34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Evogordon
    OK megvan thx
  • Evogordon
    Nekem a gyári jobban bejön :)
  • DJ Skyline
    kész!
  • BiG G
    Az csak a bétára vonatkozott a véglegesnek mindenféle másolgatás nélkül is "überbefosás" grafikája van ;-)) Persze ez szubjektív, én nem dobtam hátast tőle, de szépnek szép.
  • Evogordon
    Oké thx
  • DJ Skyline
    nekem még meg van, ha tudsz várni pár percet beteszem a FAQ-ba!
  • artschiatwork
    esetleg még a faq-ba beírhatnád, hogy aki DX8-ban akarja futtatni, állítsa át a graf-ot static lightning-ra, ez a kérdés is felmerült már ma jópárszor.
  • Evogordon
    HELP. Kűldje már el valaki az eredeti user.ltx file-t mert nagyon nem jön be ez a über befosás grafika!

[email protected] -ra kűldje. THX előre is

• BiG G
    Valaki végigjátszotta már? Nagyjából mennyit kell rászánni?
  • artschiatwork
    static lightning-ra állítod.
  • buldozer99
    hogyan kell dx8-ban indítani?
  • koschwarz
    izguljál b+
  • ZiP90
    Hali, lenne 1 kérdésem azoktól akik már jáccanak: pseudodogot hol lehet legtöbbet találni? mert kéne a farka 1ik küldihez, de akármerre meek sehol nem találok. Kb 1, másfél órája tolom, az én szintemen lévő terület nagy részét fel is fedeztem már, de nem naon találtam ilyen mutánst :(

Ja, lenne még1: Van ez a csávó, talán Nimble, de a pontos nevét nemtom, aki megkért h. hozzak el neki vmilyen új páncélt vagy ilyesmit. Én el is mentem érte, de közbe meg kellett őt ölni mer enemy lett és letámadta a campet. Akkor most mit csináljak ezzel a küldivel, mert neki kellett volna átadni? Gondolom most megtartom magamnak a cuccot, de a küldi örökre ott marad vagy mi?

(Ha ismerős a hsz, nem véletlen, máshova is beírtam, onnan copyztam ki, nem fogom még1x megfogalmazni :D LOL)
  • wesker24
    nekem már volt szerencsém kipróbálni a grafikai turbozást de sajnos nálam csak 10-15 FPS-el ment ugy látszik vennem kell hozzá még 1 giga memóriát !!!
  • GazVezir
    Érdekes lenne, ha ezen a konfigon nem szaladna.... :-)
  • GazCamp3r
    Sziasztok, nemsokára ki tudom próbálni a game-t, és szeretném megkérdezni, hog az én gépemen hogy fog futni, mert izgulok, hogy menjen...
    alant levan írva a gépem..

(köszi)
  • koschwarz
    a józsinak, a pistinek, a gabinak, a zolinak....remélem kielégítettem az információéhségedet
  • artschiatwork
    az a bibi, hogy mostanában ez a jellemző, és ez egyhamar nem fog változni, sőt...
  • artschiatwork
    ja, akkor "csak" hülyeséget kérdezett :)
  • rekettyes
    na ezt is felesleges volt beírni!
  • DJ Skyline
    frissült a FAQ, belekerült a grafikai turbózáshoz szükséges file, lehet menni és tesztelgetni! :)
  • 6600GT
    hy, vki DX8 nyomja? mert nekem ha feljebb veszem akkor mindig beleakad,de azt nem értem hogy a játékban felveszem maxra DX9-ben és ha újra belépek már k**ra akaddd!:( igy DX8-ban akadás mentesen megy,de elvége nem egy csúcs config!de kinek meggy maxon dx9-ben????
  • GazVezir
    Vista-n próbálta már valaki a játékot vagy opengl hiánya miatt meddő próbálkozás lenne?
  • AdaKiller
    egyetértek, és gondolom a sok kérdezőből sztem jó ha a 10%-a klikkel rá a faq-ra... külföldön is ez dívik???

inkább egyből behányja az okádékát, pár perc utánaolvasás helyett. játékindítás helyett sztem a faq végigolvasásával kellene indítani, aztán mehet a game... szerintem...
  • Me0w
    O nem kerdezett, hanem csitet kunyizott egy jatekhoz, ami epphogy kijott ;)
  • dante3
    ASUS P5W DH DELUXE,E6600,2*1giga 800mhz CORSAIR,HIS x1900GT,
  • buldozer99
    milyen géped van?:)
  • artschiatwork
    csak tudod a probléma többrétű:

- a delikvens hülyeséget kérdez...
    - marhára nem olvas vissza, holott nagy eséllyel már megválaszolták azt, amit kérdezett...
    - nem képes értelmezni a kérdésére kapott tök egyszerű választ (itt is volt már rá példa)...
    - a végén ő sértődik meg, hogy "nem repült a szájába a sültgalamb", azaz nem kapott a kérdésére azonnal(!) választ...

szóval ne nagyon csodálkozz, ha vki, aki mondjuk segíteni akar, már a töke tele van az egésszel, mert ugyanazt a kérdést teszik fel 932-edszerre...
  • dante3
    Készítettem pár képet!

• kovecses
    itt mindenki ilyen bunkó???

Nem értem m van veletek?

Azt hiszem magyar fórumozók tanulhatnának a külfödiektől!

A fórum azért van hogy egymásnak segitsünk az adott témában és nem azért hogy menőzzünk a gépünkkel meg hogy bunkózzunk azzal aki kérdez valalmit!

De ez már nem az első eset itt az sg fórumon, igy nem is vártam többet!

Azért kösz...
  • DJ Skyline
    jó, csak FAQ hegesztés, törölgetés nem megy egyszerre! :D pillanat
  • DJ Skyline
    igen, elég volt 3x feltenni a kérdést, aki majd tud válaszol!
  • artschiatwork
    szerintem lehetne moderálni a topikot, van pár felesleges hsz.
  • lalakov
    Aki már régebben játszik vele:)), fejlődik a karakter, pl. nagyobb súlyt bír el?
  • newc22
    ÖTLET? Ezt is orvosolja a lapozófájl?!?!? Az égbolt miért annyira gáz ha felnézek tök gyorsan!?!?!?! Belelógnak a tereptárgyak!!!!! ÉS a hang néha tökre búg erre valami megoldás nincs?!?!? És mennyit adtatok meg neki????
  • DJ Skyline
    volt bizony, és nem is kellett volna sokat lejjebb menned, #14505
  • AdaKiller
    baxki 6 postal van alattad, azért legalább egy fél oldalt vissza lehetne olvasni. faxom ...
  • DJ Skyline
    a megoldás ott van a kommented zárójeles részében! :)
  • AdaKiller
    te most a starforce-ra mint védelemre gondoltál, mert akkor lol

securom...
  • dtk1985
    Biztos volt maar de kb. mekkora helyet foglal a vinyon az instalalt stalker? THX a valaszt