34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Olcsóvér
    a torrenten már megtaláltam
  • dante3
    Én 1200-al szeretném szedni!
    Nagyon kiváncsi vagyok mikor kerül fel először netre a cuccos.
  • Sadun Tryst
    de a képen szerintem az eredeti dvd van :)
    meg azért az mégicsak jobb érzés h eredeti és nem másolt...

Code92:
    hát jah, első napokban tuti torrenten is max 40-60k-val lehet majd tölteni, hiába a 70k seed... de szerintem még ez is jó sebesség lesz, mert 2 nap alatt is így lejön a játék. de ne legyen igazam és menjen sokkal többel a torrent :) (400-500k már kielégítő lenne xD)
  • kirol
    Szerintem sec-pec tudsz egy ilyen lemezt nyomtatni te is.
  • drop
    bárcsak az én kezembe lenne
  • Code92
    húú sztem én ezt is félreteszem nyárra:) mint az infernal-t most h. kezdek egyre jobb lenni hl2 dm ben.....na meg h. torrentről egyszerrre jó sokan fogják szedni és 10 giga az életbe nem jön le a warez ftp vel meg ugyanaz lkesz mint az nfs carbonnál....h. befagynak.....:D de reméljük a legjobbakat.......főleg h. az x700az radeonomon el futkorászok majd mediumon 1580x876-on(vagy mennyin.....:D)
  • DJ Skyline
    holnap után reggel fél 8-kor! honnan tudjuk?
  • Sadun Tryst
    én azt olvastam h a játék kb 10gb szabad helyet kér a telepítéshez... szal 1 kevés helyre mindenképpen szükség lesz még ha nem is dupladvd nagyságú lesz a telepítő.
  • csoola
    elég hosszu lesz szte, gondolj bele, nagy terep, sok "quest", az egész világa sztem van annyira komplex h minimum egy gta játékidejét tudja produkálni... amugy most olvasom a gs-t, 93%-osra érétékelték, ami elég jo, de még épphogy hazaértem ugyhogy még nem álltam neki a cikket olvasni (csak a hardverigénybe fogtam bele:P)
  • DanRyu
    Naghyon megindúlt a forum.
  • The Protector
    hy.Srácok.Mikor jön ki a warez?Mert látom ti már nagyon be vagytok zsongva.Én is.
  • buldozer99
    mind1 hány giga éjjelre berakom mire felkeltem már telepítem:D
  • grebber
    Most legyek szemét tolják csak nyugodtan mimeg ingyen leszedjük már aki a keservesen összerakott game-üket!
  • Newfronter
    Blu-Ray lesz. :D
  • Mr_no_NaMe
    de legyen!!!
  • Hellsing47
    csak ne legyen majd 7-8 giga amikor kijön :D
  • Voltan
    Őszintén remélem, hogy még ők sem tudták végigtolni. Azért ettől a műtől nem 10-12 órás játékidőt várok...
  • Newfronter
    És őket már marhára nem is érdekli... :D
  • bertino
    tudjátok ilyen helyzetben olyan szívesen lennék a játék tesztelője, vagy programozója...
    ők már 600x végigtolták az egészet, mi meg itt sóvárgunk :C
  • Varga10
  • Bokafix2
    Már alig várom hogy megvehessem a játékot. Asszem az első küldetés után adoptálok egy sugárfertőzött vak kutyit. Feltápolom radioaktív kakaóscsigával, azután a saját fajtája ellen uszítom... és a neve Csöpi lesz...
  • Varga10
    Nem jelenet meg de már kész van.
  • Hellsing47
    hát igen :DD
    ezt sajnos eddig is tudtuk :D
  • Voltan
    Ha belegondolok, ez egy teljesen felesleges post volt...
  • Voltan
    Felhívtam a CD Galaxist, a CE felől érdeklődtem. Egyelőre semmi konkrétum nincs. Lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem.
  • DJ Skyline
    nem, és nem!!!
  • crazyclone
    de skacok akkor most megjelent vagy sem???
    vagy bár demo vane???
  • DanRyu
    Majd feltörik 20.a után sztem. Én már kibírom a várakozást.
  • Serpa
    "feltörhetnék már"

nem kell elsietni, nem vágyok 20 "kiadásra"; proper, real proper, this.is.real.proper, stb ...
  • tep
    93%-ot kapott a GS-ban
    jókat írnak róla nagyon.....feltörhetnék már :)
  • Evogordon
    Nem csak előrendeléssel annyi?
  • grebber
    Nem fog felmenni az ára! De remélem mielőbb csökkeni fog és akkor lecsapok rá!
  • dienesoft
    én jövőhét végén szerintem már meg tudom venni a játékot. Szerintetek 9990ft marad az ára vagy 12-13-ért fogják árulni? Mert pcdome oldalán 9990 van írva.
  • koschwarz
  • rekettyes
    Egy milyen játéknál?Még mindig lehet , hogy szar lesz, hiszem ha látom
  • koschwarz
    gépigény a gs szerint: egy mai átlag gépen (P4 2,8 Ghz, 1 G mem, x800xt): magas felbontás mellett problémamentesen lehet játszani, de hdr kikapcs, árnyékok és textúrák illesztése nem lesz tökéletes. a képek szerint ráadásul nem is lesz csúnya.

gyengébb gépen is szépen fut, persze alacsony beállítások mellett.

a cikk alapján pedig teljesen hozza a várakozásokat, sőt még túl is tesz rajtuk
  • koschwarz
    hányás....warez...egy ilyen játéknál...broáf...má elő is rendeltem
  • Balinthun
    kösz a gs cikket! a játékot nem raknád fel rapidshare-re???
  • dienesoft
    jó ötlet ,hátha észre veszik azért, hogy ne hozzanak ide "jövőböl érkezett" release date-os verziokat
  • tpM
    Úgylátszik nem elég nagy a "Nincs warez verzió...még!" felirat :D