S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintetek mit tegyek ha mégis menne,hogy tudom ezt elkerülni<#idiota>#idiota>
és még kisem jött-.-
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Yo, Bitch!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
má elõre látom h jön a sok idióta hogy nem indul neki a játék ezért meg ezért
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A pc-s valtozata nagyon jo volt 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
komolyan kezdem visszasírni a 2-3évvel ezelõtti képeket,szvsz akikor jobban nézett ki a graf mint most ez a blúrozott faxom
grafot inkább hagyták volna ahogy van,csak a játékra gyúrtak volna
na mind1 reménykedek azért még
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De persze igazad van istencsászárka 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES