S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
<#idiota><#ticking>

Istencsászár
reklámoz nem csak ebben a topikban...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Halfer
há lajcsi te mit keresöl itt? no meg mit akarsz azzal a linkkel?

Istencsászár
mivan kisöcsi ez nem aprohirdetés ( kapod a bannt minjá )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
11e-tõl 15e-ig bezárólag bármennyi lehet + ha lesz valami extra kiadás is akkor mégtöbb mondjuk 20-24 körül az ára pedig pár hónap elteltével lemegy 9 ezer környékére VAGY NEM

mila69en
gõzõm sincs nem vagyok törzs vásárló sehol<#ravasz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
háá most látom enyém volt nagy tekk^^

pszzzzt csak halkan ez nem a gumi<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Halfer
mennyi lesz, 15-20k? <#vigyor3> viccet félretéve megjelenés után mikor lesz 10 alatt? nem nagyon tudom mikorra esnek az árak ...

mila69en
multi miatt mindnképp megveszem-😊

Halfer
EEEEEZ AAAAAZ! lassan beteljesedik a jóslat és a kezünkbe foghatjuk a STALKER-t!
<#worship><#worship><#worship><#worship>
amúgy itt ki fogja megvenni? bevallom nem vagyok vmi jogtiszta vásárló, de a STALKER-re tuti félreteszek. mondjuk lesz majd rajta egy jó kis starforce is, akkor mégjobban érdemes. na meg az eredeti multi serverek <#vigyor3>

mila69en
jáááj lol ezt muszáj kommentálnom😄DD úgy el kapott a röhögés... most böngésztem a netet igazándiból olyan témákat aminek semmi köze a stalkerhoz de még az S-betü is ritka volt az oldalak között😄D egyszercsak eszemben jutott az eggyik itteni HSZ nem tom hogyan meg miért elkezte piszkalni a csõrõm<#idiota> najó mondom megnézem idejöttem az majdnem leestem a székrõl úgy elkapott a röhögés<#idiota><#nyes><#nyes>

#7754-_ATTI_ hsz-e

"tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?😄"

loool ez nekem most esett le... akik el jöttek a csapatból...
jópár óra eltelt és egyszercsak eszembe jutott<#idiota>hm...relytély

/jóvan mila látom azért képben vagy te is... nesze itt egy csoki azt menj inkább aludni<#idiota>

mila69en
na már az IGN-en is fõcim a stalker... itt valim készülõben van<#nyes>

Glpetyus
😄DD

97 üzenet
semmi új hír
doomprey fasságok np
nemvagyokideges nemkezdekanyázni 😊

lótuszvirág a csobogó patakban...
ommmmmm
nyugodt vagyok :😊

bertino
97 uj üzenet délután óta 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Glpetyus
Pontosan.

mila69en
én félre raktam aztha lesz pecs ami játszhatóvá teszi akkor elõszedem😊

ilyen fejlesztések kellenének nem tom miért nem próbálkoznak hagyhatnák már ezta a kitaposott ösvényt és bejárhatnák az új területeket...

biztos vagyok benne, hogy pont ezért késik enyit a stalker... nem akarnak belebukni.. nem is baj inkább késsen és üssön minthogy jöjjön azt egy félkész béta legyen😊

Glpetyus
<#guluszem1>

Glpetyus
Jaj,az nekem is nagyon tetszett,dehát szinte játszhatatlan volt :c

Istencsászár
mint mindenre... csak a fejlesztésekbe ne szóljnak bele akkor semmi gond nemlesz!

Glpetyus
<#banplz><#banplz>

mila69en
már ugyis tok off az egéasz topik ez már elfér sztem😄DD

amúgy még kicsit off😄D crysis grafja tuti ütnifog de valahogy mégsem várok túl sokat tõle mert rátette a m*csk*s kezét aza pénz hajhász EA

mila69en
minden adott volt a sikerhez csak nem az atarinak kellet volna rátennie a kezét😞 azóta is várom a peccset de úgy látszik hiába😞

Halfer
GameKapocs Crysis
bocs ezt muszáj belinkelnem!!

Halfer
<#awink>

mila69en
hát teljesen pozitív lenne ha nem lenne olyan búgós f*s gyönyörû környezet rpg elemek fps-ben nem a szokásos megyek azt lõvök ok pálya vége jöhet köv pálya stb... de sajna egy bétának talán elmegy

Halfer
a Crysis-rõl is dicshimnuszokat zengenek. na még arra vagyok kiváncsi <#vigyor3> de azzal is várhatok mivel dx10-re készül. na az lesz a grafika <#hehe>

mila69en
tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?😄--> errõl még nem halottam😄

persze a crytek is csak addig lehet ász amíg kinem jön a stalker<#vigyor1>

Halfer
btw, boiling point, neked mi a véleményed?

Halfer
na ez már szép kis stalker off topik lett <#nyes>

mila69en
sajna ez van az egész fps dömping dög unalom😞 ezért is várom a stalkert mint a messiást mert ez lesz a megváltó😄D lehetett vólna a boiling point is egy darabig de sajna az atari adta ki😞

_Atti_
tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

báttyó02
baszki mekkora flém<#wow2><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
na enige flém😄DD<#idiota>

sztem a crytek az ász<#nyes>

Glpetyus
<#idiota>

erx13
lehet nem tom, már nem játszok vele mert meguntam hardon vittem egy ideig teccett hogy ojan aranyosan elbujkálnak az ellenfelek meg bekeritenek meg ijenek, de aztán már unalmas lett a megyek elõre keresem az élet, és az idõlassitás nagyobbitokat meg gyilok gyilok gyilok

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Glpetyus
<#idiota>
Talán a pixel dubling (vagy mi) volt BEkapcsolva ? 😄

Glpetyus
:o
Na ezért jó,hogy nem csak egy fajta játékot csinálnak 😄

Istencsászár
azt hogy milyen motor van alatta a játék határozza meg, hogy mit képzelnek el a fejlesztõk és ebbe javarészt olyan dolgok lesznek amiket más motor nemtudna kielégíteni.. ugyan ugy ahogy pl a doomnál ( sötétség, fény-árnyák hatások.. )

erx13
FEAR? hát nem tudom én azt ugy toltam, hogy a gép highon a grafkártya meg customra(benne java highra állitva) de nekem kockás volt a kép<#szomoru1> de nem tom miért pedig amiket láttam képeket meg játékokat azokon tök jool nézett ki

_Atti_
pedig nem sok unalmasabb játékot láttam még..talán a doom is változatosabb volt😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

erx13
hát én eléggé remélem hogy nem lesz nagy gépigénye a stlakernak, mert tudtommal saját enginet irnak és ahogy mondjátok nem "gyúrják" a jol megirt motorokat amik a sokszoros gyúrás után szinte a használhatatlanság szintjére csökkennek

Glpetyus
nemtudom,nem láttam semmit :p

mila69en
én?!<#rolleyes>

icewolf
Kinek nem inge... nem hiszem hogy megneveztem volna akárkit is.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

mila69en
nem néztem be semmit tudom hogy mirõl volt szó csak rákontráztam😛

Glpetyus

Egyébként hamár flém + off,...akkor nálam meg a Fear idáig az 2005-ös év (és szvsz a 6-os is) gémje 😛

Glpetyus
Ki fikázta a doom-ot ? <#falbav>
Én csípem,...nagyon is :p

Istencsászár
😊 benézted, a grafika enginérõl volt szó és azon belül a sebességrõl, mivel mind fps nagy különbség jóhogy nincs köztük csak 1ik doom feeling másik meg quake feeling