S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
amúgy a kódot megtalálod a lezuhant helinél a pilóta zsebében van
mert sztem szánalmas egy probálkozás<#wilting>#wilting>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Hülyeséget írtam, de nagyon 😄
Az elõbb csak átfutottam, most már rendesen elolvastam a cikket. Ahogy írtam, egy két dolog kivételével tényleg csak dícsérik. Ha mindez igaz, akor zúzni fog, de nagyon!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN ID.: Beegabor
30-40 hours, if you never stop to think."
ez jónak hangzik 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mert csak pár embert sorsolnak, de csak azok közül, akik United Kingdom-ban laknak.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
#10299 : nemtom, kérdezd meg tölük 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
csak hát ugye nem mnki kap =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