S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár mivel ruszkik fejlesztik így bármi megtörténhet, ritka szerencsétlen nép ha játékgyártásról/forgalmazásról van szó... :/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
<#idiota>#idiota>
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Amúgy nincs bajom magával a Crysissal tényleg le a kalappal a graf elõtt de nem lesz több egy lövöldözõs játéknál. Meg ez a hozzáállás.
Jah,nekem A KÖRNYEZET tetszett meg a stalkerban annak idején,hisz a könyv is nagyon bejött,meg a film is.Hameg' valóban lesz benne NÉMI rpg elem,az csak hab a tortán,függetlenûl attól,hogy nem vagyok egy "rpg-s".
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgymeg,gondolom nem kell mondani,hogy egy ilyen játékot azért nem olyan egyszerü megcsinálni mint pl. egy dúm-ot,ahol annyi van,hogy mész a csõbe,aztán idõnként eléd ugrik egy "rém".
Sok hiba lesz benne valószínûleg,de remélem olyan jellegüek nem,mint a szintén orosz Specnaz-ban,gyerek átlõ a hegyen az AK-val,+ hasonlók <#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mellesleg fejlesztik most a játékot? 😄 Én ott lemaradtam, hogy kiszállt pár régi tag. Akkor nem is jósoltam neki többet, pedig mindig a várólistám tetjén volt a játék ...
bár a játék shotokban nem így nézett ki akivel vagyok ...
jah, hangulatos szerintem is. a terep a régi, szó szerint SUGÁRZIK belõle a játék hangulata 😊
A faszi aki cipel vagy akit cipelnek, esetleg egyik sem hanem lesz karaktergenerálás vagy mittudomén 😛
de az tuti lesz benne (szvsz)
minden lesz benne csak autók nem meg akármi jött ment stalker nem fogja helyetted végigvinni a fõsztorit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
szó se róla én örülök, h lesz (vid alapján erre merek következtetni)
Next PC upgrade: 2022
De igazad van, az FPS egy nagyon nehezen megújítható,fejleszthetõ, színsíthetõ mûfaj. A legutóbbi példa a Half Life 2 után én a STALKER-ben bízok még, hogy képes valamire ezen a téren.