S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Azt is elpofázták mán nem egyszer, hogy ez nem egy sima fps lesz!

\"Never say never!\" W Churchill

Halfer
igen, és szerintem megállja most a helyét a grafikája (más kérdés h 2007-ben) és mi van ha van elõtte egy-két játék ami sokkal többet mutat grafikailag?! õ is ott van az elsõk között, és nem ragadt le a Q1-nél <#idiota>

JackDaniels
<#eljen><#taps>Én mán nagyon.😊

mila69en
de nem mindegy hogy milyen FPS-rõl beszélün rengeteget számit az hogy bejárhatok X m2 teületet vagy csak megyek elõre azt lövök mint a hülye...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Glpetyus

Nem unjátok még ezt a grafikai faszságot ? :I

JackDaniels
Nem csak itt, de máshol mindenki a grafikától vár ilyen olyan csodát, vagy csalódást. A S.T.A.L.K.E.R. már a kezdettekor is a hangulatra épített, itt sztem sem a graf lesz az elsõ, hanem a történet és az ebbõl adódó hangulat. Ha ezt elbaxák, akkor hiába minden grafikai ficsõr! Viszont ha a történet, hangulat nagyon faxa lesz, amire van esély és a graf nem a legjobb, sztem egyáltalán nem lesz negatív dolog.

Van ilyen is, de az fps-ek tipikus élményjátékok, a legfontosabb hogy leessen az állad, a gfx-tõl, különben a Quake1-nél megállt volna a fejlõdés.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

mila69en
hát ekkora marhasággal egyet kéne értreni?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ehh, ez az enginde csere duma állandóan a Duke Forever féle sose megjelenõ játékok kimagyarázására szolgál, aminél ezt elõhozzák, annak viszlát.

mila69en
persze a multi bétát is láttam😊 bár láttam unreal3.0 demo gamát is ami nem gyõzõtt meg eggyáltaláni😊

Glpetyus
<#wilting><#zavart2>

Halfer
most itt minden arról szól hogy a legjobb grafikájú játékot adják ki??? az már szart sem ér hogy esetleg kurva hangulatos egy játék és élmény vele játszani??? a p*csába is! <#csodalk>

Istencsászár
mikori videót?😄 lehet addig lesz egy engine csere alatta...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Halfer
te milyen géppel toltad? <#idiota>
"a texturák a hl1el vetekednek" -> ajánlom hogy fejleszd a gépedet és meglátod hogy hülyeséget mondtál

Istencsászár
nemértesz 1et?😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Képeket azért láttál mer a Stalkerbõl, nem? Kb. Far Cry szint. Az UE 3.0-ról is volt bemutató video, az egy jóval magasabb szint. Az ellen esélye nincs a Stalkernek, ezért kellett volna még elõtte kijönni vele.

mila69en
<#wow1><#idiota>

Istencsászár
hl2 technikája semmi másban nem rejlik csak az agyon shéderezésben, a texturák a hl1el vetekednek valamint az objectek szögletesek... nagyon jól ráhúzták a dx9 adta lehetõségeket amik ezeket eltakarják sok helye, de sok helye visznot nem... grafika szempontból semmi forradalmi nincs benne csak azt használja amit kell a dx9et! a hdr technologiával viszont egész pofásan néz ki...

Ut 2007 majd meglássuk ha kijön...

Halfer
a source motor elavult lesz, de még közelsem az. az ut2007 is a jövõ zenéje szóval még arról is korai beszélni. viszont én is belátom hogy a stalker nem lesz nagy durranás ha tényleg igaz a 2007-es megjelenés. de amikor megnézem a dx9-es videót, akkor azt mondom, hogy ha most jönne ki, iszonyú nagyot ütne!!! annak ellenére is, hogy tudjuk mire számíthatunk.

Fenrir
Csakhogy akkor nem volt olyan ütemû fejlõdés a technika terén mint most. Ma már lassan a HL2 technika is elavult lesz mert szerintem odaveri majd az ut2007 motorja is.

#7863: Én is pont ettõl félek, hogy kihozzák és nagy csalódás lesz hogy 5(?) év alatt ennyit sikerült csinálni.

A halál csupán a kezdet...

