34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#14910 Szal velemenyem szerint ha 5 evig fejlesztel egy jatekot akkor legalabb ugy agyad man ki vazeg hogy ne legyenek ekkora latvanyos buggok. Ember ott az allat fal mellet es a tuloldarol lonek engem es neha megsebeznek. Vagy sarkon kinezek es elkezdenek lonni de en hatrebb huzodom megis tovabb fogy az eletem.
Tehat a jatek maga nem rosz de akkoris kikeszit az hogy ket teljes tarat eresztek egy tolem ket meterre levo kliensbe es semmi baja nem lesz...o meg lo kettot es jouejt. -
#14909 Megvilágosultam:) Akkor csak nem én vagyok a hülye:D -
#14908 Nemtom ki hogy van ezekkel a gémekkel, de én sajnos még egy horrorfilmbe is beleélem magam olyan szinten, h a baratnom rangatja le a kezem a szemem elől miutan 10 percig nem nézem a filmet :D -
csoola #14907 hűát igen, vistára meg xpr-e is felpakoltam, elöbbin fogom játszani, bár már inkább vistán szeretek garzdálkodni:D nem baj hamar bootol a gép:D amugy nagyon jo, nálam 1024-ben "high" beállitás mellett teljesen jol megy, de megnéztem, sztem igy még jol néz ki böven, lehetne még mit rátenni, de megenné a gépet... (majd kisérletezek vele, most csak a játékra voltam kiváncsi:D) amugy nagyon tetszik, megcsináltam az elsö küldit, tök feelinges az egész játék, átjárja ez a lepukkant atmoszféra...
nagyon jol kitalálták, mondjuk most nemtom mit csináljak, én hülye rögtön folytattam annál a "trader"-nél a specko küldiket, most vmi dokumentumokat kell elhozni, de még fosok, mert a kisstukin kivül rendes fegyom sincs... most majd a vodkát akarom kiprobálni, mekkora majjerr lehet már dlöngélve mászkálni:D -
#14906 ez szar, akad, a gépemen ne akadjon. kár volt kiadni -
Manual #14905 Tényleg máshogy néz ki Vistán!!
Aki nem hiszi,próbálja ki...nem vagyok vak,meg hülye se -
#14904 Nálam fut szépen fullon :D -
#14903 :DDDDDDD
annyira nem vészes -
Shaggy84 #14902 Rasti : Igen billeg az embereke ha nem vettétek észre nem tudom miért írtok hülyeséget és nem állítottál el semmit, ilyen!
Norb: Vistán megy nekem az van és lecsekkoltam (32bites)
gyuri1989:"nekem 1024*768-con megy high-t grafin egy 3000+-os AMD vel 1Gb rammal és egy Pci-os 6600Gt 256 Mb xpert visionos kártyával" ez kicsit furi vélem hogy ezzel a beállítással megy rendesen föleg hightba de te tudod nekem egy AMD 64 3500+ egy ATI 1600pro 256mb 1Gb rammal és szaggatot élvezhetetlen volt a game számomra, de nem mondtam semmit inkább ne is vedd figyelembe amit ide írtam :D -
#14901 Nah kipróbáltam a gémet mentem vele kb 10 percet, evvel sem fogok játszani :D
Nagyon szép meg minden, de én összefosom magamat ezektől.. :D -
FLeK0 #14900 Attól lehet szebb pl. hogy xp-n mindenféle tweakelt drivereket használ, vistán meg a gyáriakat, amik nem butítják össze-vissza a képet +2 fps-ért. -
Kaslerka #14899 Talán atttól lenne szebb, hogy az élek szebbek alapból. (nem lett hozzányúlva mielött még kitalálnád, hogy átállítottam.) De majd nézd meg vistan és utána magyarázd meg. -
#14898 Egyet értek.Néha tudnak nagy hülyeséget kérdezni!
Ha sokat iszok én is billegek:)) -
#14897 Nem konkrétan neked szólt, csak úgy általánosságban:) -
#14896 az ürge akkor billeg jobbrabalra ha drinkeltetsz vele pár üveg vodkát, na akkor aztán célozni se lehet -
#14895 Már mi a franctól lenne szebb? Már hogy a fenébe billegne jobban Vista alatt a játékbeli karaktered mozgása mint XP alatt?
Helyedre mehetsz, egyes.
Komolyan mondom könyvet írok erről a topikról. -
#14894 Oksa bocsesz csak nem tudtam!!! -
Kaslerka #14893 Miért is? -
#14892 nekem van egy külön Swap meghajtóm, de úgy emlékszem a C-re nyomta akkor is, mikor magát a Swap meghajtót állítgattam -
#14891 magyarul plz
nem lenni kocka -.- -
Manual #14890 Vistán szebb a cucc,de FPS esés van azzééé...
Remélem Nvidia driver-nek tudható be... -
Rasti #14889 Az lehet,hogy vista alatt szebb bár nekem nem ugy tünt.
Viszont XP alatt 100-150 között van az FPS mig Vista alatt ugyanazokkal a beálitásokkal alig birtam 30 FPT-s kicsikarni a 8800 GTS-el -
#14888 Na ezt a hozzászólást bekeretezem. -
Kaslerka #14887 Simán megy vista alatt! -
#14886 Ilyen piti dolgokat minek kérdezni??Tudom új a játék,de akkor is!Az a jó ha te magad jössz rá,és nem más mondja meg...
Ha sérült vagy látod,a táskát meg 40kg-nál nem érdemes jobban megpakolni. -
#14885 Akkor windowsoson? -
#14884 Ne csináljátok már gyerekek... Lapozó(swap)file vagy azon a partición legyen ahol az oprendszer van, vagy teljesen különálló saját (swap)partición.)
Nem mondom hogy mindenkinek tisztában kell lennie az informatika alapjaival, de legalább hülyeségeket ne mondjatok egymásnak. -
Rasti #14883 nekem alap helyzetböl billeg ,mikor elinditom gamet :( -
Kaslerka #14882 XP alatt játszottam akkor normálisan ment, aztán elinditottam vistan, akkor nekem is billegett mint egy idióta. :) Viszont vista alatt szebb. -
#14881 akkor? :) -
#14880 Akkor?? :) -
Peakman #14879 ha le vagy sérülve nagyon akkor billeg, illetve ha nagyon megpakoltad szegényt
bár sztem a lihegését nem lehet nemhallani :) -
#14878 nem :) -
Rasti #14877 Sziasztok.
1 gyors kérdés: Nálatok is jobbra balra billeg emberke mikor megy?
Vagy valamit sikerült elálitanom,mert igy eléggé zavaró :( -
MrAndree #14876 Pedig a quicksave nálam se működik. A sima save az igen de a quicksave az nem. Nem tölti be. :) -
Peakman #14875 oks de akkor plz mondd már meg mi a quickload gombja mert kb mindent végignyomogattam a bill-en és semmi
F6 quicksave és sehol quickload :S -
#14874 És a lapozófájl az azon a patrición van amelyiken a game? -
#14873 Aha persze hogy müködik de nálam csak 10-15 Fps-el megy valószinű hogy kevés már az 1 giga memória a grafikai tuninghoz !!!! -
#14872 lesz meglepi:DDD -
bladesks #14871 nálam alapból F6=gyorsmentés; F7=gyorstöltés, és menüből is vissza tudom hozni...