S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a veszély nem fenyeget, a STALKER vagy kijön 2007 elején vagy sose, a Crysis viszont már biztosan nem jön áprilisig, mert a kiadó a szokásos "jobb lenne a mérleg ha köv. pénzügyi évben adnánk ki" dolog miatt csúsztatja.

Looooser
Ezzel én is így vo a PoP trilogia is így van meg tesztbõl letöltötem tetszett mis megvan mind konzolra eredetiben

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Istencsászár
Teljesen mind1 nekem mikor jönnek ki... ugyis leszedem mind2õt... a krizis 10 percig lesz fent, megnézem max grafon, ámulok 1et nézem a 5 fpst, csinálok pár képet róla azt hagyom... utánna a Stalker felüdülés lehet hogy milyen jól fut... mielõtt kapom az ívet, 10 perce jöttem haza eredeti Counter Strike Sourcéval + 3 DVD filmel... amit érdemes azt megveszem, fõként amit neten lehet játszani és megéri.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Crysis mainstream játék a Stalker viszont réteg, hiába jönnének ki egy idõben a rajongótáboruk nem ugyanaz szal mindkettõ fogyna.

Bár mivel ruszkik fejlesztik így bármi megtörténhet, ritka szerencsétlen nép ha játékgyártásról/forgalmazásról van szó... :/

Looooser
bocs lehet hülye kérdés de akkomost mikor fogják piacra dobni?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Jaj de fárasztóak vagytok!!! Higgyétek el ha egynap jönne ki a két game akkor mégiscsak jobb eladást képviselne a Crysis!!! (Nem arról van szó hogy én mennyire várom a Crysist jobban várom a S.T.A.L.K.E.R.T!!!) De ha két über gém közel azonos napon jönne ki akkor simán sajnos elvérezne az egyik!! Szerintetek a Test Driveot miért nem most adták ki mint a Need For Speed Carbont? Egyszerúen annyiról van szó megvárják míg a Need for Speed lelkesedése abbamarad!!! Nem akar a Test Drive akkorát bukni inkább megy a Tutira!!! Na mind1 ez csak vélemény!!!
Adam II
😄

_Atti_
"enter your own anomalous zone"
<#idiota>

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Glpetyus
A vodka kurva jó 😊

_Atti_
de brutál lenne igy adnák a CE-t tatyóban😄

01
02
03

Glpetyus
😄D

Adam II
Jajj a francba jó ,hogy szólsz majd ha megjelenik ...<#worship><#worship>A CRYSIS<#worship><#worship>... fogom az összes DVD-m és CD-m amin játék van és felgyújtom mert szart sem érnek és soha többé nem fogok más játékprogrammal játszani mert ÕT nem lehet ûberelni nem ,nem SOHA!!

Amúgy nincs bajom magával a Crysissal tényleg le a kalappal a graf elõtt de nem lesz több egy lövöldözõs játéknál. Meg ez a hozzáállás.

Glpetyus
Hát azokat nem ismerem,de nembaj,minél több olyan játék jön ki,ami nem csak a tûzgomb nyomogatásáról szól,annál jobb 😊
Jah,nekem A KÖRNYEZET tetszett meg a stalkerban annak idején,hisz a könyv is nagyon bejött,meg a film is.Hameg' valóban lesz benne NÉMI rpg elem,az csak hab a tortán,függetlenûl attól,hogy nem vagyok egy "rpg-s".

bertino
ehhez vegyük hozzá, hogy a metro-t nagyrészt azok csinálják, akik eddig a stalkert...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Igen, ilyen környezetben FPS még nem játszódott, bár a METRO merõben hasonló ehhez... tehát annyira nem egyedi😊, de a csernobili téma tényleg az, az megint más kérdés hogy ezen kívül az egész fikció lesz. Ha RPG-FPS lesz akkor ellenfele lehet a Hellgate London nevû játéknak... ha csak FPS ( és számomra a látottak alapján az ) akkor nem, akkor egy mutánsokkal teli mész elõre és irts lövölde, ami szórakoztató 1szer.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Glpetyus
Szerintem épp,hogy más mint a többi -jelen állás szerint-,de mind1.

Glpetyus
pwned

Istencsászár
Esélye? Mi köze a 2 játéknak egymáshoz? Krájzis mitõl lesz ûber? mer van benne ilyen olyan csicsoma? hát igen ez nagy dolog... alázni fog... amikor a megváltó kijön egy játékot sem adjanak ki mer az mindent le fog alázni... ugyan már, csak egy Fps a sok közül, amit 1-2szer végigtolsz azt elfelejted... de nem mintha a Stalker jelen állás szerint mást lenne<#zavart2>

Szerintem 2007 február-március körül jön mivel akkor még lesz esélye a Crysis mellett mivel a Crysis is késik!!!! (Áprilisnál elõbb nem adják ki)
Glpetyus

Amúgymeg,gondolom nem kell mondani,hogy egy ilyen játékot azért nem olyan egyszerü megcsinálni mint pl. egy dúm-ot,ahol annyi van,hogy mész a csõbe,aztán idõnként eléd ugrik egy "rém".
Sok hiba lesz benne valószínûleg,de remélem olyan jellegüek nem,mint a szintén orosz Specnaz-ban,gyerek átlõ a hegyen az AK-val,+ hasonlók <#idiota>

