S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert én elszedtem mindenkitõl ami volt nála!
Akkor kezdjem elölrõl?
Légyszíves segítsetek,mert elakadtam!
Beléptem egy gyárba és a stalkereknek kell segítenem legyõzni az ellenséget!El is kezdõdnek a lövések,de mire oda kellene mennem a parancsnokhoz,hogy átvegyem a jutalmat addigra már meghalok!Hiába nyírjuk ki mindet!Állandóan sugárzás veszély van és már elfogy minden kaja illetve a vodka is!Ha kimegyek a gyárból akkor is meghalok meert sugár veszély van ott is!
hálón meg nem szoktam játszani...... 😞
Mind az 1.0004-hez, mind az 1.0005-höz illeszkedõ van. Amelyiket letöltöd, arra patcheld a stalkert, majd az után telepítsd az OL-t...
egyátalán van értelme feltenni?
tényleg szép egy efekt!te gyártottad?
TDU nick: HUN_Matt_92
Vegigjatszottam az OL 2.2-t, de a legvegen akadtam el. Mogvolt a szarkofag, meg a sok-sok teleport. A 16-os teleport utan normalisan vege a jateknak, de az OL-ben vissza lehet jutni az eredeti teruletre. Nos ez nem igazan sikerul. Merre menjek?
koszi
egyátalán van értelme feltenni?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha XP-d van, van egy másik megoldás. Mielõtt a játékot elindítod, a start menü/futtatás/megnyitás ablakba írd be ezt: taskkill /F /IM xr_3da.exe
Ha csontra lefagyna a béta, megnyomod microsoft jel+R bill kombót, amire elõugrik ez az ablak, nyomsz egy enter-t, és megölted az exe processzt.
Köszi!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Semmi baja nem lesz a gépednek, az enyémnek se lett. Instabil, gyakran kifagy és bugos, az igaz. Én ablakban futtattam, hogy ne kelljen mindig resetelni, ha fagyizik. A task managert azért tanuld meg elõtte billentyûzetrõl kezelni. <#zavart1>#zavart1>
Egyik újsághoz volt a stalker 2004-ben lévõ béta állapota. Írták, hogy nem valami stabil, de ez mennyire veszélyezteti a gépem életét? 😄
Tud róla valaki valamit? 😮
Good hunting, stalker!
Marhajó igy a jatek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)