S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
bocs, a source motor beta-ját kapták meg!

Istencsászár
nem hiába bugos mivel az alatt is source motor van, de 1 nagyon jó játék!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Halfer
off: játszottál vele? nem tetszett? <#lookaround>

mila69en
vampire?😄DD na az tényleg búg parádé

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Halfer
nos, te neked volt akkor "4 órád" keresni a bugokat. én vagy 10x toltam végig a játékot és egy olyan bugot sem találtam ami esetleg idegesített volna a játékban. egy-két (és nem több) grafikai hiba talán. nem tudom a doom3-ba gondolom nem untad el magad, de akkor szánd rá magad egy kis hibakeresésre. vagy az "tökéletes"?
vegyük ide a Vampire the M. Bloodlines-t, na az bugbomba és számomra mégis egy állati nagy élmény volt! lám, abba sem zavart még az sem hogy a pohár az asztal felett van fél méterrel <#nyes>

mila69en
lol mondjál egy játékot ami búg mentes... csak 1-et...
na számomra az általad sztárolt gyúm3 meg kaki4 még csak a jó játék kategóriát sem ütötte meg igazándiból gyúm3-at végig toltam kaki4-et megnéztem és egybõl az jutott eszembe húúú vazzz ezt már láttam valahól.... uninstall

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
most mér fáj hogy nekem más a véleményem, nekem sem fáj neked miért nem tetszik a dúm3😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
fizika... leszarom elõtte jópár játékban láttam nem ujdonság, azon kivül hogy a 2 órás motorcsonakozás és 2 órás autókázás közben 10szer szétuntam a fejem azon a részen mer olyan hosszú és vontatott volt, volt idõm bugokat keresni és televan hemzseg tõle mindenütt aki kicsit jobban odafigylet a játékra és nem vakon ment elõre mind tudja 😊) egy jó játék de semi több számomra

Halfer
komolyan, te mi a f*szér nem maradsz csak a gyúm3 és a kvék4 topikban??? <#duhos2>

Halfer
ezzel teljesen egyetértek! életem egyik legnagyobb játék élménye volt a HALF LIFE 2 és a STALKER-tõl várom/vártam még ugyanezt. és a D3, Q4 tényleg semmi ezekhez képest, TÉNYLEG SEMMI! <#vigyor1>

Halfer
"Hl2 amit huztak toltak és egy befejeztlen bugparádé lett..." - na most akkor ugye nem kötelezõ válaszolnom mert akkor megsértõdnél <#gonosz3>

mila69en
HL2 búg parádé? mégis az eggyik legnagyobb FPS... és igencsak elbújhat a gyúm3 meg kaki4 melette😊 minden téren mind fizika mind grafika mind story... minden

mila69en
dehogyisnem a hivatalos oldalnak lehet hinni szerinted miért nem teszik ki ezeket a híreket mert még õk sem tudják hogy mi igaz és minem.... magyar gamer szájtok meg hallanak valamit aztán fõcim...lol

Istencsászár
ami körül nincs "baj" ott nincs pletyka lásd : dúm3 idõben kijött ahogy mondták de ellen példa is van Hl2 amit huztak toltak és egy befejeztlen bugparádé lett...

hidd el én nagyon várom ezt a játékot csak nemvagyok benne biztos már...

mila69en
te is folyamatosna hiszel a félre dumálásnak csak te a negatívnak én meg a pozotívnak😊
ha félre dumálás akkor az általad belinkelt cikk is félre dumálás volt mégis hittél neki és jöttél fikázni... akkor hogy is van ez? minek is kell hinni?

Istencsászár
ha kintlesz a csúszás akkor természetesen nem😊 de amig nincs kint addig igen😊

Halfer
de tényleg, ha a hivatalos oldalon kint lesz sajna annak sem lehet hinni. majd a PC Dome-ban, ahogy Totti mondja, rendelhetõ x Ft-ért <#nyes>

Istencsászár
ennek higgyünk, többi csak félredumálás : S.T.A.L.K.E.R - PC DVD - X Ft ha ez kintlesz elhisszük!

mila69en
pont a minap volt az IGN-en fõcim és pont errõl volt szó hogy a stalker nem jut a DNF sorsára.. béta fázisról volt szó meg arról, hogy hamarosan elkészül meg a minap feltreppent hirrõl is szó volt hogy kacsa... igazándiból az IGN-nek jobban hiszek mint ezeknek a gémkapocs és társainak<#rolleyes>

Fenrir
Az lesz a meglepõ ha meg fog 1x jelenni a játék...

