34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#14591 besincsen kapcsolva:) -
#14590 1. FAQ / Tippek
2. álítólag minimum részhez a memóriád másfélszeresét, maximumnak meg a háromszorosát kell adni -
#14589 anomália^^ -
#14588 lol, nálad visszavett a grafikai tuning :))))) -
#14587 nem véletlenül gyűjtögetjük a fontosabb kérdéseket a F.A.Q. nevű ojjektumba' ! igaz onnan 1-et kéne még kattintani, meg másfelet görgetni, de nem mondhatja xy, hogy nincs benne a FAQ-ban! :)
de majd akkor bekopizom a FAQ-ba is nem sokára -
#14586 Sziasztok!
Az lenne a láma kérdésem,h 1,5 GB memoriával
mennyire állitsam a lapozófájlt???És melyik meghajton mennyire?
Csak az az érdekes h én pont ugy tudom h ha azt választom
h ne legyen lapozófájl akkor gyorsabb a gép?Szóval??
THX -
#14585 Érdekes,kipróbáltam én is a grafikai módot és kb. 10 fps-el megdobta az egészet.Az alap user.ltx-el 35-40 között volt most meg 45-50 között megy 1280x1024-be minden fullon.Ez a kép már a graf móddal készült
-
Balinthun #14584 valaki lenne szíves és elmondaná hogy hogyan és mennyivel kell a virtuális memória méretét növelni? -
GazCamp3r #14583 de paraszt vagy baeg...
inkább akkor ne írj ide, ha ilyen bunkón válaszolsz. Sztem elég illedelmesen kérdeztem meg, és fogalmam sincs a gépigényről... ennyi, de vhogy tényleg ilyen parasztok a magyar forumozók... tényleg tanulhatnátok a külföldiektől...
-
davos80 #14582 mé? -
#14581 Töröltek mindent! -
#14580 kitöröltem mindet! ^.^
nem, menjetek a második oldalra, majd vissza az elsőre, és jó lesz! -
#14579 lol eltűnt minden hsz :| -
#14578 egészségedre. -
neptum #14577 lenne két problémám az első hogy játék közbe azt írja a játéko hogy Bugtrap az kirak.
a a második meg az hogy megyek a játékba és ha az erdőbe megyek felnézek az égre akor ott is az erdőt látom ez mitől van (sajna képet nem tok berakni valamiért)és ez zavaro egy idő múlva . -
#14576 Uninstalláltam. -
rage at work #14575 Ez kb olyan szintű kérdés, mintha beírnád, hogy 2 milliót keresel havonta, s szerintünk az sok vagy kevés. -
#14574 készíted a magyarosítást? :) -
ati711 #14573 Hahó mindenkinek akinek már meg van azt kérem vegyen vel engem MSN-en a következő a címem: [email protected]
Köszönöm! -
#14572 szerintem valamelyik gamedata fileban! hogy melyikben azt nem tudom -
#14571 Hol találhatóak a játék angol nyelvi fájlai? -
Spirit #14570 Nálam érdekesen alakul a grafikája a játéknak.
1024, max, static light-al tökéletesen fut 60-200fps-el
ha a light-ot feljebb veszem az fps még jó, semmi gond nincs, de úgy beáll a játék,hogy még a töltés legelején felzabálja az 1gb ramot, és percekig ál a játék elején, és utána se sokkal jobb. Én még játékot nm láttam ennyire akadni memória miatt.
2 gépen próbáltam,mindkettő ugyanígy reagált
A64 2,5Ghz, 1gb ram, 6600 128mb
A64 X2 2,66ghz, 1gb ram, 2X7600GT SLI-ben
Mindkettőn játszhatatlan ha a static light-ot feljebb veszem.Megakad, fél perc múlva egyet mozdul, és megint...kb negyed óra után felgyorsul, és már csak percenként 5-10mp-et áll. Valaki talált már erre valami megoldást?Olyan,mintha rosszul lenne configolva a játék, és alapból 2gb ramra optimalizálná magát. -
ZiP90 #14569 fegyvereket meg ilyesmiket az első csávónak tucc eladni akivel találkoztál a játékban, kaját meg a campben lévő főnöknek -
#14568 -
#14567 Hangulatos a game nagyon.Épp probáltam minden irányból bemászni a vonatvagonban oldalról felölről mindehonnan sikertelenül. Azt amikor felmásztam a híd tetejére és lenéztem láttam ahogy 1 stalker küzd 2 mutáns vaddisznóval győztesen került ki a 2 álat majd jött még1 stalker shotival ő már elkente a 2 vadállat száját :D
-
#14566 senki nem tud erre a problémára megoldást? =/
#14557... -
c3124c #14565 hali, nem tudja vki, hogy melyik állatka dobja a prémet, ami a kereskedős embának kell? Thx -
newc22 #14564 Nekem úgyanez a problémám ha sikerült megoldanod dobj meg 1 privivel thnxxx!!! :D -
#14563 Nimble gonosz lett??? Micsinált? Rárontott a többiekre?
Amúgy odaver a játék keményen. Még csak három küldit csináltam meg, de nagyon tetszik. Még bűvészkedek a graf beállításokkal, mert végül is DX9-ben is elég jól megy nálam másfél rammal, de azért egy kis extra fps mindig elkél. -
#14562 Hát nálam ezzel a moddal minden fullon csak 10-15 FPS
Static Ligthningon 100-110 FPS
Object Dynamic Lightningon 25-30 FPS
Full Dynamic Lightningon pedig 10-15 FPS nálam
ezzel a grafikai moddal legalábbis nálam !!! -
#14561 Úristen deronda :D
[nem ironizál, mer tényleg rondának tartsa] -
#14560 omglál mennyivel lassabb így? sokkal vagy kurvasokkal? :D -
#14559 Az elején van a dagadt pasas a föld alatti bunkerben, ő nála lehet. Beszélj vele, és lesz egy TRADE gomb. -
#14558 Na itt van 2 kép a grafikai moddal minden fullon !!!
-
#14557 húha, itt meg gáz van :S
ilyent még anno az Area 51 csinált, emlékszem...
tehát az elején kimentem a természetbe, és össze-vissza mosódnak a távolban levő obejtumok...meg pl a felnézek, hullik le egy levél, akkor húzza maga után a levél a csíkot :DD
volt valakinek hasonló problémája? =/ Staticra lightingra van állítva a graf, objecten kimondhatatlanul akadt, de ott meg full sárga volt az ég, mikor kimentem...elég érdekes :D
mellesleg P SP2 alól vagyok...
vmi megoldás?
esetleg most még megpróbálok 1-2 drivert, háátha...nektem amúgy melyik van fennt? (Nvidia 6600-am van) -
#14556 Cuccokat ellehet adni valakinek mert jólenne megszsabdulni pár cucctól,de senkivel nemtalálkoztam még aki venne :( ? -
#14555 Hogyan lehet beállni a duty bandába és szerezni egy fokkal jobb páncélt? Nem tudja valaki? -
#14554 Teljesen egyetértek, de az esetemben nem ez volt... -
Lyan Kyj #14553 Full dyn-es, minden maxos éjszaka + villámlás nagyon odab*sz!!!!
Egyébként érdekes a dolog, AA-val élvezhetetlen volt a játék FDL-ben, staticon nyomtam, levettem AA-t, és lazán pengeti a 40et, úgyhogy most örülök:) -
#14552 nincs mit!
DX8 is bekerült, Tippek résznél van