S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Sajnos itt az SG-n már régebb óta divat ez...
Mit jajgatsz? Ha fáj valamid menj el orvoshoz.

kirol
Úgy látszik, most minden topikban ez a divat!

hykao
Gyerekek nem unalmas még a semmirõl szpemmelni?
Serpa
HL2 mennyit csúszott miután kilopták?

Halfer
na látom legnyugodtak a kedélyek. békében itt hagyom a terepet.

Én ugyan nem olvastam vissza az elmult nem tudom hány hozzászólást,csak átfutotam egy részét,de hogy sikerült a "megint késik 1 évet a STALKER"-tõl eljutni a "Doom3 Vs HL2"-ig? <#vigyor4>
Amugy szerintem mindkettõ jó is,meg szép is,ha a STALKER bármelyik szinvonalát is elérné,már nem panaszkodhatnánk szerintem.Csak én ezt már egyre kevésbé hiszem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mila69en
<#alien>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nekem nincs, én vámpír vagyok.
😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Ó jaj...

mila69en
mért neked miléyen az árnyékod egy lámpa fénynél?😊)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
ja nappal, de sötétbe milyen legyen? szürke?😊))))))))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
akkor csak neked csak most nézzük csak az árnyékokat

az árnyék kb így néz ki nem pedig ilyen feket nem átlátszó izé meg a soft shadowal is ocsmányabb stalkerban is ugyanilyen gyönyörû árnyákozás figyelhetõ meg😊

szerk: ez árnyék? miértnem látok át rajata notmálisan?...olyan mintha oda lenne vasalva😊)))

Megint elloptatok 10 percet az életembõl, míg végig olvastam a sok felesleges üzit. <#szomoru1>

Halfer
jah valóban, Istencsászár ezt nézd meg. itt mutatta meg a source motor mi rejlik benne! ez sokkal késõbb fog elavultnak számítani mint a sima hl2. és az aftermath-ban is ezt fogják mutatni, remélhetõleg

Istencsászár
ne a shéderezést mutogassad mer az kétségkívül gyönyörû pl a korlátot! vagy a fát és a leveleit! obejteket közelrõl!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Glpetyus
Egyébként már én is nevetségesnek tartom (már egy éve folyamatosan..),ezt az egészet.
Ha vmi más csapatnak lenne esze lenyúlni a sztorit,akár még elöbb ki is adhatnák...

Elõbb a Duke Forevert fogják kiadni. 😛

Halfer
ez van ... tudunk vmit tenni ellene? nem.

mila69en
és akkor nézzük meg ezt is

nincs nekem ilyen sz*rság a gépemen mintr a gyúm3 meg hasonló bénaságok😊

Istencsászár
akkor beszéljünk a stalkerrõl, faszér nemjön ki? megint hazudtak a szemünkbe!! sokadjára is!!

Glpetyus
Még nem,de nehéz visszatartani <#idiota>

Ez télleg vmi minimálgfx. 😊

Istencsászár
te nem is veszekszel😊)))))

Halfer
áh ez már totál off topik 😊 itt már minden szóba jött 😄

Istencsászár
olyat mutass amit a te gépeden csináltál max grafikán x800 szintû vgan..

Glpetyus

Faszt veszekszünk egy még ki sem adott szaron ? <#idiota>

Halfer
vagy esetleg hiába van jobb géped hagytad minimumon a grfikát <#nyes><#nyes><#nyes><#idiota>

Istencsászár
ok, akkor ird le mi a helyes és majd én eldöntöm hogy hülyeség e😊) / bakker itt mindenki Source motor fan? atya ég ennyi elvakult embert.. /

Glpetyus

ok,bye <#integet2>

mila69en
nézd csak meg ezt az egy ember?... textúrákról nem is beszélek....

Fenrir
"...a texturák a hl1el vetekednek valamint az objectek szögletesek..."

Azért ez egy kicsit erõs kifejezés...

A halál csupán a kezdet...

Ez is. <#mf2>

Halfer
akkor mondom, a szemüveg lesz a hiba!!

Halfer
amúgy amit írtál az is hülyeség <#vigyor3>

Istencsászár
jobbal mint a tied<#wave>

Ma még jónak számítana, de az UE 3.0 egy teljesen más szint.

Istencsászár
hol irtam ilyet? loal olvasd el még1szer!

Istencsászár
mint már írtam ha elindítasz egy játékot elõször a kép világa tárul eléd és ha ott megbukik akkor már régen rossz mivel hogy milyen a tartalma azt csak akkor fog kiderülni ha! játszottál vele jópár órát, de persze akik az igénytelen kinézetre buknak...

Fenrir
Azért ez nem hl1 szintû grafika...

A halál csupán a kezdet...

Glpetyus
hát akkor az elég szánalmas szvsz...

JackDaniels
Hát a windows az játéknak télleg fos. Nincs hangulat, meg a graf se a legjobb.😄DDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

Ehh, már a duplája is régen volt, de nekem is az a legfontosabb egy ilyen jellegû játéknál.

Halfer
szerinted most jelenleg gfx 0??? vegyél szemüveget. 2007-ben sem 0 lesz ...

Istencsászár
nézd csak meg! Hl2

Hát igen, ezt minden sima fps-nél el szokták pofázni. 😊 A windows telepítõben is vannak ilyen dumák. <#eplus2>

Halfer
S.T.A.L.K.E.R. hangulata a lényeg, grafikai kérdéseket ezennel lezárom *és összeér a két kezem*
lol <#idiota>

JackDaniels
Az én nevemben te ne nagyon nyilatkozz.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Glpetyus
14 alatt lehet,hogy az a legfontosabb.... :p

Naja, de 2006-ban akármilyen jó sztorija is lesz, ha gfx 0, akkor egy 100 ft-os aritát nem fogsz rápazarolni. 😄