S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

<#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

friss képen gémsztáron
Letöltöttem egy Stalker Multiplayer Beta nevû 250 mb-os csomagot torrentrõl. Ki akartam tömöríteni,de jelszót kér, és sehogyan sem találom. Valaki valami ötlet? A cucc rar-ban van, esetleg kódtörõ kellene, mittomén, lehetõleg olyan, ami dual-core-on elmegy.Vállalom,hogy feltöröm a kódot, ha segítetek progit szerezni hozzá, van pár gépem itthon, brute-force-al kipörgetem. Lehet,hogy ez valami újabb verzió?bétát még nem láttam belõle.
grebber
Nemnyügözött le a videó 😞

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Már voltak!

Új STLAKER képek <#wow1>

EDIT: Most látom, hogy ezeket más oldalról valaki már belinkelte, sorry skacok....

Glpetyus
Nálam az az elsõ,hogy kikapcsolom,bármilyen játékról legyen szó...
(már ha ki lehet..)

bertino
most, hogy akkora forgás van körülötte, mint kevés játék körül(fõleg azokra gondolok, akik ugy várják, mint a messiást) pl én - csak megérheti nekik...
persze bennem bízhatnak, mert én már eldöntöttem, hogy megveszem 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

berlinboy6329
Na ja,meg itt az UE3 motor,a DX 10,most már minden egyre simább lesz,nem lesz senki szögletes fejû,meg "kockás" tárgyak terepek,és a grafika is nagyon nagyot javult(lsd. Gears of War,Interstellar Marines videó),és ennél már csak durvább lesz mikor az 2010 körül kijön az UE 4!!!!! is.Már most is közledünk a fotorealisztikus megjelenítéshez,és ezekkel a mai dolgokkal,már nem járunk meszze.Csak nézz meg 1 4 éves játékot,és 1 Gears of Wart.Vagy 1 HL-t meg HL2-õt.2010-re ,ha így haladunk,a grafikáról már senki sem fog beszélni,mert nincs értelme a közel u.o realisztikusan kinézõ játtékokról beszélni,hogy hú milyen szép.Most, a 2007. év egy új korszak lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Istencsászár
Az égbolt valóban szép. Volt 1 videjó ahol a napszakváltozásokat mutogatták az tetszetõs, de manapság már jópár játékban megjelent... pl Just Cause amiben mellesleg a növényzet is nagyon szép. Nemkell Sherlok Holmes-nak lennei hogy lássuk a fák törzsei szögletesek, a levelei pixelesek és csunyácskák, de hát egy jópáréves motor dübörög alatta, szal elnézhetõ. Ami nagyon nem tetszik az a bloom, vagy mósön blõr effekt túlzott használata... Jó jó hogy eltakar meg ápol, de túl sok ami a képeken van, remélem nem ez lesz benne a fõ grafikai mutívum, és fõként kikapcsolható legyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát igen, ara azért kiváncsi lennék, hogy mennyire éri ez nekik meg
_Atti_
nem a fejlesztési idõ a sok hanem az ahányszor átk*rták az agyunk..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

nem a 10k hozzászólás a sok hanem a fejlesztési idõ amit a játékra fordítanak
Szerintem ba*****ott jó lesz!!! 😄
berlinboy6329
Lehet h szarok a textúrák,de a növényzet és az égbolt még mindig nagyon jó.

Sland
Ez tök vicces, hogy lassan 10k hozzászólás van és még ki sem jött a játék.
De nagyon bruti hangulata lesz az tuti.

+FAV

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino

érzem, hogy a szívbaj fog néha rámjönni játék közben :\

_Atti_

Istencsászár
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl' - 8 New Screens reméljük a gém jobb lesz mint ezek a mosott texturák, és szögletes környezet. A humanoidok viszont jól néznek ki...

bakvarnyu
Nekem egy olyan van , hogy Stalker 2215, talán 400 mega. Kb. egy éve szedtem le amikor még bíztam ebben a szrban=)
Abban be lehet járni egy pályaszakaszt de csak úgy, hogy egyedül rohangálsz.Egy pályaudvar, van sugárzás hatás is némelyik pontjan.Kb Half-life 2 szintû kinézet.

Sland
Sziasztok!

Láttam, hogy már van pár alpha verió, de különbözõ verziószámúak.
Melyik a legújabb? Mit érdemes letölteni?

Nah és honnan? Tudom, ez újreg kérdés, meg én is leugatom azokat akik nem olvasnak vissza, de nem nagyon tudok kiigazodni azon hogy 2254 meg 1945 stb stb. Pár nagyobb torrent oldalon megnéztem már, de mind szar volt.

