S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(elég béna a gyerek aki játszik... <#hehe>#hehe>)
Ha van hozzá gépem akkor használja, nem azér vettem hogy játékélényt lássak ( azt a régi gépen is megkaphatom ennyi erõvel ), azt alapból adják plussz kérem a modern és szép külsõt. Azon nem kell aggódni, dinamikus árnyékok, anomália és társai effektparádé, bloom, motion blour, heat haze meg minden ami kell ebben lesz, láthattuk a képekrõl, és a videókról.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Hiszen az effekteket nem minden fejlesztõ tudja megfelelõen használni ráadásul most a csilivili a fontos ergo az összes lehetséges effekt belesûrítése egy motorba aminek eredménye egy látványvilág ami közel sem élethûbb mint a régebbi játékoké csak szemetkápráztatóóan parasztvakító + jól hangzik amikor felsorolják milyen effektek vannak a játékban.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
szvsz nekem számít graf, azt hogy valami nem tetszik az nem a gémet minõsíti, attól még lehet jó ( egy több éves motortól nem is várok csodát ).
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Félö hogy itt is ellövik azt az olcso gagyi megoldást, hogy a legtöbb helyszint teljesen sötétre tervezik mint a Doom 3-nál. Igy sporolnak pár millcsi texturát.
Hát aztán csak ne igy legyen...
Vegas nekem nem jött be!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Pedig nekik ez nagy nap, ennyi év után. Lehetett volna itt is nagyobb.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"...Fantomkutyát képesek kivetíteni magukból a mutáns kutyulik, így gyakran nem tudjuk majd, igazi monszterre lövünk-e"
bár ez lehet nem kutya volt 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha ez elmegy 2 Ghzn így akkor õk a legjobb optimalizálók a világon😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem azért nem fog ártani egy erõsebb konfig!
alatta ez valoban komoly???
"Recommended system requirements: CPU@2GHz, 1GB of RAM, GeFORCE 6800." <#conf>#conf>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vagy arra találták ki hogyha megunod a játékot és vami ujravágysz akkor szijjel töröd az üveget és sugárfertõzést kapsz<#vigyor4>#vigyor4>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A régi banner amugy szerintem jobb volt.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Kõ csak egy kõ, nekem is van sok kövem pl egy mûködõ ( gázokat kilövelõ ) vulkán kráterébõl, de azon kívül hogy itt virít semmi értelme sincs😄
Szvsz inkább a gémmel foglalkozzanak, vagy ha valami extra változatot adnak ki, akkor olyan extrákkal és olyan példányszámban hogy a halandó ember is elérhesse.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