Attól félek hogyha ki is hozzák egyszer akkor a nagy csalódás lesz annak ellenére hogy évekig milyen felhajtást csináltak neki.

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Az volt a kacsa, hogy "kész van"...
Sajnos egy újabb DNF szindrómával állunk szemben. :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A hivatalos oldalon abszolute semmi érdemi hír nincs. Mondjuk ott is ki volt már hírezve nem egy dátum, amibõl ugye eddig egy sem valósult meg. Csodálkozol, hogy már senki sincs meglepve a csúszáson... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr_no_NaMe
Lol de egy faszkalapok😄
Kész a játék azt csúsztatják még egy évig😄
Ez kész:S
mila69en
engem nem zavar ehhe.... sõt megnyugottam ha már ilyen hivatalos bejelentés történik...loool gémkapocs meg a többi gamer szájt rulz😄... az én saccom az olyan november december körüli hát most eza 2-3 hónap nem fog földhöz vágni<#eplus2>

ja és a remény ha meg utóljára😛

Istencsászár
legalább addig te tudsz még reménykedni😊)))

mila69en
hát ha már ilyen pontos megjelenési dátumot is mondanak szinte hónap-ra pontosank<#nyes>akkor kint kéne hogy legyen a hivatalos oldalon...vagy nem?😄

Halfer
ez az! gyõzz meg! 😛 én már mindennek bedõlök ami a STALKER-rel kapcsolatos :$
mondjuk hamarosan kint lesz sztem a hivatalos oldalon is ha igaz... ugye ugye? 😄DD

mila69en
<#wilting> grat elég meggyõzõ egy hír forrás loool
érdekes a hivatalos oldalakon semmi ilyesmi hír nincs vagy akkor ezek elõbb értesûlnek vagy akkor hogy is van ez?

Halfer
Halfer
na! erõt vettem magamon és rájöttem hogy kibírom én addig, sõt akár a játék nélkül is <#vigyor3> "szép volt, talán túlságosan is"
addig még lesznek fasza játékok, beérem azokkal, nyehehe <#wave>

Solid Snake
mila69en
lol egy újabb hír ami nincs megint csak alá támasztva semmivel puffff

Halfer
<#mf1>

Istencsászár
😊))))))))))))))) meglepõ-e?

Halfer
<#sir><#sir><#sir>
véleményem ott van a hír alatt ....

Halfer
FIGYELEM! FONTOS BEJELENTENIVALÓM VAN!

STALKER megjelenés!

Mr_no_NaMe
Hát ha a játék nemjön, akkor legalább vmi demócskát nyomassanak mán a népnek😊
mila69en
miluti bétát találsz tottenten meg régi alphát is😊

Halfer
történetét én le nem írom! de ha nagyon akarod akkor írok róla egy könyvet, csak neked <#nyes> keress rá képekre, megéri!
"És mikor jön már DEMO?😄" -> ez a kérdés nem értelmezhetõ <#idiota>

Mr_no_NaMe
Akó csak én vagyok vak😊
Amúgy igen várom bár nemsokat tudok róla csak annyit hogy rohadt nagy sugárzó terepen kell mászkálni.Mi a célja a játéknak?Jussunk ki élve arról helyrõl?
És mikor jön már DEMO?😄
Halfer
és ha te is várod, gyere ide gyakrabban. itt azért van elégszer szó róla, sõt még egy-két vitába is beszállhatsz <#hehe>

mila69en
"Szinte sehol sem beszélnek róla:S"--->vagy csak te nem tudsz róla... az nem ugyanaz😄

szinte mindenhól fõcím volt az elmúlt napokban hetekben😊

Mr_no_NaMe
Szinte sehol sem beszélnek róla:S
Halfer
nem "elfelejtõdött", esetleg te felejtetted el <#mf2>

báttyó02
visszakén olvasni :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mr_no_NaMe
Mikor jelenik meg?Van pontos dátum?Eléggé elfelejtõdött ez a játék, aminap jutott az eszembe hogy mivan már vele:o)
hispan2
Az új stalkervideót érdemes megnézni stalker hunon, szerintem elég sok éves már de eddig még nem láttam, a fizikát demonstrálja benne Oleg barátunk.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Halfer
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#mf2><#mf2><#mf2>

mila69en
kéééék a ceme aaaca cupa tetü<#idiota>

tesem énekelsz itt egy darabig<#mf2><#hehe>