S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A Jó elõre megadott gépigény szerint mennie kellene max-on,de élsimítás és hdr nélkül is berángat néha!
c2de6600,2giga 800-as ddr2,x1900gt
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ahogy nézem jó kis játék van készülõben 😊
És hamarosan meg is jelenik.
Mivel nem rég kaptam újgenerációs gépet ezért most hozom be játékinfók terén amik eddig kimaradtak 😄
Nah meg persze játékok végigvitelét is most pótolom/pótoltam be.
Remélem fosatós játék lesz 😊
Van FAQ? csak azért mert a banner én nem látok rámutató linket 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Csak a hülye keleteurópaiak maradnak ki? 😞

de az is ott van hogy lehet választni dx9 és 8 között 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Meg ,hogy milyen gépen megy normálisan max. graffal?
van vkinek béta kulsca vagy mi?
Itt az egyik:
http://pc.ign.com/articles/759/759444p1.html
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ö csak a második pályán tünik fel és ö lesz a társad, még két pályán keresztül, vele tudsz feltöltödni!!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship>

SOHA NEM FOGOK LEHAJOLNI! <#boxer>#boxer>
PSN ID.: Beegabor
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
(smiley spam??😄)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de elöbb meg kell várni míg lezuhan a heli😊 az meg lehet hogy 1 perc, de lehet, hogy egy hónap😄DDDD kiszámíthatatlan eza gáma
amúgy én tudom hol lehet szerezni rakéta vetõt😄
pls,htx :o)