S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hol lehet,mi az?
Mert én elszedtem mindenkitõl ami volt nála!
Akkor kezdjem elölrõl?

werkfilm
kellett volna gyûjtögetni -radiation artifactot

Sziasztok!

Légyszíves segítsetek,mert elakadtam!
Beléptem egy gyárba és a stalkereknek kell segítenem legyõzni az ellenséget!El is kezdõdnek a lövések,de mire oda kellene mennem a parancsnokhoz,hogy átvegyem a jutalmat addigra már meghalok!Hiába nyírjuk ki mindet!Állandóan sugárzás veszély van és már elfogy minden kaja illetve a vodka is!Ha kimegyek a gyárból akkor is meghalok meert sugár veszély van ott is!

akkor nem sok értelme van hogy lecseréljem az 1.5-öst az 1.6-ra.nem segít semmit.
hálón meg nem szoktam játszani...... 😞
Töltsd le és meglátod.
Mind az 1.0004-hez, mind az 1.0005-höz illeszkedõ van. Amelyiket letöltöd, arra patcheld a stalkert, majd az után telepítsd az OL-t...

Az OL-t alapjátékra vagy paccseltre érdemes feltenni és ha arra akkor meliky verzióra?
elképesztõ :C

koschwarz
lolbazmeg.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mûködhet, de nem biztos. Az 1.06 a multiban javít, így értelme se sok...

hali!kérdés.az ol 2.2 mûködhet az 1.06-os patchel?vagy sem,
egyátalán van értelme feltenni?

tényleg szép egy efekt!te gyártottad?
woy
ez szép efekt

lacinkacinka89
Köszi!

Egy kicsit olvass vissza, itt megtalálod:

lacinkacinka89
sziasztok! Letöltöttem az OL 2.2-õt. Mostmár csak egy link kéne ahonnan magyarosítást tudok letölteni hozzá! Aki tud linket v magyaritást adni az irjon pls!!! Elõre is köszi !!

burjanmate
Nh még 1 kérdés: a ronda köpenyes csávó, aki a szeme elé teszi a kezét, mire jó? Az alpha-ban nem támad meg (gondolom mert csavar van nálam), aSoC-t meg még ne játszottam végig.

TDU nick: HUN_Matt_92

Hali,

Vegigjatszottam az OL 2.2-t, de a legvegen akadtam el. Mogvolt a szarkofag, meg a sok-sok teleport. A 16-os teleport utan normalisan vege a jateknak, de az OL-ben vissza lehet jutni az eredeti teruletre. Nos ez nem igazan sikerul. Merre menjek?

koszi
lacinkacinka89
Sziasztok! Azt szeretném kérni, hogy vki tudna linket adni ahonnan le tudom szedni az OL mod-ot?? És magyarosítás is jó lenne ha van hozzá persze. Elõre is köszi!!!!

Nincs értelme, csak multiplayer dolgokat javít.

hali!kérdés.az ol 2.2 mûködhet az 1.06-os patchel?vagy sem,
egyátalán van értelme feltenni?
burjanmate
Jah és hogy t'om bekapcsolni az árnyékokat?

burjanmate
Van vmi megoldás a build verzióban, h ne akarjon minden és mindenki kinyírni?

Sanyix
A kurzoros témákat el lehet kerülni más képernyõs ctrl alt dellel. Ha behal valami, akkor én a ctrl shift esc-el kezdem (közvetlenül a feladatkezelõ elérése), viszont ha nincs kurzor, akkor ctrl alt del, és akkor bejön a vistán az a színes full képernyõ, hogy log off, shutdown, switch user, meg task manager. Az mivel full új felület, visszahozza az elveszett kurzort.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nekem fagyás egyszer sem volt. Csak CTD, illetve vmi engine error. De mindig volt cursor.

Jim Morrison
Vistam van, de szerintem itt is mûködik. Köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Igen, ha a béta lefagy, akkor sokszor nincs egérkurzor.
Ha XP-d van, van egy másik megoldás. Mielõtt a játékot elindítod, a start menü/futtatás/megnyitás ablakba írd be ezt: taskkill /F /IM xr_3da.exe
Ha csontra lefagyna a béta, megnyomod microsoft jel+R bill kombót, amire elõugrik ez az ablak, nyomsz egy enter-t, és megölted az exe processzt.