Halfer
megéri várni csak addig jöhetne egy új beta róla <#nyes>
no meg más faja kis gémek

Magnum PI
A dungeon keeperre és 4 évet kellett várni és megérte, nagyon megérte. Szerintem erre is megéri várni.

R.I.P.
mila69en
ez már jó pár napos hír😊

"Mire ez kijön, már el is avult."--->ezt honnana tudod? szvsz még senki sem láthatta az Xray enginet szal nemlehet tudni, hogy mire képes😊

"Mit tud ez felmutatni majd az Unreal3 engines gémek ellen? Semmit"---> ezt is honnan tudod?....én is találgatok....lehet, hogy direcx10-es lesz<#mf1> és sz*rrá ver mindent... meg a remek story adott mindenképp....

STALKER, Supreme Commander halasztás

Dixie Flatline, 00:05 - Játék: Biznisz - (33 komment)

A THQ december 31-ével végzõdõ pénzügyi negyedévet remek eredményekkel zárta, ugyanakkor két neves játékát is a jövõ évre halasztja. A többi kiadó teljesítményéhez képest kiemelkedõ 358 millió dollárbevételt hozó karácsonyi idõszakot az átlagjátékosokat megcélzó tömegfranchiseainak köszönheti. (Thx Replay!)
A negyedév során 1-1 milliós példányban fogyott a Bratz Rock Angelz, a The Incredibles: Rise of the Underminer és a SpongeBob SquarePants: Lights, Camera, Pants, míg a szombat esti konzolpartik elmaradhatatlan játéka, a WWE SmackDown! vs. RAW 2006 eladásai 2,5 millió példányt mutatnak.

A sok jó mellett sajnos kellemetlen halasztásokra is sor került. A Gas Powered Games által fejlesztett Total Annihiliation reinkarnáció, a Supreme Commander és a STALKER: Shadow of Chernobyl egyaránt jövõ év elsõ negyedére (2007. január-március) csúszott. A napokban felröppent, majd gyorsan megcáfolt GSC/STALKER körüli problémákra nem reagáltak a cég tisztségviselõi. (Hardwired)

Ez is egy Duke Forever... Mire ez kijön, már el is avult. Mit tud ez felmutatni majd az Unreal3 engines gémek ellen? Semmit. Pedig mekkora durranásnak igérkezett 1-2 éve...

Oké majd nézz vissza 2008-ban addig byez..

Csuhai G
Bejelentkezel és bal oldalon rámész, hogy beállítások. Ott beteszed a képed a Nick Kép-hez.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

buldozer99
Ha van egy logom nem tudod hogy kell berakni a buldozer99 felirat helyett?

Forca Barca

JackDaniels
Ilyet ne mondj, mert ezek megteszik.😊 A ruszkik a háborút is komolyan vették.😄DDD

buldozer99
Ezt ugy értettem hogy ja!

Forca Barca

buldozer99
Hát nem!

Forca Barca

mila69en
<#idiota><#nyes>
jha és akkor kezdhetik majd elõrõl fejleszteni a gamát<#alien>

buldozer99
Gyerekek!Mire a S.T.A.L.K.E.R. kijön talán egy ujabb Csernobili robbanás is lesz!

Forca Barca

grebber
Kiadási dátum ittmár cska akkor lesz biztos ha a boltok polcai figyel majd a game.

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Ez a STALKER egyre nagyobb LOL:/ Es meg a HL2-ot szidtak, ami feltunt a semmibol, es egy evet csuszott.
Blasta
2007.....na persze.... lesz ebbõl még 2008 is :-)))))))))))
(én szóltam) <#hehe>
MU-HÁÁÁÁ-HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-HHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

_Atti_
x-rayt 2000 óta fejesztik talán.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Halfer
jah, 2002-bõl vannak az elsõ hivatalos képek. wallpaper-ök sarkában is ott van a 2002...

grebber
Én úgytudom hogy 2002-óta.

Halfer
kérdés: nekem ki kell nyomni a zone alarm tûzfalat a beta mp-hez, mert különben nem tölti be a servereket. za-mal hiába fogadtatom el hogy csatlakozhasson a beta mp a netre, nem yo. picit unom ki-be kapcsolgatni. más megoldást nem tudtok, mi?