Remélem valaki segít, ha nem is itt akkor PM-ben

megköszönném!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Adam II
Ebbõl is látszik ,hogy a játék nem lesz bughalamaz<#idiota>

Serpa
bexarok.
már a naptárakból is fixed verziók vannak 😊

Glpetyus
Magyar szinkronos nincs,csak feliratos.
(bár nekem mind1,én eredeti nyelven szeretem nézni a filmeket)

bertino
<#wow2>

ibrik
Az xpress és a netpiac szerint létezik belõle hivatalos magyar kiadású DVD is, kétféle orosz hangsávval, és magyar, orosz, angol, francia felirattal.

Amúgy létezik egy 5 filmet tartalmazó 8 DVD-s Tarkovszkij gyûjtemény is, amiben bennevan a Stalker is (ezen kívül az Iván gyermekkora, az Andrej Rubljov, a Solaris és a Tükör címû filmjei)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

_Atti_
lekaptam torrentrõl, orosz hang angol felirat, azóta találtam magyart is.
magyar hanggal viszont nem tudom létezik-e..fõleg így neten.

DJ Skyline
hol láttad? TV-ben volt, vagy beszerezted? lemegyek hídba ha a TV-ben adták, és nem láttam! 😄

_Atti_
Arról van szo hogy egy fejlesztõi eszköz segitségével egy zónából kiirtották az életet és a térképen bekapcsolták hogy lehessen látni pontként az aikat. Azt lehetett itt megfigyelni ezután hogy miként jönnek be a szomszédos zónákból(pályák) elõbb a gyorsabb mozgású nagyobb létszámú szörnyek majd npck..

Régebben azt mondták az npc nem lesznek randomok(bár lehet lesz az is) hanem lesz meghatározva X számú és vagy ott vannak a kezdettõl vagy egy bizonyos ponton lépnek a zónába..a szörnyek meg gondolom majd szaporodnak.

Amugy megnéztem a héten a Tarkovsky féle filmet, szerintem nagyon hangulatos, nekem kifejezetten tetszett, idõtálló. Jó ötlet volt a fejlesztõktõl egybegyurni ezt a zónakultusz dolgot csernobyllal.

bertino
hát nem én írtam, ettõl függetlenül ez jön le belõle

Istencsászár
Vissza... honnan?😄 ha minden ki lett írtva, gyorsan szaporodhatnak...

"Rengeteg fejtörõ, rádiókommunikáció és kereskedelem várja jövõre a bátor Sztalkereket." dejó, csak hentelést láttnuk bármi nemû prezentációból, de ha ez igaz elég jól titkolják...

Istencsászár
Copy-Paste😊

_Atti_
Ezt te írtad össze a mostani infokból vagy vmi hardwired copy?
Elég zagyva.

bertino
így van és közben szivárog vissza az élet...

szal sztem egyáltalán nem lesz olyan, hogy végképp vége 😊

DJ Skyline
végig viszed a játékot, akkor nincs vége utánna! hanem tudsz bóklászni tovább, mint mondjuk a GTA játékokban! én így értelmezem

grebber
Lehet én vagyok értelmi fogyatékos de ezt hogy értik "hogy miután teljesen kiirtottak egy pályát, majd megnyerték a játékot és visszatértek megnézni"

Hogymentek vissza vagy mivan?

erx13
Ámen, csak ugy legyen

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Istencsászár
Az Eurogamer látogatást tett a fejlesztõknél és pár friss infómorzsát hintettek el. Említik, hogy miután teljesen kiirtottak egy pályát, majd megnyerték a játékot és visszatértek megnézni, mi újság, némi idõ elteltével visszaszivárgott az élet. Elõször a szörnyek csámpáztak be, mert õk a leggyorsabbak. Késõbb a banditák megint harcoltak a katonasággal, mintha mi sem történt volna.

Az egyik szörny pedig vígan falatozott a földön pihenõ hullából. Valószínûleg a - maximálisan lehetséges hétbõl - elért befejezés-változat nem rengette meg alapjaiban a Zónát. Jó hír tehát, hogy visszatérhetünk végigjátszás után. Két sztori van: fõ és a melléktörténet. Utóbbira érdemes ügyelni, mert akkor elérhetjük az öt igazi befejezés valamelyikét. Melléksztori hanyagolása csak két "hamis" záróakkordhoz vezethet. Rengeteg fejtörõ, rádiókommunikáció és kereskedelem várja jövõre a bátor Sztalkereket.

Istencsászár
Végre valami érdekes, nemcsak a csövek😊, hmm jó kis jelenet.

_Atti_
Naptár
igen itt a november..

Serpa
ahogy óhajtod.

nem nincs 😛

deestroy
Hali! Na lessz ebböl a projektbõl valami???

Voltan
Hát igen komoly különbség van amúgy.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bazzeg mintha lenne bármi különbség! <#idiota>

Casper007
Akkor inkább 2007 eleje!

Hello World!

_Atti_
meg csak átment a thq kontrollon.

_Atti_
ukrááááánok

Looooser
ezteccik 2007 elején vagy sose 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék