34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • armageddon666
    tipp vagy info? :D sztem 6-10 giga. najó a 10 lehet hogy sok...
  • Dave0092
    4.5 giga lessz
  • Varga10
    Mennyit tippeltek KB hány GB lesz a letölthető verzió???Azt tudom hogy 10Gb kell a merevlemezen lenni.
  • DanRyu
    Nem lesz fent.
  • EmThor
    hát a német gamestar sokkal letisztultabb, mint a magyar és sokkal több az infó benne
    Én is igy vagyok. Vártam az Infernal-t is, de az meg sem közelíti a STALKER-hez füződő románcom :)
  • tonyo9
    Na most elmegyek maszekolni,szeretném ha estére fent lenne a stalker a neten.Remélem jó hirre jövök haza
  • LegionarR
    THX, jó volt olvasgatni. Bár ez inkább előzetes, mint leírás, de minden csepp infó kól esik a várakozás közben :)
    Rég vártam ennyire egy játékot..
  • AntiHero
    Nem tom volt e mán:D
    LEÍRÁS
  • serito
    Nem az árukkal van gond mert külföldön is ennyibe kerül, csak ott meg is tudják fizetni!! Ha belegondolsz egy komolyabb játék (pl STALKER) már 5-6 éve készül, isten tudja hány százezer dollárba került ez a fejlesztőknek és nem ajándékba szánják.
  • bertino
    annyiba az Xbox360 game-k kerülnek, még szép, hogy nem árulják annyiért
  • Hellsing47
    csodálkozol?
    még a 66-od rendü fos ,gagyikat is 5ezerérét árulják mikor még a 990FT is drága értük :-/
    (pl erre a The Mark)

azon csodálkozok hogy ez nem 16ezerbe kerül...
  • serito
    Mert a magyarok nem számítanak a játékpiacon senkinek!!!
    Nálunk a játékosok 10%-nak van csak eredeti játéka a többi meg csak warezol. (például én is)
  • dante3
    Miért mi megy a másik topikban?

Ilyenek?
  • DJ Skyline
    nem én vettem akkorára, ha meg az alsót nagyobbra veszem (de legyen hát kissebb kicsivel), akkor az meg már 2 soros lesz! ^.^
  • armageddon666
    bekukkantottam az offtopigba hát többet oda sem megyek :D ronda züllött emberek vannak ott xD

"Nincs warez verzió...még!" << ezt kisebbre kéne venni vagy az alatta levő szöveget is feltűnőbbé kéne tenni emrt azt már nem olvastam el :D pedig ottvan hogy warez másik topigban xD
  • ScarY MAN
    kb :D ... azert annyira nem veszes a dolog...meg mentheto :D xD
  • Hellsing47
    ezaz :D
    mért nem mi, magyarok kapjuk meg elsönek :D
  • DJ Skyline
    ebben a topikban antiwarez van! de ott az off topik, ott nem törölgetek! de itt nem akarok fröcsögést arról, hogy ki mit talált, szerintetek kamu-e, blablablabla! mert tegyük fel hagyom, 20-ből 15 erről a fröcsögésről szól, a maradék 5, ami fontos(abb) lenne, az meg eltűnik a vergődések között
  • AntiHero
    Nem nem. A nevem a helyén van! Csak az eszem raktam el valahova.
  • Voltan
    Kurva amcsik miért kapják meg előbb, amikor azt sem tudják, hol van Ukrajna?
  • armageddon666
    AntiHero elírtad a neved. nem AntiWarez akart lenni? de a 23. az eu megjelenés a 16 pedig az US ugye? különben nem kell parázni úgyis feltörik... egyszer :D
  • AntiHero
    Nem!
    Miért!? Mert itt nincs Warez nem is tudjuk miaz!
  • mac83
    skacok, elvileg órákon belül megjelenik a játék (16-án) külföldön, nem?
    akkor ha nincs rajta semmi extra védelem akár holnap fent is lehet neten a warez, nem?
  • Sadun Tryst
    off:
    pedig a stílusban azóta sem készült jobb. mai napig etalon a játék minden szempontból. :)

on:
    ha minden igaz akkor pár nap és itt van a teljes verzió, szóval már tényleg nem kell sokat várni és szvsz tök felesleges ezekkel az új mp szarokkal foglalkozni.
  • _Atti_
    hát tul sokat nem vágtak rajta az kiderült.
  • Lyan Kyj
    ha a mostani tartalommal 100-ast adnának sokan, akkor a nem csupaszított, beígért dolgokkal teli játékra mennyi lett volna? ...
  • DJ Skyline
    gyanús is volt nekem a #13266-ban belinkelt oldalon a 2007.02.28.-as dátum halmaz!
  • dienesoft
    nem tudnék addig fönnmaradni, míg ez lejön :D
  • shiftáj
    Angolul a link, ha jól fordította mégis beta
  • adios
    Ez így igaz!
  • DanRyu
    Jah ez már nem béta. LOL
  • Crazy Mate
    Ez így kurva lassú,majd leszedem torrentről,márha megéri leszedni,hiszen hamarosan itt a teljes:)
  • DanRyu
    Ez már hanyadik MP demo?
  • _Atti_
    szerintetek ez különbözik majd a bétától a nyilvánosságán kivül?
  • dante3
    Jah most nem kell,de amikor először próbálkoztam,akkor kérte a fnevet meg a jelszót! LOL
  • grebber
    Marha lassan jön 10k alatt :(
  • DJ Skyline
    íme! mondjuk nem tudom miért van szétdarabolva
  • DJ Skyline
    nem tudom mi a f*szért nem böki ki a látószerveket! :D
  • grebber
    Még véletlenül sem kell regelni nemtudom mit néztél!