Glpetyus
Nahát idejük volt rá,hogy legalább a bõdületes bugokat kijavítsák :p

Istencsászár
Mostmár édes mind1 milyen lesz, senkit nem izgat csak adják ki... magyarázat mindenre van ( amit szépen elis kezdtek multkor hogy mi nem lesz benne ) és lesz... és ugyebár az oroszok a bugmentes gémeikrõl híresültek el 😊), de a lényeg atmoszférá, szal alázni fog és . <#vigyor>

bertino
<#banplz>

Halfer
te bízol benne hogy tényleg olyan lesz? nagyot fogsz koppanni ... <#idiota>

bertino
ja, mint az agytakervényeid, kb olyanok... 😊

Halfer
eleinte arra akartak gyúrni, hogy bugmentes játékot csináljanak, de asszem olyan bugbomba lesz hogy még! xD

mila69en
ó hát már a végénél járnak optimalizálás meg ilyenek<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

_Atti_
a cipelt..szerintem.

Serpa
mivel az eddig ismert karakterek közül csak az egyikre illik a "cipelõ" külseje, így sztem õ is stalker.

Istencsászár
A render videókból mint álltalában mindig a hangulat jön le ( ez a lényege ) hogy milyen jó, azt jön a rideg valóság maga a játék😊

Halfer
Hát persze hogy nem a játék grafikájával van, de hangulat mégis maradt a jól megszokott és elvárt STALKER-féle nyomasztó Csernobil 😊

Mellesleg fejlesztik most a játékot? 😄 Én ott lemaradtam, hogy kiszállt pár régi tag. Akkor nem is jósoltam neki többet, pedig mindig a várólistám tetjén volt a játék ...

hykao
Hát ez az, hogy ennek semmi köze a játék grafikájához, mert ez tuti, hogy render videó.
Halfer
hümm, hát mivel ment a dilerhez, gondolom a cipelõ 😄
bár a játék shotokban nem így nézett ki akivel vagyok ...

jah, hangulatos szerintem is. a terep a régi, szó szerint SUGÁRZIK belõle a játék hangulata 😊

Mondjuk nekem nem esett le hogy ki leszek ÉN <#idiota>

A faszi aki cipel vagy akit cipelnek, esetleg egyik sem hanem lesz karaktergenerálás vagy mittudomén 😛

Glpetyus
Jó ez az intró,baromi hangulatos,bár tuti,hogy ez csak vmi részlet.

Glpetyus
<#zavart2>

cserekereskedelem

de az tuti lesz benne (szvsz)

_Atti_
milyen bartell?

minden lesz benne csak autók nem meg akármi jött ment stalker nem fogja helyetted végigvinni a fõsztorit.

Voltan
Mi bajod a graffal? Teljesen rendben van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Serpa
nem arról volt szó, h bartell mégsem lesz?

szó se róla én örülök, h lesz (vid alapján erre merek következtetni)

_Atti_
Interju

Az intro jó lett szerintem. Érdekes.

2007Q1

Halfer
a kérdés hogy mikor, ugye? <#rolleyes>

Fasza az intro és kész!!!!! 😄 MEg a játék is az lesz..... 😄
bertino
nem azért, de nincs ezzel az intro-val semmi gáz...

<#fejvakaras>

grebber

Next PC upgrade: 2022

Az "élõ" környezetet, belsõ szervekben, béljáratokban mászkálást már láttunk a doom3ban és a Quake4-ben, sõt szinte ugyanazt(egyébként nagyon kidolgozott) textura pack-ot használja,a Prey története a legvégére tényleg érdekes lett de addig monoton módon megyünk elõre és lõjük a buta ellenfeleket.,

De igazad van, az FPS egy nagyon nehezen megújítható,fejleszthetõ, színsíthetõ mûfaj. A legutóbbi példa a Half Life 2 után én a STALKER-ben bízok még, hogy képes valamire ezen a téren.

Istencsászár
Prey-nek kiváló az atmoszférája, az utóbbi idõk egyik leg kidolgozottabb, látványosabb és "élõ" környezetet sikerült a fejlesztõknek kreálni. Prey is egy FPS, 5letekkel, de FPS és az FPS ugyan az mint 5 vagy 10 éve. Egyenlõre a STALKER-t is ennek megfelelõen kell kezelni, amit láttunk eddig az csak lövölde tehát egy akció FPS. Hogy a graf bõven jó e? , jó lesz ez ? nem ez a lényeg? hát igen lehet, nem néz ki rosszul, de ez nem mai endzsin, és ha normálisan lesz futtatható ( amit kétlek ) akkor ezek felett szemet lehet hunyni, inkább legyen kicsit kopott, mint kicsit jobb ( amitõl nem esek hasra ), de butítani kelljen hogy elfogadható fpst kaphassunk. Ilyen gém tényleg nincs, mármint ilyen környezetben játszódó FPS. Majd kiderül milyen lesz, érdemes lesz összeveteni hogy mit ígértek is mi lesz benne. Én azt hiszem, hogy túl sok volt a rizsa és más a valóság, de marketing szempontból bejött nekik, mivel ezt is ugy várják mint egy messisát ( akárcsak a dzsízus krájzust a megváltót -.- ).

bakvarnyu
aaaa rossz helyre szurtam be=)))))))