemigaz hogy nem lehet felfogni,hogy egy ilyen játékban,ahol szinte azt csinálsz,amit akarsz,+oda mész ahova akarsz,talán nem is lehet olyan grafikája mint egy CSÕben játszódó gémnek (Q4,D3,Prey (ami egy jó nagy baromságnak néz ki),stb)....
Illetve lehet,csak akkor meg sírás van,hogy akad.

Glpetyus
Prey mit mutatott meg ?
Új Quake epizóDOK ?

Ennyi erõvel ezeket sem láttuk még a Q4-en kívûl :p

Glpetyus
Igazad van.

icewolf
Szerintem nincs igazad... vagy a grafkártyádban avan a hiba 😄 a Doom 3 pedig igen is korszakalkotó volt!!! A grafikus motorja még ma is az egyik legfejletteb... És hogy mit lehet kihozni belõlle? A Prey és az új Quake epizódok már megmutatták... ja mellesleg a S.t.a.l.k.e.r. -ben pont a modellek a legszerencsétlenebbek... ahogy kinéznek? de fagyverek is inkább tunnek 2d-s animált Sprite-nak, mintsem 3d alakzatnak.

Istencsászár
sértegettelek valaha is? na ne menj már át bunkó tapló stílusba...

Halfer
jajj elolvastam....:$$$$$

Halfer
2002-es alpha? az hányas verzió?

Glpetyus
Te meg csak simán egy kis pöcs vagy.

mila69en
sztem az 1154-nek felesleges mert az egy 2002-s alfa bár még most is megállja a helyét😊

mila69en
hát általában singliben szebbek a játékok mint multiban.. vagy ezt nem tuttad?😄DD nézd csak meg a farcry-t singliben full grafon és nézd meg multiban is full grafon😊)

amúgy meg a gyúm3 az minden csak nem grafika szépek azok a kocka kezü emberek😄 meg a szörnyek is elég szögletesek ja nem beszélve arrol mi történik ha felkapcsolom gyúm3-ba a zseblámpát😄DD

Halfer
ess neki a 1154-es és 2215-ös verziónak és csak asztán beszélj ...

Halfer
khmm... bocs! az alpha-ban és a beta-ban is dx9-es effectek vannak. nézzél benne a napba és meglátod <#mf2>

Halfer
én sokkal többre becsülöm és szerintem jobb is a stalker BETA a doom 3 TELJES VERZIÓJÁNÁL is. és amit meg még kihoznak belõle, mire a stalker lesz teljes ... <#vigyor2> na meg ha már a hangulatról is esett szó. nem tudom miért a doom 3-at hoztad fel, mivel a stalker hangulata úgy üti a doom3 szürke, egyhangú világát, mint a huzat!! <#mf2>

Istencsászár
vigyázz most neked esnek ( az alfa béta nem dx9es vagyis annál sokkal szebb lesz )

icewolf
Miért? Singleben jobbb lessz? Ne haragudj.. Ne haragudjon senki.. !! De a S.t.a.l.k.e.r. grafikailag piszkosul le van maradva.. még a másfél éves Doom 3-hoz képest is. és ez sajnos tény 😞

mila69en
jah😄D te röhögsz rajtunk egyedûl... de itt kb már 6-7-en röhögnek rajtad... melyik a jobb arány?<#mf2>

Istencsászár
az LOL-ok vagytok😊))

Glpetyus
LOL

mila69en
loál gyum3... ne röhögtess már gyum3 alfát akarod a stalker bétához hasonlítgatni... láttad eggyáltalán a stalker multi betat? este villámlás közben😄D

szerk: szvsz nem hogy gyum3 alfa de úgy alapjában az teljes is a wc-be való még a pain killer is üti a gyumot

Istencsászár
Sasold meg a Doom3 alfát hasonlítsúk össze😊

mila69en
"szvsz a stalker beta igenis egy olyan grafikát képvisel amit még beta-ként sem ér el sok mai "nagy" játék!"---> jaja én mikor elõször megláttam... hogy is mondjam aza hangulat amit áraszt magábolt...hát... és ez csak a multi része

Halfer
"béta alfa szaroktól csak a kedvem ment el tõle"
szvsz a stalker beta igenis egy olyan grafikát képvisel amit még beta-ként sem ér el sok mai "nagy" játék!
ha meg nem érdekel a játék akkor hagyd meg a topikot a "FANOKNAK" hisz nekik itt a helyük. nyiss egy topikot "játékellenes klub" néven. csá!

erx13
hát szerintem az állandó jötejedéssel csak egyre aacsonyabb szintre sûlyedtek
amugy meg tudtommal egy topik és mindenki megmondhatja a saját véleményét
amugy Totti tényleg flémel, de ha nem lene emiatt anyit baszogatva akkor lehet csitulna a dolog....
amugy én a mondó vagyok hogy:
S.T.A.L.K.E.R. will RULE

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

mila69en
"amit mondanak azmeg nem különösen érvadó számomra,"--->már megint meghazuttlod saját magad😄DD

"mer nemvagyok fanatikus ? mondtam ebbõl már rég kinõttem"---> mibõl nõttél ki?.... te vagy a stalker anti kommandó<#hehe>

mila69en
ehhh.... azért a konzolosok gumijában elég aktív vagy.... nem?

Glpetyus

Istencsászár
miben? mer nemvagyok fanatikus ? mondtam ebbõl már rég kinõttem amit látok kiprobálok annak hiszek, amit mondanak azmeg nem különösen érvadó számomra, de szerintem te is igyvagy vele csak most neked jó kötekedni😊

Glpetyus
Nem látszik.

Istencsászár
kicsit több ( 20 ) nade ez nem ide tartozik..

JackDaniels
Tucc te ha akarsz.😄DDDDDDDDDDDDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

báttyó02
én kérek elnézést
eléggé azjön le hogy stalker ellenes vagy .d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -