S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Like many other living creatures, domestic pigs in the Zone underwent serious mutation, which affected genes responsible for their metabolism causing the animal's phenotype to change significantly.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Tuti szép állatka, v miez 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerintem ne azért legyen egy játék felejthetetlen,mert csillog-villog, fénylik!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
szal sztem annyira nem fontos az optimalizáltság 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy remélem nagyon jól optimalizálták, legalább valve szinten😊, ha már ennyit késett😊
A ruszki játékok meg általában olcsobban jonnek ki itthon, mint nyugati fejlesztésû társaik, mondjuk kivéve ha UBI softosak, ezért bízvást várok 5-7.000 közötti árat neki. 😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
(Mostanság sokszor vétek gépelési hibát, mi a fene van?)
Az a pár hands-on cikk enkem meggyõzött. Meg amúgy is imádom az iyen depresszív, nyomasztó poszt-apokaliptikus hangulatot. Legyen szó filmrõl, könyvrõl, vagy játékról.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egyébként örülök is, mer csellós vagyok 😄
Majd a 8Mbites elérésen fog 0,1K-val (se) jönni a Manna. 😄
Tuti, hogy megjelenéskor el fog itt szabadulni a pokol.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nála jó kezekbe lenne a tápik 😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
szóval, ki szeretne lenni a házigazda? én vállalom, de gonolom nem csak én akarok lenni, úgy hogy aki még szeretne, az írja be! 😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
meg kicsit drága 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az meg nekem sose lesz!😄
milyen problémáid vannak 😄D
élsmitás,hdr...anélkül is szép 😛
bár én csak a fullot fogom kiproszálni 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