Jim Morrison
"A task managert azért tanuld meg elõtte billentyûzetrõl kezelni."-akkor most ez azt jelenti, hogy egérrel nemtok akkor semmit se csinálni? a feladat kezelõt meg szerencsére tudom kezelni 😊

Köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ezt komolyan kérdezed? <#wow1>
Semmi baja nem lesz a gépednek, az enyémnek se lett. Instabil, gyakran kifagy és bugos, az igaz. Én ablakban futtattam, hogy ne kelljen mindig resetelni, ha fagyizik. A task managert azért tanuld meg elõtte billentyûzetrõl kezelni. <#zavart1>

Jim Morrison
Hali!
Egyik újsághoz volt a stalker 2004-ben lévõ béta állapota. Írták, hogy nem valami stabil, de ez mennyire veszélyezteti a gépem életét? 😄
Tud róla valaki valamit? 😮

Ok, kösz a gyors választ.
Igen...

de a történet az ugyan az igaz? meg a cselekménye
Nehezebb, többféle lény van a Zónában, nem fejezõdik be az erõmûben, bejárható oda-vissza a terep bárhonnan, stb...

ol bocs
Vki!! Mitõl jobb az OB mint a sima stelker?? Én kijátszottam a clear sky-t és most akarom a simát is, de most nemtom h feltegyem a modot vagy nem? Mi különbség?
Nincs vége. Errõl szól. Mehetsz vissza a Zónába, és azt csinálsz, amit akarsz, míg el nem unod...

Üdv! Az Ol2.2 végén mit kell csinálni? Végig ugráltam a teleportokon, most az erõmû udvarán vagyok, kinyírtam egy szörnyet, akármerre mehetek, de sehol nem látok több teleportot... Mi a teendõ?
burjanmate
Ok, taáltam 1 ilyet, hátha hasznára válik vkinek.

burjanmate
Hi! Megnéztem ezt a build verziót, csak a run_alife_all-al tudom indítani, nincs mentés, semmi. Ez csak azért van, mert az én gépemet nem komálja (t'om, h bugos, de kíváncsi lennék a régi pályákra)?

Get out of here, stalker!

Leci! Nem tudunk neked segíteni. Mer neked kell rájönnöd(sokkal nagyobb élvezet lesz, mintha elmondanám). Attól függ, hogy, hogy viszed végig a játékot, ha odafigyelsz a cselekményre, alaposan elolvasod a PDA-dat (erre valók azok a hosszú éjszakák.)m.i.n.d.i.g. akkor meg fogod kapni a választ. 7db befejezés van. Ebbõl csak kettõnél találsz rá Sztrelokra! Kövesd a szálakat mert ha nem figyelsz rájuk akkor nem jössz rá hogy mi történt veled, ki sztrelok stb. Egyébként remélem hogy magyarítással játszol vagy nagyon jól beszélsz angolul, mert érteni kell a sztorit. (Figyelj oda az agropromnál meg a jantárnál, mert pl ott vannak fontos részek.) sok szerencsét!

Good hunting, stalker!
Strelok,ott van a közvetlen közeledben,és figyel..

Vagy kirõl

Figyelj! Pont ugyanott találod, ahol a simas SHOC-ban, ugyanis a történet ebbõl a szempontból mit sem változott. Ha nem toltad végig a SHOC-ot egyszer sem, inkább hanyagold az OL-t és menj rá az alapjátékra. Akkor esetleg lesz idõd odafigyelni arra, mirõl szól...

Mi lenne, ha végigvinnéd a játékot, és magadtól jönnél rá? Magyarul végignyomod, és hidd el, tutira meg fogod találni.

kösz gyerekek......sokra mentem veletek.
portálok

Jájj amugy marhakomoly, OL2.2ben poratol utan visszamentem cordonba és felpakoltam õket gauss fegyokkal meg exokkal. Bár utobbi szerintem egy adag kaki.
Marhajó igy a jatek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:C

Sanyix
Végig kéne játszani, akkor majd megtudod.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Roger6
A választ magadban kell keresned...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever