34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Sephi
    Szal velemenyem szerint ha 5 evig fejlesztel egy jatekot akkor legalabb ugy agyad man ki vazeg hogy ne legyenek ekkora latvanyos buggok. Ember ott az allat fal mellet es a tuloldarol lonek engem es neha megsebeznek. Vagy sarkon kinezek es elkezdenek lonni de en hatrebb huzodom megis tovabb fogy az eletem.

Tehat a jatek maga nem rosz de akkoris kikeszit az hogy ket teljes tarat eresztek egy tolem ket meterre levo kliensbe es semmi baja nem lesz...o meg lo kettot es jouejt.
  • MerlinW
    Megvilágosultam:) Akkor csak nem én vagyok a hülye:D
  • wordsworth
    Nemtom ki hogy van ezekkel a gémekkel, de én sajnos még egy horrorfilmbe is beleélem magam olyan szinten, h a baratnom rangatja le a kezem a szemem elől miutan 10 percig nem nézem a filmet :D
  • csoola
    hűát igen, vistára meg xpr-e is felpakoltam, elöbbin fogom játszani, bár már inkább vistán szeretek garzdálkodni:D nem baj hamar bootol a gép:D amugy nagyon jo, nálam 1024-ben "high" beállitás mellett teljesen jol megy, de megnéztem, sztem igy még jol néz ki böven, lehetne még mit rátenni, de megenné a gépet... (majd kisérletezek vele, most csak a játékra voltam kiváncsi:D) amugy nagyon tetszik, megcsináltam az elsö küldit, tök feelinges az egész játék, átjárja ez a lepukkant atmoszféra...
    nagyon jol kitalálták, mondjuk most nemtom mit csináljak, én hülye rögtön folytattam annál a "trader"-nél a specko küldiket, most vmi dokumentumokat kell elhozni, de még fosok, mert a kisstukin kivül rendes fegyom sincs... most majd a vodkát akarom kiprobálni, mekkora majjerr lehet már dlöngélve mászkálni:D
  • magus
    ez szar, akad, a gépemen ne akadjon. kár volt kiadni
  • Manual
    Tényleg máshogy néz ki Vistán!!
    Aki nem hiszi,próbálja ki...nem vagyok vak,meg hülye se
  • Arthas
    Nálam fut szépen fullon :D
  • bertino
    :DDDDDDD
    annyira nem vészes
  • Shaggy84
    Rasti : Igen billeg az embereke ha nem vettétek észre nem tudom miért írtok hülyeséget és nem állítottál el semmit, ilyen!
    Norb: Vistán megy nekem az van és lecsekkoltam (32bites)
    gyuri1989:"nekem 1024*768-con megy high-t grafin egy 3000+-os AMD vel 1Gb rammal és egy Pci-os 6600Gt 256 Mb xpert visionos kártyával" ez kicsit furi vélem hogy ezzel a beállítással megy rendesen föleg hightba de te tudod nekem egy AMD 64 3500+ egy ATI 1600pro 256mb 1Gb rammal és szaggatot élvezhetetlen volt a game számomra, de nem mondtam semmit inkább ne is vedd figyelembe amit ide írtam :D
  • wordsworth
    Nah kipróbáltam a gémet mentem vele kb 10 percet, evvel sem fogok játszani :D
    Nagyon szép meg minden, de én összefosom magamat ezektől.. :D
  • FLeK0
    Attól lehet szebb pl. hogy xp-n mindenféle tweakelt drivereket használ, vistán meg a gyáriakat, amik nem butítják össze-vissza a képet +2 fps-ért.
  • Kaslerka #14899
    Talán atttól lenne szebb, hogy az élek szebbek alapból. (nem lett hozzányúlva mielött még kitalálnád, hogy átállítottam.) De majd nézd meg vistan és utána magyarázd meg.
  • Fonixxx
    Egyet értek.Néha tudnak nagy hülyeséget kérdezni!
    Ha sokat iszok én is billegek:))
  • MerlinW
    Nem konkrétan neked szólt, csak úgy általánosságban:)
  • bertino
    az ürge akkor billeg jobbrabalra ha drinkeltetsz vele pár üveg vodkát, na akkor aztán célozni se lehet
  • MerlinW
    Már mi a franctól lenne szebb? Már hogy a fenébe billegne jobban Vista alatt a játékbeli karaktered mozgása mint XP alatt?

Helyedre mehetsz, egyes.

Komolyan mondom könyvet írok erről a topikról.
  • Gyocsika
    Oksa bocsesz csak nem tudtam!!!
  • Kaslerka #14893
    Miért is?
  • DJ Skyline
    nekem van egy külön Swap meghajtóm, de úgy emlékszem a C-re nyomta akkor is, mikor magát a Swap meghajtót állítgattam
  • Sland
    magyarul plz
    nem lenni kocka -.-
  • Manual
    Vistán szebb a cucc,de FPS esés van azzééé...
    Remélem Nvidia driver-nek tudható be...
  • Rasti
    Az lehet,hogy vista alatt szebb bár nekem nem ugy tünt.
    Viszont XP alatt 100-150 között van az FPS mig Vista alatt ugyanazokkal a beálitásokkal alig birtam 30 FPT-s kicsikarni a 8800 GTS-el
  • MerlinW
    Na ezt a hozzászólást bekeretezem.
  • Kaslerka #14887
    Simán megy vista alatt!
  • Fonixxx
    Ilyen piti dolgokat minek kérdezni??Tudom új a játék,de akkor is!Az a jó ha te magad jössz rá,és nem más mondja meg...
    Ha sérült vagy látod,a táskát meg 40kg-nál nem érdemes jobban megpakolni.
  • Gyocsika
    Akkor windowsoson?
  • MerlinW
    Ne csináljátok már gyerekek... Lapozó(swap)file vagy azon a partición legyen ahol az oprendszer van, vagy teljesen különálló saját (swap)partición.)

Nem mondom hogy mindenkinek tisztában kell lennie az informatika alapjaival, de legalább hülyeségeket ne mondjatok egymásnak.
  • Rasti
    nekem alap helyzetböl billeg ,mikor elinditom gamet :(
  • Kaslerka #14882
    XP alatt játszottam akkor normálisan ment, aztán elinditottam vistan, akkor nekem is billegett mint egy idióta. :) Viszont vista alatt szebb.
  • Sland
    akkor? :)
  • Gyocsika
    Akkor?? :)
  • Peakman
    ha le vagy sérülve nagyon akkor billeg, illetve ha nagyon megpakoltad szegényt
    bár sztem a lihegését nem lehet nemhallani :)
  • Sland
    nem :)
  • Rasti
    Sziasztok.

1 gyors kérdés: Nálatok is jobbra balra billeg emberke mikor megy?
    Vagy valamit sikerült elálitanom,mert igy eléggé zavaró :(
  • MrAndree
    Pedig a quicksave nálam se működik. A sima save az igen de a quicksave az nem. Nem tölti be. :)
  • Peakman
    oks de akkor plz mondd már meg mi a quickload gombja mert kb mindent végignyomogattam a bill-en és semmi
    F6 quicksave és sehol quickload :S
  • Gyocsika
    És a lapozófájl az azon a patrición van amelyiken a game?
  • wesker24
    Aha persze hogy müködik de nálam csak 10-15 Fps-el megy valószinű hogy kevés már az 1 giga memória a grafikai tuninghoz !!!!
  • mila69en
    lesz meglepi:DDD
  • bladesks
    nálam alapból F6=gyorsmentés; F7=gyorstöltés, és menüből is vissza tudom hozni...