Seth
Ti mikor olvastatok,hallottatok elõször a Stalkerrõl?? Én még egy 2002 eleji guruban láttam elõször. Kiváncsi vagyok mióta fejlesztik ezt a szart

PSN ID.: Beegabor

_Atti_
jah, ok. Én ugy értettem azt hiszed hogy a gsc kacsája volt.

[NST]Cifu
Esetleg feltünhetne az is, hogy mire válaszoltam a #7817-ben, ha már ilyen bõven tudsz az én reakciómra hibásan reagálni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

_Atti_
Hûha...

This just in: Stalker delayed until 2003.

from gamespot.com

---QUOTATION---

In a recent interview with Oleg Yavorsky, Gamespot has recently learned of a radical development strategy recently concocted by GSC. Oleg and a few other partners have yet to pitch this radical move to THQ, but they are sure that THQ will go forward with it.

"Basically, what we're are planning to do here," said Yavorsky, "is delay the game until 2003. We plan this move on tried and true astronomical physics. It has been a theory for a long time that the universe was created in a big bang. This has been confirmed by the observation of a slight red shift in the spectrum of the surrounding stars, relative to our position in the universe. This event expelled matter and energy out from its centre, and now the universe is expanding. It is also a long standing theory that the universe will eventually lose its outward energy due to the gravitational attraction between all bodies in the universe. This will result in an inward drift, eventually leading to a 'Big Crunch'. Our plan is to scrap STALKER for now, and when the next universe is born, to try really hard next time."

No doubt this will mean a lot of dissappointed STALKER fans. A flaw in this plan is that it doesn't take into account the immediate future of GSC, the industry, or STALKER's would-be target audience. To this, Oleg replied, "We have planned for this as well. I can understand that the next universe, some trillion years in the future, would be a long time to wait. So, we have liquidated the remaining assets of GSC, and funnelled them into a fund to procure several hydrogen bombs. We are convinced that a bomb big enough to remove 10 - 20 % of the earth's mass would extinguish all life on the planet, and make a recovery by Gaia highly unlikely. With life on earth extinguished, the wait until the next universe will not seem so bad."

(C) Gamespot.com

grebber
Hát itt valami nagyra készülnek az már biztos,jó kis gamet gyúrnak nekünk össze.<#idiota>

_Atti_
nem mondták hogy kész van értsd már meg...már visszább is írtam egy hasonló hszedre ezt ha jóül emlékszem.

Félrehírezték itt-ott, azt ez van belõle. Hol láttad hiv. lapon hogy 'STALKER GONE GOLD'? Sehol szerintem.. Csak azt esetleg hogy 'Stalker entered Beta-phase' az meg nem kész..közel sem.

DNFtõl meg messze van még a helyzet..

icewolf
ja ne haragudjatok... pedig visszanéztem de nem találtam... SORRY

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

mila69en
de tetszett😊

Istencsászár

icewolf
Sajnos egy újjeb szomorú hír: /Forrás Gamestar Online/

S.T.A.L.K.E.R... csak 2007-ben...
<2006. február 04. @ 08:53 - ZeroCool>
A minap olvashattunk a THQ pénzügyi helyzetérõl, ám egy konferencia beszélgetésbõl sajnálatos módon fény derült arra, hogy a STALKER-t nem dobják piacra 2007-nél elõbb. Szerény véleményem szerint, ha ez igaz, akkor errõl kivételesen már nem a fejlesztõk tehetnek. Egészen egyszerûen arról van szó, hogy a kiadónak nincs semmi nagy ágyúja 2007-es üzleti évére, és mivel úgy fest, az idei évet már átevickelik némi nyereséggel, úgy gondolják jobb, ha a STALKER csak késõbb jön. Mondjunk részemrõl csak azért hangzik ez nagyon rosszul, már bármennyire is elkötelezett híve vagyok a STALKERnek, az idõ múlásával bizony nagyon elöregedhet a projekt. Ettõl én még mondjuk reménykedem, hogy sikerül egy nagyon jó játékkal játszanom, még akkor is, ha ne adj isten 2008-ban kapom a kezeim közé... Azért Oleg barátomat a GSC-tõl igyekszem kifaggatni hétfõn a kérdéses dátumról. Addigis kérek mindenkit mértékkel szidjuk akit lehet kommentekben!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com