34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    neviccelj má:DD már rég nem játszanék vele meg szerintem itt senki ha nem lehetne betölteni:) sokszór kell hasznánli:D
  • Inquisitor
    Működik a végleges játékban a Multihoz barkácsolt grafikai config fájl? És/vagy van valami hasonló szuper kis beállítási trükk?
  • Sland
    én már most összefostam a gatyámat. pedig még csak egy zöld foltot láttam sugározni meg pár lövöldöző ellenséget :P
  • Peakman
    vki tudna segíteni?
    csak olyat találtam hogy quicksave de nincs quickload???
    sőt ennek tetejébe a quicksave-et be sem lehet tölteni a load menüből,meg sehonnan :(
    ötlet?
  • mila69en
    nem tom hova lett a kommentem:DD na akkor mégegyszer
    ismétlés: ehh az alagút érdekes lesz:)
  • Atesz22
    na nekem is ezaz eges hibam van!
  • DJ Skyline
    ez kimaradt:
    1024*768 mediumon futott eredetileg, ott sincsen gáz annyira, de hát jobb lenne egy erősebb gép
  • MaggotCorpse
    sajnos igy se jo!:( igaz most már nem sárga söt látom az eget de minden elmosodik az egen!pls help
  • Atesz22
    hali
    en go7400-al nyomnam,de belefolynak a fak a horizontba,ahogy forgok.vaolt valakinek ilyen hibaja?
  • DJ Skyline
    lehet én nem is játszok vele, amíg nem lesz egy norálisabb gépem! :D 1024*768 minden low, kivéve a látótávolság maxon, meg az NPC lámpák világítása bekapcsolva, és 50FPS maximum! :D nem jó ez így, erősebb gép kell
  • Shep
    Milyen beállításokkal nyomod?
  • Sland
    Nah most jutottam el addig a részhez, hogy le kell menni egy alagútba. Elég parás :P

Mindenesetre nagyon jó és szép a játék.

1280*1024-ben, Full Static Lightttal vagy mivel ( a legalsó a 3izé közül) egyéni módon, le-és középre állítva, alagútban 70-80FPS, szabadban pedig 30-50FPS. És még szép is a játék! Nem sokkal csúnyább mint űber-max-giga-mega grafon, viszont sokkal jobban fut.
    lapozófájl mérete 2.5GB

Kifejezetten meg vagyok elégedve :D úgy ámblokk mindennel!
  • Tatyla
    questeket sorba csinálljátok vagy amelyik közelebb van azt elöbb?
  • gyuri1989
    nekem 1024*768-con megy high-t grafin egy 3000+-os AMD vel 1Gb rammal és egy Pci-os 6600Gt 256 Mb xpert visionos kártyával
  • Newfronter
    static lighting mód, medium/high beállításokkal fog menni + nem árt ha omega drivert használsz, illetve a lapozófájlt: 2GB min/max méretre állítod.
  • Me0w
    Szarul.

Mindenkinek ezt irjatok be, hatha abbahagyjak :)
  • Me0w
    Szarul, csak tunj mar el.
  • DJ Skyline
    hát, 1024*768 mediumin elfutna normálisan szerintem!
  • mikiking
    Az én gépem hogy viselné a gamet ?
    1 gb ram
    Ati radeon 9600 256 mb 128 bit
    2,4ghz
  • tpM
    Namost azt nem értem, hogy a játék elején az introban egy VSS Vintorez mesterlövészpuska van hordszíjjal a hátamon akkor játékban mér nincs nálam? :)
  • CitizenX
    Spoiler nem igazán van benne. Kasztokról, anomáliákról, a játékban előforduló lényekről van benne szó.
  • Noninnyó
    Szerintem tökmindegy. Nekem a C-n nincs is semmi lapozófájl. 2 másik partíción van összesen 2GB. Amúgy 1GB ramom van, és sosem swappel szinte semmit, szépen fut és nem akad meg játék közben.
  • Tatyla
    szvsz
    direkt visszaraktam az XP-t és bárki bármit mond a lényeget összefoglalnám egy szóban: HANGULAT...
  • Gyocsika
    Hali!
    A lapozófájlt melyik meghajtómon emeljem meg 2 GB-ra? a C windowsoso-n vagy a D-n ahova a játékot raktam , vagy mindkettőn?
  • Noninnyó
    állítólag vista alatt el sem indul a gém, tegnap írta valaki
  • mila69en
    1GB:/
    szerk: javítok 1.5GB csak köcsön attam egy 512-st öcsémnek had viruljon:DD így van neki is 768:/
    [mert nagylelkü]
  • wordsworth
    Sziasztok!
    Megnéztem ezt az oldalt http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

itt meg lehet nézni fasza-e a géped stalerhoz stb stb...

CPU-mal kapcsolatban lenne kérdésem...Tudom OFF de Stalkerhoz kapcsolodik vmien szinten

CPU
    Minimum: Pentium 4/Athlon XP or better
    You Have: 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz

CPU Speed
    Minimum: 2.0 GHz (Pentium) / 2200+ (Athlon) or better
    You Have: 3.20 GHz Performance Rated at 4.80 GHz

erre a két bekezdésre lennék kiváncsi...
    2 processors running alatt mit ért?
    Valamint CPU Speednél mi akar lenni az a 4.80GHz?

Válaszotokat előrre is köszönöm!
  • ati711
    és hogyha vissza rakom az XP prof. SP2-t?
  • Raptor 2
    Nah, elkeztem fordítani a játékot, nem gondolok én messzire, csak az alapokat szeretném, oszt' majd valami komolyabb fordítócsapat felkarolja az eddigi muunkám, és csinájja.
    EGy gond: Az ékezetek helyett valami ruszki furcsaságok jönnek ki...
    Valami ötlet?
  • dienesoft
    El fog indulni, ám nem fog túl jól menni, Vista alatt hurka.(lásd. Neoman aláírását) :D
  • Newfronter
    Idézet mucsácsótól:
    "akinek grafikai bugjai vannak, mosódik a háttér, objektumok, azoknak nyilván régi a driverük...
    feltettem most megint a forceware 93.71-et, [mert nemrég még visszatettem a 84.21-et] és így eltűnt ez a ronda bug :) "
  • NeoMaN
    Hogymennemá? Vista + 512, vicc....
  • Scofield
    BONUS PACK HELP:

regedit:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GSC Game World\STALKER-SHOC

ezt keresd:
    BonusPack1
    BonusPack2

ird át az értéket mind 2-mél 1-re

És lásatok csodát már a plusz multi mapok is lehet választani!
  • MaggotCorpse
    Hi!lenne egy kis problémám elinditottam a játékot és sárga az ég!mi lehet a baj?Geforce 7300 GS VGA-m van.elöre is thx
  • NeoMaN
    Így van, teljesen egyetértek veled.
  • ati711
    nekem 2,0 GHz Intel 512Ram és Ati Radeon 9550 256MB - Vista ultimate op rendszer.

Menni fog, el fog indulni?
  • Bokafix2
    A kérdésem, hogy 2,5 Ghz-en 512 mb rammal fut a játék legalább 30 fps-sel 1024-es felbontáson? Aki hasonló konfoggal tolja az leírhatná a tapasztalatait.
  • dienesoft
    Ez igazából a játékohoz szorosan kapcsolódik? Mert akkor nem olvasom el, mert Pénteken jön a játékom (eredetiben) és addig nem álok neki.
  • dienesoft
    Szerintem videokártya-probléma. Cserélje ki a drivert a legújabbra!
  • urbijoe
    nekem megy minden faszán csak ezt kellet levenni mert nem tudtam megmozdulni